Laba viesnīca, bet šausmīgs restorāns

Rakstīts: 1 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 14 — 28 jūlijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 8.0
Ļ oti dalī tas sajū tas par viesnī cu. Kopumā viesnī cas teritorija ir diezgan kopta, viss regulā ri laistī ts, tī rī ts, apgriezts. Tī rs, jauks, skaists. Tas pats ar pludmali. Pludmale laba, regulā ri tī rī ta, blakus dā rgā ka viesnī ca ar akvaparku, un veselas kaudzes aļ ģ u. Mū su pludmalē sargi staigā ar grā bekli, izņ em aļ ģ es, izlī dzina smiltis. Ir neliela problē ma ar lietussargiem, to ir maz, tā pē c daudzi lī dz ar pludmales atvē rš anu ņ em lī dzi lietussargu un sauļ oš anā s krē slu.
Ļ OTI liels pludmales trū kums ir tas, ka durvis uz to aizveras 19:00, tas ir ļ oti agri. Pilnī gi nav skaidrs, kā pē c tas tiek darī ts, ja vē l gaiš s lī dz 8.8-30. Jā , un arī tumsā var peldē t, tur ir sekli. Pludmale tiek atvē rta pulksten 5:00 (ī si pirms rī tausmas).
Tur bija medū zas, tā s vairā k atgā dina aļ ģ es, ļ oti mazas un neuzkrī toš as. Kodumi no tiem, ja nav alerģ iskas reakcijas, ā tri pā riet. Bet esmu redzē jis cilvē kus ar pietū kuš iem kodumiem un izsitumiem.

Istabas ir vienkā rš as, vecas, bet bū tī bā panesamas. Mums bija balkons ar sā nskatu uz jū ru un deju grī da, tā pē c mū zika skanē ja lī dz 12 naktī . Galvenais telpas trū kums ir paklā js uz grī das, kas rada zinā mas higiē nas š aubas, un tā s vienkā rš i notī ra ar birsti (pat ne ar putekļ u sū cē ju).
Serviss normā ls, tī ra katru dienu, dvieļ us arī mainī ja katru dienu (bet lielo dvieļ u bija maz, 1-2 uz 3 cilvē kiem). Nav pludmales dvieļ u. Nav matu ž ā vē tā ja. Arī š ampū ni un ž elejas. Reģ istratū rā strā dā divas krievietes Irina un Marina, kuras palī dz atrisinā t jautā jumus ar personā lu un vienkā rš i atbild uz tū ristus interesē još iem jautā jumiem. Ī paš s paldies viņ iem!
Viesnī cā pā rsvarā ir krievi, daž i eiropieš i un alž ī rieš i. Pē dē jie ir nedaudz kaitinoš i, jo nemitī gi kliedz un uzvedas ļ oti nekā rtī gi (pē c tiem esoš ie galdi ē damistabā nepakļ aujas aprakstam, visi pā rpalikumi izgā ž uz galdauta).
Lielā kais viesnī cas trū kums ir ē damistaba. Š eit ir pilnī gs murgs. Karotē m, krū zē m biež i ir jā atgū st un jā sargā . Paķ ert papī ra salveti visiem vispā r ir svē tki. Un par mazajā m karotē m viņ i, iespē jams, pat nezina....

Saldumi vienmē r ir pē c principa "kurš paspē ja, tas ē da", nebija laika, jū su problē mas. No salduma - tā da paš a veida kū kas, nebija ne dateļ u, ne vietē jo saldumu. Ē diens tas pats, gandrī z nekas nemainā s. Š ķ iet, ka daudzuma ziņ ā tas ir daudz, bet, ja daž us ē dienus, kas nav ī paš i garš ī gi, atmet, un daž i nav svaigi (ī paš i dā rzeņ i), tad nav ko izvē lē ties. Vistu droš i vien neē dī š u vē l pusgadu, esmu tik nogurusi. Principā gaļ a, vista tiek pagatavota garš ī gi, bet 14 dienas gulaš s un vista (citā s versijā s nebija vā rī ti), tie ir nedaudz kaitinoš i. Katrs ē diens ir jā smarž o, citā di ē dī si sapuvuš u. Dā rzeņ u salā ti, pat ja tie nesmird, ir kaut kā bezgarš ī gi. Ar gurķ iem un tomā tiem varu dzī vot nedē ļ ā m ilgi, bet man tos te ī sti negribē jā s ē st, lū k, daž i bezgarš ī gie. Paņ ē mu burkā nus ar ķ iploku olī veļ ļ u, kamē r ē du sapuvuš os, uzreiz pazuda vē lme. No gaļ as nebija ne smakas, bet, kas zina, varbū t tas ir garš vielu dē ļ . Kā du jauku dienu salā tos atradu kā puru (skat. foto), otrā viņ i uz galdauta ieraudzī ja milzī gu tarakā nu.
Alkohols: mums patika alus un baltvī ns, sarkanais ir nedaudz sliktā ks, rozā vispā r neē dams. Kokteiļ i ar alkoholu ir labi, bet tie izrā dā s ļ oti saldi.
Tē ja bū tī bā ir neē dama, kafija ir vairā k vai mazā k.
Ē dienā deva 1-2 veidu augļ us, man patika vī nogas, arbū zs, reizē m bija garš ī gi persiki (reizē m negatavi). Melone visbiež ā k ir bezgarš ī ga vai pat sapuvusi. Plū mes vairā k vai mazā k.
Ē dinā š ana un ē dinā š ana nav 3 zvaigž ņ u lī menī (bijā m 3 zvaigznē s Vjetnamā , Taizemē , pat Ē ģ iptē ), tā du bardaku neesam redzē juš i.
Par animā ciju neko nevaru teikt, kaut kā nesanā ca (necentā mies), noteikti katru dienu ir bē rnu diskotē ka, vakaros ir programmas (piemē ram, faķ ī ru š ovs, vē derdejas vai Hotel kungs). Pa dienu it kā kaut kas tiek turē ts, bet bijā m vai nu jū rā , vai ekskursijā s, vai atpū tā mies no karstuma.
Kopumā lielā kais mī nuss ir ē damistaba. Viss pā rē jais ir labi. Bet š ā di ē st 14 dienas ir grū ti, jo ī paš i tā pē c, ka, pieņ emot "viss iekļ auts", parasti nerē ķ inā s ar naudu ē dienreizē m ā rpus viesnī cas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu