Laba viesnīca

Rakstīts: 20 jūnijs 2018
Ceļošanas laiks: 14 jūnijs 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Jau nedē ļ u atpū š amies viesnī cā . . Viss ir super! Norē ķ ins ā tri, mū su lū gums nomainī t istabu kurā bijā m iekā rtojuš ies uz numuriņ u ar skatu uz jū ru tika atbildē ts bez pretenzijā m. Mē beles istabā ir vecs, bet viss strā dā , un reā li istabiņ ā (mums istabiņ a 2230) ejam tikai nakš ņ ot. Personā ls viss smaidī gs un draudzī gs, neviens kā Ē ģ iptē neprasa dzeramnaudu : ) Teritorija un pludmale ir tī ra. Un pat jū ra ir tī ra : )) Kopumā bijā m pā rsteigti, kā krasts var atš ķ irties - ja pastaigā si nedaudz tā lā k gar krastu, tad redzē si daudz bē dī gā ku attē lu gan ū denī , gan uz krastā .
Visa teritorija pilna ar duš ā m un pā rveidojumiem un tualetes vienkā rš i spī d. Un baseins tī rs. Pludmalē vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, sauļ oš anā s krē sli pusnoņ emti.
Atseviš ķ i gribu teikt par ē š anu. Esam bijuš i daudz kur, daž ā dā s piecniekos, bet tik supergarš ī gi nekad neesam pabarojuš i! ! Tur ir visā das gaļ as, zivis, gan jū ras veltes, gan augļ i un garš ī gi deserti! pietiek un ja kaut kas beidzas, tad pavā ri uzreiz atnes. Tajā paš ā laikā ar prieku ieliet ū deni, kolu, vī nu. Tas attiecas arī uz bā ru pludmalē un vestibilā .

Wi-Fi darbojas apmierinoš i, bet tikai reģ istratū ras zonā Mē s noķ ē rā m vā ju Wi-Fi no kaimiņ u viesnī cas no istabas.
Nav brī nums, ka viesnī ca 2017. gadā iekļ uva Tunisijas viesnī cu desmitniekā .
Ja vē l š aubī jā ties, vai doties uz š o viesnī cu vai nē , tad droš i ņ emiet koferi un nā ciet! Iesaku! Visi mazie materiā lā s bā zes mī nusi kompensē jū ru, pludmali un attieksmi pret tevi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu