Jautājums o Tunisija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1551 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Kāds tuvākajā nākotnē plāno uz Tunisiju no Kijevas? Mēs to rezervējām jūlijam, un šodien Koral teica, ka viņi atceļ čarterus :( Joint Up joprojām ir, bet pēkšņi tur būs tāpat...
Kāds tuvākajā nākotnē plāno uz Tunisiju no Kijevas? Mēs to rezervējām jūlijam, un šodien Koral teica, ka viņi atceļ čarterus :( Joint Up joprojām ir, bet pēkšņi tur būs tāpat...
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2021-05-273 gadā atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар ollennka
Lai gan tuvākajā laikā uz Tunisiju nedodos, no sirds iesaku neko iepriekš nepirkt. Tagad nav īstais laiks. Pērc nedēļu pirms izbraukšanas, lai situācija jau vairāk vai mazāk skaidra.
аватар Slav_na
ak, un tagad es būtu steidzies uz Tunisiju ... nevis liktenis
аватар moy_contakt
No personīgās pieredzes pagājušajā gadā, kad Spānija tika rezervēta uz 2020. gada jūniju 2019. gada oktobrī caur kopīgu up, un līdz pēdējam viņi apgalvoja, ka mēs tur lidosim (vēl atceras, kas, kur un kad lidoja pagājušajā gadā), bet pēc tam varianti tika piedāvāti un rezultātā atpūtāmies Ēģiptē. Tāpēc nevilcinieties, jums tiks piedāvāta alternatīva citai valstij (šogad Tunisijas nebūs).
аватар Elena.T.
Vakar plkst Join up izlidoja pirmā lidmašīna. Pārējais no jūnija vidus.
аватар vezha2
Ja esi jau rezervējis ekskursiju, vēl neko nemaina, gaidi informāciju no tūrisma operatora.
Man šķiet, ka tev piedāvās aizvietotāju tūri
аватар Elena.P
tktyfgn, liels paldies!!! Es pārbaudīju Boryspil tiešsaistes rezultātu tablo, tas tiešām bija vakar, pirmā čartera uz Tunisiju. Es vienkārši lēkāju no prieka!!! Ceru, ka viss izdosies... Negribu mainīt virzienu, kamēr ir vismaz kāda cerība :)
аватар 0676307776
Tas nav fakts, ka Tui piedāvās Joyna lidojumu. 20 gados Tez atcēla lidojumus jūnijā uz Ēģipti līdz jūlija sākumam, bet viņš atteicās lidot ar citu aviopārvadātāju, man bija steidzami jāatdod nauda un jādodas ceļojumā no cita tūroperatora. Es domāju, ka nevajadzētu gaidīt līdz pēdējam lidojumam vai nē un meklēt alternatīvu iepriekš.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Tunisija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl