Lieliska viesnīca 3*

Rakstīts: 17 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 23 augusts — 3 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Atbrauca pē c pusdienā m. Viņ i uzreiz apsē dā s. Par papildus samaksu istabiņ a ar skatu uz jū ru. Sousse pati par sevi ir ļ oti netī ra. Viesnī ca rada tā du paš u iespaidu. Bet istaba tiek uzkopta katru dienu. Mē beles ir normā las. Nav ū dens pā rtraukumu. Wi-Fi ir vā jš , bet ne visur. Ē damistabā galdauti tiek mainī ti pirms katrā m pusdienā m un vakariņ ā m.
Ē diens ir izcils. Liellopu gaļ a, tī tars, vista un - uzmanī bu! - astoņ kā jis un cū kgaļ a, kas mani š okē ja. Jums vienmē r kaut kas tiek gatavots. Reiz viņ i ielika cū kas fotogrā fiju) tas nozī mē ja, ka ir cū kgaļ a. Tā kā atpū tnieku vidū ir arī arā bi, alž ī rieš i, melnā dainie, tatā ri. Ļ oti garš ī gi deserti! Nekad iepriekš nebiju ē dusi desertus viesnī cā s, bet š eit nevarē ju pretoties. Augļ u melones, arbū zi, persiki, vī nogas, plū mes. Ž ā vē ti augļ i vī ģ es, rozī nes, ž ā vē tas plū mes. Brokastī s jū su priekš ā tiek cepta rī su putra, olu kultenis, olu kultenis. Ir mikroviļ ņ u krā sns, ja jums ir nepiecieš ams kaut kas, lai sasildī tu bē rnus. Bija arī augstie krē sli.
Bē rniem ir baseins un slidkalniņ š , vecā kiem bē rniem. Otrajā stā vā ir peldbaseins ar slidkalniņ iem pieauguš ajiem. Animatori izklaidē viesus ar š autriņ u meš anu, ū dens aerobiku, vingrojumiem utt. Pē c pusdienā m pie baseina tiek ceptas pankū kas. Jū ra pā ri ceļ am. Pludmale ir tī ra. Sauļ oš anā s krē sli ir maksas. Apmē ram $ 3 dienā . Gandrī z katrs ar saviem dvieļ iem vai pludmales paklā jiņ iem. Jū ra ļ oti skaista, tirkī za, ieeja laba, 100 metrus lī dz ceļ iem. Kopumā lieliski piemē rots bē rniem. Smiltis ir baltas. Alkohols ir vietē js, nav atš ķ aidī ts.

Mī nus mū zika ir ļ oti skaļ a un gandrī z lī dz rī tam. Ausu aizbā ž ņ i nekaitē tu)) Par tā du cenu viesnī ca ir normā la.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu