Sousse City & Beach Hotel 3*– Atsauksmes

48
Novērtējums 6.110
№9 viesnīcas reitingā Sousse
6.9 Numurs
6.3 apkalpošana
5.9 Tīrība
7.2 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Susā. Netālu atrodas ūdens atrakciju parks Acqua Palace, Lielā mošeja un Zinebledi, kā arī bāri, restorāni un naktsklubi. Viesnīca ir uzņēmusi viesus kopš 1963. gada un tika atjaunota 2019. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskam ceļojumam vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар bubothka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tā bija mū su pirmā uzturē š anā s pieredze Tunisijā.... )))) Valsts pā rsteidza ar krā su, netī rumiem, troksni, luksoforu trū kumu. Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , pludmale ir tikai 20 metru attā lumā . No plusiem: pludmale ir netā lu, baroš ana ir vienkā rš i ideā la trijotnei, bija pat jū ras veltes un Cū kgaļ a - un tas ir musulmaņ u valstī ! Alkohols ļ oti vienmē rī gs, sarkanvī ns ir amatieris, baltais un rozā - izcili! Labs viskijs un dž ins, bez jautā juma lej tik, cik prasi 2-3 glā zes. … Tomēr ▾ Tā bija mū su pirmā uzturē š anā s pieredze Tunisijā.... )))) Valsts pā rsteidza ar krā su, netī rumiem, troksni, luksoforu trū kumu. Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , pludmale ir tikai 20 metru attā lumā . No plusiem: pludmale ir netā lu, baroš ana ir vienkā rš i ideā la trijotnei, bija pat jū ras veltes un Cū kgaļ a - un tas ir musulmaņ u valstī ! Alkohols ļ oti vienmē rī gs, sarkanvī ns ir amatieris, baltais un rozā - izcili! Labs viskijs un dž ins, bez jautā juma lej tik, cik prasi 2-3 glā zes. Jū s varat paņ emt glā zi vī na vai alus un bez problē mā m doties uz pludmali. Ē damistabas trauki ir tī ri un labi, telpas tiek uzkoptas katru dienu. Wi-fi fiksē jas telpā s 1. -2. stā vā , treš ajā un ceturtajā tikai tad, ja nokā pjat 2. vai 1. stā vā .
Ekskursijas nav sliktas, bet tā s var iegā dā ties pats ne caur viesnī cu, atš ķ irī ba ir gandrī z divas reizes. Blakus tirgus un osta. Vakarā braucā m ar viņ u tuk-tuk (vilcienu) uz atrakciju parku...ceļ ojuma iespaidi ir neaizmirstami, devā mies š urpu turpu uz vietē jo dzī vo dziedā š anu bungu skaņ ā s. . . Cilvē ki ir simpā tisks, lojā ls, viņ i palī dzē s, ja bez problē mā m kaut ko jautā siet. Lē ts taksometrs. Bā rmeņ i ir ļ oti dzī vespriecī gi un patī kami, vienmē r joko.
Pati viesnī ca ir veca un ļ oti netī ra, lai gan mazgā bezgalī gi daudz cilvē ku. . . arā bi, poļ i, ukraiņ i, krievi, baltkrievi un pat briti. Divi baseini, kā ds rakstī ja, ka netī rī ja, no mū su istabas paveras skats uz baseinu ar slidkalniņ iem, baseini tiek tī rī ti - katru rī tu!
No mī nusiem: sauļ oš anā s krē sli un lietussargi pludmalē ir maksas, ļ oti trokš ņ aini, man lielā kais mī nuss ir nakts diskotē ka tuvumā lī dz 4 no rī ta...vienkā rš i nav iespē jams gulē t !! ! Istabā s nav ū dens, tas ir aizliegts ņ emt no dzesē tā jiem, ļ oti nepatī kama onkuļ a administratora ē damistaba.
Vē l pluss. . . 2 gadus vecs bē rns saslima ar draugu, izsauca ā rstu, viņ š atnā ca svē tdienas vakarā bez problē mā m un jautā jumiem.
Vispā r jau nav slikti, bet otrreiz diez vai tur ieš u, ja vien neizņ ems no ē damistabas nakts diskotē ku un nepatī kamo onkuli-administratoru)))) Ja interesē , jautā jiet, atbildē š u uz jebkuru jautā jumiem.
аватар natysik3107
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atbrauca pē c pusdienā m. Viņ i uzreiz apsē dā s. Par papildus samaksu istabiņ a ar skatu uz jū ru. Sousse pati par sevi ir ļ oti netī ra. Viesnī ca rada tā du paš u iespaidu. Bet istaba tiek uzkopta katru dienu. Mē beles ir normā las. Nav ū dens pā rtraukumu. … Tomēr ▾ Atbrauca pē c pusdienā m. Viņ i uzreiz apsē dā s. Par papildus samaksu istabiņ a ar skatu uz jū ru. Sousse pati par sevi ir ļ oti netī ra. Viesnī ca rada tā du paš u iespaidu. Bet istaba tiek uzkopta katru dienu. Mē beles ir normā las. Nav ū dens pā rtraukumu. Wi-Fi ir vā jš , bet ne visur. Ē damistabā galdauti tiek mainī ti pirms katrā m pusdienā m un vakariņ ā m.
Ē diens ir izcils. Liellopu gaļ a, tī tars, vista un - uzmanī bu! - astoņ kā jis un cū kgaļ a, kas mani š okē ja. Jums vienmē r kaut kas tiek gatavots. Reiz viņ i ielika cū kas fotogrā fiju) tas nozī mē ja, ka ir cū kgaļ a. Tā kā atpū tnieku vidū ir arī arā bi, alž ī rieš i, melnā dainie, tatā ri. Ļ oti garš ī gi deserti! Nekad iepriekš nebiju ē dusi desertus viesnī cā s, bet š eit nevarē ju pretoties. Augļ u melones, arbū zi, persiki, vī nogas, plū mes. Ž ā vē ti augļ i vī ģ es, rozī nes, ž ā vē tas plū mes. Brokastī s jū su priekš ā tiek cepta rī su putra, olu kultenis, olu kultenis. Ir mikroviļ ņ u krā sns, ja jums ir nepiecieš ams kaut kas, lai sasildī tu bē rnus. Bija arī augstie krē sli.
Bē rniem ir baseins un slidkalniņ š , vecā kiem bē rniem. Otrajā stā vā ir peldbaseins ar slidkalniņ iem pieauguš ajiem. Animatori izklaidē viesus ar š autriņ u meš anu, ū dens aerobiku, vingrojumiem utt. Pē c pusdienā m pie baseina tiek ceptas pankū kas. Jū ra pā ri ceļ am. Pludmale ir tī ra. Sauļ oš anā s krē sli ir maksas. Apmē ram $ 3 dienā . Gandrī z katrs ar saviem dvieļ iem vai pludmales paklā jiņ iem. Jū ra ļ oti skaista, tirkī za, ieeja laba, 100 metrus lī dz ceļ iem. Kopumā lieliski piemē rots bē rniem. Smiltis ir baltas. Alkohols ir vietē js, nav atš ķ aidī ts.
Mī nus mū zika ir ļ oti skaļ a un gandrī z lī dz rī tam. Ausu aizbā ž ņ i nekaitē tu)) Par tā du cenu viesnī ca ir normā la.
аватар Natalya_Tretyakova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca, neskatoties uz nelielo zvaigž ņ u vē rtē jumu. Garš ī gi daudzveidī gi ē dieni, tī ras telpas, dvieļ u maiņ a un uzkopš ana katru dienu. Balto smilš u pludmale un jū ra. Paš ā pilsē tā ir ko redzē t, ī paš i iesaku arheoloģ ijas muzeju (nosaucā m sev par romieš u mozaī ku muzeju). … Tomēr ▾ Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca, neskatoties uz nelielo zvaigž ņ u vē rtē jumu. Garš ī gi daudzveidī gi ē dieni, tī ras telpas, dvieļ u maiņ a un uzkopš ana katru dienu. Balto smilš u pludmale un jū ra. Paš ā pilsē tā ir ko redzē t, ī paš i iesaku arheoloģ ijas muzeju (nosaucā m sev par romieš u mozaī ku muzeju). Paš i nolē mā m, ka noteikti atgriezī simies Tunisijā .
аватар k_nataly2007
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ē diens bija vairā k vai mazā k, bija gaļ a, bija dā rzeņ i, bet zupas vienkā rš i nav iespē jams ē st, ļ oti asas, bē rni nedaudz cieta. Slī dkalniņ a daļ as nav lī dzenas, tā pē c lidojot tiek saskrā pē ta ā da uz elkoņ iem un uz muguras, plū st asinis. … Tomēr ▾ Ē diens bija vairā k vai mazā k, bija gaļ a, bija dā rzeņ i, bet zupas vienkā rš i nav iespē jams ē st, ļ oti asas, bē rni nedaudz cieta.
Slī dkalniņ a daļ as nav lī dzenas, tā pē c lidojot tiek saskrā pē ta ā da uz elkoņ iem un uz muguras, plū st asinis. Sā kumā nesaprata, no kurienes brū ces, un tad uzminē ja, bē rni un vī rs staigā ja ar brū cē m lī dz atpū tas beigā m un vairs neripoja.
Pludmale ir ļ oti forš a, jū ra ir tikai pasaka, smiltis sniegbaltas, bet 4 dienas pirms izlidoš anas lija lietus un visi pilsē tas netī rumi iegā zā s jū rā . Tā s bija š ausmas, un es vienkā rš i nespē ju noticē t, kā tī rā kā jū ra tik pē kš ņ i pā rvē rtā s netī rā peļ ķ ē (tas ir burtiski, bez pā rspī lē jumiem). Tik netī ru ū deni nekur neesmu redzē jis, pat Odesas reģ ionā .
аватар lesyaz
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s ar vī ru pirmo un pē dē jo reizi lidojā m uz Tunisiju. Pirms viņ a viņ i bija daudzā s valstī s, daž ā s divas reizes - tā tad ir ar ko salī dzinā t. Un nedomā jiet, ka mē s esam ļ oti izveicī gi un grozā m degunu. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru pirmo un pē dē jo reizi lidojā m uz Tunisiju. Pirms viņ a viņ i bija daudzā s valstī s, daž ā s divas reizes - tā tad ir ar ko salī dzinā t. Un nedomā jiet, ka mē s esam ļ oti izveicī gi un grozā m degunu. Vienkā rš i š ai viesnī cai tieš ā m ir daudz vairā k mī nusu nekā plusu. Vienī gais un neapstrī dams pluss ir tas, ka pā ri ceļ am ir jū ra un tā s ir tī ras. Bet.....sauļ oš anā s krē sli par maksu. Un tas ir pavirš i, ņ emot vē rā viesnī cas cenu. Par to paš u cenu jū s varat lidot uz lielisku 5-ku, viss iekļ auts, Ē ģ iptē vai Turcijā ar lieliskiem apstā kļ iem un bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem. Vispā r paņ ē mā m lī dzi lielos pludmales dvieļ us un gulē jā m uz tiem. Paņ ē ma arī pludmales lietussargu, bet nederē ja jo ja kā dam vajag ē nu, tad to var viegli atrast no maksas lielajiem (stacionā rajiem) lietussargiem.
Es nezinu, kuram ē diens ļ oti patika, bet tas nav salī dzinā ms ar valstī m, kurā s viss iekļ auts. Brokastī s, kā visur citur. katra diena ir vienā da. Bet ir no kā izvē lē ties. Lai gan nedē ļ as laikā viss apnika. Brokastu galvenais pluss(tiem, kam salds zobs) ir tas, ka ieliek veselu milzī gu bļ odu ī stā s Nutellas, ko smē rē jā m uz pankū kā m. Nu protams, ka olas ir iekš ā . daž ā di veidi, sieri, dā rzeņ i. Bet pusdienā s un vakariņ ā s pie garš ī gas gaļ as (kuru cep priekš ā ) ir vai nu kilometru gara rinda (un iedod pa 1 gab. ) vai gandrī z kautiņ š un trakulī ba, kad izņ em paleti un noliek. to rindā s, kur atrodas ē dieni, ko paņ emat pats. Ī sā k sakot par ē dienu - ē st var, bet neko ī sti garš ī gu neredzē jā m. Augļ i bija 3-4 veidu, saldi, kā lē tajā Ē ģ iptes viesnī cā (cepumi vienai gaumei). Alus ir garš ī gs un kā ds vī ns 1 arī nebija nekas. Nav pā rtikas, izņ emot pusdienas, brokastis un vakariņ as. Pludmalē - tikai ū dens (bez alkohola). Vestibilā un pie baseina - izlej.
Pati viesnī ca ir ļ oooti veca, sauļ oš anā s krē sli pie baseina ir vienkā rš i slepkavas un veci kā pasaule (mē s tur nekad negulē jā m - mē s nicinā jā m). Pati grī da pie baseina - daž i dē ļ i puspuvuš i. Ir 2 lieli slidkalniņ i - pā ris reizes noripoju - jautri.
Bet trakā kais ir diskotē ka laukumā gandrī z lī dz rī tam. Tā du murgu nebiju piedzī vojusi. Fakts ir tā ds, ka viņ i izī rē restorā nu viesnī cas ē kā . Un iedomā jieties, kad tajā paš ā laikā (vakarā ), kad vairā k nekā puse cilvē ku peld, iet un vē las gulē t, un restorā ns ieslē dz mū ziku uz pilnu klapi un tajā paš ā laikā + - citu mū ziku (un arī pilnī bā ) ietver viesnī cu. Cieš i aiztaisī jā m balkonu, bet nekas nepalī dzē ja. Logi trī cē ja un š ī elliš ķ ī gā dubultā mū zika kliedza pā ri filmai, kuru ieslē dzā m istabā klē pjdatorā pilnā skaļ umā . Mē s to izslē dzā m, jo ​ ​ nebija iespē jams dzirdē t ne vā rda. Mē s pat viens uz otru kliedzā m, ja gribē jā m kaut ko teikt, citā di nebija iespē jams dzirdē t. Un š ī bakhanā lija ilga lī dz 2-3 naktī (vai pat ilgā k). Tā pē c, ja uzdroš inā ties doties uz viesnī cu, nekā dā gadī jumā neuzņ emiet numurus ar skatu uz pagalmu. Miegs nedarbosies. Papildus š im skaitam arī visi nogalinā ti. Pirmajā istabā (kuru nomainī jā m nā kamajā dienā ) gaisa kondicionieris ņ urdē ja kā traks (š ķ ita, ka tū lī t uzsprā gs) un nemaz nedzesē ja, bet tikai pū ta gaisu. Starp citu, viņ u gaisa kondicionē š anas sistē ma nav sadalī ta, bet gan dalī ta ar viesnī cu. Izsaucā m masteli (ar kautiņ u! ! ), viņ š salaboja un laboja, tad kaut kur aizbē ga, tad meklē jā m, lamā jā mies, un beigā s viss palika pa vecam. No rī ta mē s pamodā mies, un mē s bijā m appludinā ti. Tas pilē ja no griestiem, un uz grī das bija milzī ga peļ ķ e. Vispā r alva. Mums iedeva istabu uz ielas, kas arī ir ļ oti trokš ņ aina. Bet pē c š ī s "diskotē kas" mums tā jau likā s kā paradī ze. Un gaisa kondicionieris bija auksts.
Susā (tā pat kā citā s lielajā s pilsē tā s) ir sava Medina (mū suprā t, vecpilsē ta ar tirgu). Mē s devā mies turp pastaigā ties - ļ oti krā saini. Devā mies ekskursijā s uz galvaspilsē tu Tunisiju (to sauc par valsti). Nav ko ī paš i redzē t: katedrā le, tā pati medina un a la Bigbens. Pē c tam braucā m uz Kartā gu (š ī s drupas arī nebija sasistas), izņ emot, lai ieliktu sev ķ eksī ti no kategorijas, mē s to redzē jā m. Skaistā kā pilsē ta (balta un zila) Sidi Bou Said. Izmē ģ iniet tur vietē jo tē ju ar priež u riekstiem, ē damajiem kaktusiem (tos pat pā rdod lielveikalā ).
Pati Tunisijas valsts lielā koties ir netī ra un ļ oti nabadzī ga. Ir garš a, un mē s nenož ē lojam, ka bijā m š eit un redzē jā m. Tač u tas nav tā s naudas vē rts, kas par to tiek prasī ts. Par to paš u naudu, piemē ram, Albā nijā - apstā kļ i ir lieliski un ē diens arī . Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, visur ir tī rs un vairā k apskates vietu.
Secinā jums: ja vē lies uz Tunisiju - izvē lies 4 vai 5. Tur vismaz vari dzī vot.
В отеле на горке открывается хороший вид Узкая улочка в Суссе В любимой кафешке пьем кофе Возле Медины в Суссе Медина в Суссе Забрались на обзорную башню в Суссе
аватар ma221
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē tā Tunisija, Sousse City Beach Hotel 3 * iekļ auta. Tū risma operators Join Up, aviokompā nija Bukovyna / Bravo Airlines no Ļ vovas. Turp un atpakaļ lidoja bez kavē š anā s, mī ksta pacelš anā s un nosē š anā s. Viss ir lieliski. … Tomēr ▾ Izvē lē tā Tunisija, Sousse City Beach Hotel 3 * iekļ auta.
Tū risma operators Join Up, aviokompā nija Bukovyna / Bravo Airlines no Ļ vovas. Turp un atpakaļ lidoja bez kavē š anā s, mī ksta pacelš anā s un nosē š anā s. Viss ir lieliski.
Mē s devā mies 12 dienas. Tas nav nepiecieš ams ar bē rniem mazā k par 10 dienā m. Stunda paskrien ā tri.
Viesnī ca ir budž eta, bet ievē rī bas cienī ga. Uzcelta sen, bet 2019. gadā notika renovā cija. Istaba jauka, plaš a, tī ra. Ir pieejams karstais/aukstais ū dens. Gaisa kondicionē tā js ir vā jš , bet istaba atdziest. Ledusskapja nav, mums nevajadzē ja. Seifs reģ istratū rā par papildu samaksu Mē s saņ ē mā m lē tu 10 USD. Gids Ahmeds ļ oti iesaka, bet mē s neņ ē mā m. Mū su koferis droš i aizveras, nekā netrū kst.
Tī rī š ana katru dienu. Š ķ iet, ka arī dvieļ u nomaiņ a. Viņ i neaizgā ja uz tē ju, bet labi iztī rī ja.
Numuros ar skatu uz jū ru ir nepiecieš amas papildu izmaksas. Mē s nemaksā jā m.
Internets viesnī cā ir ļ oti vā jš . Ir vē rts kaut kā iegā dā ties septiņ us Oreduo ar 3 GB interneta. Tū risti ņ ē ma un slavē ja.
Personā ls ir jauks. Serviss labs.
Viņ i cenš as atrisinā t jebkuru problē mu uzreiz.
Mē s labi paē dā m. Daž iem negarš oja, un daž iem garš oja pat ļ oti labi. Pilsē tā neko nepirka, tikai saldē jumu bē rnam. Piemē ram, katru dienu bija trī s veidu gaļ a, zivis, arbū zs, melone, persiki, plū mes. Viesmī ļ i visu uzreiz iztī rī ja.
Viesnī cā ir trī s peldbaseini: viens maziem bē rniem, viens divlī meņ u un viens ar slidkalniņ iem. Ū dens paraugi no baseiniem tika ņ emti katru dienu. Ū dens ir tī rs.
Sauļ oš anā s krē sli pie baseina bez maksas.
Ir vestibila bā rs un divi pie baseiniem. Bija ko dzert. Pagatavo kokteiļ us.
Pludmale atrodas ļ oti tuvu, pā ri ceļ am. Pludmale no viesnī cas, atdalī ta no kaimiņ iem pat jū rā . Viņ i kontrolē kā rtī bu un to, lai vietē jie neienā k/nepeld teritorijā.
Jū ra silta, tī ra, man ļ oti patika. Tirkī za krā sa. Aļ ģ es pirmā s divas dienas sita spē cī gi viļ ņ i, pē c tam bija tī rs. Medū zu vispā r nebija.
Lielā kais viesnī cas trū kums ir maksas sauļ oš anā s krē sli pludmalē . Mē s neņ ē mā m, dā rgi - 7 USD dienā.2 sauļ oš anā s krē sli.
Nav tirgots. Mē ģ inā ja. Tad viņ i paš i atkā pā s. Viņ i viesnī cā paņ ē ma pludmales dvieļ us depozī tā . Viņ i sauļ ojā s uz tiem. Ja nepiecieš ams, nomainī t uz tī ru. Depozī ts tiek atmaksā ts, nododot dvieli.
Pilsē ta veca, ir kur pastaigā ties. Osta atrodas netā lu no milzī ga atrakciju parka.
Ekskursijas - ja meklē , var ietaupī t. Gids Ahmeds pā rdod dā rgi. Skaties.
Jums nevajadzē tu doties uz Frigua zoodā rzu Susā . Cena gandrī z 70 USD par 2 +1 (4 upes). Mums ir labā kais.
Mē s braucā m uz pirā tu kuģ a. Ir nianses, bet bija apmierinā ti.
Iesaku braukt ar vilcienu no krastmalas, netā lu no ostas un atpakaļ , tikai par 5 dinā riem no personas. Ar vietē jo dzī vo mū ziku. Ļ oti spilgti!
Mē s esam priecī gi, ka esam prom.
Pā rē jais ir neticami! ! ! ! ! Nekas ā rkā rtē js nebija gaidā ms. Patī kama zī lē š ana saņ ē ma vairā k nekā gaidī ts.
аватар aleksej203185
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Draugi atbrauca no Tunisijas, saka, ka tur esot ļ oti netī ri, tā pē c nolē mā m doties uz Ē ģ ipti. Ieradā mies vakarā.9os, 10 minū š u laikā bijā m iekā rtojuš ies, naktsskapī tis istabā varē ja bū t labā ks, par naudu, istaba varē ja bū t nedaudz labā ka, ar tī rī š anu viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Draugi atbrauca no Tunisijas, saka, ka tur esot ļ oti netī ri, tā pē c nolē mā m doties uz Ē ģ ipti. Ieradā mies vakarā.9os, 10 minū š u laikā bijā m iekā rtojuš ies, naktsskapī tis istabā varē ja bū t labā ks, par naudu, istaba varē ja bū t nedaudz labā ka, ar tī rī š anu viss kā rtī bā . Nauda un mantas atradā s istabā , neviens neko neņ ē ma. Ar pā rtiku viss ir labi, arī teritorija nav slikta, viss ir vienkā rš i, ko lai saka, mī nusus nepamanī jā m. Man patika pludmale, rifs ir dzī vs. Pirmā s preces bija pastaigas attā lumā .
аватар Katja900802
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti laba viesnī ca, mums viss patika. Izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, un arī aģ entū ras meitenes viņ u konsultē ja. Viesnī cā vispā r nav jautā jumu, ē diens ļ oti daudzveidī gs, visa kā ir daudz. Izlī gums noritē ja labi. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, mums viss patika. Izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, un arī aģ entū ras meitenes viņ u konsultē ja. Viesnī cā vispā r nav jautā jumu, ē diens ļ oti daudzveidī gs, visa kā ir daudz. Izlī gums noritē ja labi. Viesnī ca atrodas 1. lī nijā , sauļ oš anā s krē sli un saulessargi tika apmaksā ti. Teritorija liela, 2 baseini, viens bradā jamais baseins, otrs ar slidkalniņ iem. Nav slikta atraš anā s vieta: tuvu veikaliem un mini tirgiem. Lī dz Soloma klubam jā iet kā jā m, tas ir viņ u naktsklubs, uz kuru mē s devā mies.
аватар goncharova16
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā s maija brī vdienā s devā mies atpū sties uz Tunisiju. Sā kotnē ji izvē le par š o viesnī cu tika izdarī ta, ņ emot vē rā atraš anā s vietas priekš rocī bas un zemo cenu. Nekas labs par tā du naudu nebija gaidī ts. … Tomēr ▾ Š ajā s maija brī vdienā s devā mies atpū sties uz Tunisiju. Sā kotnē ji izvē le par š o viesnī cu tika izdarī ta, ņ emot vē rā atraš anā s vietas priekš rocī bas un zemo cenu. Nekas labs par tā du naudu nebija gaidī ts. Bet ierodoties viesnī cā , bijā m patī kami pā rsteigti! Pirmkā rt, viesnī cai ir lieliska atraš anā s vieta, sava pludmale (sauļ oš anā s krē sli ir maksas, bet teritorija ir sava un var gulē t smiltī s, un pludmales darbinieki pieskata lietas), personā ls ir ļ oti draudzī gs, sabiedrisks, patī kams . Diezgan liela platī ba. Istabas, par naudu, ļ oti cienī gas, daudz un daž ā das izklaides. Trī s baseini, viens iekš telpu un silts un slidkalniņ i. Lieliska animā cija bē rniem un pieauguš ajiem. Kopumā viesnī cā valda ļ oti patī kama un sirsnī ga atmosfē ra. Ē diens ir ļ oti labs un daudzveidī gs, tā pat kā dzē rieni. Bijā m vairā k nekā apmierinā ti! Protams, tiem, kas nevē las kā pt ā rā no viesnī cas, var bū t vē rts meklē t ko dā rgā ku, tač u Tunisijā par š o naudu labā ko neatradī siet, tas ir skaidrs! Un lī dzī gi domā još iem cilvē kiem, e) ā ra aktivitā š u cienī tā jiem labā k nenā kt klajā . Lē ti un pieklā jī gi! Tunisija ir ļ oti daudzveidī ga valsts, ko apmeklē t, tur ir daudz ko redzē t un piedzī vot! Iepriekš mē s daudz ceļ ojā m, bet mū s tas aizrā va! Iesaku visiem!
аватар pereverzev
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Normā la viesnī ca klusiem pā riem, jaunieš iem bū s garlaicī gi! Animā cija ir tikai bē rniem. pieauguš ajiem vienkā rš i ieslē dziet mū ziku. animatori ir ļ oti agresī vi (kad viņ i lieto alkoholu, un viņ i dzer regulā ri! ) Mums ar viņ iem bija incidenti. … Tomēr ▾ Normā la viesnī ca klusiem pā riem, jaunieš iem bū s garlaicī gi! Animā cija ir tikai bē rniem. pieauguš ajiem vienkā rš i ieslē dziet mū ziku. animatori ir ļ oti agresī vi (kad viņ i lieto alkoholu, un viņ i dzer regulā ri! ) Mums ar viņ iem bija incidenti. Pie bā riem arī ir jā izspiež sava pienā kuma, jo viņ iem patī k apsaldē ties! Piemē ram, tu pieej pie letes un viņ i aiziet uz nezin kur, un tu stā vi un gaidi, kamē r viņ š pieies. Istabas normā las, devā mies trī s, 3 gultas un daudz vietas istabā . Sā kumā viņ i iedeva istabu ar skatu uz atkritumu izgā ztuvi un nepā rejoš u urī na smaku, bet 20 USD problē mu atrisinā ja, no viņ iem paveras skats uz baseinu un jū ru. Istabu tī rī ja katru dienu, ok, bet man nepatika, ka dvieļ us tī rus atnesa tikai pē c vakariņ ā m, bet netī ros no rī ta aiznesa. tu nā c no pludmales bez ar ko noslaucī t! Bā rmenis reģ istratū rā Ahmeds ir normā ls, nevis augstprā tī gs. Krieviski vispā r nerunā . Jū ra ir super, lai peldē tu tikai tā lu, jo tā ir sekla. smiltis super, sauļ oš anā s krē sli par maksu. teritorijā.3 baseini, 2 auksti, 1 iekš telpu ar siltu ū deni. Blakus viesnī cai ir lielveikals, kur var nopirkt visu. alkohols ir dā rgs un tikai š tatā . veikalos. ē diens viduvē js (liekas daudz bet ē st nav ko) laikam varē ja izvē lē ties ko garš ī gu bet reti! pilsē tā ir diskotē kas bet nez kā pē c nav cilvē ku, varbū t nav sezona? Jū s varat doties uz tirgu. Daudz lietu, bet kvalitā te ir slikta. pā rsvarā Ķ ī na. Var izvē lē ties somas, makus, makus. Darī jums min. par 50% Vispā r viesnī ca ir normā la, ja atnā c sauļ oties un peldē ties jū rā . Izklaides nav. Inet dā rgi. Ja jū s meklē jat nelielu naudu, tad labi!
Parādīt vairāk »


iemiesojums pivovarova2
Vai tiešām netīrumi istabās, pelēki dvieļi, pludmalē (atkal netīri) - vietējie iedzīvotāji ar neķītriem piedāvājumiem, "ēdamistabā" ēdiens ir slikts. Un es tik skaisti visu aprakstīju savai meitai, cik lieliski mums būs atpūsties!
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Medina Soussa
Novērtējums 8.7
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Stats
Lielā Susas mošeja
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в г. Сусс. Поблизости находятся Acqua Palace Water Park, Большая мечеть и Zinebledi, а также бары, рестораны и ночные клубы. Отель принимает гостей с 1963 года и был отреставрирован в 2019 году. Гостиница подойдет для семейного отдыха, романтической путешествия или для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Аэропорт расположен в 15 км от отеля.
Pludmales apraksts Пляж находится в 50 м от отеля через проезжую часть.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. К услугам гостей открытая терраса и камера хранения багажа. На территории есть магазины.

В отеле Sousse City & Beach сервируется континентальный завтрак или завтрак «шведский стол».

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-гольф.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • kazino
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 224 номера.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • fēns (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Hadi Shaker Road 4000 Corniche Sousse - Tunisia
Tālruņi: 216 73 226 139
Tīmekļa vietne: Sousse City & Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.