Pieklājīga viesnīca. Jūra un ēdiens ir lieliski. ES iesaku!

Rakstīts: 2 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 12 — 23 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Izvē lē tā Tunisija, Sousse City Beach Hotel 3 * iekļ auta.
Tū risma operators Join Up, aviokompā nija Bukovyna / Bravo Airlines no Ļ vovas. Turp un atpakaļ lidoja bez kavē š anā s, mī ksta pacelš anā s un nosē š anā s. Viss ir lieliski.
Mē s devā mies 12 dienas. Tas nav nepiecieš ams ar bē rniem mazā k par 10 dienā m. Stunda paskrien ā tri.

Viesnī ca ir budž eta, bet ievē rī bas cienī ga. Uzcelta sen, bet 2019. gadā notika renovā cija. Istaba jauka, plaš a, tī ra. Ir pieejams karstais/aukstais ū dens. Gaisa kondicionē tā js ir vā jš , bet istaba atdziest. Ledusskapja nav, mums nevajadzē ja. Seifs reģ istratū rā par papildu samaksu Mē s saņ ē mā m lē tu 10 USD. Gids Ahmeds ļ oti iesaka, bet mē s neņ ē mā m. Mū su koferis droš i aizveras, nekā netrū kst.
Tī rī š ana katru dienu. Š ķ iet, ka arī dvieļ u nomaiņ a. Viņ i neaizgā ja uz tē ju, bet labi iztī rī ja.
Numuros ar skatu uz jū ru ir nepiecieš amas papildu izmaksas. Mē s nemaksā jā m.
Internets viesnī cā ir ļ oti vā jš . Ir vē rts kaut kā iegā dā ties septiņ us Oreduo ar 3 GB interneta. Tū risti ņ ē ma un slavē ja.
Personā ls ir jauks. Serviss labs.
Viņ i cenš as atrisinā t jebkuru problē mu uzreiz.
Mē s labi paē dā m. Daž iem negarš oja, un daž iem garš oja pat ļ oti labi. Pilsē tā neko nepirka, tikai saldē jumu bē rnam. Piemē ram, katru dienu bija trī s veidu gaļ a, zivis, arbū zs, melone, persiki, plū mes. Viesmī ļ i visu uzreiz iztī rī ja.
Viesnī cā ir trī s peldbaseini: viens maziem bē rniem, viens divlī meņ u un viens ar slidkalniņ iem. Ū dens paraugi no baseiniem tika ņ emti katru dienu. Ū dens ir tī rs.
Sauļ oš anā s krē sli pie baseina bez maksas.
Ir vestibila bā rs un divi pie baseiniem. Bija ko dzert. Pagatavo kokteiļ us.
Pludmale atrodas ļ oti tuvu, pā ri ceļ am. Pludmale no viesnī cas, atdalī ta no kaimiņ iem pat jū rā . Viņ i kontrolē kā rtī bu un to, lai vietē jie neienā k/nepeld teritorijā.
Jū ra silta, tī ra, man ļ oti patika. Tirkī za krā sa. Aļ ģ es pirmā s divas dienas sita spē cī gi viļ ņ i, pē c tam bija tī rs. Medū zu vispā r nebija.

Lielā kais viesnī cas trū kums ir maksas sauļ oš anā s krē sli pludmalē . Mē s neņ ē mā m, dā rgi - 7 USD dienā.2 sauļ oš anā s krē sli.
Nav tirgots. Mē ģ inā ja. Tad viņ i paš i atkā pā s. Viņ i viesnī cā paņ ē ma pludmales dvieļ us depozī tā . Viņ i sauļ ojā s uz tiem. Ja nepiecieš ams, nomainī t uz tī ru. Depozī ts tiek atmaksā ts, nododot dvieli.
Pilsē ta veca, ir kur pastaigā ties. Osta atrodas netā lu no milzī ga atrakciju parka.
Ekskursijas - ja meklē , var ietaupī t. Gids Ahmeds pā rdod dā rgi. Skaties.
Jums nevajadzē tu doties uz Frigua zoodā rzu Susā . Cena gandrī z 70 USD par 2 +1 (4 upes). Mums ir labā kais.
Mē s braucā m uz pirā tu kuģ a. Ir nianses, bet bija apmierinā ti.
Iesaku braukt ar vilcienu no krastmalas, netā lu no ostas un atpakaļ , tikai par 5 dinā riem no personas. Ar vietē jo dzī vo mū ziku. Ļ oti spilgti!
Mē s esam priecī gi, ka esam prom.
Pā rē jais ir neticami! ! ! ! ! Nekas ā rkā rtē js nebija gaidā ms. Patī kama zī lē š ana saņ ē ma vairā k nekā gaidī ts.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu