Šausmas!!!!!!!!!!

Rakstīts: 15 maijā 2018
Ceļošanas laiks: 26 aprīlis — 7 maijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Es atceros, ka paliku viesnī cā un nodrebē ju.... (((((
Viesnī cu mā jaslapā s bildes neatbilst patiesī bai. Wifi ir tikai vestibilā uz dī vā na, istabiņ ā s negaidiet. . .
Sā kumā mē s ieradā mies kā liela ģ imene, pieci pieauguš ie un divi bē rni.
Viesnī cas vestibils izskatī jā s pieklā jī gi lī dz brī dim, kad uzkā pā m uz 2. stā vu, lai reģ istrē tos, skats nav paredzē ts vā jprā tī gajiem, es jums saku, viss ir kā pē c bombardē š anas un smirdē š ana ir tā da, it kā viņ iem visur bū tu kaķ i nosisti un ne tikai viens, bet uzreiz ganā mpulks.

Mē beles un santehnika, protams, nav jaunas, tač u uz š o var pievē rt acis, patiesī bā , ko arī izdarī jā m (starp citu, televizora pulti reģ istratū rā var atrast tikai pē c 10 dinā ru iemaksas ). Pē c pā rdzī votā š oka lū dzā m, lai mū s pā rceļ . Nā kamajā dienā mums bija istabiņ a ar skatu uz jū ru (skats skaists, aizmigt un pamosties no viļ ņ u trokš ņ iem lieliski).
Un pats interesantā kais ir ē diens..... Par to visu tur atbild pompozais tī tars, viņ u ne ar vienu nevar sajaukt. . . Izskatā s tik nozī mī gs, ka rodas iespaids, ka strā dā restorā nā vismaz 5 * zvaigž ņ u viesnī ca ar divā m Michelin zvaigznē m !!!!!! !
Un nedod Dievs tev izteikt ar viņ u neapmierinā tī bu (automā tiski nokļ ū sti viņ a melnajā sarakstā ), bija ļ oti nepatī kami skatī ties, kā cilvē ki lū dza atnest ē dienu..... Situā cija: mamma nā k brokastī s bez kafijas, bez tē jas, protams jautā jums ir, kur un kad tas bū s, uz ko viņ š saņ em atbildi no š efpavā ra: "Madame, pagaidiet, es vē l neesmu izdzē ris savu kafiju. "
Ē dienu bē rniem tur vispā r nav....Pē c neapmierinā tī bas sā ka vā rī t makaronus....(pamē ģ ini katru dienu divas nedē ļ as barot bē rnu ar makaroniem)
Ja esi kā postu un cukini cienī tā js tad š ī ir tava viesnī ca!!!!!!! !
Dievs, kā da š ķ irne: svaigi kā posti, š tovē ti kā posti, kā posti ar lē cā m, kā posti ar pupiņ ā m, kā postu zupa no vakardienas kā postiem, burkā ni uz rī ves papildus cukini uz ū dens un tomā ti.......
No cepš anas: virtuļ i, bulciņ as (ja paveicas) un krekeri no ž ā vē tas maizes
No dzē rieniem: tē ja, kakao un briesmī gā kafija (š o š ķ idrumu pat nevar nosaukt par kafiju), piens, kas ir atš ķ aidī ts ar ū deni un 2 veidu sulas no paciņ ā m, piemē ram, mū su UPI....

Viss par brokastī m un vakariņ ā m!!! ! ! Viss, kas netiek apē sts brokastī s, tad nonā k vakariņ ā s, ar nelielu piedevu celofā na veidā zupā (kā š efpavā rs stā stī ja, ka no š ķ ī vja ķ er 2 * 2 iepakojumu ir normā li).... Var rakstiet daudz vairā k par viesnī cu un apkalpoš anu...
Visiem visu to labā ko... .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu