Labi

Rakstīts: 3 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 26 augusts — 3 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 5.0
Viesnī ca normā la, pludmale tī ra, jū ra burvī ga, sauļ oš anā s krē sli bez maksas, jū ra super, š ī viesnī ca ir ģ imenei ar maziem bē rniem, klusums, bruņ oti apsargi pa perimetru visur, ja ir rokassprā dze viņ i nepamana, nav nekā du problē mu, izej no viesnī cas un pastaigā jies kaut kur tuksnesī , jā iet, bet nav problē ma viens, divi dinā ri un tu esi civilizā cijā , animā cija bē rniem ap baseinu visapkā rt laiku, istabiņ as normā las, bet bez ledusskapjiem seifs reģ istratū rā ir pieņ emams un mierī gs.
Liels pluss ir JŪ RA, KRĀ Š Ņ A. Mī nusi: dzesē tā jam problē mas ar ū deni, foajē viens, spiež ū deni, iet pirkt, bet var ieliet, kalpi pieklā jī gi kā visur, smaidī gi un visam piekrī toš i. Viņ i mī l naudu, bet viņ i viens otru ganā s, cik daudz izspieduš i. Cilvē ku ir daudz, arā bu ir daudz, bet viņ i ir klusi, tā pē c, ja nav lielas vē lmes grū stī ties, tad jā iet nedaudz vē lā k. Wi-Fi gandrī z nedarbojas, var teikt vaabsche, pret kafejnī cu jū s varat atrisinā t problē mu.
Vispā r par tā du cenu gribu teikt - norma! Un viņ i vienkā rš i sā ka celties, augt, tie bija 2 * kļ uva par 3 *. Ģ imenei iesaku budž eta variantu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu