Laba viesnīca, bet problēma ar wifi

Rakstīts: 31 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 22 — 30 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnī ca mums kopumā patika. Liela teritorija, skaisti labiekā rtota. Mē s dzī vojā m bungalo. Mū su teritorija atrodas tā lā k no jū ras 5-7 minū tes. Lai gan es to neuzskatu par trū kumu. Pastā vī gā s atpū tas periodā pastaigā lī dz jū rai ir pat plusi. Bungalo ē damistaba ir labā ka nekā centrā lā . Mazā k cilvē ku un kaut kā ē rtā k nekā centrā lajā . No mī nusiem ē damistabā bija MUSAS, kuru daž kā rt bija daudz.
Animā cija ir laba. Krievu animatori ir vienkā rš i super. Manai meitai ļ oti patika animatore Yana no mini kluba.
Kopumā tunisieš i ir ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi cilvē ki. Bet starp krieviem daž kā rt bija arī než ē lī gas personī bas.

Viņ i nav ī paš i labi mā jturī bā . Daž reiz jums bija jā lū dz tī rī š ana, jo viņ i varē ja vienkā rš i aizmirst par jums. Mū su istaba bija pē c remonta. Viss tī rs, jauna veļ a utt. Gaisa kondicionieris atradā s koridora griestos, š ķ ietami vecs. Sā ka tecē t pē c dienas. Uz griestiem un sienā m bija dzelteni plankumi. Vannas istabas durvis pā rstā ja aizvē rties, jo durvju rā mis bija pietū kuš as. Treš ajā dienā atlū za balkona durvis. Tad aizkari pā rstā ja kustē ties un iestrē ga vienā pozī cijā . Televizors pirmā s 2.3 dienas strā dā ja bez traucē jumiem, pē c tam nebija iespē jams skatī ties, varē ja tikai klausī ties. Parasti lī dz mū su brī vdienu beigā m. Mū su istaba sabruka mū su acu priekš ā . Viņ i biež i neienā ca istabā tikai gulē t un pā rģ ē rbties, tā pē c tas mū s ī paš i netraucē ja, bet es noteikti negribē tu zvanī t š ā dā istabā pē c mū su atvaļ inā juma.
Jū ra katru dienu ir atš ķ irī ga. Tā ir kā asara, tī ra un skaista. Ka dubļ ains un ar aļ ģ ē m, un daž reiz pat ar medū zā m.
Starp citu, ceļ vež i stā sta, ka medū zu sezona sā kas augustā . Pē dē jo reizi jū rā bijā m 30. jū lijā , tieš i š ajā dienā pamanī jā m, ka medū zu ir daudz vairā k!
WI FI viesnī cā nedarbojas labi. Tā tad, kam ir apnicis internets un sī krī ki, tas ir jā apmeklē š ī viesnī ca.
ES GRIBU ATGRIEZTIES! ATPŪ TIES!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu