Jinene Hotel 3*– Atsauksmes

19
Novērtējums 4.310
№28 viesnīcas reitingā Sousse
5.0 Numurs
4.1 apkalpošana
3.9 Tīrība
4.4 Uzturs
4.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 3 km attālumā no Susas centra un netālu no El Kantaoui ostas un ostas. No šejienes jūs varat viegli sasniegt galvenās reģiona apskates vietas. Tā veido vienu kompleksu ar Royal Jinene Hotel.Viesnīca pirmo reizi vēra durvis viesiem 1993. gadā. Teritorijas kopējā platība 40 000 m2. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskiem ceļojumiem un atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар Yulia414
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca, š ķ iet, kā dreiz bija laba, bet tagad tā ir briesmī ga. Nav mā jas uzkopš anas, nav putekļ u sū cē ja, viņ iem tā da nav. Izmazgā ti pelē ki dvieļ i, tā pati gulta. Telefoni istabā s nedarbojas. Remonts tika veikts ļ oti ilgu laiku, visi tika nogalinā ti. … Tomēr ▾ Viesnī ca, š ķ iet, kā dreiz bija laba, bet tagad tā ir briesmī ga. Nav mā jas uzkopš anas, nav putekļ u sū cē ja, viņ iem tā da nav. Izmazgā ti pelē ki dvieļ i, tā pati gulta. Telefoni istabā s nedarbojas. Remonts tika veikts ļ oti ilgu laiku, visi tika nogalinā ti. Virtuve vienkā rš i sū cas. Tas ne tikai nebija garš ī gs, bet arī sabojā ti ē dieni, ī paš i salā ti, biež i bija skā bi. Ē dienu izvē les nav lielas. Atseviš ķ s stā sts par krieviem, kuri uzvedas kā mež oņ i. Vienī gais pluss š ai viesnī cai ir tas, ka tā atrodas netā lu no jū ras, nav problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, bet pludmalē ir atkritumi, š ķ iet, ka ir iztī rī ti, vai izlikā s, ka ir iztī rī ti. Dabiski, ka vairā k uz š o viesnī cu nebrauksim un nevienam neieteiksim braukt.
аватар gerasimova_ksu
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atvaļ inā jums un dzimš anas diena sabojā ta! Kā sā kt stā stu par š o "brī niš ķ ī go vietu"? Uz Tunisiju devā mies ar cerī bā m, ka sametī sim mantas un dosimies pastaigā ties un izklaidē ties. Bet tā tur nebija. Ramadā nā noķ erts, tā ka tā. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums un dzimš anas diena sabojā ta! Kā sā kt stā stu par š o "brī niš ķ ī go vietu"? Uz Tunisiju devā mies ar cerī bā m, ka sametī sim mantas un dosimies pastaigā ties un izklaidē ties. Bet tā tur nebija. Ramadā nā noķ erts, tā ka tā.....Droš i vien, ja nonā ktu citā laikā , tas nebū tu tik aizvainojoš i. BET! Viesnī cā nekā nav: ne animā cijas, ne diskotē kas (bet, ja par diskotē ku var uzskatī t dejoš anu pie gaismas ē dnī cā starp krē sliem un bez cilvē kiem, tad jā ), ne normā ls alkohols, ne normā li numuri, ne apkalpoš ana. Viesmī ļ i ir rupji un agresī vi. Tas nonā ca tiktā l, ka viņ i ignorē ja lū gumus atnest dzē rienu un izņ emt š ķ ī vjus. Viņ i mums meta dakš iņ as un traukus. Viņ iem rupji lū dza atstā t brokastis, jo laiks tuvojā s beigā m. Beigā s tad kļ uva nepatī kami un baisi iet uz maltī ti. Viņ i no iepriekš ē jiem lietotā jiem atnesa netī rus traukus ar pā rtikas pelniem. Viena salvete uz cilvē ku, trū kums vai kaut kas cits, es nezinu. Ē diens bū tī bā normā ls, bet paē dā m nā kamajos č etros. Viesnī cā ir tikai vecmā miņ as. Jaunī bas nav. Vairā ki cilvē ki histē rijā un š okā tika pā rvietoti uz citu viesnī cu. Ja gribi labi pavadī t atvaļ inā jumu, tad nenā c uz š o vietu, labā k piemaksā un brauc uz citu viesnī cu. Istabā s uz grī das ir paklā js, un mē s esam satriekti no tā , ka visu š o laiku tas ne reizi nav izsū kts. Uz grī das traipi, uz mē belē m putekļ i, tā pē c ierodoties nā cā s visu noslaucī t paš iem. Esmu nepretenciozs cilvē ks, bet tā du attieksmi redzu pirmo reizi. Pludmale nav tā lu. Tiek nodroš inā tas gultas. BET! Paņ emiet lī dzi dvieli, jo pakalpojums tiek apmaksā ts. Par visu ir jā maksā ! Ja tev ir 50+, tad viesnī ca ir normā la, ar stiepi. TĀ LU NO SUSAS CENTRA! ! ! JAUNIEŠ IEM Š AJĀ VIESNĪ CĀ NAV KO DARĪ T!
аватар mpsolo
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uz Tunisiju devā mies pirmo reizi, un nenož ē lojā m. Es biju ļ oti noraizē jies, kad lasī ju atsauksmes par š o viesnī cu. Bet š is 3* ir daudz labā ks par jebkuru turku 3*. Lieliska jū ra, labs neuzbā zī gs ļ oti draudzī gs personā ls, dabū jā m plaš u istabiņ u ar skatu uz ceļ u, bet nebija diskotē ku trokš ņ a. … Tomēr ▾ Uz Tunisiju devā mies pirmo reizi, un nenož ē lojā m. Es biju ļ oti noraizē jies, kad lasī ju atsauksmes par š o viesnī cu. Bet š is 3* ir daudz labā ks par jebkuru turku 3*. Lieliska jū ra, labs neuzbā zī gs ļ oti draudzī gs personā ls, dabū jā m plaš u istabiņ u ar skatu uz ceļ u, bet nebija diskotē ku trokš ņ a. Konteiners strā dā ja labi. Tī rī š ana katru dienu, kas arī ir pā rsteigums. Kopumā viss ir iztī rī ts un iztī rī ts ļ oti labi. Jū ra netā lu - 1 piekrastes lī nija, nedaudz pastaigā ties pa labu taku. Svē tki kopumā bija izdevuš ies. Tū risti, neaizmirstiet, ka tas ir 3*. Manam lī menim ļ oti labi! Man patika pati valsts: ļ oti spilgta vietē jā krā sa, atmiņ ā paliekoš as ainavas un neparastas pilsē tas. Galu galā Ā frika ir apskates vē rta! Visi bija ļ oti apmierinā ti ar ekskursiju. Iespaidī gi. Liels mī nuss ir virtuve, bezgaumī ga, vienmuļ a, ļ oti pikanta. Bet es lieliski saprotu, kulinā rijas priekiem - tas ir 5 * (tomē r, tā pat kā Turcijā ). Tā tad vispā r augstas klases svē tki, iesaku
аватар iriska46
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ļ oti dalī tas sajū tas par viesnī cu. Kopumā viesnī cas teritorija ir diezgan kopta, viss regulā ri laistī ts, tī rī ts, apgriezts. Tī rs, jauks, skaists. Tas pats ar pludmali. Pludmale laba, regulā ri tī rī ta, blakus dā rgā ka viesnī ca ar akvaparku, un veselas kaudzes aļ ģ u. … Tomēr ▾ Ļ oti dalī tas sajū tas par viesnī cu. Kopumā viesnī cas teritorija ir diezgan kopta, viss regulā ri laistī ts, tī rī ts, apgriezts. Tī rs, jauks, skaists. Tas pats ar pludmali. Pludmale laba, regulā ri tī rī ta, blakus dā rgā ka viesnī ca ar akvaparku, un veselas kaudzes aļ ģ u. Mū su pludmalē sargi staigā ar grā bekli, izņ em aļ ģ es, izlī dzina smiltis. Ir neliela problē ma ar lietussargiem, to ir maz, tā pē c daudzi lī dz ar pludmales atvē rš anu ņ em lī dzi lietussargu un sauļ oš anā s krē slu.
Ļ OTI liels pludmales trū kums ir tas, ka durvis uz to aizveras 19:00, tas ir ļ oti agri. Pilnī gi nav skaidrs, kā pē c tas tiek darī ts, ja vē l gaiš s lī dz 8.8-30. Jā , un arī tumsā var peldē t, tur ir sekli. Pludmale tiek atvē rta pulksten 5:00 (ī si pirms rī tausmas).
Tur bija medū zas, tā s vairā k atgā dina aļ ģ es, ļ oti mazas un neuzkrī toš as. Kodumi no tiem, ja nav alerģ iskas reakcijas, ā tri pā riet. Bet esmu redzē jis cilvē kus ar pietū kuš iem kodumiem un izsitumiem.
Istabas ir vienkā rš as, vecas, bet bū tī bā panesamas. Mums bija balkons ar sā nskatu uz jū ru un deju grī da, tā pē c mū zika skanē ja lī dz 12 naktī . Galvenais telpas trū kums ir paklā js uz grī das, kas rada zinā mas higiē nas š aubas, un tā s vienkā rš i notī ra ar birsti (pat ne ar putekļ u sū cē ju).
Serviss normā ls, tī ra katru dienu, dvieļ us arī mainī ja katru dienu (bet lielo dvieļ u bija maz, 1-2 uz 3 cilvē kiem). Nav pludmales dvieļ u. Nav matu ž ā vē tā ja. Arī š ampū ni un ž elejas. Reģ istratū rā strā dā divas krievietes Irina un Marina, kuras palī dz atrisinā t jautā jumus ar personā lu un vienkā rš i atbild uz tū ristus interesē još iem jautā jumiem. Ī paš s paldies viņ iem!
Viesnī cā pā rsvarā ir krievi, daž i eiropieš i un alž ī rieš i. Pē dē jie ir nedaudz kaitinoš i, jo nemitī gi kliedz un uzvedas ļ oti nekā rtī gi (pē c tiem esoš ie galdi ē damistabā nepakļ aujas aprakstam, visi pā rpalikumi izgā ž uz galdauta).
Lielā kais viesnī cas trū kums ir ē damistaba. Š eit ir pilnī gs murgs. Karotē m, krū zē m biež i ir jā atgū st un jā sargā . Paķ ert papī ra salveti visiem vispā r ir svē tki. Un par mazajā m karotē m viņ i, iespē jams, pat nezina....
Saldumi vienmē r ir pē c principa "kurš paspē ja, tas ē da", nebija laika, jū su problē mas. No salduma - tā da paš a veida kū kas, nebija ne dateļ u, ne vietē jo saldumu. Ē diens tas pats, gandrī z nekas nemainā s. Š ķ iet, ka daudzuma ziņ ā tas ir daudz, bet, ja daž us ē dienus, kas nav ī paš i garš ī gi, atmet, un daž i nav svaigi (ī paš i dā rzeņ i), tad nav ko izvē lē ties. Vistu droš i vien neē dī š u vē l pusgadu, esmu tik nogurusi. Principā gaļ a, vista tiek pagatavota garš ī gi, bet 14 dienas gulaš s un vista (citā s versijā s nebija vā rī ti), tie ir nedaudz kaitinoš i. Katrs ē diens ir jā smarž o, citā di ē dī si sapuvuš u. Dā rzeņ u salā ti, pat ja tie nesmird, ir kaut kā bezgarš ī gi. Ar gurķ iem un tomā tiem varu dzī vot nedē ļ ā m ilgi, bet man tos te ī sti negribē jā s ē st, lū k, daž i bezgarš ī gie. Paņ ē mu burkā nus ar ķ iploku olī veļ ļ u, kamē r ē du sapuvuš os, uzreiz pazuda vē lme. No gaļ as nebija ne smakas, bet, kas zina, varbū t tas ir garš vielu dē ļ . Kā du jauku dienu salā tos atradu kā puru (skat. foto), otrā viņ i uz galdauta ieraudzī ja milzī gu tarakā nu.
Alkohols: mums patika alus un baltvī ns, sarkanais ir nedaudz sliktā ks, rozā vispā r neē dams. Kokteiļ i ar alkoholu ir labi, bet tie izrā dā s ļ oti saldi.
Tē ja bū tī bā ir neē dama, kafija ir vairā k vai mazā k.
Ē dienā deva 1-2 veidu augļ us, man patika vī nogas, arbū zs, reizē m bija garš ī gi persiki (reizē m negatavi). Melone visbiež ā k ir bezgarš ī ga vai pat sapuvusi. Plū mes vairā k vai mazā k.
Ē dinā š ana un ē dinā š ana nav 3 zvaigž ņ u lī menī (bijā m 3 zvaigznē s Vjetnamā , Taizemē , pat Ē ģ iptē ), tā du bardaku neesam redzē juš i.
Par animā ciju neko nevaru teikt, kaut kā nesanā ca (necentā mies), noteikti katru dienu ir bē rnu diskotē ka, vakaros ir programmas (piemē ram, faķ ī ru š ovs, vē derdejas vai Hotel kungs). Pa dienu it kā kaut kas tiek turē ts, bet bijā m vai nu jū rā , vai ekskursijā s, vai atpū tā mies no karstuma.
Kopumā lielā kais mī nuss ir ē damistaba. Viss pā rē jais ir labi. Bet š ā di ē st 14 dienas ir grū ti, jo ī paš i tā pē c, ka, pieņ emot "viss iekļ auts", parasti nerē ķ inā s ar naudu ē dienreizē m ā rpus viesnī cas.
Гусеница в салате Гусеница в салате
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s devā mies uz Tunisiju. Domā ju, ka bū tu forš i. Sā kš u no sā kuma: 1. Ieradā mies Monastiras lidostā . Lidosta izrā dī jā s tik sena, ka brī nī jā mies, kā tā vē l nav sabrukusi. Izgā ja pasu kontroli, paņ ē ma koferus un devā s uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz Tunisiju. Domā ju, ka bū tu forš i. Sā kš u no sā kuma: 1. Ieradā mies Monastiras lidostā . Lidosta izrā dī jā s tik sena, ka brī nī jā mies, kā tā vē l nav sabrukusi. Izgā ja pasu kontroli, paņ ē ma koferus un devā s uz viesnī cu. No lidostas lī dz viesnī cai labā kajā gadī jumā apmē ram 30 minū tes. 2. Viesnī ca. Teritorijā ir divas viesnī cas 3 * un 4 * Mē s bijā m pirmajā trijniekā . Viņ i uzreiz apmetā s. Numurs 2. stā vā ar skatu uz postu, jū ru un viesnī cu 4 * Mē s principā neesam izvē lī gi š ajā ziņ ā , ja vien bū tu kur nakš ņ ot. 3. Serviss. Par to var rakstī t bezgalī gi un daž i mī nusi. Uz visu mū su uzturē š anā s laiku viesnī cā (14 naktis par minū ti) nomainī jā m gultas veļ u VIENREIZ! ! ! Un tā bija diena pirms izlidoš anas. Viņ i pat nezina, kas ir putekļ sū cē js (visos stā vos ir paklā ji), tā pē c visi atkritumi bū s jū su istabā , lī dz jū s aiziesit. Tualetes papī ru izsniedz 1 rullis uz 2 dienā m. Labā kajā gadī jumā jums bū s laiks to nozagt, kamē r viņ i uzkops nā kamo istabu. Mē s galu galā atteicā mies no “tī rī š anas” un paņ ē mā m tikai papī ru no viņ u ratiņ iem. Bet ir senatnī gs televizors un gaisa kondicionieris. 4. wifi. Ja esat pā rgulē tu brokastu cienī tā js (tas ir no pulksten 6:00 pē c vietē jā laika), aizmirstiet par fotoattē lu ievietoš anu vispā r. Labā kajā gadī jumā jums bū s ielā dē ta WhatsApp. Un tas nav fakts. Starp citu, Wi-Fi TIKAI reģ istratū rā Mē s nolē mā m doties uz 4 * Wi-Fi (parole 12345678)5. Uzturs....visu, ko redzat pirmajā ē š anas dienā , tad ē dī siet visu uzturē š anā s laiku viesnī cā . Ē damistabā ir milzī ga problē ma ar traukiem. Tā vienkā rš i visiem nepietiek. Ē diens viss auksts, pusdienā s un vakariņ ā s ir nelaimī gs š efpavā rs, kurš taisa tos paš us makaronus. Viņ i parasti cī nā s par viņ iem. Š is ir vienī gais siltais ē diens š ajā viesnī cā . Man ne reizi vien ir gadī jies sastapties ar bojā tiem tomā tiem, tā pē c, ja plā nojat doties uz š o viesnī cu, paņ emiet lī dzi kaut ko pret saindē š anos un caureju, kas jums noteikti bū s. 6. Izklaide. Animators strā dā . Diskotē ka no 21:30 Iekļ autas padomju dziesmas, Stass Mihailovs, Verka Serduč ka un mazo pī lē nu deja. Uz vietas ir bezmaksas ū denspī pe. Viņ š ir pretī gs. 7. Jū ra. Varbū t tas ir vienī gais pluss. Pateicoties veiksmei, š ī viesnī ca ieguva labā ko pludmali reģ ionā . Bet m š eit nav bez problē mā m. Ja jums nebija laika izmantot sauļ oš anā s krē slu pirms pulksten 7:00, varat droš i gū t punktus un neiet uz pludmali. Peldbaseins. Nav sū dzī bu, tā pati problē ma ar sauļ oš anā s krē sliem. + ir “gids”, kurš piedā vā daž ā das ekskursijas. Ja nolem doties, tad labā k vispirms parunā ties ar tiem, kuri gā ja. Tad kaulē ties. Tirgot un vē lreiz tirgoties. Ekskursija "pirā tu kuģ is" ir par neko. Ja vē lies izbraucienu ar laivu, brauc ar taksi (3-4 dinā ri) uz El Kantaoui ostu un tur ir kuģ is ar caurspī dī gu dibenu, jahtas un tā di paš i pirā tu kuģ i ir krietni lē tā ki. Kamieļ u tū re mums nepatika. Tā biezumā tevi ar karavā nu velk cauri atkritumu kaudzei, pabaro ar maizes kū ku un arbū zu un dzen atpakaļ . Pirms kaut kur dodaties, uzziniet no tiem, kas ir bijuš i !! ! Turpinot tunisieš u un alž ī rieš u nekaunī bu, viņ i piedā vā daž ā das lietas. Ja viņ i tevī saskata kaut lā si intereses, tad tu no viņ iem netiksi vaļ ā . Dosimies atpakaļ uz viesnī cu. Bā rs atveras no 10. Dienā uz istabas tiek uzlikta 1 litra ū dens pudele. Mē s to izmantojā m zobu tī rī š anai, dzert nav iespē jams, nav garš ī gi. Bā rā ir kola, fanta, sprite, alus, bucha (vietē jais degvī ns), vī ni (sarkanā roze un sausais) Mums patika kokteilis (bucha sprite un grenadī nu sī rups) un vietē jais Celtia alus Pica tiek gatavota ā rā pie baseina no 16-17 : 30. Svaigs, bez sā ls, minimā lais piedevas. Vē l viena kļ ū me 😂 baseina bā rs ir slē gts no pulksten 17 lī dz 20. Š ajā sakarā blakus Zhinin atrodas Thalassa Aqua Spa viesnī ca. Tur ir akvaparks. Pagriezā m rokassprā dzes un bez maksas devā mies pludmalē braukt ar slidkalniņ iem (tas ir nelegā li, bet ja patī k riskē t, tad uz priekš u 😂 ) Vismaz kā da izklaide
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Veronikamak
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca veca, nobruž ā ta, pavā rs neprot gatavot, viesnī cā nav uzkopš anas koncepcijas. Wi-Fi ir tikai vestibilā , un tas ir vā jš . Alkohols ir atš ķ aidī ts, personā ls nerunā ne angliski, ne krieviski, tikai arā biski, tas ir, bezjē dzī gi kaut ko prasī t vai teikt par tī rī š anu, stulbi un nolaidī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca veca, nobruž ā ta, pavā rs neprot gatavot, viesnī cā nav uzkopš anas koncepcijas. Wi-Fi ir tikai vestibilā , un tas ir vā jš . Alkohols ir atš ķ aidī ts, personā ls nerunā ne angliski, ne krieviski, tikai arā biski, tas ir, bezjē dzī gi kaut ko prasī t vai teikt par tī rī š anu, stulbi un nolaidī gi. Ē diens š ausmī gs, viss pikants, gaļ a un pī rā gs - grā ba kā kaijas. Krievu arī ir daudz! Š ausmas.
Это еда за которую в отеле надо выстоять очередь или караулить когда принесут и бысро взять. Номер оббит ковролином, но при этом понятия пылесос в отеле нет, убирают метлой. Все прокурено, кондиционер воняет цвилью, ковролин пропален, вид из окна на грязный город или стройку.
аватар burya4e4ek
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Vienmē r uzskatī ju sevi par diezgan mazprasī gu tū ristu, bet ar to visu par viesnī cu nā cā s š ausminā ties pat man. Viesnī ca ir veca, tumš i gaiteņ i ved uz nobruž ā tā m istabā m, kuras pat ar dzeramnaudu neviens normā li netī ra, visu uzturē š anā s laiku ne reizi neslaucī ja un neslaucī ja galdu. … Tomēr ▾ Vienmē r uzskatī ju sevi par diezgan mazprasī gu tū ristu, bet ar to visu par viesnī cu nā cā s š ausminā ties pat man. Viesnī ca ir veca, tumš i gaiteņ i ved uz nobruž ā tā m istabā m, kuras pat ar dzeramnaudu neviens normā li netī ra, visu uzturē š anā s laiku ne reizi neslaucī ja un neslaucī ja galdu. Visapkā rt valda nekā rtī ba. Sā ksim ar ē damistabu – droš i vien neviens no darbiniekiem š eit nezina par sanitā riju. Glā zī tes nav vienreizē jā s, bet vecas plastmasas, kuras tiek izmazgā tas sekundē zem tekoš a ū dens, dabiski š ausmī gas kvalitā tes dzē rieni, kas vienā s rokā s izdod ne vairā k kā.1-2 puspildī tas glā zes. Tū ristam tiek pieš ķ irts galds, uz kura tiek novietota ne vairā k kā.1 salvete. Ē diens vienmuļ š , katru dienu viens un tas pats: rī si, makaroni, frī kartupeļ i, cepta malta gaļ a, vistas un liellopa gaļ as mē rce, nedaudz sasmalcinā ti gurķ i, tomā ti, augļ i, daž reiz kā vī nogas, melones, ā boli, kas tiek izslaukti š ķ elti. otrais. Protams, izsalcis nepaliksi, bet tik pretī gs ē diens ļ oti kaitina. Pludmalē katastrofā li trū kst sauļ oš anā s krē slu, ja nepaņ emsi tos 6 no rī ta, sauļ oties nā ksies tikai pie baseina. Ar visu š o nez kā pē c personā ls vienmē r ir rupjš pret jebkā du attieksmi, varbū t tā da ir mentalitā te. Vispā r viesnī cu neiesaku, par tā du naudu labā k atpū sties Turcijā vai Ē ģ iptē . Arī attiecī bā uz militā ro situā ciju Susā viss ir vairā k vai mazā k mierī gi, vakarā ar kompā niju var ē rti sē sties ar taksometru un doties pastaigā uz ostu el kantaoui, iepirkties, doties uz medinas tirgu, vizinā ties ar kamieļ iem . Terorisma ziņ ā nebija absolū ti nekā das spriedzes.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sliktā k par viesnī cu ar nosaukumu Royal Jinene 4* neesmu redzē jis!! ! Kā di 4*, pat 3* neiedevu. 2016. gada maijā atpū tā mies 11 dienas ar draugu, ja ar ģ imeni, tad nepareizais neizdzī votu. Virtuve katru dienu vienā da, augļ i - aprikozes un nektarī ni (visiem nepietika), ja pē c atvē rš anas kavē. … Tomēr ▾ Sliktā k par viesnī cu ar nosaukumu Royal Jinene 4* neesmu redzē jis!! ! Kā di 4*, pat 3* neiedevu. 2016. gada maijā atpū tā mies 11 dienas ar draugu, ja ar ģ imeni, tad nepareizais neizdzī votu. Virtuve katru dienu vienā da, augļ i - aprikozes un nektarī ni (visiem nepietika), ja pē c atvē rš anas kavē.15 minū tes - paplā tes ir tukš as, ķ erat gabaliņ us dubļ ainā ū denī . Olī vas ir Tunisijas lepnums, un bezmaksas piemaksa nekad nav bijusi pasniegta katrā restorā nā . Apkope - tī rī š anas izskats katru dienu. Gulta un dvieļ i tika mainī ti tikai pē c 5 dolā riem un tad, kad viņ i mani atveda uz istabu ar roku. Bet viņ i zaga ar apskauž amu regularitā ti - sā kumā par sī kumiem 5-10 dinā rus, tad no manis, tad no drauga, izbraukš anas dienā no somas (tā da maza, smaidoš a ž urka) nozagu 20 dolā rus. pilnī bā sabojā ja garastā vokli par š o dupsi. Ekskursijas - gā ja katru otro dienu, interesantas un izzinoš as. Cenas no gidiem un pā rdevē jiem viesnī cā ir 2-3 reizes augstā kas, tā pē c pē rc tieš i - jū ra ostā . Viesnī cas gide Irina - kura nodzī voja vairā k par 5 dienā m pastā stī s vairā k nekā pati, jautā jot par naudas zā dzī bu viņ a teica - tā s ir tavas problē mas, nevajadzē ja aizbraukt. Bā ri - dzē rienus atš ķ aida 2-3 reizes, jū s to nevarat dzert. Iedodiet pā ris dolā rus, lai sā ktu normā li pasniegt. Jū rai ir sava tā saucamā pludmale, kur peld aļ ģ es, maisi un citi atkritumi, labā k doties uz baseinu. Ja nebū tu brī niš ķ ī gas kompā nijas, kas laimī gas gadī juma dē ļ iekļ uva mū su sacī kstē s, pā rē jais bū tu izpostī ts. Oļ egs Ņ iž ņ ijnovgoroda
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Kashina_o
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā mies Jinene 3 * viesnī cā . Stā stu sā kš u ar reģ istrē š anos - tiklī dz nokļ uvā m viesnī cā un piegā jā m pie reģ istratū ras - mums piedā vā ja padarī t uzturē š anos ē rtā ku - piemaksā t 20$ un iekā rtoties istabiņ ā ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Jinene 3 * viesnī cā . Stā stu sā kš u ar reģ istrē š anos - tiklī dz nokļ uvā m viesnī cā un piegā jā m pie reģ istratū ras - mums piedā vā ja padarī t uzturē š anos ē rtā ku - piemaksā t 20$ un iekā rtoties istabiņ ā ar skatu uz jū ru. Labi, ka izdomā jā m vispirms iekā rtoties parastā istabiņ ā un tad paskatī ties, ko mums piedā vā par 20 dolā riem. Tā tad par piemaksu - absolū ti tā da pati istabiņ a ar skatu (UZMANĪ BU! ) uz baseinu. Jo jū ra ir gandrī z neredzama, jo tā atrodas tā lu no viesnī cas. Pē c vienas nakts pavadī š anas viesnī cā sapratā m, cik mums paveicā s, izvē loties numuru ar skatu uz pilsē tu, jo pie baseina ir animā cija lī dz 3 naktī un nav iespē jams gulē t skaļ ā s mū zikas dē ļ . Istabā ar skatu uz pilsē tu (ja guļ ar atvē rtu balkonu) ir arī neliels troksnis no transporta, kas visu nakti brauc pa š oseju, bet ne kritisks.
Tagad par skaitļ iem. Istabā s visas grī das ir noklā tas ar paklā ju, kas nekad! ! ! neizsū c. Putekļ u sū cē ju principā neredzē jā m ne pie istabenes, ne vispā r š ajā viesnī cā . Tā rezultā tā grī das ir ļ oti netī ras. Santehnika arī nekad netiek mazgā ta, tā pat kā spoguļ i. Gultas veļ a un dvieļ i ir netī ri pelē ki ar daž ā diem traipiem un caurumiem vecuma dē ļ . Dvieļ us bija bail paņ emt, nevis ar tiem nož ū t. Ziepes, duš as ž eleja, š ampū ns, matu fē ns nav pieejamas. Telpas uzkopš ana sastā v no tualetes galdiņ a putekļ u tī rī š anas un tualetes papī ra uzpildī š anas. VISI! ! . Centā mies atstā t dzeramnaudu (1 dinā rs) - uzkopš anu papildinā ja saklā tas gultas. Dvieļ i, tā pat kā gulta uz visu uzturē š anā s laiku (7 naktis), nekad netika mainī ti.
Tagad par ē damistabu. Ē diens ir ļ oti svaigs un nav daudzveidī gs, bet izsalcis nepaliks. Tagad par tī rī bu - galdauti, salvetes (veļ a) nekad nemainā s. Papī ra salvetes tiek izsniegtas tikai brokastī m un vienai personai. Tie. pusdienā s un vakariņ ā s vajag noslaucī t ar linu salvetē m, uz kurā m paliek traipi un kuras nā kamajai ē dienreizei skaisti saloka ar tā diem paš iem traipiem. Trauki slikti mazgā jas. Nepā rtraukti nā cā s lū gt darbiniekiem nomainī t tehniku, jo uz tiem palika pā rtika, kas no pē dē jā s reizes bija izž uvusi. Ko, starp citu, darbinieki darī ja ļ oti negribī gi un pat izaicinā ja mani nomest uz galda tī ru tehniku.
Animā cija. Atstā j daudz ko vē lē ties. Tas notiek vā cu un angļ u valodā s. Reiz palikā m skatī ties uzaicinā to mā kslinieku uzstā š anos - sajū ta, ka visa š ī akcija ir paredzē ta garī gi atpalikuš iem cilvē kiem. . .
Vispā r pensionā ru viesnī ca, kuras bija ļ oti daudz.
Es noteikti neiesaku viesnī cu! Pat 3* viesnī cā m jā bū t tī rā m! ! ! Lai pietrū kst daž i ziepju piederumi, bet ja tiek pieteikta dvieļ u un gultas veļ as maiņ a, tad jā maina un jā mazgā! ! ! Un ē damistabā trauki jā mazgā! ! ! Un tī rī š anu vajadzē tu veikt kā rtī gi vismaz reizi 7 dienā s! ! ! Par naudu jū s varat atrast labā ku servisu un nesabojā t savu atvaļ inā jumu.
аватар isha010789
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ī viesnī ca nekā dā gadī jumā nav 4. Labā kajā gadī jumā.3. Lai gan daudzas ceļ ojumu aģ entū ras raksta 4. Š ī viesnī ca nesen ir kļ uvusi par č etrinieku. Uzdroš inos to saistī t ar to, ka valstī valda pilnī ga anarhija un postī jumi, katrs zī mē ko grib. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca nekā dā gadī jumā nav 4. Labā kajā gadī jumā.3. Lai gan daudzas ceļ ojumu aģ entū ras raksta 4. Š ī viesnī ca nesen ir kļ uvusi par č etrinieku. Uzdroš inos to saistī t ar to, ka valstī valda pilnī ga anarhija un postī jumi, katrs zī mē ko grib.
Pludmale un jū ra ir netī ras - pakas, jogurta burkas, cigaretes, jū raszā les pludiņ š . Pludmale ir ļ oti maza, lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir gandrī z viens virs otra. Sanitā rie standarti ir atseviš ķ s jautā jums - tā s nemazgā glā zes, bet tā s skalo (nav svarī gi, vai tā s atrodas ē damistabā vai pludmales bā rā ). Peldbaseini - aprakstā norā dī ti divi pieauguš ie un viens bē rniem. Bē rnu baseins un pieauguš o baseins bū tī bā ir viens. Otrais baseins atrodas netā lu esoš ā s viesnī cas Royal Jinin ē kā (kas ir tieš i tas pats 4). Darbinieki nekautrē jas iemest balinā tā ju baseinā , kad viesi tur peld. Pie mums darbinieks ar balinā tā ja kunku iesita puisim pa seju, jo viņ š bija valkā jis masku. Daudz vietē jo. Viņ i tur parā dā s divos veidos: viņ i iereģ istrē jas viesnī cā , vai arī piezvana baseina "turē tā jam" un viņ š viņ iem paņ em sauļ oš anā s krē slus (acī mredzot par maksu). Viņ i barojas panesami, lai gan ceturtajā dienā kuņ ģ is to vairs neuztvē ra. Priekš pē dē jā atpū tas dienā mums tieš i no galdiņ a pie baseina sauļ oš anā s krē sliem tika nozagtas divas burciņ as ar saules krē mu. 20.00 pā ri ielai no viesnī cas tika aplaupī ti paziņ as.
Istabu ne reizi netī rī ja (uzklā ja tikai gultu), lai gan sā kumā atstā jā m pat dzeramnaudu; tad viņ i nolē ma, ka tas ir bezjē dzī gi.
Animā cija ir blā va un vienmuļ a.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Medina Soussa
Novērtējums 8.7
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Stats
Lielā Susas mošeja
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель находится в 3 км от центра города Сусс и недалеко от гавани и порта Эль Кантауи. Отсюда можно легко добраться до главных достопримечательностей региона. Составляет единый комплекс с отелем Royal Jinene.Отель впервые распахнул свои двери гостям в 1993 году. Общая площадь территории составляет 40 000 м2. Гостиница подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия и для отдыха в кругу друзей.

Atrašanās vieta Международный аэропорт г. Энфида расположен в 42 км от отеля.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 50 м
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. Оборудованы места для курения. На территории есть магазины. По запросу еда и напитки доставляются в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Дартс, бочча, мини-гольф, парашют.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 223 номера: Standard, Suites и Family Rooms.

  • vanna/duša
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Boulevard du 14 Janvier Route Touristique Sousse 4051, Tunisie
Tālruņi: Tel: +216 73 241 800 Fax: +216 73 241 989
Tīmekļa vietne: Jinene Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.