baltas smiltis, zils ūdens, bet patiesībā tā ir ilūzija, kā jau daudz kas šajā viesnīcā

Rakstīts: 16 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 29 jūlijā — 9 augusts 2018
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 3.0
Labs laiks visiem. Mē s atgriezā mies (08/09/2018) Vē los uzrakstī t atsauksmi. Jau iepriekš atvainojos, ja mani vā rdi kā du aizskar, bet es tieš ā m skatos uz lietā m un tā s ir atsauksmes par to, cik š ī viesnī ca ir brī niš ķ ī ga....
Tā tad, mē s lidojā m ar Azur, bez sū dzī bā m. Satikā s Anex pā rstā vji. Viss skaidrs, nekā du sū dzī bu.
Pirmā lieta, kas jū s sagaidī s pie ieejas, kad tiks atvē rtas viesnī cas durvis, ir briesmī ga smaka. Pat nezinu, kā to precī zā k aprakstī t. . . Sasmē rē jusies, mitra smaka, kas daļ ē ji atgā dina tualetes smarž u. Viņ š ir visur viesnī cā . Atliek tikai nopū st vē jiņ u un viss – smaka izplatā s pa gaisu. Un pie baseina, un pie jū ras, un reģ istratū rā . Acī mredzot tā ir valsts specifika, tā s smarž a.

Norē ķ ins. Viņ i jau no otrā s reizes iekā rtojā s normā lā istabā (bez papildus maksas), lai gan laikam ar to rē ķ inā jā s. Istaba ir standarta, mē beles vecas, santehnika, elektrī ba, jauns TV, darbojā s kondicionieris (dzī vojā m pirmajā ē kā ), ko par pā rē jo nevaru pateikt.
Vispā r viesnī ca ir izremontē ta, saimnieks it kā mainī jies, bet KOSMĒ TIKAS remonts ar sienu pā rkrā soš anu no dzeltenas uz baltu.
Mū su logi pavē rā s uz labo, pamesto viesnī cas pusi tuvā k jū rai, pirmā ē ka (jū ra bija aiz stū ra) Mums nebija vajadzī gs skats uz jū ru, mums bija divi bē rni 3-8 gadus veci (tie, kas zinu sapratī s)))
Tī rī ts katru dienu, dvieļ i mainī ti katru dienu. Kalpones ir adekvā tas.
Restorā ns. Ē diens.........man un manai ģ imenei ir skumjā kā tē ma. Pē dē jo divu gadu laikā mums izdevā s apmeklē t 2 Turcijas 5 zvaigž ņ u viesnī cas ar ultra all inclusive. Varbū t š is fakts ietekmē ja manu redzē jumu par š o problē mu. Sā kš u ar brokastī m. Tas, ka brokastis nav daudzveidī gas visā s viesnī cā s, nav jaunums. Te ir tā pat - desiņ as, vā rī tas olas, sagriezti kartupeļ i, rullī š i, sagrieztas pā rslas, rī si ar pienu. Bet, lai dabū tu olu kulteni vai olu kulteni, jā stā v rindā . Vidē ji tur parasti ir 20-30 cilvē ki. Varbū t kā dam ir vē lme stā vē t rindā pē c nevā rī tas omletes))) Nā kamā rinda 20-30 cilvē ku sastā vā ir rinda uz ceptiem virtuļ iem....Skumji skatī ties, pat pazemojoš i, kā mū sē jie jaucā s. ar arā biem (kuri, starp citu, uzvedas nekaunī gi, iegū stot daudz ē diena un to neē dot) mocā s aiz ceptas mī klas gabala. Uz viena š ķ ī vja izņ em 10 un visiem nepietiek. Rinda nepazū d.
Par arā biem un rindā m ē dnī cā : divdesmit auni gaida vienu aunu, lī dz viņ š izceps aunu)

Lai nesabojā tu garastā vokli un netē rē tu laiku, nestā vē jā m rindā s un izvē lē jā mies to, kas bija brī vi pieejams. Rezultā tā ē diens nā ca ā tri.
Pusdienas un vakariņ as arī bija gandrī z vienā das. Piedevas VIENMĒ R ir vienā das, bez izdomas: rī si, makaroni, kartupeļ u š ķ ē les, vā rī ti dā rzeņ i (vai vā rī ti, sautē ti, kastrolis). Gaļ a, piemē ram, gulaš s (liellopu gaļ a), sautē ta vista, zivs 10 dienā s, divas š ķ irnes (mī klā un cepta), divu veidu zupas-biezenis. Š ausmī gas kvalitā tes dā rzeņ i un augļ i. Valstij, kurā lauksaimniecī ba ir vadoš ā nozare, dzeltenie sausie gurķ i un vī nogas, kas "aizvakar nomira". Ja neesi gardē dis un esi pieradis katru dienu ē st vienu un to paš u, tad tu esi š eit. Cilvē ki raksta, ka viņ i vienkā rš i ē da. Mē s esam pieraduš i ē st garš ī gus un daudzveidī gus labas kvalitā tes ē dienus. Visi nesā lī tie ē dieni (viena sā lstrauks ar sā li un rī siem uz pieciem galdiem) garš o vienā di. Ē d tikai to, ko vajag ē st. Augļ us cilvē ki (ī paš i arā bi, kuru teritorijā no piektdienas lī dz pirmdienai ir daudz cilvē ku) ņ em ar rokā m. 10 persikiem ir ķ epas, lai paņ emtu 1 vienu un nepabeigtu to. Tauta uzvedas kā lopi. Visi kaut kur kā pj, grā bj, baidā s, ka nedabū s....Kontingents viesnī cā (negribu nevienu aizvainot, bet tas ir fakts) ļ oti savdabī gs. Ja ir kū ka, tad vajag nogriezt pusi, sasmalcinā t, neē st, bet ja nu vienī gi citiem nesanā k. Centā mies ā tri paē st un aiziet, lai neredzē tu visu š o cirku (((
Tē ja, kafija - Tunisijas tē ja un kafija izmē ģ inā t (maigi izsakoties) neizdevā s, ir tikai viens kafijas automā ts Kā rlis, VIENS milzī gā viesnī cā ))) un tas ē damistabas laikā , labi, pat vestibilā bā rā var pagatavot kafiju, divus biroja dzesē tā jus (viena ē damistaba, tikai ē damistabas laikā ) visai viesnī cai, uzvā rī t tē ju (maisos) un tas viss vienreizē jā s krū zē s. Cilvē ki, kuri ir bijuš i ciemos pie turkiem, mani sapratī s: kafijas automā ti katrā , KATRĀ MMM viesnī cas istabā...kā da turku kafija....
Rezultā ts nav garš ī gs, rindas, visur lido, netī ri (trauki nav mazgā ti)

Ē damistabas personā ls ir nekopts, drē bes novalkā tas, apavi nolietoti, bet kopumā pieklā jī gi un draudzī gi.
Trauku pasniegš ana - apskatī ja 2013. gada foto. no š ī s viesnī cas VK grupā uz galdiem tie paš i galdauti Kā rlis, tie paš i galdauti, bordo sarkani ar dzeltenu gultasveļ u))) (varbū t tā s ir nacionā lā s krā sas? ))) Tie tī ra galdus! Nē , viņ i to netī ra))) viņ i apgriež pakaiš us un notī ra drupatas, ē diena atlikumus uz grī das, un pat tad ne vienmē r, bū tī bā tas derē s)))
Trauki - viesnī cā katastrofā li nepietiek karotes, tu sē di ē d zupu vai jogurtu, viesmī lis pienā k un pieklā jī gi, tā pē c pieklā jī gi piedod savai karotei, kad tev atsaka, stā v malā un pieskata tevi) un tavu karoti))) nepietiek glā zes, glā zes, kafijas tases, Visi dzē rieni tiek pasniegti vienreizē jā s lietoš anas traukos.
Teritorija un ū dens atrakciju parka klā tbū tne ir viesnī cas pozitī vie aspekti. Teritorija liela, bet 30-40% no tā s vienkā rš i netiek izmantota, maz zaļ umu (liekas, ka ir, bet nokaltis, izkaltis, dzeltens, skumjš izskats) kā di astoņ i veci puspamesti tenisa korti (dabū ju iespaids, ka viņ i mē dza sevi pozicionē t kā tenisa bā zi)
Viesnī ca ir sadalī ta 2 zonā s, ir 2. reģ istratū ra, kur viņ i apmetas bungalo, kur ir arī cits restorā ns (par to vē lā k), tai ir savs saldū dens baseins un savs amfiteā tris.
Baseini ir viesnī cas pozitī vā puse, viņ i š ajā jautā jumā nepievī la, Lielais baseins ar sā ļ u jū ras ū deni (kas bija patī kams pā rsteigums) Akvaparks ir labs.

Animā cija - arī man ir mierī ga attieksme pret animā ciju "ciema kluba dā vanas" stilā . Salī dzinot ar Turcijas viesnī cā m, kur animā cija ir stiprā puse, nebija vē lmes skatī ties uz daž ā dā s drē bē s ietē rptiem animatoriem (atkarī bā no programmas), devā mies uz mini diskotē ku (kas arī ir vecs uzlauzts ieraksts riņ ķ ī katru reizi vakars) gā ja EKSKLUZĪ VI BĒ RNIEM
Jū ra...kuras dē ļ mē s braucā m, mē s nebijā m ī paš i apmierinā ti. Ja kā dreiz esat atpū ties Anapas centrā lajā pludmalē , tad jū s mani sapratī sit. Š eit ir apmē ram tas pats. Dubļ i ū denī nav ī stais vā rds. Pie krasta peld biksī tes, autiņ biksī tes, somas, somas, pudeles, kas sajauktas ar zā li, kuras neviens neizņ em no ū dens. Cilvē ki nepievē rš uzmanī bu, š ķ ē rso atkritumu kaudzi un kā pj ū denī . Viņ i nonā ca pie jū ras. Nu medū zas bija, bet ne daudz. Ū dens ir ļ oti silts. Skats uz jū ru bija burvī gs, (no tā lienes) baltas smiltis, zils ū dens, bet patiesī bā tā ir ilū zija, kā jau tik daudz š ajā viesnī cā .
Pludmale ir laba "ar tuksneš a bē rniem nepietiek" viņ i ē da maizi nevis jū ru vē lā k)
Vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, ietekmē to baseinu skaits, iespē jams, medū zas)
Tirgotā ji pludmalē MINUS VIESNĪ CA, ar viņ iem neviens neko nevar un negrib darī t, tie ir reti urbumi, dabū par statī va cenā m ar savā m patē riņ a precē m, dī vaini, bet es visus zinu pē c vā rda)) ) (kā viņ i to ieguva) katru dienu viņ i š ķ endē jas, noliecas pie sauļ oš anā s krē sla, pē rk, pē rk, pē rk. Reizē m sveicu Leš u Vitamī nu-bankrotē ju)))

Laikapstā kļ i - Interesantā kais ir tas, ka pē c ieraš anā s viesnī cā pē c divā m dienā m sā kā s lietus, kas ar pā rtraukumiem ilga 4 dienas, tā pē c pauzē s visi gā ja ā rā peldē ties.
Arī viesnī cas kļ ū da, jo sliktos laikapstā kļ os tur nav ko darī t. Ir veca - izjaukta spē ļ u automā tu zā le, bet ir 2 biljarda galdi un 2 gaisa hokejs (iemetu dinā ru divus vā rtus un piekā ros)
Es saprotu, ka š ī ir nabadzī ga valsts un 4 zvaigž ņ u viesnī ca. Un daudzi rakstī s, ka maksā vairā k un izbaudi atvaļ inā jumu. Un slikti laikapstā kļ i nav atkarī gi no viesnī cas ī paš nieka. . . Es to visu saprotu. Mani vienkā rš i pā rsteidz tā das atsauksmes kā "tas ir gandrī z 5 zvaigznes", "neaizmirstama atpū ta un garš ī gi ē dieni". Uz lietā m jā skatā s reā li. Tas nav 4 zvaigznes, bet 3, un tad ar stiept. Viesnī cas ī paš nieks ļ oti ietaupa uz biznesu, pē rkot ē damistabai zemas kvalitā tes izejmateriā lus, algojot neprofesionā lus darbiniekus, nepū las ar istabu aprī kojumu. Ja esat gatavs tam pievē rt acis un maksā t naudu, tad uz priekš u un veiksmi.
Novē lu ikvienam kaut reizi dzī vē pavadī t neaizmirstamas brī vdienas 5 zvaigž ņ u viesnī cā , nevis doties uz tā dā m atkritumu izgā ztuvē m kā š ī !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu