Marhaba Club 4*– Atsauksmes

35
Novērtējums 5.910
№15 viesnīcas reitingā Sousse
6.1 Numurs
5.8 apkalpošana
6.2 Tīrība
6.6 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Susas kūrortpilsētas centra, 2,5 km attālumā no vecpilsētas un 8 km attālumā no Port El Kantaoui. Pēdējā lielā renovācija notika 2018. gadā. Tā ir daļa no Marhaba Resorts kompleksa, kas sastāv no 3 ēkām: Marhaba (4 stāvi, 2 lifti), Marhaba Club (5 stāvi) un Neptune (2 stāvi). Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskiem ceļojumiem vai atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар frunze1972is
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā atpū tā mies no 06.03. 2019 lī dz 06.10. 2019. Nopirkā m biļ eti uz Marhaba Resort, naktsmī tnes "Triple". Protams, mē s koncentrē jā mies uz dzī ves apstā kļ iem š ajā konkrē tajā viesnī cā , pamatojoties uz tū ristu atsauksmē m. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 06.03. 2019 lī dz 06.10. 2019. Nopirkā m biļ eti uz Marhaba Resort, naktsmī tnes "Triple". Protams, mē s koncentrē jā mies uz dzī ves apstā kļ iem š ajā konkrē tajā viesnī cā , pamatojoties uz tū ristu atsauksmē m. Pē c ieraš anā s mū s ievietoja Marhaba Club viesnī cā , paskaidrojot, ka š is ir viens komplekss. Visi mū su mē ģ inā jumi reģ istrē ties viesnī cā , kas bija norā dī ts biļ etē , bija nesekmī gi (piemaksu nemaksā jā m). Š o divu viesnī cu teritorijā atrodas arī ē ka "Neptū ns". Tas tika atjaunots.
Izmitinā š ana.
Dzī vojā m 1243. istabiņ ā , ar burvī gu skatu uz jū ru (par š o neko papildus nemaksā jā m). Jū s varat redzē t fotoattē lus no istabas. Mums lī dzi atbraukuš ie tū risti, kuru biļ etē bija norā dī ts "ar skatu uz jū ru" (par ko biļ eti pē rkot piemaksā ja), tika ierā dī ta telpa, no kuras tī ri simboliski bija redzama jū ra. Tā pē c, pirms pā rmaksā t par skatu uz jū ru, padomā jiet, vai tas ir tā vē rts.
Š ī s viesnī cas numuri ir paredzē ti divā m personā m. Tā pē c tieš i pie sienas un bī dā majā m stikla durvī m, kas veda uz balkonu, stā vē ja papildu gulta (saliekamā gulta ar matraci). Ja esat garš un lielas miesasbū ves, tad gulē t uz š ā das gultas bū s problemā tiski, neskatoties uz labu matraci. Š ajā s istabā s esam redzē juš i arī divstā vu gultas. Turklā t rī ta saules stari jū s apdedzinā s, sasildot daļ u ķ ermeņ a un apgrū tinot miegu. Istabā ir svaigs remonts, lieli skapji, vecs televizors ar cauruli (sen tā du viesnī cā s nebiju redzē jis). Divi stulbi krievu kanā li. Numura galvenais trū kums bija tas, ka tajā , tā pat kā visā s viesnī cas zonā s (zā le, restorā ns), nedarbojā s gaisa kondicionieris. Viņ š strā dā ja, bet kā ventilators - brauca ar karstu gaisu. Viesnī cas gids teica, ka š obrī d nav sezona un tā pē c nav gaisa kondicionē š anas. Pretī ē kai viesnī cas teritorijā atradā s restorā ns un privā ta pludmale, kam nebija nekā da sakara ar viesnī cu. Vietē jie jaunieš i tajā atpū tā s no pulksten 22.00 lī dz 5 rī tā . Ieeja viņ ai bija bez maksas. Arā bu mū zika skanē ja visu nakti. Tas pats notika tuvē jā viesnī cā un restorā nā pludmalē . Lī dz rī tam š ī restorā na apmeklē tā ji izrā pā s no tā (vā rda tieš ajā nozī mē ), gā ž ot palmas un kliedzot pie mū su balkona. Nedē ļ u mē s varē jā m ne tikai pietiekami gulē t, bet arī vienkā rš i aizmigt. Balkona durvis aizvē rt nebija iespē jams, jo nedarbojā s kondicionieris un istabā varē ja nosmakt. No pulksten seš iem rī tā pa logu sā ka cepinā t saule, kas arī neveicinā ja atpū tu. Tā s bija septiņ as elles naktis.
Viesnī cu apsardze.
Kā jau rakstī ju iepriekš , naktī netraucē ti cauri viesnī cai gā ja vietē jo jaunieš u pū ļ i, kuri tur atradā s neadekvā tā stā voklī lī dz rī tam. Tā pē c bagā ž as lentes klā tbū tne Marhaba Resort viesnī cas vestibilā , kur pie katras ieejas noliek visas somas, un rentgena aparā ts ir tikai ā riš ķ ī gi droš ī bas pasā kumi. Faktiski viesnī cas teritorijā brī vi iekļ ū st nepiederoš ie cilvē ki, kurus neviens nekontrolē .
Uzturs.
Viesnī cas teritorijā atrodas restorā ns, bā rs reģ istratū rā divā s ē kā s, bā rs pludmalē un divi bā ri pie katra baseina. Varē ja izmantot visus bā rus un ē st tikai tā s viesnī cas restorā nā , kurā dzī vojā t. Mū su atvaļ inā juma beigā s tū ristu skaits pieauga. Bija acī mredzams, ka restorā ns nespē j tikt galā ar tā du tū ristu pieplū dumu. Kļ uva problemā tiski jebkurā ē š anai atvē lē tajā laikā atrast tī ru galdu, galda piederumus (ī paš i karotes) un traukus. Es redzē ju, kā cilvē ki lē ja zupas saldē juma bļ odiņ ā s, jo nebija š ķ ī vju. Arī tī ru kausu atrast nebija iespē jams. Mē s dzē rā m ū deni pudelē s no bā ra reģ istratū rā .
Š ī s viesnī cas ī patnī ba bija tā da, ka kafiju restorā nā (proti, restorā nā ) varē ja dzert tikai no rī ta, pusdienā s un vakariņ ā s aparā ts nedarbojā s. Sevi cienoš s cilvē ks nedzers citus dzē rienus (izņ emot ū deni), jo š ī ir krā sviela ar saldū deni.
Ē dienu bija daudz, bet tas bija daudz daž ā du veidu makaronu (ar un bez mē rces, kastroļ a veidā , ar desiņ ā m utt. ), rī si (nav garš ī gi), kartupeļ i daž ā dos veidos no biezenī lī dz ceptiem. folijā , cous -kusa. Klā t bija arī gaļ a: vista, desiņ as, tī tars, liellopu gaļ a, aknas, tī rradņ i. No pirmā acu uzmetiena nepietiek, un jū s nepaliksit izsalkuš i. Bet tas tika pasniegts dī vainā veidā . Vienu dienu pusdienā s varē tu bū t klā t visi iepriekš minē tie gaļ as veidi, citā dienā tikai desiņ as un vista. Jū ras veltes bija divas reizes: garneles, kalmā ru gredzeni un mī dijas, bet tā s bija sajauktas ar makaroniem.
Katru dienu grilē ta zivs, vai mē rcē , saldē jums pusdienā s un vakariņ ā s. Konditorejas izstrā dā jumi ir garš ī gi. Augļ i: plū mes, arbū zs, melone, persiki (zaļ i), ā boli, aprikozes. Garš ī gi vietē jie augļ i - bukha.
Restorā nā viesmī ļ i atnesa vī nu: balto un rozā , tač u bija grū ti tos sagaidī t, tā pē c viņ i paš i izgā ja uz vestibilā esoš o bā ru un paņ ē ma lī dzi uz restorā nu vē lamo dzē rienu. Lai gan pē dē jā s dienā s pie bā ra bija rindas.
Ļ oti sarū gtinā ja zaļ umu (salā tu) un daž ā du olī vu un olī vu trū kums. No dā rzeņ iem un zaļ umiem bija tikai sasmalcinā ti baltie un sarkanie kā posti, sī poli, gurķ i (ne kā mū sē jie, negarš ī gi) un tomā ti (arī bezgarš ī gi). Dā rzeņ us smalki sagrieza un sajauca, pievienojot kaut kā das nesaprotamas mē rces. Visi dā rzeņ i, arī grilē ti, ir kaut kā bezgarš ī gi. Brokastis standarta: vā rī tas olas, olu kultenis, pankū kas, negarš ī ga desa, divu veidu sieri, retā k Adyghe siers, jogurts ar daž ā diem ievā rī jumiem un piena putra. Restorā nā bija arī problē ma ar sā li. Viņ as vienkā rš i nebija. Visi ē dieni bija mazsā lī ti, kas pats par sevi nav slikti. Tā pē c, tik tikko atraduš i sā lstrauku, iebē rā m sā li salvetē un nē sā jā m lī dzi, lai katru reizi nemeklē tu uz galdiem.
Paturiet prā tā , ka starp brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m nebū s "uzkodu". Pludmalē bā rā ir tikai dzē rieni, dzē rieni ir arī pie viena baseina, un pie otrā baseina ar slidkalniņ iem ap 16.00 izņ em augļ us un pā ris paplā tes ar smalkmaizī tē m vai cepumiem, kuras uzreiz tiek iztukš otas.
Mū su uzturē š anā s laikā restorā nā nebija maiņ as (pirmā un otrā ), viesmī ļ i nebija fiksē ti pie galdiņ iem.
Liela alkoholisko dzē rienu izvē le. Iesaku tā s paņ emt lī dzi bā rā reģ istratū rā .
Pludmale un baseini.
Skaista maiga ieeja jū rā , smiltis, nelieli viļ ņ i pē c plkst. 12. Pludmale ir kopī ga visā m viesnī cas ē kā m. Svē tku sā kumā problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem nebija. Pē dē jā s dienas ap pulksten 9 no rī ta jau nebija iespē jams atrast brī vu vietu zem lietussarga. Tas pats attiecas uz baseiniem. Pie baseina bez slidkalniņ iem lietussargu nav, meklē ja vietu palmu paē nā , bet tajā ar slidkalniņ iem to ir ļ oti maz un sauļ oš anā s krē sli zem tiem vienmē r bija aizņ emti. slidkalniņ i darbojas č etras stundas dienā
Animā cija
Standarta, neuzkrī toš s. Katru dienu izrā de.
Viesnī cas ceļ vedis (Join up).
Uzturē š anā s laiks viesnī cā no 11.30 lī dz 12.30. Norā dī tajā laikā viesnī cā biež i nebija. Par izbraukš anas laika izmaiņ ā m no viesnī cas uzzinā jā m no mū su tū risma aģ entiem agri no rī ta, izmantojot viber. Kad norā dī tajā uzturē š anā s laikā ieradā s viesnī cas gids, lai precizē tu š o informā ciju, viņ š uz vietas netika atrasts. Ja jums kaut kas jā zina, nekavē joties rakstiet viņ am uz viber, netē rē jiet laiku un nemeklē jiet viņ u viesnī cā . No ceļ vež a jū s neuzzinā sit nekā du interesantu informā ciju. Viņ š pat nevarē ja pastā stī t par piedā vā tajā m ekskursijā m. Visi jautā jumi - telpu maiņ a, gaisa kondicionē š anas trū kums utt. viņ š pat necentā s izlemt. Viņ am viss bija kā rtī bā . Ja vē laties uzzinā t kā du informā ciju par viesnī cu, ekskursijā m un pilsē tu, pievienojieties tū ristiem, kas ieradā s no tū roperatora "Anex tour" un iegū stiet pilnī gu, interesantu informā ciju. Ekskursiju izmaksas "Join Up" ir lē tā kas nekā "Pielikumu tū rē ".
Bezvadu internets
Istaba nekad nedarbojā s. Bija grū ti nosū tī t ziņ u reģ istratū rā . Viņ š reti strā dā ja pludmalē . Ja jums pastā vī gi jā sazinā s, iegā dā jieties karti, kas maksā apmē ram 10 USD.
Rezumē jot, gribu teikt, ka iespaidu par atpū tu sabojā ja iespē ja atpū sties naktī visu uzturē š anā s laiku viesnī cā dē ļ trokš ņ a un karstuma istabā . Virtuve arī nepā rsteidza - daž u maisī jumu komplekts ar garš vielā m. Nevaru ieteikt š o viesnī cu relaksē još ā m brī vdienā m.
аватар lilili1234
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca nepā rprotami nav 4 zvaigznes. Tū risma aģ entū ra mums to ļ oti ieteica, pā rliecinā ja, ka viesnī ca ir ļ oti laba, lielisks ē diens. Lidostā sā kā s negatī vas emocijas, reiss aizkavē jā s 3 stundas, lidojumā pabaroja vienu bulciņ u ar plā nu š ķ iņ ķ a š ķ ē li (tas bija pē c tā das kavē š anā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca nepā rprotami nav 4 zvaigznes. Tū risma aģ entū ra mums to ļ oti ieteica, pā rliecinā ja, ka viesnī ca ir ļ oti laba, lielisks ē diens. Lidostā sā kā s negatī vas emocijas, reiss aizkavē jā s 3 stundas, lidojumā pabaroja vienu bulciņ u ar plā nu š ķ iņ ķ a š ķ ē li (tas bija pē c tā das kavē š anā s. Lidojumu apkalpoja Azur Air). Viesnī cā ieradā mies ar tumsu, mums uzreiz iedeva istabiņ as atslē gas (š eit mums paveicā s, numuriņ u iedeva labu, pē c remonta), bijā m ļ oti pā rsteigti, ka mums pat neparā dī ja uz kuru pusi. aizej uz istabiņ u, paš i meklē jā m (liels paldies krievu atpū tniekiem) . Aizbraucā m vakariņ ot, restorā ns jau pusstundu nestrā dā , bet galu galā vienmē r tiek ņ emti vē rā tie, kas ierodas vē lā k, bet ne š eit. Mums atstā ja pa vienam š ķ ī vim, kurā atkal bija rullī tis un š ķ iņ ķ a š ķ ē les, apelsī nu š ķ ē les un pā ris dateles (tā tas ir rullī visu dienu. . . ). Vakaros viesnī cas stā vos ir daudz atkritumu. No rī ta mū s sagaidī ja restorā nā ar netī riem galdautiem un krē sliem, bez kafijas krū zē m un MŪ SU VAKAR DIENAS NETĪ RĀ JIEM š ķ ī vjiem, KURI VAKAR BIJA TĀ S ATSTĀ JĀ M!! ! ! Netī rumi apkā rt (un tā tas bija katru rī tu) mē s bijā m ļ oti satraukti. Viesnī cas teritorija nav slikta, bet fotogrā fija ir daudz krā sainā ka. Pludmale nav slikta, nepaveicā s, ka bija vē trains un jū ra, protams, bija ļ oti netī ra, bet tas nav pretenzijas uz viesnī cu). Apbrī nojami, ka personā ls pludmalē nemaz nepalī dzē ja ar sauļ oš anā s krē sliem un matrač iem, mē s trī s (es un manas divas meitas) gā jā m visu meklē t un vilkā m paš i. Mū su istaba vispā r netika tī rī ta (tikai gulta tika uzklā ta), lī dz viņ i sā ka atstā t dolā ru (sā ka slaucī t grī du). Dvieļ u maiņ u nemanī ju (bija sajū ta, ka vecie piekā rti vietā ). Bet pats apbrī nojamā kais ir tas, ka istabā nebija fē na! ! ! Tas tika izsniegts pret depozī tu 20 dinā ru apmē rā uz 1 stundu. 4 zvaigž ņ u viesnī ca, uz brī di. Bet lielā kā vilš anā s, protams, ir ē diens. Vienmē r tas pats visu nedē ļ u. Mazliet iepriecinā ja biezeni-cepti-sautē ti kartupeļ i, divu veidu lē tie makaroni (spageti un ragi), Briesmī gā sausā vista, kā arī zivs un jē ra gaļ a (ē du tikai tos, tagad drī z negribē š u). Salā ti š ausmī gi, no desertiem laba tikai viena kū ka, dateles zaļ as un savelkoš as, augļ i biež i sapuvuš i, bē rniem saldē jums garš oja. Brokastī s viņ i ē da tikai pankū kas un vā rī tas olas (vairā k nekā nebija). Vienreiz devā mies uz restorā nu pē c pieraksta, izņ emot dorado, viss pā rē jais atkal bija no ē damistabas. Viesnī ca sastā v no trim ē kā m, Madh-haba klase pē c lī meņ a ir vidē ja. Tū risma aģ entū ra mums apliecinā ja, ka varam izmantot visu viesnī cu restorā nus. Devā mies uz blakus esoš o Marhaba Hotel ē ku (ē diens tas pats, bet vismaz tī rs un personā ls strā dā , nevis tikai dī kā staigā pa restorā nu). Nā kamajā dienā mums izdevā s aiziet tikai vakariņ ā s un pusdienā s, pē c tam mū s lū dza no turienes doties uz mū su ē ku. Izrā dī jā s, ka mums nav tiesī bu izmantot citu ē ku restorā nus. Arī par tū roperatoru (Onyx Tour) ir daudz pretenziju, braucā m ar kuģ ī ti, nekas cits kā vā rds BRIESMI un nav ko teikt. Viņ i mū s veda no ostas uz ostu vairā k nekā stundu, lī dz iesē dinā ja mū s mazā laiviņ ā , nevis ar vietē jiem iedzī votā jiem gandrī z pilnī bā pieblī vē tā pirā tu kuģ ī (jutā mies kā nelū gti viesi sveš os svē tkos), izkuģ oja mazliet no plkst. piekraste, vienkā rš i nosē dē ja neko nedarot pā ris stundas karstumā bez ū dens (kas bija solī ts ceļ ojuma cenā , bet patiesī bā bija par 3 dinā riem), tad sā ka peldē ties jū rā , pabaroja kaut kā das blē ņ as, un tad bija programma (zobenu rijē js, viņ š ir menedž eris uz kuģ a, viņ š arī ir viesmī lis), programmā solī tā deja vē derdejas vī ri (tie ir tikpat peldoš i kā mē s, tikai vietē jie arā bi). Tad mē s vienkā rš i peldē jā m atpakaļ uz krastu. Tā nu pē c š ī visa mū su gids pat neuzskatī ja par vajadzī gu nā kt pie mums un kaut ko pateikt, lai attaisnotu, ka mē s neiekā pā m ī stajā kuģ ī un mū s vienkā rš i uzsē dinā ja uz arā biem. Ja visu iepriekš teikto apkopo, tad brauciens mū s nekā di neiepriecinā ja, ž ē l naudas un laika.
аватар Vjalenko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Plusi: 1. lī nija, jū ra ir maģ iska) ieeja jū rā ir baltas smiltis (uzturē š anā s laikā mē s redzē jā m tikai vienu medū zu) Viesnī ca atrodas gandrī z pilsē tas centrā , pastaigas attā lumā no iepirkš anā s centriem, restorā niem un veikaliem. … Tomēr ▾ Plusi: 1. lī nija, jū ra ir maģ iska) ieeja jū rā ir baltas smiltis (uzturē š anā s laikā mē s redzē jā m tikai vienu medū zu)
Viesnī ca atrodas gandrī z pilsē tas centrā , pastaigas attā lumā no iepirkš anā s centriem, restorā niem un veikaliem.
DROŠ Ī BA pludmalē , viesnī cā vai drī zā k izejot no viesnī cas atbilstoš ā lī menī . Susas pilsē tā ir arī daudz patruļ nieku un policistu (lai jū s varē tu bū t mierī gi par droš ī bu)
SLIKTA attieksme pret slā viem NEPIEVĒ ROJA! ! ! Visaugstā kā lī meņ a serviss visam personā lam. Krieviem pē dē jais laiks pievē rst uzmanī bu savai uzvedī bai!
Istaba atradā s 4 stā vā , diezgan plaš a ar lielu balkonu.
Smē ķ ē tā jiem š eit ir paradī ze)) jū s varat smē ķ ē t visur: istabā s, pie baseina, pludmalē , vestibilā , izņ emot centrā lo zonu. Restorā ns ir nesmē ķ ē tā ju.
Baseins tiek pastā vī gi tī rī ts (lapas no palmā m nokrī t), tač u tas ir dabiski atkritumi, tač u atpū tnieki biež i vien nolaidī bas dē ļ izlej dzē rienus (baseins ar bā ru, un visi dzē rieni ir bez maksas)
Animā cija notiek kaimiņ u viesnī cas teritorijā un pie jū ras, kas arī ir pluss! ī paš i relaksē još u brī vdienu cienī tā jiem.
Diskotē ka no 12:00 lī dz 02:00 ir arī blakus esoš ā Marhaba Resort teritorijā (baseina zona un pludmale ir kopī ga, tikai ē dinā š ana viņ u restorā nā .
ā rpus viesnī cā m ir naktsklubi, pā ris reizes apmeklē ju vienu no tiem))) FORŠ I! turklā t visur dū mi, cenas rē ķ inā tas uz tū ristiem.
MINUSS varbū t viens: š is ir vidē js ē diens. Bet nepretenciozajiem ir viss), un jū s nepaliksit izsalkuš i)
JAUKA ATPŪ TA! )
территория отель ресторан отель город море Тунис (столица) Бассейн с баром)
аватар 642888858
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ē diens lī menī , telpas tika tī rī tas katru dienu, bet attieksme pret krieviem atstā j daudz ko vē lē ties. . . … Tomēr ▾ Ē diens lī menī , telpas tika tī rī tas katru dienu, bet attieksme pret krieviem atstā j daudz ko vē lē ties. . .
пляж территория отеля номер бассейн
аватар elwiradaw
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es gribu norā dī t tieš i tagad. ka es neesmu no dī vainajiem tū ristiem un man ir pietiekami daudz ē dama un garš ī ga ē diena. labi izmazgā ta gultasveļ a. dzē sts numurs. tī rī š anu varē tu veikt 2 un 3 reizes dienā pē c mū su pieprasī juma. … Tomēr ▾ Es gribu norā dī t tieš i tagad. ka es neesmu no dī vainajiem tū ristiem un man ir pietiekami daudz ē dama un garš ī ga ē diena. labi izmazgā ta gultasveļ a. dzē sts numurs. tī rī š anu varē tu veikt 2 un 3 reizes dienā pē c mū su pieprasī juma. . pieklā jī gs personā ls. tas viss ir marhaba klubā . Mū su istabā nebija ne televizora tā lvadī bas pults, ne ledusskapja. Nā kamajā dienā tas tika piegā dā ts mums pē c mū su pieprasī juma. nevis pretenzijas! personā ls nav gluž i apguvis krievu valodu. š is. Tas noteikti ir kaitinoš i, bet pieļ aujami. Numurā nav arī seifa. nā cā s ī rē t par 20 dinā riem. tie tiek atdoti uzturē š anā s beigā s un 1 dinā rs dienā ī rē š anai. seifs nav liels, bet izdevā s izī rē t 2 ģ imenē m. pat regulā ri atstā jiet tur savu datoru. zā le nav liela un tas bija jū tams sliktajos laikapstā kļ os. Lietus lija 2 dienas. tukš u vietu nebija. Man bija jā paliek savā istabā . mē s nebijā m iekā rtojuš ies centrā lajā ē kā . un blakus pludmalei 2 stā vu ē kā . zā le nemaz neizskatā s pē c 4 zvaigznē m. drī zā k 2 s +. bet zā le ir daudz mazā ka. nabadzī gā ks. ē st vajag centrā lajā ē kā vai pludmalē . bet no plusiem: - tuvu pludmalei. - nav jā gaida lifts. un arī bezmaksas internets. Ir arī ē rti samainī t naudu pret vietē jo valū tu. pat katru dienu. pē c pieprasī juma viesnī cā . likme ir fiksē ta. mainī jā m arī dinā rus un zula centru (t/c ar fiksē tā m cenā m) otrajā stā vā . iedevā m dzeramnaudu reģ istrē joties reģ istratū rā par 5 dinā riem par numuru. bet nekā das ī paš as privilē ģ ijas nemanī ju. varbū t ir nedaudz devis. Nezinu. katru dienu viņ i arī iedeva 1 dinā ru viesmī lim ē damistabā . lai atnes mums dzē rienus. kad parā dī jā mies viņ š uzreiz piegā ja klā t un prasī ja ko mums atnest? . š obrī d man blakus zā lē sē ž.2 gados veci angļ i un 2 vā cieš i. atnesa arī dzē rienus. Acī mredzot iedeva arī dzeramnaudu. Vestibils tieš ā m piesmē ķ ē ts. kā jau daudzi rakstī juš i. pludmale ir skaista. tī ra katru dienu. pietiekami daudz gultas visiem. Mē s nevienam nelū dzā m vietu. ī si sakot, izklaide. Es nevaru pateikt pietiekami daudz par animā ciju. krieviem, kuri skolā mā cī jā s angļ u valodu pā ris klases. ies diezgan labi. katru dienu diskotē ka lī dz 12 brī vā dabā ar brī vu vietu trū kumu. blakus tū risma khalifa viesnī cai. tur (bez maksas) devā mies uz diskotē ku vī ra pavadī bā , jo diemž ē l vietē jie iedzī votā ji tur ir ielaisti. tā tad ir paradī ze ī rē š anai. bet tas vienmē r sā kā s daž ā dos laikos. tad pulksten 22:00. tad 11. tad 12 naktī . nav ī paš i ē rti! mež ā . tas ir daudz tā lā k. izejot no viesnī cas pa ceļ u uz 10-15 minū tē m nesteidzī gā tempā , apakš ā pa labi redzē siet gaismas. sargu bariņ š ieeja 10 dinā ri. mū zika ir vienmuļ a un vienmuļ a. uz pjedestā la vairā kas ļ auž u grupas pē c kā rtas dejoja (performance. ) Vispā r bez ekstā zes tur nav ko darī t. jo mē s to neizmantojam. mē s aizbraucā m agri un vairs neatgriezā mies. alkohols tika pirkts kā pienā kas vienī gajā veikalā , kur drī kst tirgot alkoholu - vispā rē jais (ģ enerā lais). Mē s tur devā mies tikai ar taksi. 3 dinā ri tur un 5 vai 6 vai 7 atpakaļ . ja mums paveiksies. BET:::::::::::::::::: : : ir vairā ki veikali ar š ā du nosaukumu. un alkohols ir tieš i pā ri ceļ am no medinas. medina. tas ir arī ribatas cietoksnis blakus Zula centram. jo tā lā k mež ā , jo biezā ki partizā ni. kā arī medī nā . dziļ ā k reizē m lē tā k !!!!!!!!!!! ! !
часть пляжа. песок мелкий довольно чистый.медузы редкость и осенью почти безвредны. подругу ужалила. выпили супростин и приложили холодную бутылку водки. всё прошло за пару часов.волны отличные вода тёплая.всё идеально.можно ловить даже рыбу.мы не поймали центр хола. справа ресепшен и обменный пункт. за ним комната для сейфов. там же оставляют чемоданы перед отъездом домой.слева бесплатный бар. прямо столовая часть столовой. на ужин просили приходить во время и за свой столик т.к. народу было много. в остальное время ели где и когда хотели под крышей зула-центра. ливень был наисильнейший. в целом всё скромно. но чисто. для детей небольшая площадка. за отелем теннисные корты. маленькая футбольная площадка. так же  площадка для волейбола
аватар moscow23
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Cienī jamie tautieš i, rakstu bez cenzū ras, jo citu vā rdu vienkā rš i NAV! Atpū tā mies (pareizā k sakot, cietā m) MarhabaClub4 * 2012. gada augustā no 4 lī dz 18. Sā kš u ar reģ istrē š anos: Ieradā mies 4.00 no rī ta, norē ķ inā š anos gaidī jā m lī dz 17. … Tomēr ▾ Cienī jamie tautieš i, rakstu bez cenzū ras, jo citu vā rdu vienkā rš i NAV! Atpū tā mies (pareizā k sakot, cietā m) MarhabaClub4 * 2012. gada augustā no 4 lī dz 18.
Sā kš u ar reģ istrē š anos:
Ieradā mies 4.00 no rī ta, norē ķ inā š anos gaidī jā m lī dz 17.00 vakarā , lai gan pē c starptautiskajiem noteikumiem tiem bū tu jā nokā rto 12.00.
Visi krievi ir izmitinā ti rezervā tā ar nosaukumu "Neptū ns", viņ i vienkā rš i trako no istabā m - kondicionieri nestrā dā , nav tī rī š ana, nav ventilā cijas. Gulta saplī susi, televizors nestrā dā , dvieļ us nā cies nozagt, jo tie nemaz netika mainī ti vai arī pateica, ka nav. Skudras skraida pa istabā m. Starp citu, arī pludmalē dvieļ i netiek nodroš inā ti, tā pē c tos iegā dā jā mies vietē jā veikalā .
Ē diens ir vienkā rš i pretī gs. Pusdienā s viens gaļ as ē diens. Zivju vispā r NAV, un tas ir Vidusjū ras reģ ionā ! Augļ i - divi sapuvuš i dateles! Ī sā k sakot, vienkā rš i - P.... c!
Viesnī cas personā ls ir pilnī gs dumjš ! Viņ i nesaprot krievu valodu, es runā ju angliski (man paš am ir filoloģ ijas grā ds), viņ i to vienkā rš i ignorē !
Animā cija atkā rtojas ik pē c 3 dienā m.
Tā pē c, dā rgie krievi, es jū s ļ oti lū dzu - nebojā jiet atvaļ inā jumu, dodieties uz citu viesnī cu.
PS Viss iepriekš teiktais ir absolū ta patiesī ba, puiš i nesatiekas š ķ irš anā s dē ļ , cieniet sevi. MarhabaClub ir NAV 4*, bet 1* ZVAIGZNE, un arī tad ar pagriezienu!!!!!!!!!!!!!!!! ! !
аватар 933726
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š is ir sliktā kais sencis manā mū ž ā! ! ! 4 zvaigznes? Nē , un 3 nedos! Pirmkā rt, ieradā mies 4 un nakš ņ ojā m reģ istratū rā , gaidot, kad numuriņ i bū s brī vi. Vai tas ir labi? Mums tika pieš ķ irtas istabas pirmajā stā vā , kas š ausmī gi smirdē ja pē c mitruma un nebija gaisa kondicionē š anas. … Tomēr ▾ Š is ir sliktā kais sencis manā mū ž ā! ! ! 4 zvaigznes? Nē , un 3 nedos! Pirmkā rt, ieradā mies 4 un nakš ņ ojā m reģ istratū rā , gaidot, kad numuriņ i bū s brī vi. Vai tas ir labi? Mums tika pieš ķ irtas istabas pirmajā stā vā , kas š ausmī gi smirdē ja pē c mitruma un nebija gaisa kondicionē š anas. Š ajā laikā Tunisijā gaisa temperatū ra nebija zemā ka par 45 grā diem. Mitrums ir augsts. Iesaku nekad nelidot uz š o stulbo viesnī cu, lai neizmestu daudz naudas miskastē . Nav matu ž ā vē tā ju un parasto izeju. Tieš ā m! Nezinu kur lā dē t savu iPad (viesnī ca ir sū di. Jū ra laba. Silts ar tī rā m smiltī m. Tikai tas iepriecinā ja. Ja gribi izsmelt nervus un neatslā binā ties, tad uz Tunisiju jā brauc g. marhabu klubs. Puiš i, lidojiet uz Eiropu)
аватар graf3
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atvaļ inā jums Tunisijā ar savu vī ru. Atbrauca, it kā viss kā rtī bā , ilgi gaidī t nelika. Apmetā s istabā pirmajā stā vā ar skatu uz baseinu. Viņ i sā ka apskatī t istabu, likā s, ka viņ i tikko bija no turienes izbraukuš i un viņ iem nebija laika izkļ ū t no turienes. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums Tunisijā ar savu vī ru. Atbrauca, it kā viss kā rtī bā , ilgi gaidī t nelika. Apmetā s istabā pirmajā stā vā ar skatu uz baseinu. Viņ i sā ka apskatī t istabu, likā s, ka viņ i tikko bija no turienes izbraukuš i un viņ iem nebija laika izkļ ū t no turienes. . . Tualete un vanna netī ra, pā rvalki kaut kā di noputē juš i, dvieļ i ar dzelteniem plankumiem. mati uz palagiem. . Es runā ju par smarž u kopumā . . Izskatā s, ka apsmidzinā ts ar dihlofosu. . Es vairs neko negribē ju, atvaļ inā jums bija sabojā ts. . lī dz saskrē ja asaras. . Vī rs devā s uz reģ istratū ru, lai to sakā rtotu. . Pē c 15 minū tē m mū s pā rcē la uz citu istabu. . labi. . tī rs. . . 2. dienā pamanī ju, ka man nav savu mī ļ ā ko jaku un bikš u (ļ oti skaistas un dā rgas), galvā ieš ā vā s doma, ka nozaguš i, nu kaut kā negribē jā s tam ticē t. . Man likā s, ka nejauš i to atstā ju mā jā s. . lai gan atcerē jos, ka vispirms tā s ieliku somā . . Kad atgriezos mā jā s, es izskatī ju visas lietas ((un neatradu. . Esiet modri, viņ i tur zog no drē bē m lī dz alkoholam. . Ja kaut ko pamanā t, nekavē joties sazinieties ar reģ istratū ru un sarullē jiet skandā lu, tad varat palikt pie draugiem..... bet ne kā yayyyyyy (, , , , ,
аватар seredaella
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi rakstu atsauksmi par pā rē jo, jo ī paš i par viesnī cu Marhaba Club 4 *. Sā kš u no ieraš anā s brī ž a Tunisijā . To ir vē rts pateikt mū su tū rei. operators , , Tour tes , , sū dzī bu nav. Viss ir skaidrs, organizē ts un labi organizē ts. … Tomēr ▾ Pirmo reizi rakstu atsauksmi par pā rē jo, jo ī paš i par viesnī cu Marhaba Club 4 *. Sā kš u no ieraš anā s brī ž a Tunisijā . To ir vē rts pateikt mū su tū rei. operators , , Tour tes , , sū dzī bu nav. Viss ir skaidrs, organizē ts un labi organizē ts. Tā tad Tunisija....Pirmais iespaids par Susu ir tā ds, it kā vakar tur bū tu noticis sprā dziens. Apkā rt kaut kā das drupas un atkritumu kalni. Visapkā rt netī rumi un atkritumi, kā cilvē ki var dzī vot tā dā cū ku kū tī , nav skaidrs. Mē s ieradā mies viesnī cā . Iedeva 20. e. , apmetā s galvenā s ē kas 4. stā va istabā . Ā tri iekā rtojā s. Ko teikt par numuru? Skudras rā po, gultas veļ a netī ra ar caurumiem (istabene mainī ja uz 5 din. ), noplī suš i aizkari un skats no balkona uz trim panī kuš ā m palmā m, smiltī m bez viena zā les stieņ a un puķ i. Lai gan, cik saprotu, tur ir daudz sliktā kas telpas. Tagad par restorā nu. Vairā k izskatā s pē c padomju tipa ē dnī cas. Rinda pie pamatē dieniem, š ķ ī vju (biež i netī ri), galda piederumu trū kums, pastā vī gi netī ri galdauti un augstprā tī gie arā bi, kuri tur sevi uzskata par meistariem un tā pē c nevē las stā vē t rindā ar visiem. Ē diens vienmuļ š un ne pā rā k garš ī gs. Bet mē s nebijā m izsalkuš i. . Kas attiecas uz pludmali, tad bū tu labi, ja atkal neņ emtu vē rā atkritumus un nemitī gos arā bu piedā vā jumus pā rdot kā dus atkritumus. Jū ra 5 metrus no pludmales ir tī ra, smilš aina dibena, izcili silts, ļ oti sā ļ š ū dens. Baseins ir pilns ar cilvē kiem, sauļ oš anā s krē sli ir jā aizņ emas ļ oti laicī gi. Daudzas peldē š anā s arā bu sievietes pilnā uniformā . Laba, smieklī ga animā cija, jauka mū zika. Stieņ i strā dā labi, bet atkal ir rindas. Atseviš ķ i es gribu teikt par ekskursijā m. Bijā m 2 dienu braucienā uz Sahā ru, braucā m ar kvadracikliem un uz jahtas. Pē dē jie divi ir patī kami, bet ne ī paš i iespaidī gi. Ļ oti ieteicams doties uz Sahā ru. Ļ oti nogurdinoš i (49 ē nā ), bet uzzinā ju daudz informā cijas par Tunisiju kā valsti, paraž ā m, paraž ā m, vē sturiskā m vē rtī bā m. Sē ž ot viesnī cā , jū s to visu neatpazī siet. Apmeklē jā m Sahā ru, vizinā jā mies ar kamieļ iem, dž ipiem. Tika apmeklē ts viss, kas bija norā dī ts ekskursijas programmā . Pat ar papildinā jumiem. Ī paš s paldies gidam Š okri. Tieš i š ī ekskursija par 80% neizlī dzinā ja negatī vo, kas parā dī jā s pirmajā s uzturē š anā s dienā s viesnī cā . SECINĀ JUMI: a) Tunisija ir vienreizē jas vizī tes valsts b) kopē jā s attī stī bas ziņ ā var braukt c) Sliktā kajā viesnī cā vē l neesam atpū tuš ies.
аватар rezvina1974
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š is ir mans pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m. Varbū t man vienkā rš i nav paveicies. Pirms aizbraukš anas izlasī ju visas atsauksmes un š aubī jos, vai esmu izdarī jusi pareizo izvē li. Bet tū roperators man paskaidroja, ka viņ i raksta par visā m viesnī cā m gan labā m, gan sliktajā m. … Tomēr ▾ Š is ir mans pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m. Varbū t man vienkā rš i nav paveicies. Pirms aizbraukš anas izlasī ju visas atsauksmes un š aubī jos, vai esmu izdarī jusi pareizo izvē li. Bet tū roperators man paskaidroja, ka viņ i raksta par visā m viesnī cā m gan labā m, gan sliktajā m. Varē ju salī dzinā t tikai ar mū su kū rortiem, tā pē c cerē ju, ka viss patiks. Sā kš u no pirmā s dienas. Mē s apmetā mies atseviš ķ ā ē kā Neptū ns. Tur galvenokā rt apmetuš ies krievi. Istabā bija briesmī ga mitruma smaka. Skats no loga uz restorā na aizmuguri. Tualetē nebija tualetes papī ra. Tualete visu nakti plū da pati no sevis. Nā kamajā dienā par 20 dolā riem mū s pā rcē la uz centrā lo ē ku. Tač u ar to š ausmas nebeidzā s. Telpu vispirms iedeva pie zā les. Telpā troksnis, dū koņ a, dziesmas, cigareš u dū mi. Un, kad izjuka tuvā k zā lei un mū su koridoram, es vispā r pā rstā ju gulē t naktī no 11:00 lī dz 04:00. Sū dzē jā s reģ istratū rā , viņ i tikai stā v un smaida. (Centrā lais restorā ns) parastā ē dnī ca, galdi netī ri. visi sū dzē jā s. Ja uz galda ir tī ri galda piederumi. salvetes vai garš vielas, kurā m tikko paveicā s. Ē diens nav garš ī gs. Viss ir vienā ds. Nav ko....Pie peldbaseina ar slidkalniņ iem sauļ oš anā s krē sli jā atstā j 6.00 no rī ta. jo tad cilvē ku tumsa. Vispā r apkā rtne nav tī ra, daudz atkritumu....Tī rī š ana telpā s virspusē ja pat dot naudu, lai gan ne. Gulta nav mainī ta, bet vienkā rš i saklā ta. Kopumā Tunisija ir vienreizē ja valsts, ko es lasī ju atsauksmē s iepriekš , bet nepieš ķ ī ru tam nekā du nozī mi. Tagad es atvainojos. !! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums ishkarin
Jaunākie komentāri par uzturēšanos šajā viesnīcā
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums anton48
ir iespēja rezervēt privātpersonai.
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums KEN1979
Starp tiem ir izvēle. Lūdzu, iesakiet?
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Medina Soussa
Novērtējums 8.7
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Stats
Lielā Susas mošeja
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен недалеко от центра курортного города Сусс, в 2,5 км от старого города и в 8 км от Порт-Эль-Кантауи. Последний капитальный ремонт произведен в 2018 году. Входит в комплекс Marhaba Resorts, который состоит из 3-х корпусов: Marhaba (4 этажа, 2 лифта), Marhaba Club (5 этажей) и Neptune (2 этажа). Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для отдыха в кругу друзей.

Atrašanās vieta Отель находится в 19 км от аэропорта Монастира, в 40 км от аэропорта Энфиды.
Pludmales apraksts Пляжные полотенца – под депозит.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории есть магазин. Стойка регистрации работает круглосуточно. К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • skvošs
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 281 комфортабельный номер.

Istabās

В номерах представлено: ванна/душ, фен, кондиционер, ТВ, телефон, мини-холодильник, сейф (платно), балкон.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Boulevard 7 Novembre 4039 Sousse Tunisie
Tālruņi: +216 73 24 21 70
Tīmekļa vietne: Marhaba Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, сквош, волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).