Royal Jinene 4*– Atsauksmes

24
Novērtējums 5.910
№18 viesnīcas reitingā Sousse
7.3 Numurs
6.5 apkalpošana
6.9 Tīrība
6.2 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tikai 4 km attālumā no Susas centra un 3 km attālumā no El Kantaoui ostas un ostas. Monastiras pilsēta atrodas 27 km attālumā no viesnīcas. Tas veido vienu kompleksu ar Jinene Hotel. Viesnīca pirmo reizi durvis vēra viesiem 2004. gadā, bet pēdējā renovācija tika veikta 2012. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai vai romantiskam ceļojumam.Vairāk →
аватар Olga749425
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Istabu skaits labs, istabas platī ba 30 metri, balkons ar galdu un krē sliem, svaigs kosmē tiskais remonts, mē beles neč ī kst un nelū zt, matrač i nelī st, visas rozetes un slē dž i darbs, ē rtā vietā , liels skapis ar pakaramiem. Liela vannas istaba, ē rti, ka vannas istaba ir atseviš ķ a. … Tomēr ▾ Istabu skaits labs, istabas platī ba 30 metri, balkons ar galdu un krē sliem, svaigs kosmē tiskais remonts, mē beles neč ī kst un nelū zt, matrač i nelī st, visas rozetes un slē dž i darbs, ē rtā vietā , liels skapis ar pakaramiem. Liela vannas istaba, ē rti, ka vannas istaba ir atseviš ķ a. Ja atrodat vainu, jū s varat redzē t, ka viesnī ca ir "nogurusi", piemē ram, televizors ir vecs, bet mē s neatradā m vainu))). Tī rī š ana katru dienu, ar dvieļ u maiņ u, ja prasī s, bez problē mā m nomainī s arī gultas veļ u. Š ampū ns, duš as ž eleja, ziepes, tualete. ir pieejams papī rs. Pludmales dvieļ us neizsniedz, kas pludmalē gribē ja nomazgā ties. Nojumes, sauļ oš anā s krē sli, matrač i pludmalē un pie baseina – tas viss bez maksas.
Internets reģ istratū rā ir bezmaksas, nav slikti. Tū rists tiek piemaksā ts. reģ istrē š anā s maksa - 3 dinā ri no personas par nakti, seifa noma istabā - 20 dinā ri uz 7 dienā m + depozī ts par atslē gu 5 dinā ri, kas tiek atdoti nododot atslē gu. Lī dz pludmalei jā iet 100 metri pa taciņ u, jū ra brī niš ķ ī ga, silta, ū dens dzidrs, dibens smilš ains, vienī gais mī nuss, ka negaisa laikā iznes daž us aļ ģ u kamolus un plastmasas maisiņ us, bet tā s katru rī tu iztī ra pludmales darbinieki. Pā ris reizes redzē ju, kā speciā ls traktors tī ra krastu.
Viesu bija maz, 10% no fonda, kas izskaidro nepilnī bas uzturā - diezgan vienmuļ i un bez gardumiem, un pā ris reizes nā cā s pie novecojuš iem dā rzeņ u salā tiem, vienreiz makaroniem. Pusdienā s neapē sto varē ja pasniegt vakariņ ā s, kas bija než ē lī gi, reiz dē lam no rī ta bija vē dera uztraukums. (((rū gtā s pieredzes mā cī ti, viņ i vē lā k izrā dī ja modrī bu, neņ ē ma salā tus, bet tikai ņ ē ma dā rzeņ us, kuru mē rci pasniedza atseviš ķ i.
Es izteicu apgalvojumus par ē dienu, izmantojot viesnī cas ceļ vedi, viņ i solī ja uzlaboties, un kvalitā te kļ uva labā ka, bet es domā ju, ka tas, visticamā k, nav manu sū dzī bu dē ļ , bet gan pateicoties apmē ram simts jaunu viesu ieraš anā s Ramadā na laikā . Katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s bija liellopa gaļ a (garš ī ga), vistas daž ā da veida, arī garš ī gi, zivs bija lē ta, pikanta, citu jū ras velš u nebija. vakariņ u piedevas - kartupeļ i, makaroni, rī si, pupiņ as, sautē ti dā rzeņ i, pikanti, viena biezeņ a zupa. No rī ta pavā rs tavā priekš ā gatavo olu kulteni un pankū kas, bet jā gaida rindā , jo gribē tā ju bija daudz, un pavā rs bija viens (((.
Вид из номера Дорожка на пляж Номер Ванная Номер Ресторан, хотя скорее столовая Море! Пляж
аватар fannntasssy
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir ļ oti vidē ja, trū kst rū pju par numuriem un viesiem. Ļ oti vienmuļ š ē diens restorā nā . Garlaicī gi vakaros. Jū s pat nevarat iegā dā ties Wi-Fi numurā , bet tas ir bez maksas vestibila bā rā . Pludmale ir tī ra, baseins ir tī rs. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti vidē ja, trū kst rū pju par numuriem un viesiem. Ļ oti vienmuļ š ē diens restorā nā . Garlaicī gi vakaros. Jū s pat nevarat iegā dā ties Wi-Fi numurā , bet tas ir bez maksas vestibila bā rā . Pludmale ir tī ra, baseins ir tī rs. Sliktu laikapstā kļ u gadī jumā ir arī apsildā ms baseins.
Вид из номера Пляж
аватар Photoche
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s nokļ uvā m š ajā viesnī cā , izmantojot Fortune 4 * sistē mu no Anex Tour. Runā jot par Tunisiju, viņ i maksā ja daudz naudas (620 USD par diviem), tā pē c jums, iespē jams, nevajadzē tu paļ auties uz kaut ko super-duper. … Tomēr ▾ Mē s nokļ uvā m š ajā viesnī cā , izmantojot Fortune 4 * sistē mu no Anex Tour. Runā jot par Tunisiju, viņ i maksā ja daudz naudas (620 USD par diviem), tā pē c jums, iespē jams, nevajadzē tu paļ auties uz kaut ko super-duper. .
Plusi: mū su 8 draugu kompā nija : ) Pludmale atrodas 3-5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Diezgan tī rs (principā tī rā kā Susas piekraste). Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi – bez maksas. Teritorija viesnī cas teritorija ir vairā k vai mazā k kopta. Arī baseini ir tī ri.
Mī nusi: slikti mazgā ti trauki ē damistabā , vienmuļ a pā rtika, ķ ī miskie dzē rieni (no bezalkoholiskajiem dzē rieniem varē ja dzert tikai spritu un ū deni), atš ķ aidī ti alkoholiskie dzē rieni. Telpu uzkopš ana, neskatoties uz to, ka dzeramnauda tika atstā ta, bija ā rkā rtī gi virspusē ja. Gultas veļ as un dvieļ u tī rī ba ir vairā k nekā nož ē lojama. Ukrzaliznicja drē bes mazgā labā k!
Pirmā s divas dienas uz mū su istabu skrē ja tarakā ni. Turklā t nevis tarakā ni, bet lieli, 7 cm gari.
Protams, treš ajā dienā acs "iemī las" un tu pā rstā j tik asi reaģ ē t uz elementā ras higiē nas neievē roš anu.
Personā ls ir draudzī gs un sabiedrisks, bet, diemž ē l, iepriekš minē tie faktori sabojā ja pā rē jo. Vispā r viesnī ca ir "nogurusi", bet ja uzturē tu tī ru - viss bū tu ok!
аватар Turist11072017
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies atpū sties, jo Turcija jau sen ir nekaunī ga, tā bija pirmā reize, viesnī cā noteikti nav tik karsts, bet, ja jū s piekrī tat reģ istratū rā , viņ i jū s ievietos labā tī rā istabā ), kondicionieris … Tomēr ▾ Mē s devā mies atpū sties, jo Turcija jau sen ir nekaunī ga, tā bija pirmā reize, viesnī cā noteikti nav tik karsts, bet, ja jū s piekrī tat reģ istratū rā , viņ i jū s ievietos labā tī rā istabā ), kondicionieris darbojas vienmē r (bez maksas), telpas tiek uzkoptas katru dienu, personā ls draudzī gs un nekaitinoš s))) , ē diens arī labs (deserti garš ī gi), vienvā rdsakot labi atpū tai derē s!
аватар pilgun
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izlī gums noritē ja ā tri. Vispirms mū s aizveda uz brokastī m. Nebija jā gaida 12 stundas, iekā rtojā s ap 9.00, uzreiz pē c brokastī m. Istabā ir seifs (ī re maksā jama reģ istratū rā ). Istaba tī ra, diezgan plaš a, ļ oti liela vannas istaba. … Tomēr ▾ Izlī gums noritē ja ā tri. Vispirms mū s aizveda uz brokastī m. Nebija jā gaida 12 stundas, iekā rtojā s ap 9.00, uzreiz pē c brokastī m. Istabā ir seifs (ī re maksā jama reģ istratū rā ). Istaba tī ra, diezgan plaš a, ļ oti liela vannas istaba. Tī rī ts katru dienu.
Ē diens ir garš ī gs, varbū t ne pā rā k daudzveidī gs, bet katrs var izvē lē ties kaut ko sev pē c savas gaumes. Ļ oti garš ī gas neparastas maizī tes ar š okolā di, un ļ oti garš ī ga kafija, bez rū gtuma.
Ir iekš telpu baseins, ā ra baseins uz ielas ar mū ziku un vestibila bā rs, kur pa dienu var paņ emt picu, kā arī dzē rienus (kolu, alu, balto, sarkano un rozā vī nu - laba smalka garš a, var dzert kokteili uz buha bā zes - vietē jais degvī ns), un pats galvenais, lai dzē rieni bū tu auksti. Mums nebija rindu pē c ē dieniem vai dzē rieniem.
Protams, labā k ir uzkrā t salvetes. Visu var nopirkt veikalā.5 minū š u gā jienā . Cenas gandrī z tā das paš as kā pie mums.
Netā lu no pludmales ir tī ra un labi uzturē ta. Droš ī ba neļ auj tirgotā jiem, kas klī st pa pludmali, ā rdī ties.
Medī na un El Kantaoui osta ir sasniedzama. Ja vē laties - 30 minū tes kā jā m, ja vē laties - 5 dinā ri - taksis, vai 1 dinā rs no cilvē ka - fiksē tā marš ruta taksometrs. (1 dolā rs = 2.4 dinā ri).
Vispā r man patika.
аватар balogur
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sliktā ka viesnī ca saucas 4 * Es neesmu redzē jis! Kā di 4*, es pat neiedevu 3*. 2016. gada maijā atpū tā mies 11 dienas ar draugu, ja ar ģ imeni, tad nepareizais neizdzī votu. Virtuve katru dienu vienā da, augļ i - aprikozes un nektarī ni (visiem nepietika), ja pē c atvē rš anas kavē. … Tomēr ▾ Sliktā ka viesnī ca saucas 4 * Es neesmu redzē jis!
Kā di 4*, es pat neiedevu 3*. 2016. gada maijā atpū tā mies 11 dienas ar draugu, ja ar ģ imeni, tad nepareizais neizdzī votu.
Virtuve katru dienu vienā da, augļ i - aprikozes un nektarī ni (visiem nepietika), ja pē c atvē rš anas kavē.15 minū tes - paplā tes ir tukš as, ķ erat gabaliņ us dubļ ainā ū denī . Olī vas ir Tunisijas lepnums, un bezmaksas piemaksa nekad nav bijusi pasniegta katrā restorā nā .
Apkope - tī rī š anas izskats katru dienu. Gulta un dvieļ i tika mainī ti tikai pē c 5 dolā riem un tad, kad viņ i mani atveda uz istabu ar roku. Bet viņ i zaga ar apskauž amu regularitā ti - sā kumā par sī kumiem 5-10 dinā rus, tad no manis, tad no drauga, izbraukš anas dienā no somas (tā da maza, smaidoš a ž urka) nozagu 20 dolā rus. pilnī bā sabojā ja garastā vokli par š o dupsi.
Ekskursijas - gā ja katru otro dienu, interesantas un izzinoš as. Cenas no gidiem un pā rdevē jiem viesnī cā ir 2-3 reizes augstā kas, tā pē c pē rc tieš i - jū ra ostā .
Viesnī cas gide Irina - kura nodzī voja vairā k nekā.5 dienas pastā stī s vairā k nekā viņ a, jautā jot par naudas zā dzī bu viņ a teica - tā s ir tavas problē mas, nevajadzē ja doties prom.
Bā ri - dzē rienus atš ķ aida 2-3 reizes, jū s to nevarat dzert. Iedodiet pā ris dolā rus, lai sā ktu normā li pasniegt.
Jū rai ir sava tā saucamā pludmale, kur peld aļ ģ es, maisi un citi atkritumi, labā k doties uz baseinu.
Ja nebū tu brī niš ķ ī gas kompā nijas, kas laimī gas gadī juma dē ļ iekļ uva mū su sacī kstē s, pā rē jais bū tu izpostī ts.
Oļ egs Ņ iž ņ ijnovgoroda
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Par tā du naudu principā nav slikti. Viņ i slikti uzkopj, viņ i neziņ o par š ampū nu, ja vien jū s to neprasā t. Un tā principā var atpū sties, pludmale ir netā lu. Vienī gais ļ oti lielais mī nuss ir tas, ka viņ i pī pē bā rā! ! ! Un š ī smaka izplatā s visā pirmajā stā vā (tiek uzskatī ts par nulles stā vu). … Tomēr ▾ Par tā du naudu principā nav slikti. Viņ i slikti uzkopj, viņ i neziņ o par š ampū nu, ja vien jū s to neprasā t. Un tā principā var atpū sties, pludmale ir netā lu. Vienī gais ļ oti lielais mī nuss ir tas, ka viņ i pī pē bā rā! ! ! Un š ī smaka izplatā s visā pirmajā stā vā (tiek uzskatī ts par nulles stā vu)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар znakomaya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien visiem! Viesnī cas veids: ģ imenē m, relaksē još ā m brī vdienā m, pludmales brī vdienā m. Reģ istrē ties: - reģ istrē š anā s pulksten 12 mums bija treš ā stā va numurs 312 ar skatu uz baseinu kreisajā pusē uz jū ru; Istabas: - tī rs, kopts, mē beles nav vecas, seifs manuprā t 15 dinā ri, par maksu nav ledusskapja, kas mani ļ oti pā rsteidza, kondicionieris darbojā s, fē ns ir, bet labā k paņ emiet lī dzi, tas darbojas dī vaini Tī rī š ana: - uzkopts katru dienu, mainī ta gultas veļ a, dvieļ i arī . … Tomēr ▾ Labdien visiem!
Viesnī cas veids: ģ imenē m, relaksē još ā m brī vdienā m, pludmales brī vdienā m.
Reģ istrē ties:
- reģ istrē š anā s pulksten 12 mums bija treš ā stā va numurs 312 ar skatu uz baseinu kreisajā pusē uz jū ru;
Istabas:
- tī rs, kopts, mē beles nav vecas, seifs manuprā t 15 dinā ri, par maksu nav ledusskapja, kas mani ļ oti pā rsteidza, kondicionieris darbojā s, fē ns ir, bet labā k paņ emiet lī dzi, tas darbojas dī vaini
Tī rī š ana:
- uzkopts katru dienu, mainī ta gultas veļ a, dvieļ i arī .
Reģ istratū ra:
- visas vē lmes tika izpildī tas uzreiz tur var apmainī t pret vietē jo valū tu.
Restorā ns:
- Ir pietiekami daudz pā rtikas. Vienī gais mī nuss man brokastī s ir maz siera (viņ š tur bija viens), jogurta izvē les nav. Patī kami iepriecinā ja, ka brokastis sā kas no 6 lī dz 11 laika starpī bas dē ļ , piecē los agri un mierī gi devos brokastī s;
- pluss ir arī tas, ka jums uzreiz tiek pieš ķ irts galds un nav jā meklē brī vs;
- uzmanī gs personā ls runā angļ u, franč u valodā .
Viesnī cas zona:
- sastā v no divā m viesnī cā m no š ī s 4 zvaigž ņ u un trī s zvaigž ņ u kategorijas, teritorija nav liela, ir pietiekami daudz apstā dī jumu.
Jū ras pludmale:
Š ī ir mana mī ļ ā kā jū ra. Pludmale ir smalkas smiltis, ieeja ne visai atgā dina Azovas jū ru : )
Netā lu no pludmales var braukt ar izpletni un redzē t satriecoš u skatu no augš as un cenas diezgan adekvā tas, kopā lidojot bija 15$ : )
P. S. blakus viesnī cai ar taksi var aizbraukt uz pilsē tu, uz Medinu un Port El Kantaoui, taksi par 5 dinā riem var kaulē ties vienā virzienā , sievietei ieteikums pilsē tā vilkt ko garā ku un slē gtā ku : )
аватар tanya62
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Aizbraucā m uz vienu viesnī cu "tergia clab 3*", un iekā rtojā mies "Royal Jinene 4*", jo tergia clab nez kā pē c bija slē gts! Ļ aujiet man jums pateikt, ka mē s neko neesam zaudē juš i. Mē s paņ ē mā m viss iekļ auts, un mums tas ir palicis. … Tomēr ▾ Aizbraucā m uz vienu viesnī cu "tergia clab 3*", un iekā rtojā mies "Royal Jinene 4*", jo tergia clab nez kā pē c bija slē gts! Ļ aujiet man jums pateikt, ka mē s neko neesam zaudē juš i. Mē s paņ ē mā m viss iekļ auts, un mums tas ir palicis. Viņ i mū s pat kompensē ja ar zvaigzni. Viens mī nuss slikti zinā ju franč u valodu. Trī s vā rdi no franč u valodas, bē rni viens vā rds no angļ u un vā cu: viņ i mū s saprata, gan reģ istratū rā , gan restorā nā , gan pilsē tā . Krieviski runā ja tikai gids Vels. Visi ieteica. Bū tī bā krievu bija maz, bija: vā cieš i, franč i un briti. Mē s devā mies ekskursijā s. Bē rniem patika! Gribē jā m palikt vē l divas dienas, bet mums neļ ā va! Visa klase!
Iesaku! ! !
аватар natali-tun
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sveicinā ti, dā rgie tū risti! Es rakstu š o atsauksmi, lai brī dinā tu visus par š o viesnī cu, pozicionē jot sevi kā.4 *. Nokļ uvu tajā , jo uzticē jos tū roperatoram, atsauksmes par š o viesnī cu praktiski nebija. Tū roperators ir Nords, par viņ u neko nerakstī š u, bet ar š o tū roperatoru vairs nebraukš u. … Tomēr ▾ Sveicinā ti, dā rgie tū risti! Es rakstu š o atsauksmi, lai brī dinā tu visus par š o viesnī cu, pozicionē jot sevi kā.4 *. Nokļ uvu tajā , jo uzticē jos tū roperatoram, atsauksmes par š o viesnī cu praktiski nebija. Tū roperators ir Nords, par viņ u neko nerakstī š u, bet ar š o tū roperatoru vairs nebraukš u. Kavē jies Tunisijas (briesmī go) aviokompā niju lidojums, zaudē tas 2 dienas no 8. Nekavē joties veikt rezervā ciju Tunisijā bija 3 reizes un pē dē jā , š ķ iet revolū cija savu darbu ir izdarī jusi. Tā tad Royal Jenin viesnī ca: viesnī cā ieradā mies lidojuma kavē š anā s dē ļ.20:00, bija jau tumš s. samaksā ja 20 USD par istabu ar skatu uz jū ru. Rezultā tā no istabas izrā dī jā s ne tikai skats uz jū ru, bet arī uz vietē jo mā jvietu (jū ra bija redzama tā lumā ). Valsts ir nabadzī ga, cilvē ki dzī vo š ķ ū ņ os ar mā jdzī vniekiem. Vai kā ds var iedomā ties rī tu ciematā ? tas ir vē l grū tā k! no 3 rī tā bez pā rtraukuma sā ka kū kot, tad viņ iem pievienojā s kazas ar savā m blaugš anā m un suņ iem, kas it kā sargā visu š o mā jsaimniecī bu un iemī tniekus. Tas nav joks, tā s ir ī stas š ausmas! Liela daļ a š ī s viesnī cas numuru ir ar skatu uz š o fermu. . Ja paveicas un izdodas pā rvā kties uz otru viesnī cas pusi ar skatu uz baseinu, tad pā rā k neglaimojiet, no 9 lī dz aptuveni 1 naktī ir animā cija. Bet tas ir labā k nekā celties 3:00. Ē diens viesnī cā : liellopu gaļ a, vista, kaut kā das zivis, kas nav iespē jams, makaroni, rī si, sautē ti dā rzeņ i, 4-6 salā ti (visi vienā di), arbū zi, melones, persiki, plū mes, saldē jums reizi nedē ļ ā . 1-2 veidu kū kas. Tiem, kas lieto alkoholu: ē damzā lē (restorā nā , lai š o vietu sauktu valoda negriež as) nav ī sti cerī bas sē dē t vakariņ ā s, lai iedzertu, nevis -2 glā zes vī na vai alus un ir bez maksas. Jū s varat dzert tikai bā rā . Visa š ī ē dienu daž ā dī ba katru dienu ir vienā da! Viesnī cas teritorija ir maza - 1 baseins, blakus bā rs, kur pē c vakariņ ā m iedod picu un dzē rienus. Baseinā visi dzer alu un urinē , to varu teikt ar pā rliecī bu, jo viesnī cā neviens uz tualeti neiet, es personī gi skatī jos vairā kas dienas. Un tagad jū ra un pludmale: 300-400 metrus lī dz jū rai nobrauciet pa taku, ko ieskauj betona ž ogs, kas atdala š o taku no vietē jo iedzī votā ju mā jā m. Pati pludmale maza, tikai 2 rindas sauļ oš anā s krē sli, netī ri, lī dz pulksten 10 darbinieki sā k sakopt. Pludmalē ir bā rs, bet tas ir maksas! sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, matrač i -1 dinā rs. Dabiski, ka neviens dvieli neizsniedz. Ar lielu prieku aizlidoju no Tunisijas, zinot, ka vairs nav kā ju. Ja ir kā di jautā jumi rakstiet, visiem atbildē š u!
Parādīt vairāk »


iemiesojums bobr2608
pirmā krasta līnija, vai pludmales zonā notiek būvniecība?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums bobr2608
pirmā krasta līnija, vai pludmales zonā notiek būvniecība?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Medina Soussa
Novērtējums 8.7
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Stats
Lielā Susas mošeja
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель находится всего в 4 км от центра города Сусс и в 3 км от гавани и порта Эль Кантауи. Город Монастир находится в 27 км от гостиницы. Составляет единый комплекс с отелем Jinene Hotel. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 2004 году, а последний ремонт произведен в 2012 г. Отель подойдет для семейного отдыха или для романтического путешествия.

Atrašanās vieta Отель расположен в 40 км от международного аэропорта г. Энфида.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж в 100 м от отеля. Протяженность пляжа – 50 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. Оборудованы места для курения. На территории есть магазины. По запросу еда и напитки доставляются в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-гольф (бесплатно), каноэ, библиотека, караоке, игровая комната, дартс (бесплатно), бочча (бесплатно), освещение теннисного корта (платно), водные лыжи (платно), парашют (платно).
  • golfs  FREE 
  • volejbols
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля составляет 110 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Boulevard du 14 Janvier Route Touristique, 4051 Sousse, Tunisie
Tālruņi: 54 241 855 55 276 391
Tīmekļa vietne: Royal Jinene
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.