Apmierināts ar izvēlēto budžeta viesnīcu

Rakstīts: 19 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 1 — 9 oktobris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Covid-19 pandē mijas kontekstā doties atvaļ inā jumā uz ā rzemē m bija kaut kā stulbi. Turklā t valstu izvē le brī vdienā m ā rzemē s baltkrieviem ir ierobež ota - Ē ģ ipte, Turcija, Tunisija, Albā nija...
Tunisijā vē l nebiju bijis. Sazinā jos ar aģ entū ru RENAISSANCE TRAVEL Minskā un saņ ē mu plaš us padomus gan par lidojumu, gan Tunisijā no profesionā las darbinieku komandas, kas bija gatavas jebkurā brī dī palī dzē t, jo ī paš i aģ entū ras direktora Vitā lija Boiko un vadī tā jas Olgas. Ierodoties Tunisijā un atgriež oties Minskā , puiš i neaizmirsa par mani, viņ us nemitī gi interesē ja Viber, kā es lidoju, kā klā jas viesnī cā , kā mana veselī ba, vai viss kā rtī bā , vai man viss patī k.
Jā , man viss patika! ! ! Tunisija ir lieliska valsts atpū tai ar sniegbaltā m pludmalē m un dzidru Vidusjū ru un divu dienu ekskursiju uz Sahā ru, kamieļ iem, kā pā m, beduī niem, saulrietu, rī tausmu, oā zē m, Ā frikas kalnu kanjoniem, pilsē tas amfiteā tri no El Dž ema, kur tika filmē ti filmas "Gladiators" siž eti, tā ir tikai cita pasaule!

Es biju apmierinā ts ar izvē lē to budž eta viesnī cu "Palmyra Beach" 3 *. Paredzē ts apmē ram 180 viesiem un galvenokā rt krievvalodī gajiem tū ristiem (un Tunisija Krievijai ir slē gta 2020. gadā ), tajā kopā ar mani tika izmitinā ti 17-20 cilvē ki (visi baltkrievi un divi vā cieš i). Jū s saprotat, ka pludmalē nebija problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem, nebija rindu ē damzā lē . Numuri, kas mums visiem bija, bija vislabā kie, ideā li, ar skatu uz jū ru un bez papildu maksas. Hamam, pī lings, ietī š ana, masā ž a - viss ir lī menī . Tā kā pē c š iem pakalpojumiem nebija pieprasī juma, tie izrā dī jā s arī lē ti. Viņ i peldē jā s jū rā , sauļ ojā s, dejoja. Nekad nav bijis garlaicī gi.
Viesnī cas animā cija ir lieliska! Ali, Wayo, Napa ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi skaisti gudri puiš i! ! Viņ i ir super! ! Tik aizdedzinoš i stilī gas animā cijas komandas dejas nebiju redzē jis. Komunikā cija ar š iem puiš iem, kuri lieliski pā rvalda krievu, angļ u un franč u valodu, ir prieks! Man tā s ļ oti pietrū kst.
Paš i devā mies uz Susu, izstaigā jā m Medī nu. Maskā uz sejas un pareo uz galvas viņ i mani aizveda par vietē jo, arā bu valodā prasot ceļ u)). Ļ oti draudzī gi cilvē ki š ajā valstī ! Es jutos ē rti. Š ī noteikti nav mana pē dē jā reize Tunisijā .
Pā rskatos par Tunisiju, no negatī vajiem, viņ i galvenokā rt runā par atkritumiem gar ceļ iem. Jā , tā ir taisnī ba, komunā lie pakalpojumi ir vā ji, netiek galā , ne visiem vietē jiem joprojā m ir atbildī bas sajū ta valsts priekš ā . Es domā ju, ka tas ir ī slaicī gi. Nosū tiet mū su Lukaš enku uz Tunisiju uz pā ris mē neš iem, lai sarī kotu vairā kas talkoš anas dienas)) Ne tikai bū tu izveduš i atkritumus gar ceļ iem, bet arī Sahā ru bū tu izķ emmē juš i ar grā bekli! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu