Jautājums o Tunisija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1551 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Lidojam uz Tunisiju, Mahdiju. Mēs šajā valstī būsim pirmo reizi. Lūdzu, padalieties ar padomiem, kas noderēs ģimenei ar bērniem atvaļinājumā
Protams, es paskatījos daudz informācijas un forumus par sūdiem, bet tomēr .... Varbūt ir kādas funkcijas? Kas attiecas uz ekskursijām - kur doties un ko var redzēt? Drošība, odi, valūta, muitas kontrole utt. Būšu pateicīgs par jebkuru noderīgu informāciju! Paldies visiem! Atpūta no 19.05.2018
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2018-05-106 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар knifinni
Ekskursijās pa valsts monopolu var paņemt viesnīcā, valūtas maiņa tā pati, ar mikroautobusu var aizbraukt uz El Džemu un tur apskatīt Kolizeju. Pa Mahdiju var arī pats klejot, tur ir ko redzēt. Viesnīcas teritorijā ir maz odu, bet ārā tuvāk saulrietam tie var būt zvērīgi.
аватар konowalowanata
Viņa atpūtās Džerbā un Susā. Paņēmu moskītu rozetes, kā vasarā istabā. No rītiem garšo kafija, paņēmu katliņu, kafiju, citronu, cukuru, krūzi, karoti. Ēdiens ir savdabīgs un ļoti atkarīgs no pavāra, pēdējo reizi 10 dienas omīte ēda makaronus un sieru, nožēloja, ka neņēma ātri pagatavojamās zupas un tamlīdzīgi, bet iepriekšējos braucienos ēdiens bija labs. Tunisiešiem ir savs tīrības jēdziens, padomi nepalīdz, tāpēc nepievērš uzmanību. Valūta - dinārs un milims, 1 dolārs - 2 dināri aptuveni, atkarībā no valūtas kursa, mainiet tieši viesnīcā, jo kurss visur ir vienāds. Ekskursijas nepatīk, nevaru ieteikt. Man patika Tunisija, īpaši Džerbas sala, esmu tur bijusi ne reizi vien un iešu vēl joprojām. Lai jaukas brīvdienas.
аватар goga504
ņem to pašu, kas Turcijā. Bijām arī kafija un neliela tējkanna. Arī dažreiz gludeklis un fumigators. Viesnīcā rezervētās ekskursijas: 75% - patika. Viesnīcās, kurās apmetāmies, vienmēr labi paēdām! Dodiet darbiniekiem 1 dināru, kuru jūs nenožēlosit.
аватар lidn_list.ru
Vai nu es atpūšos nepareizajās viesnīcās, vai nu nezinu ko, bet priekš kam katli un tā tālāk, ja kafija, tēja, ūdens - visu dienu negribas dzert, un ja viss ir iekļauts , tad var dzert visu, arī alkoholu ???
Par odiem dzirdu pirmo reizi, bet patiesība ir tāda, ka es būtībā nedzīvoju pirmajos stāvos.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Tunisija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl