pieļaujama viesnīca, ja dodaties tālāk par jūru, sauli, smiltīm un tuksnesi

Rakstīts: 27 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 10 — 24 augusts 2018
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 6.0
Pirms ceļ ojuma lasī ju atsauksmes par netī rumiem, muš ā m, skandā liem ar ciparu nomaiņ u, garī gi gatavs to visu sagaidī t pē c ieraš anā s. Mē s esam č etri: mans vī rs un divi bē rni (3 un 9) ir kopā ar mani. Dodoties no lidostas, Enfidha bija pā rsteigta par atkritumu KALNIEM burtiski visur. Tajā tika aprakts viss, kas tika novē rots no autobusa loga. Gan uz š osejas, gan Susas pilsē tā (lai gan viņ i brauca pa tā s nomali, bet gandrī z visas viņ u pilsē tas izskatā s š ā di, kā liecinā ja tā lā kais brauciens pa valsti). Personī gi man nepatī k redzē t š ī s ainavas. Bet, spriež ot pē c vietē jo iedzī votā ju uzvedī bas, tas viņ us netraucē un neaizkustina. LABI.
Viesnī cā ieradā mies 20:00. Kā jau citos apskatos minē ts, mū s uzreiz sū tī ja vakariņ ā s, apmetā s pē c. Personī gi mē s BEZ PROBLĒ MĀ M. Lai gan ar mani 3 ģ imenes reģ istratū rā zvē rē ja par sliktā m istabā m. Es nezinu patieso iemeslu. Es saprotu, ka cilvē kiem var bū t daž ā di pieprasī jumi un daž ā das cerī bas š ajā sakarā . Tū risti, starp citu, ieradā s katru dienu, telpas, domā jams, nebija dī kā . STANDARTA istaba tika saņ emta blakus ē kā no administratī vā s ē kas ar skatu uz baseinu. Animā cija tur stoker no 10 lī dz 17 diezgan skaļ i. Bet mū su jaunā kais bē rns dienas laikā netraucē ja gulē t. Viss bija kā rtī bā (ledusskapis, dzī voklis, fē ns, vannas istaba, TV), diezgan plaš s. Uzkopš ana katru dienu, kā arī dvieļ u maiņ a. Tī rī š ana ir tik un tā : balkona stikla durvis, notraipī tas ar plaukstā m, netika noslaucī tas pat vienu reizi, tā pat kā izlietne (dī vaini), grī da kļ uva netī ra ļ oti ā tri, bija kaut kā du matu paliekas (noteikti ne mū su). Bet mē s uz to visu pievē rā m acis - ne jau tā pē c, nevis ar pā rbaudi, mē s š eit ieradā mies. Veļ a tika mainī ta ik pē c 5 dienā m. Š ampū ns un ziepes mums tika atjaunotas tikai 2 dienas pirms izlidoš anas. Dā ma, kas uzkopa, bija ļ oti jauka un draudzī ga. Par atstā tajiem dzeramiem viņ a smuki salocī ja dvieļ us un mū su drē bes, ja atstā ja uz gultā m, rotā ja ar ziedlapiņ ā m.
Ē dinā š ana ē damistabā pikantas virtuves cienī tā jiem, piemē ram, mū su tē tim. Bē rnus bija grū ti pabarot. Bet pacieš ama zupa un makaroni izglā bti, mū su jaunā kā ļ oti izvē lī ga ē dienam, pat arbū zu negribē jā s. Man patī k kā rtot dā rzeņ us salā tos ar to mē rcē m. Rindā s nestā vē ju, izņ emot pankū kas un č urros (yum-yum). Un bija rindas, vē l daž as. Es mē ģ inā ju paņ emt to, kas bija pieejams. Un ē da gaļ u un zivis. Š ajā gadī jumā es neesmu pretenciozs. Bet saldos arbū zus ē dā m daudz. Ž ē l, ka nebija daudz persiku. Arā bu pā rdroš ī ba, par kuru viņ i rakstī ja zemā k, neuztvē ra. Es biju draudzī gs ar visiem, gan ar viesiem, gan ar personā lu, man atbildē ja. Jā , ē damistabā ir netī rs, jā , daudz cilvē ku, bet darbinieki tieš ā m smagi strā dā ja. Trauki tika ā tri noņ emti no galda, un arī atkritumi no grī das tika uzreiz savā kti kausiņ ā s. Reizē m nā cā s meklē t galda piederumus vai glā zes vai sā lstrauku, bet tas viss aizņ ē ma nepilnu minū ti. Man ir ar ko salī dzinā t virtuvi un interjeru, š ī viesnī ca zaudē tai paš ai Bulgā rijai, Krē tai un Turcijai. Bet tas viss mū su kopē jo noskaņ ojumu nesabojā ja. Varbū t tā pē c, ka viņ i sen nekur nav devuš ies.

Muš as ir neatņ emama valsts sastā vdaļ a, jo tur ir daudz atkritumu, arī pā rtikas. Sā kumā tas bija kaitinoš i, bet pē c tam pieradā t. Odi ē da bē rnus, pirka no viņ iem pā rtiku. Tas palī dzē ja. Nu, naktī balkons tika slē gts, pirms gulē tieš anas skraidī ja pa istabu ar briesmī gu č ī bu)
Teritorija ir ļ oti liela. Daļ ā ar bungalo ir daudz apstā dī jumu, ar to viņ iem paveicā s. Mē s esam nož ē lojami un mums nepietiek.
Viesnī cas arhitektoniskais dizains nepavisam neparedzē ja spē cī gas lietusgā zes, kuras 14 dienu laikā sastapā m 5-6 reizes. Milzī gas peļ ķ es uz nelaimī gajiem tenisa kortiem, piemē ram, ezeri. Bet tas ir muļ ķ ī bas, salī dzinot ar istabu applū š anu bungalo (tiem ir atvē rti balkoni bez nojumes, ū dens pā rplū st telpā ) un daž as istabas standarta. Mū sē jais atradā s pretī koridora logam. No zem rā mja ū dens ar pienā cī gu spiedienu nonā ca mū su istabā (nav sliekš ņ u). pā ris reizes ar mums tā gadī jā s, pludmales dvieļ i mū s izglā ba. Reģ istratū rā pie ē damistabas ū dens lija kā ū denskritumā tieš i no ventilā cijas. Tomē r viesuļ vē tras / pē rkona negaisa skats ir skaists))) naktī ir daudz zibeņ u un zibens.
Par animā ciju daudz nerakstī š u, es to neizmantoju.

Jū ra ir silta un skaidra. uztraukums bija dubļ ains, bet tas ir saprotams, pludmale ir smilš aina. Atkritumi nā ca pā ri, aļ ģ es pastā vī gi. Bet ne kritiski. Smiltis ir krā š ņ as, kā ciete. Bet, diemž ē l, netī rs. Medū zas svē tku sā kumā sakoda bē rnus. Uz viļ ņ iem atgriezā mies svē tku beigā s. Ir viļ ņ i – medū zu nav – visi priecī gi. Baseins ir patieš ā m milzī gs, palī dzē ja lielā koties. Ū dens ir sā ļ š , kas, manuprā t, palī dzē ja mazā kajiem ā trā k iemā cī ties peldē t un spē t aizvē rt acis, kad no kaimiņ iem lido š ļ akatas. Diezgan kodī gs ū dens.
Bet tas, kas ī sti padarī ja mū su brī vdienas, pē c kurā m viss iepriekš aprakstī tais pā rvē rtā s putekļ os, bija 2 dienu ekskursija uz Sahā ru! Tā ir mū ž a pieredze! Brauciens nav viegls: agri celš anā s (pirmajā dienā izbraukš ana no viesnī cas 6 no rī ta un otrajā.4:15), garš brauciens ar autobusu (gandrī z visa valsts riņ ķ ī ). Bet! Tas ir tā vē rts. Pieturas pilsē tā s un ciemos, iepazī š anā s ar seno kolizeju, vietē jo (berberu) dzī vojamajā m alā m, pirmā s kamieļ u izjā des dienas vakarā paš ā Sahā rā! ! ! Neaprakstā mas sajū tas. Š ie dzī vnieki ir tik mī ksti, mierī gi, silti un izturī gi! Viņ i nespļ auj, bez purniem) Saulrieta sagaidī š ana smiltī s, tajā paš ā vietā ! ! Skaistums! Nakš ņ oš ana oā zes viesnī cā , diezgan autentiska. Jaunas dienas rī tausmu jau sagaidī jā m lielā kajā izž uvuš ajā sā lsezerā . Š is plakanais plaš ums ir neierobež ots. Vē jš uzpū š drē bes un samazina dzirdamī bu, jū s neviļ us paceļ at rokas kā spā rnus. . apbrī nojama sajū ta. Vietē jā zoodā rza apmeklē jums ar nelielu rā puļ u š ovu. Tad Atlasa kalni! Pē c tam neaizmirstami braucieni ar dž ipu tuksnesī , kur savā m acī m var redzē t liela mē roga mirā ž as. Ja uz dž ipiem tiek veikti neticami triki ar pagriezieniem, tas ir elpu aizraujoš i. Tad viņ i to nogā dā Zvaigž ņ u karu dekorā cijā s. Daudz iespaidu un pozitī vu emociju. Ja ģ imenē bē rni ir mobili un vē laties redzē t jaunas lietas, iepazī t valsti plaš ā k, tad ļ oti iesaku š o ekskursiju.
Izgā ju 6 dienu spa kursu. Ā da pē c tā s ir lieliska, paš sajū ta arī , masā ž as brī niš ķ ī gas. Bet tas viss tiek darī ts, rupji sakot, š ķ ū nī . Zem Royal Spa reklā mkaroga))) Personā ls ir ļ oti uzmanī gs un smaidī gs.
Neskatoties uz visu, mani nekad nekas nav apbē dinā jis. Man nebija jā cī nā s skaita un citu lietu dē ļ . Varbū t paveicies. Viņ i gribē ja atpū sties un atpū sties, uzlā dē ti ar pozitī vu.

Rezumē jot: es neiesaku š o viesnī cu. viņ š ir vienkā rš i pacieš ams. Tā ir Ā frika, tā ir Tunisija – nevis attī stī tas civilizā cijas. Es pats š eit vairs neatgriezī š os. Vienkā rš i negaidiet "wow", dodoties uz š o vietu. Kopumā jū s varat nekavē joties apsvē rt viesnī cas oā zē s valsts dienvidos un baudī t tur krā su, ja jū ra ir nogurusi)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu