Dreams Beach 3*– Atsauksmes

24
Novērtējums 5.510
№23 viesnīcas reitingā Sousse
6.7 Numurs
6.4 apkalpošana
6.0 Tīrība
5.8 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 4 km attālumā no Port El Kantaoui un 6 km attālumā no Susas vēsturiskā centra. Viesnīca tika uzcelta 1998. gadā un pilnībā atjaunota 2005. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes atpūtai vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар Mr.oleggio.hair1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s esam neizvē lī gi. Bet es neiesaku š eit dzī vot. Biļ ete uz Tunisiju nav lē ta. Š ī viesnī ca nav naudas vē rta! Nav matu ž ā vē tā ja! Kā pē c neviens par to neraksta? ! Uzreiz jā samaksā mā jokļ a nodoklis + 10$ par diviem. … Tomēr ▾ Mē s esam neizvē lī gi. Bet es neiesaku š eit dzī vot. Biļ ete uz Tunisiju nav lē ta. Š ī viesnī ca nav naudas vē rta! Nav matu ž ā vē tā ja! Kā pē c neviens par to neraksta? ! Uzreiz jā samaksā mā jokļ a nodoklis + 10$ par diviem. Braucot 2 dienu ekskursijā uz Sahā ru ar nakš ņ oš anu arī jā maksā +2$. Pilsē tas pludmale +3 dinā ru krē sls. Viss ir netī rs! Kreisajā pusē ir pludmale, kur internets ir labā ks nekā viesnī cā ! Ē diens ir briesmī gs. Š eit viss ir lē ts, ē diens ir zems. Bet mū s baroja slikti kā lopus! Es nedomā ju, ka tas ir iespē jams! Brokastī s visu laiku man bija tikai trī s pankū kas, ceptas kā virtuļ i, un kakao no ē diena š ķ ī vjos. Un tas arī viss! Tur nav nekā . Vakariņ ā s, piemē ram, dabū ju rī sus un sasmalcinā tus tomā tus. Un tas arī viss! Par laimi, tuvumā atrodas lielveikals un kur var nopirkt shawarma (lē tu un apmierinoš u). Gribi televizora pulti + 10 dinā ri (bet jebkuram televizoram ir vadī bas panelis pie paš a televizora). Gultasveļ a - atklepojusies. Istabā uzkopta katru dienu.
аватар Viacheslav_Posokhov
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā viss bija kā rtī bā , reģ istrē š anā s bija ā tra, bez problē mā m. Numuri ir nedaudz novecojuš i, bet par cenu, ko samaksā jā m par š o ceļ ojumu, tas ir ok. No ē diena mums bija tikai brokastis, diezgan normā li. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss bija kā rtī bā , reģ istrē š anā s bija ā tra, bez problē mā m. Numuri ir nedaudz novecojuš i, bet par cenu, ko samaksā jā m par š o ceļ ojumu, tas ir ok. No ē diena mums bija tikai brokastis, diezgan normā li. Pludmale ir ļ oti tuvu, mē s devā mies tikai tur, mē s nestaigā jā m pa teritoriju, es to nevaru aprakstī t. Ā rpus viesnī cas bija viss: gan kafejnī cas, gan veikali, tur ē dā m. Mē s paš i devā mies ekskursijā s, neizmantojā m gida pakalpojumus un ar viņ u netikā mies.
аватар Kovalenko_Ljudmila
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es atradu š o viesnī cu nejauš i, un man tā patika. Tū lī t tikā m apsē duš ies, istaba bija laba, nekā du problē mu. Teritorija atrodas labā vietā , tieš i blakus pludmalei. Istabā s nebija interneta, tikai reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Es atradu š o viesnī cu nejauš i, un man tā patika. Tū lī t tikā m apsē duš ies, istaba bija laba, nekā du problē mu. Teritorija atrodas labā vietā , tieš i blakus pludmalei. Istabā s nebija interneta, tikai reģ istratū rā . Ē diens bija nedaudz neparasts, neparasts mums. Darbinieki š eit labi zina krievu valodu, š eit ir ļ oti ē rti atrasties, viņ i vienmē r palī dzē s visu jautā jumu risinā š anā .
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ē diens š eit nav labs. Mums š o viesnī cu piedā vā ja ceļ ojumu aģ ents un mē s devā mies pirmo reizi, ī paš i nezinoš i. Strū klakas nav, bet nenož ē lojam, ka tur devā mies. Tikā m kā rtī gi un ā tri apsē duš ies. … Tomēr ▾ Ē diens š eit nav labs. Mums š o viesnī cu piedā vā ja ceļ ojumu aģ ents un mē s devā mies pirmo reizi, ī paš i nezinoš i. Strū klakas nav, bet nenož ē lojam, ka tur devā mies. Tikā m kā rtī gi un ā tri apsē duš ies. Ko gaidī jā m, tas arī bija. Teritorijas kā tā das nav. Viesnī ca atrodas 1. lī nijā , uzreiz jā dodas uz pludmali. Netā lu atrodas veikali un restorā ni. Internets tikai vestibilā , nevis istabā s. Š ī viesnī ca ir paredzē ta cilvē kiem, kuri nav ī paš i izvē lī gi.
аватар tsyapper14
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir laba. No trū kumiem tikai wi-fi trū kums istabā s (ir tikai vestibilā pirmajā stā vā ). Citā di viss ir kā rtī bā : atraš anā s vieta 2 minū š u gā jiena attā lumā no jū ras un 10 minū š u brauciena attā lumā no Susas centra un Port El Kantaoui, ē rti numuriņ i ar ikdienas uzkopš anu, garš ī gi ē dieni. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. No trū kumiem tikai wi-fi trū kums istabā s (ir tikai vestibilā pirmajā stā vā ). Citā di viss ir kā rtī bā : atraš anā s vieta 2 minū š u gā jiena attā lumā no jū ras un 10 minū š u brauciena attā lumā no Susas centra un Port El Kantaoui, ē rti numuriņ i ar ikdienas uzkopš anu, garš ī gi ē dieni. Ļ oti ieteicama viesnī ca par cenu
аватар Aleksandr378428
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju jau viesnī cā , ilgi negaidī ju reģ istrē š anos, viss kā rtī bā . Bija problē mas ar pludmali, to par naudu ieņ ē ma vietē jie. Numurā nebija nekā du trū kumu. Animā cija nekad nav bijusi, ē diens normā ls. … Tomēr ▾ Biju jau viesnī cā , ilgi negaidī ju reģ istrē š anos, viss kā rtī bā . Bija problē mas ar pludmali, to par naudu ieņ ē ma vietē jie. Numurā nebija nekā du trū kumu. Animā cija nekad nav bijusi, ē diens normā ls. Gribu piebilst, ka tū ristu nodoklis trī szvaigž ņ u viesnī cā maksā.2 dinā rus un vairā k par trim zvaigznē m 3 dinā ri dienā .
аватар Reklamalida
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca tika izvē lē ta tā s labā s atraš anā s vietas dē ļ , netā lu no pilsē tas centra, kā arī viszemā ko ekskursijas izmaksu dē ļ Susā . Reģ istrē š anā s bija ā tra, tradicionā li par 20$ iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta tā s labā s atraš anā s vietas dē ļ , netā lu no pilsē tas centra, kā arī viszemā ko ekskursijas izmaksu dē ļ Susā . Reģ istrē š anā s bija ā tra, tradicionā li par 20$ iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru. Tie ir numuri no 16 lī dz 20 katrā stā vā . Istaba pieticī ga, bet tī ra. Nedaudz sasista santehnika strā dā ja pareizi. Ū dens bija karsts, auksts vienmē r bija tur. Fē ns, ledusskapis, tē jkanna Nr. TV ar vienu krievu kanā lu. Valde tiek izsniegta pret droš ī bas naudu. Mē s neņ ē mā m. Seifs reģ istratū rā : 2 dinā ri dienā , depozī ts par atslē gu 10 dinā ri (atgriež pē c izrakstī š anā s). Skaists vestibils, lifts vienmē r darbojā s (seš stā vu viesnī ca). Tī rī ts katru dienu, tieš ā m ne pā rā k smagi. Mē s istabenei atstā jā m dinā ru. Viesnī cai nav savas teritorijas. Bet privā ta pludmale ar saulessargiem, sauļ oš anā s krē sls 2 dinā ri, matracis vē l 2. Piekraste un jū ra ir skaista, kā visur citur Tunisijā . Viesnī cas priekš rocī bas: atraš anā s vieta (pirmā lī nija, paš ā krastā , un tajā paš ā laikā netā lu no centra, par 5 dinā riem braucā m ar taksi un pē c tam braukā jā m ar mikroautobusiem pa visu valsti), brī niš ķ ī gs skats no jū ras balkons un palmas, saullē kti pā r jū ru, mosties un aizmigt zem viļ ņ u š alkas - skaistums! Jū s vienlaikus atrodaties jū ras krastā un gandrī z uzreiz uz rosī gas ielas ar daudzā m kafejnī cā m, veikaliem, netā lu no daž ā diem "promenā des" bulvā riem. Jū s varat staigā t lī dz vē lam vakaram, neuztraucoties, ka jums joprojā m ir jā nokļ ū st lī dz viesnī cai. Trū kumi: ē diens un maiņ a, pareizā k sakot, veļ as maiņ as trū kums, kā arī mazs un ne pā rā k tī rs baseins. Ekskursiju paņ ē mā m tikai ar brokastī m, jo ​ ​ viesnī cā pavadī jā m tikai nakti. Bet pē c pā ris dienā m pā rstā ja iet un brokastī s nav ko ē st, izņ emot kafiju un maizi ar ievā rī jumu. Par laimi, kafejnī cas ar saprā tī gā m cenā m ir pilnas. Kas man nepavisam nepatika, bija veļ as maiņ a. Dvieļ us sā ka mainī t tikai pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru. Un gultas veļ a, kas jau bija kaut kā pelē cī ga, par spī ti lū gumam netika mainī ta ne reizi. Tas ir grū ti pat hostelim. Paklā js gaitenī nekad netika slaucī ts. Mē s neuzdroš inā jā mies pat vienu reizi ienirt baseinā . Personā ls bija ļ oti pieklā jī gs, smaidī gs un pretimnā koš s. Reģ istratū rā runā krieviski. Š ī viesnī ca ir pieņ emams, ļ oti budž eta variants mazprasī gam tū ristam, kurš ieradies ekskursijā s. Pavadi tikai nakti. Droš i vien varu iedomā ties jaunieš u grupu, kas pavada laiku pludmalē . Neiesaku ar bē rniem. Parastajam Viss nav piemē rots, labā k izvē lē ties č etrinieku Port Kantaui. Lai visiem jaukas brī vdienas!
Вид с балкона. Рассвет над морем Пляж отеля правее, с зонтиками. Под окном муниципальный С балкона. Бассейн на втором этаже. Маленький и часто мутноватый Бассейн. Маленький. Вода мутноватая. Купаться не решились
аватар Nastenka23031987
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es atceros, ka paliku viesnī cā un nodrebē ju.... ((((( Viesnī cu mā jaslapā s bildes neatbilst patiesī bai. Wifi ir tikai vestibilā uz dī vā na, istabiņ ā s negaidiet. . . Sā kumā mē s ieradā mies kā liela ģ imene, pieci pieauguš ie un divi bē rni. … Tomēr ▾ Es atceros, ka paliku viesnī cā un nodrebē ju.... (((((
Viesnī cu mā jaslapā s bildes neatbilst patiesī bai. Wifi ir tikai vestibilā uz dī vā na, istabiņ ā s negaidiet. . .
Sā kumā mē s ieradā mies kā liela ģ imene, pieci pieauguš ie un divi bē rni.
Viesnī cas vestibils izskatī jā s pieklā jī gi lī dz brī dim, kad uzkā pā m uz 2. stā vu, lai reģ istrē tos, skats nav paredzē ts vā jprā tī gajiem, es jums saku, viss ir kā pē c bombardē š anas un smirdē š ana ir tā da, it kā viņ iem visur bū tu kaķ i nosisti un ne tikai viens, bet uzreiz ganā mpulks.
Mē beles un santehnika, protams, nav jaunas, tač u uz š o var pievē rt acis, patiesī bā , ko arī izdarī jā m (starp citu, televizora pulti reģ istratū rā var atrast tikai pē c 10 dinā ru iemaksas ). Pē c pā rdzī votā š oka lū dzā m, lai mū s pā rceļ . Nā kamajā dienā mums bija istabiņ a ar skatu uz jū ru (skats skaists, aizmigt un pamosties no viļ ņ u trokš ņ iem lieliski).
Un pats interesantā kais ir ē diens..... Par to visu tur atbild pompozais tī tars, viņ u ne ar vienu nevar sajaukt. . . Izskatā s tik nozī mī gs, ka rodas iespaids, ka strā dā restorā nā vismaz 5 * zvaigž ņ u viesnī ca ar divā m Michelin zvaigznē m !!!!!! !
Un nedod Dievs tev izteikt ar viņ u neapmierinā tī bu (automā tiski nokļ ū sti viņ a melnajā sarakstā ), bija ļ oti nepatī kami skatī ties, kā cilvē ki lū dza atnest ē dienu..... Situā cija: mamma nā k brokastī s bez kafijas, bez tē jas, protams jautā jums ir, kur un kad tas bū s, uz ko viņ š saņ em atbildi no š efpavā ra: "Madame, pagaidiet, es vē l neesmu izdzē ris savu kafiju. "
Ē dienu bē rniem tur vispā r nav....Pē c neapmierinā tī bas sā ka vā rī t makaronus....(pamē ģ ini katru dienu divas nedē ļ as barot bē rnu ar makaroniem)
Ja esi kā postu un cukini cienī tā js tad š ī ir tava viesnī ca!!!!!!! !
Dievs, kā da š ķ irne: svaigi kā posti, š tovē ti kā posti, kā posti ar lē cā m, kā posti ar pupiņ ā m, kā postu zupa no vakardienas kā postiem, burkā ni uz rī ves papildus cukini uz ū dens un tomā ti.......
No cepš anas: virtuļ i, bulciņ as (ja paveicas) un krekeri no ž ā vē tas maizes
No dzē rieniem: tē ja, kakao un briesmī gā kafija (š o š ķ idrumu pat nevar nosaukt par kafiju), piens, kas ir atš ķ aidī ts ar ū deni un 2 veidu sulas no paciņ ā m, piemē ram, mū su UPI....
Viss par brokastī m un vakariņ ā m!!! ! ! Viss, kas netiek apē sts brokastī s, tad nonā k vakariņ ā s, ar nelielu piedevu celofā na veidā zupā (kā š efpavā rs stā stī ja, ka no š ķ ī vja ķ er 2 * 2 iepakojumu ir normā li).... Var rakstiet daudz vairā k par viesnī cu un apkalpoš anu...
Visiem visu to labā ko... .
Array Array Array Array Array Array
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s 2016. gada jū lijā . Numuriņ š tī rs ar skatu uz jū ru un baseinu, tī rī ts katru dienu. Pē c 4 dienā m mē s bijā m savienoti ar televizoru. "Ē damistabā " vienmē r nebija pietiekami daudz pā rtikas, tā pē c bija jā ierodas pirmajam, lai uzņ emtos rindu, pretē jā gadī jumā jū s paliksit bez gaļ as vakariņ ā s un bez saldumiem. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2016. gada jū lijā . Numuriņ š tī rs ar skatu uz jū ru un baseinu, tī rī ts katru dienu. Pē c 4 dienā m mē s bijā m savienoti ar televizoru. "Ē damistabā " vienmē r nebija pietiekami daudz pā rtikas, tā pē c bija jā ierodas pirmajam, lai uzņ emtos rindu, pretē jā gadī jumā jū s paliksit bez gaļ as vakariņ ā s un bez saldumiem. Ē dieni katru dienu tie paš i – dā rzeņ i. Tā das ļ oti budž eta brī vdienas, bet jū ra, piekraste ar smilš ainu dibenu ir super. Pilsē ta ir ļ oti netī ra.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар a.v.malkova
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo. sarunā ja par cenu un bija pirmajā lī nijā , lī dz jū rai 2 minū tes. Zinā jā m, ka ejam uz labā ko trijnieku un lī dz ar to nekā du ī paš u lū gumu nebija. Wifi reģ istratū rā bija un tas jau ir lieliski! Reģ istrē joties administratore gribē ja iekā rtoties numuriņ os ar skatu uz jū ru un prasī ja piemaksā t, lai gan bijā m rezervē juš i standarta numuriņ u, sakot, ka nav vietas, bet gide palī dzē ja, un mums iedeva istabiņ u trī s. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo. sarunā ja par cenu un bija pirmajā lī nijā , lī dz jū rai 2 minū tes. Zinā jā m, ka ejam uz labā ko trijnieku un lī dz ar to nekā du ī paš u lū gumu nebija. Wifi reģ istratū rā bija un tas jau ir lieliski! Reģ istrē joties administratore gribē ja iekā rtoties numuriņ os ar skatu uz jū ru un prasī ja piemaksā t, lai gan bijā m rezervē juš i standarta numuriņ u, sakot, ka nav vietas, bet gide palī dzē ja, un mums iedeva istabiņ u trī s. Š o vietē jo iedzī votā ju bezkaunī ba ir neierobež ota. Istaba normā la, bet ar vannasistabu bija slikti, nedaudz iztecē ja. Kad bija skaloš anā s. Arī viesnī cas administrā cija acī mredzot taupī ja uz jaunas gultas veļ as un dvieļ u iegā des rē ķ ina. Telpā bija televizors ar nolaiž amā m pogā m, kondicionē š anas sistē ma nedarbojā s, bet principā nebija tik karsts, atvē rtais balkons arī glā ba vē ju no jū ras). Skats uz jū ru bija sā niski. Viesnī cas otrajā stā vā ir ā ra baseins, tur sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, bet pludmalē pie viesnī cas (tiem ir savs) par maksu (2 dinā ri), saulessargi bez maksas. Negaidiet pie viesnī cas zaļ ā s zonas un arī plaš u pludmales joslu. Bet smaragda krā sas jū ra, kas pā rtop dziļ i zilā un smilš ainā patī kamā pludmalē , ir super!
вид из номера вход в отель на море
Parādīt vairāk »


iemiesojums helen857
pērkot tūri nakšņošanas veids ir ADL, gribētos zināt vai var kādu izmitināt? Vai tiešām ir vērts tur doties vienam?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums anna230190
Es lasu daudz recenzijas un visur raksta savādāk, gribētos zināt no tiem, kas tur bija pirms neilga laika
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Medina Soussa
Novērtējums 8.7
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Stats
Lielā Susas mošeja
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в 4 км от Порт Эль Кантауи и в 6 км от исторического центра г. Сусс. Отель построен в 1998 году, а полная реновация проведена в 2005 г. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха или для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Отель находится в 20 км от международного аэропорта г. Энфида.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 200 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

На территории есть магазин. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. К услугам гостей открытая терраса. Для гостей сервируется континентальный завтрак.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 93 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Route de la Plage 4011 Hammam Sousse, Tunisia
Tālruņi: +216 73 325 998
Tīmekļa vietne: Dreams Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).