Barcelo Concorde Green Park Palace 5*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.510
№8 viesnīcas reitingā Port El Kantaoui
5.0 Numurs
6.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.5 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 12 km attālumā no Susas centra un 500 metru attālumā no Port El Kantaoui. Viesnīca tika atvērta 2016. gada maijā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskam ceļojumam vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ oja ar ģ imeni 2011. gada augustā . Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Visi prieki pastaigas attā lumā . Teritorija ir zaļ a, darbinieki ir labi apmā cī ti un ieslodzī ti uz rietumiem. Animā cija galvenokā rt ir franč u un vā cu valodā s (kristieš u - zelts), bet cī tī gi tiek apgū ta krievu valoda. … Tomēr ▾ Ceļ oja ar ģ imeni 2011. gada augustā . Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Visi prieki pastaigas attā lumā . Teritorija ir zaļ a, darbinieki ir labi apmā cī ti un ieslodzī ti uz rietumiem. Animā cija galvenokā rt ir franč u un vā cu valodā s (kristieš u - zelts), bet cī tī gi tiek apgū ta krievu valoda. Ar "pirā tu" kuģ i devā mies atklā tā jū rā . Mario (pā rvalda 6 valodas) noorganizē ja mums š o jautro peldi, noķ ē ra astoņ kā ju atklā tā jū rā , fotogrā fijas, š aš liks, dejas - cieņ a un cieņ a! Smiltis ir baltas un smalkas. Istaba iztī rī ta tī ri, vakariņ ā s restorā nā , cilvē ki š ortos saudzī gi apgriezti, aicinā ti bū t parā dē un apkalpoti pie fiksē tiem galdiņ iem (viesmī lis Mohameds ir mī ļ š ! ). Š efpavā rs personī gi visu kontrolē ja. Tagad par skumjo. . . Ž ē l, ka taisā s ē ku nojaukt - pē c sezonas uztaisī t "pieci". Jū ra ar medū zā m, amatierim. Bē rniem nav nekā . Kamieļ i, mū ļ i un ambre zirgi iet gar pludmali un nav paredzē ti vā jprā tī gajiem. Tie, kas iet dzert - ne š eit. Atpū tnieku vidū dominē gados vecā ki vā cu un franč u pā ri. Ekskursijā s nebraucā m, laiks bija labs, pā ris reizes vē tra.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Maijā bija vē ss, bet viņ i peldē jā s, ī paš i bē rns. Krievu nav, mazulī te (viņ ai ir trī s gadi) sā ka mazliet runā t angliski, sarunā joties ar bē rniem no Anglijas. Ē diens ir visskaistā kais. Istabu skaits nav ī paš i jauns, mani tas netraucē ja, bet mans vī rs pievē rsa tam uzmanī bu. … Tomēr ▾ Maijā bija vē ss, bet viņ i peldē jā s, ī paš i bē rns. Krievu nav, mazulī te (viņ ai ir trī s gadi) sā ka mazliet runā t angliski, sarunā joties ar bē rniem no Anglijas. Ē diens ir visskaistā kais. Istabu skaits nav ī paš i jauns, mani tas netraucē ja, bet mans vī rs pievē rsa tam uzmanī bu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man viss ļ oti patika: ļ oti draudzī gs personā ls, super apkalpoš ana, lai gan bā ros ar krieviem ī sti neizturas: bā rmeņ i domā , ka krievi nā k tikai iedzert, nevis atpū sties, bet ja iedos naudu, tad bū s gatavi nest. tu viņ u rokā s. … Tomēr ▾ Man viss ļ oti patika: ļ oti draudzī gs personā ls, super apkalpoš ana, lai gan bā ros ar krieviem ī sti neizturas: bā rmeņ i domā , ka krievi nā k tikai iedzert, nevis atpū sties, bet ja iedos naudu, tad bū s gatavi nest. tu viņ u rokā s. Maijā krievu ir maz, no vienas puses ir pat ļ oti labi, tu atnā c un atrodies paradī zē un nav nevienas piedzē ruš ā s sejas. Animā cija ir lieliska, puiš i ir vienkā rš i lieliski. Viņ i barojas kauš anai, katrs atradī s, ko vē las. Ja dodaties uz š o viesnī cu, noteikti nenož ē losiet, tur nebū s garlaicī gi: varat doties pastaigā pa Susas centru vai doties uz ostu, kas aizņ em apmē ram 5-7 minū tes. Turcija salī dzinā jumā ar Tunisiju ir kā mū su Krievijas dienvidi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар irina2020
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m 2010.  gada jū lija beigā s/augusta sā kumā . Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Paldies visiem, kas tos uzrakstī ja, tas mums ļ oti palī dzē ja. Esam priecī gi, ka izdarī jā m pareizo izvē li. … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2010.  gada jū lija beigā s/augusta sā kumā . Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Paldies visiem, kas tos uzrakstī ja, tas mums ļ oti palī dzē ja. Esam priecī gi, ka izdarī jā m pareizo izvē li.
Viesnī ca atrodas izdevī gā vietā , 30-40 minū š u brauciena attā lumā no lidostas (ar pieturu citā s viesnī cā s), 15-20 minū š u attā lumā no Susas centra.
Viesnī ca ir piemē rota relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m, labā k pā riem, kuri ierodas bez bē rniem. Pusaudž iem tajā bū s garlaicī gi (nav trokš ņ ainas ballī š u diskotē kas, un pē c pusnakts viss norimst), un maziem bē rniem izklaide pā rsvarā ir tikai dabiska - jū ra, smiltis. Uz vietas ir bē rnu baseins, un viesnī cā ir neliela spē ļ u istaba. Animatori spē lē jas ar bē rniem pludmalē un pie baseina. Tiesa, 10 minū š u gā jienā ir Port El Kantaoui ar lielu atrakciju parku, suvenī ru veikaliem, botā nisko dā rzu, dziedoš u strū klaku, kafejnī cā m utt. Š eit ir plaš ums bē rniem.
Pati viesnī ca ir diezgan liela, numuriņ i nav jauni (mē beles, santehnika), bet viss nav nobruž ā ts un viss strā dā . Ja tas nedarbojas, viņ i to ā tri izlabo. Brī niš ķ ī gs uzmanī gs personā ls, vienmē r gatavs palī dzē t. Vienī gais ir bez krievu valodas zinā š anā m (daž us vā rdus zina, bet ar prieku mā cā s no krievu tū ristiem, viesnī cā ir 15-20%, un visvairā k franč i). Franč u, vā cu, angļ u bez problē mā m. Valū tas kurss visā valstī ir vienā ds, tā pē c visē rtā k ir samainī t naudu reģ istratū rā . Tikai vienvirziena maiņ as valū ta pret dinā riem, atpakaļ nemainī t.
Esiet uzmanī gi ar numuriem ar skatu uz jū ru. Visticamā k, tas bū s sā niski, un jū ra tur diez vai bū s redzama. Pā rģ ē rbties var, bet nesteidzieties - numuriņ i ar brī niš ķ ī gu tieš u skatu uz jū ru ir mazā ki, vecā ki un atrodas tuvā k viesnī cas centrā lajai daļ ai 1. korpusā - vakaros tur var bū t trokš ņ ains vakara š ovu dē ļ . Bet 1. stā va telpas jā maina uz 2. vai 3. stā vu, par to droš i jautā jiet uzreiz ierodoties reģ istratū rā . Viņ i to nomainī s bez jebkā das izspieš anas.
Istabas tiek tī rī tas un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, ierodoties uzliek gabaliņ u vienreizē jā s ziepes, nav ž eleju un š ampū nu. Ja iedosi dzeramnaudu, viņ i var uzlikt jaunu gultas pā rklā ju uz gultas un skaisti salocī t. Bet arī bez dzeramnaudas viss notiek normā li. Numurā ir duš a, fē ns, vanna, TV ar 1 kanā lu krievu valodā , seifs.
Ē diens ir bagā tī gs, izņ emot piena putras, š ķ iet, ir viss - svaigas sulas, daž ā da veida gaļ a, zivis, augļ i, dā rzeņ i, salā ti, zupas, picas, piedevas, deserti, vī ns, alus, ū dens, gā zē tie dzē rieni, utt. Un viss karstais ir svaigs, pagatavots jū su priekš ā uz grila. Netī rie trauki tiek nekavē joties iztī rī ti. Viņ i uzlika bē rnu sē deklī š us. Tos baro no rī ta lī dz vakaram – brokastis ar smarž ī gā m datelē m un kruasā niem, otrā s brokastis, pusdienas, pankū kas pē cpusdienas tē jai, vakariņ as. Ir Tunisijas restorā ns Shahrazad. Tas darbojas 3 dienas nedē ļ ā , tur var pusdienot vienu reizi savas uzturē š anā s laikā , bet galdiņ š jā rezervē.3-5 dienas iepriekš . Alkoholiskie dzē rieni sortimentā bā rā pie reģ istratū ras un pie baseina. Bet alkoholu baseina bā rā tikpat kā nelej kokteiļ os, labā k tos paņ emt lī dzi bā rā pie reģ istratū ras un tad iziet gaisā .
Teritorija sakopta, apzaļ umota, palmas, zā lā ji, krū mi ar ziediem. Viss sakā rtots pē c prā ta - ir kur peldē ties, sauļ oties, pastaigā ties, paē st, dejot, pasē dē t un papļ ā pā t.
Pludmale smilš aina, ieeja arī jū rā , smiltis baltas, ū dens silts, tikai vē jam paceļ oties, kļ ū st nedaudz vē ss, ir stipri viļ ņ i. Medū zu tikpat kā nav, ir aļ ģ es, aug apakš ā , peld ū denī , nes uz pludmali. Tie ir tī rī ti, bet ne ī sti, tā pē c daž reiz š ķ iet, ka tas ir netī rs pludmalē un ū denī . Turklā t atkritumi no cilvē ka uzturē š anā s tiek izskaloti krastā , ī paš i ar spē cī gu sē rfoš anu. Dvieļ us izsniedz reģ istratū rā , matrač us katru rī tu nē sā strā dnieks. Var dot dzeramnaudu, tad viņ š atnesī s mazliet jaunā ku matraci un izklā s tev dvieli. Vietas pludmalē labā k ieņ emt pirms brokastī m, 7-8 no rī ta. Pē c brokastī m viņ i var jums novietot papildu sauļ oš anā s krē slus un matrač us, tač u zem lietussarga var nepietikt vietas.
No animā cijas ir ū dens aerobika, ū dens polo, pludmales volejbols, š autriņ as, vingroš ana, boccia. Strā dā iedeguš o melno tunisieš u komanda - puiš i ir smieklī gi, visu dienu iedegas, lai gan, galvenokā rt, pie baseina. Vakaros tiek rī koti amatieru š ovi, dejas, karaoke, reizē m tiek pieaicinā ti profesionā li aktieri. Pludmalē var braukt ar izpletni, skrejriteni, banā nu laivu, katamarā nu utt.
Viesnī cā ir privā ts spa. Tur var veikt vienreizē ju pī lingu un aļ ģ u ietī š anu “par š ovu”, tač u, ja nepiecieš ama kvalitatī va talaso terapija, š ī nav tā viesnī ca.
Suvenī riem labā k doties uz Susas centru, tā sauktajā . Medina, ir apģ ē rbu un augļ u tirgi. Tur ir valsts suvenī ru veikals Sula, bet tur cenas augstā kas, un medī nā var kaulē ties - cena nokrī t 3-5 reizes. No suvenī riem var iegā dā ties keramikas traukus, izš ū tas auduma maisiņ us, kamieļ u ā du, olī vkoku, dateles, Tibarin dateļ u liķ ieri, Buha vī ģ es mē nessē rdzi, olī veļ ļ u, Magon vī nu, muskatriekstu vī nu, kaktusa augļ us, rokassprā dzes ar savu vā rdu arā bu valodā , bungas, ū denspī pe , Ā frikas maskas utt. Kurš nevē las doties uz medī nu, to visu var iegā dā ties Port El Kantaoui, varbū t nedaudz dā rgā k, jo daudzos veikalos cenas ir fiksē tas. Starp citu, blakus ir arī laba alus darī tava un saldē juma namiņ š . Alkoholu pā rdod Ģ enerā lveikalā , tas ir arī Porto, pa labi, ja stā vat ar seju pret torni – ieeju ostā . No transporta veidiem ē rtā k braukt ar dzeltenajiem taksometriem, ir lete, bet var arī kaulē ties. Lai “neapnī ktu” no kaitinoš ajiem tirgotā jiem, nevajag pieņ emt no viņ iem nekā dus piedā vā jumus un ļ auties garā m sarunā m, ja nedomā kaulē ties un iegā dā ties ko konkrē tu. Bet arī nav vē rts uzvilkt drū muma masku, Skrieš anā s tiek aprē ķ inā ta uzreiz.
No ekskursijā m man patika 2 dienu ekskursija uz Sahā ru (tikai nepē rciet tur dateles kastē s un nulles spiestu eļ ļ u) un lā zerš ovs par Tunisijas vē sturi. Abi sniedz iespē ju uzzinā t par valsts vē sturi un saprast, kā Tunisija dzī vo mū sdienā s. Bē rniem paredzē ta ekskursija uz zoodā rzu ar folkloras izrā di pē c tam. Vē l iepirkš anā s ekskursija - Tunisa-Kartā ga.
Karstums labi panes, mū su uzturē š anā s laikā bija 32-34 grā di, piekrastē vē jš glā bj no karstuma, un Sahā rā gaiss ir sauss, viegli elpot.
Kopumā iespaidi par brī vdienu ir labi, kvalitatī va viesnī ca, laba pludmales atpū ta, plus interesantas ekskursijas ar afrikā ņ u-arā bu eksotikas piesitienu un, protams, daudz piemiņ ai pirktu suvenī ru. Galvenais ir paņ emt lī dzi labu garastā vokli un pozitī vu attieksmi pret atpū tu.
Вид на отель
аватар Ken
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2010. gada jū nija sā kumā atpū tā s viesnī cā Riu Green Park. Es lasī ju daudz atsauksmju un izvē lē jos to kā labā ko. Un es nekļ ū dī jos. Nav sū dzī bu! Ja vien pirmajā dienā viņ i neapmetā s kaut kā dā “saimniecī bas telpā ”. … Tomēr ▾ 2010. gada jū nija sā kumā atpū tā s viesnī cā Riu Green Park. Es lasī ju daudz atsauksmju un izvē lē jos to kā labā ko. Un es nekļ ū dī jos. Nav sū dzī bu! Ja vien pirmajā dienā viņ i neapmetā s kaut kā dā “saimniecī bas telpā ”. Tač u pirmā nakts nesabojā ja atlikuš o uzturē š anos š ajā viesnī cā . Salī dzinot ar reklā mu aprakstiem, kaut kas ir mainī jies ē rtī bas virzienā . Tā tad, pludmales dvieļ i tiek doti bez depozī ta. Mainiet tos tik reiž u, cik vē laties. Un pirmo reizi - apmaiņ ā pret kartiņ u, kas jā iedod kopā ar istabas atslē gā m. Dzeramais ū dens (ar gā zi vai bez) telpā jā ņ em paš am bā rā pie reģ istratū ras. Tas tiek atvē rts pulksten 17:00.
Ē ka celta burta C formā , pa vidu atrodas galvenā ieeja, reģ istratū ra un restorā ns. Tā pē c no abos galos esoš ajā m istabā m pirms ē š anas ir jā izdara diezgan liels ceļ š . Bet ā rā var iziet no avā rijas durvī m – tā s ir vairā kas ar kā pnē m uz stā viem. Ē kā atrodas atpū tas komplekss Centrs Wellness (trenaž ieri, masā ž a, SPA, ā jurvē da), bē rnu istaba, medicī niskā aprū pe, suvenī ru tirdzniecī ba.
Teritorijā atrodas 2 diezgan lieli baseini (dziļ i vairā k par 2 metriem) un viens "brokbaseins", starp tiem ir alkoholisko dzē rienu bā rs (no 10 lī dz 18), kā arī atvē rta zona otrajā m brokastī m (no 10). lī dz 12), pusdienas (no 12 lī dz 15) un uzkodas (no 15 lī dz 17), instalā cijas dzē rieniem (tē ja, kafija, soda) Un turpat pieeja pludmalei. Salmu lietussargi. Ē rti sauļ oš anā s krē sli. no rī ta personā ls (parasti skrienot). Kā ds iedod naudu, bet tas neietekmē ā trumu. Pie pirmā baseina cits strā dnieks piegā dā matrač us un izsniedz dvieļ us. Tā pē c, ja plā no visu dienu nogulē t pa baseinu, tad saņ emt dvieļ i pirmajā dienā š eit. Izrakstoties saņ emsi karti atpakaļ . Un, ja no rī ta uz pludmali - tur. Ir vairā kas atvē rtas duš as, tualetes ar ģ ē rbtuvē m. Sē dvietas jā ieņ em agri no rī ta. Lai gan daž i noliek sauļ oš anā s krē slus uz zā les bez lietussargiem.
No rī ta jū ra bija auksta. Pē c pusdienā m - viļ ņ i, bet siltā ks. Vispā r es nekad neesmu redzē jis, ka piekrastē tiktu izvesti dabiskie atkritumi (aļ ģ es un cilvē ku objekti).
Animā cija - vī rieš u dejotā ji no daž ā dā m valstī m. Pa dienu vingroš ana un spē les, vakarā - jū su kompozī cijas prezentā cijas mū su skolu vecā ko klaš u KVN lī menī . Pā ris reizes viesojā s viesmā kslinieki (triki, dejas).
Ē dienkarte ir katrai gaumei. Un gaļ u katru dienu vismaz 3 š ķ irnes. Turklā t tieš ā redzeslokā tie ir cepti un vakar nav uzsildī ti. Diemž ē l zemenes jau aizgā juš as, bija tikai uz kū kā m. Arbū zi, melones - dienas laikā . Svaigi spiestas sulas no rī tiem - vairā kas reizes nedē ļ ā (tā lajā stū rī , kur pa dienu cep spageti).
Numurs ir standarta, vannas istaba ir atseviš ķ a. Tī rī ts katru dienu daž ā dos laikos. Ziepē m tieš ā m uz visu laiku iedeva vienu mazu kā rtiņ u diviem. Bet pie vannas uz sienas ir š ķ idrums (vai nu š ampū ns, vai ziepes). Pieejams matu ž ā vē tā js. Neliels TV ledusskapis. Televī zijā ir viens krievu kanā ls (Pirmais). Balkonā ir galds ar krē sliem, pie sienas piestiprinā ts metā la veļ as ž ā vē tā js. Pirmajā dienā atvē lē tā istaba bija 2x mazā ka, vannas istaba apvienota, bez spoguļ a un galda, bez balkona, bet ar izeju pa logu uz jumtu. Labā k neatcerē ties. . .
Viesnī ca atrodas 10 minū š u pastaigas attā lumā no El Kantouki ostas. Š ī ir neliela apdzī vota vieta ar daudziem veikaliem, tostarp Ģ enerā lveikalu (produktiem). Preces bū tī bā ir vienā das. Kur nav kases, var kaulē ties, ja nav ko citu darī t. Bet labā k ir pā ris reizes apiet visus punktus (jo ī paš i tā pē c, ka tie atrodas 100 metru rā diusā ) un pē c tam veikt pirkumus.
Olī veļ ļ as izmaksas mū su naudas izteiksmē ir aptuveni 150 rubļ u litrā . Labā kā š ķ irne pē c ceļ vež a ir Ruspina. Lidostā beznodokļ u rež ī mā eļ ļ a nav lē tā ka. Bet vietē jais liķ ieris "Tibarin" (pē c garš as lī dzī gs "Becherovka") lidostā ir gandrī z 2 reizes lē tā ks.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s no 2010. gada 25. aprī ļ a lī dz 2. maijam. Krievu ir maz. Viss perfekti. Ē ģ ipte atpū š as. Turcija guļ . Gribas atpakaļ . … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2010. gada 25. aprī ļ a lī dz 2. maijam. Krievu ir maz. Viss perfekti. Ē ģ ipte atpū š as. Turcija guļ . Gribas atpakaļ .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums stilistika2016
Labvakar, vai varu saņemt atsauksmi par šo viesnīcu?
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums ellepilina
Gribētos atpūsties ne pārāk augstā gaisa temperatūrā, bet jau siltā jūrā
14 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в 12 км от центра г. Сусс, в 500 м от Порт-эль-Кантауи. Гостиница открыта в мае 2016 года. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для поездки в кругу друзей.

Atrašanās vieta Отель расположен в 30 км от международного аэропорта г. Энфида.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж рядом с отелем.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

На территории есть магазины. Стойка регистрации работает круглосуточно. К услугам гостей открытая терраса.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 452 комфортабельных номера.

Istabās

В номерах представлено: ванна/душ, фен, центральный кондиционер, телефон, сейф, ТВ, мини-холодильник, чай/кофе, сахар, эл. чайник, Wi-Fi, халаты, туалетные принадлежности, потолочный вентилятор, балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • bidē
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese 98 Port el Kantaoui 04089 Port El Kantaoui Tunisia
Tālruņi: 216 36 030000
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.