Laba viesnīca, man patika.

Rakstīts: 10 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 20 — 30 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Sveiki visiem, esmu ļ oti apmierinā ta ar š o viesnī cu. Wi-Fi uztver daudzā s viesnī cas vietā s, tas bija lieliski mū su istabā , pie baseina, pat pludmalē , lai gan man kaut kā tas ir vienalga, es nenā cu sē dē t internetā )
Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, ilgi negribas krā soties, tici man, ka izsalcis nepaliksi. Augļ i, dā rzeņ i ir. Ī paš i patī k deserti (man ļ oti garš o saldumi)
Dzē rieni: alkohols ir ļ oti pieklā jī gs un garš ī gs, lai gan vienī gais pluss un mī nuss ar dzē rieniem pusdienā s un vakariņ ā s, viesmī ļ i atnes, pats nevar paņ emt, plus, ka tas ir atdzisis, mī nuss, ka daž reiz ir ilgi jā gaida laiks.

Mums bija istaba ar skatu uz jū ru, 5 stā vā , vienkā rš i burvī gs skats, tu pamosties no rī ta un skrien pie loga atvē rt aizkarus)))
Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu, uzkopts perfekti un apzinī gi.
Vakarā daž ā das izklaides bā rā , man ļ oti patika ū denspī pe, pī pē jā m trī s stundas, laikam 3, un bez rū gtuma, ļ oti garš ī gi.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, tā atrodas Susas pilsē tas centrā , lī dz Medī nai ir aptuveni 10 minū š u gā jiens.
Personā ls: viss atkarī gs no cilvē kiem, tieš ā m lejā pie bā ra ir bā rmenis, kurš ir ļ oti augstprā tī gs un skaidri ubago naudu, bet citiem tā nebija. Ē damzā lē ir arī ļ oti lē na meitene, viņ a ir vienkā rš i PPC slinka (viņ a jau bija saniknota, ja jū s nonā kat pie viņ as galda, bet tas nav kritiski.
Kas mū s ļ oti iepriecinā ja, ieradā mies 12 naktī un tikā m paē duš i, viss karsts un pat neliela izvē le.
Kopumā esmu apmierinā ta ar viesnī cu : )
Paldies par uzmanī bu : )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu