Suneo Club Tropicana 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.010
7.8 Numurs
8.3 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.5 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas smilšu pludmalē netālu no Monastiras pilsētas. Pārvalda Magic Life tīkls. Viesnīca tika uzcelta 1985. gadā. Ideāli piemērots relaksējošām ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар mne_pochta
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ieradā mies naktī un ā tri tikā m apsē duš ies. istaba bija vidē ja izmē ra, viena liela un 2 mazas gultas. ceļ oju ar 4 gadus vecu bē rnu. ē diens: vienmē r svaigs, daudz visa, vairā ku veidu zivis, gaļ a, garš ī gi saldumi, brokastis tā das paš as kā visur citur, bet izsalcis neizies. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies naktī un ā tri tikā m apsē duš ies. istaba bija vidē ja izmē ra, viena liela un 2 mazas gultas. ceļ oju ar 4 gadus vecu bē rnu.
ē diens: vienmē r svaigs, daudz visa, vairā ku veidu zivis, gaļ a, garš ī gi saldumi, brokastis tā das paš as kā visur citur, bet izsalcis neizies.
par 2 pieauguš ajiem un 1 bē rnu maksā ja 965 dolā rus. Godī gi sakot, domā ju, ka bū s sliktā k, bet sanā ca ļ oti labi.
Es iesaku š o 3 * tas ir daudz labā k nekā.4 Ē ģ ipte.
lieliska viesnī ca pirmo reizi.
š eit ir informā cija:
Par valsti: Tunisija nav spā rnu valsts. Tas ir jā saprot un jā pieņ em.
Tiem, kas nezina. Nolaiž oties uz Ā frikas augsnes, jū s uzreiz jū tat zaļ o aļ ģ u un sē rū deņ raž a smarž u (tas ir noderī gi! )
Par patstā vī gu pā rvietoš anos: mē s - vī rs, bē rns (4 gadi) un es ar parastu autobusu braucā m no viesnī cas uz Monastiru un Susu kopā ar parastajiem š o pilsē tu iedzī votā jiem. Autobuss Nr. 52. Pietura netā lu no ieejas viesnī cā , lai dotos 20 min - Monastir, 30 - Sousse. Ir karsts, š aurs, bet 660 mē s sasmalcinā m, kas ir nedaudz mazā k par 6 UAH vienai personai. Ir ko redzē t, galvenais ir redzē t, kā citi dzī vo.
Lielveikalā izdevī gā k ir maksā t ar karti, tad dinā ra kurss ir pē c NBU.
Par viesnī cu:
Lidojums aizkavē jā s 4 stundas, viesnī cā nokļ uvā m ap vieniem naktī . Reģ istrē š anā s ilga 10 minū tes. Sagatavojiet 5 $ ekskursijas maksu par 7 dienā m, maksa tikai pieauguš ajiem. Mū s ilgi veda pa gaiteņ iem un nonā cā m #520.1. stā vā .
Numurs ir vidē js, 2 mazas gultas 1 divvietī ga. Duš a, tualete, viss Vidusjū ras stilā . Mani pā rsteidza marmora grī da, pati gulta ir uzklā ta kā pjedestā ls, kas izklā ts ar flī zē m.
Pamodā mies un devā mies izpē tī t apkā rtni. Tas nav liels, bet tī rs un ē rts. Sauļ oš anā s krē slu ir patieš ā m maz, viņ i to dara agri no rī ta, tas ir roņ iem, mē s visu laiku peldam, tas mū s neapbē dina.
Ē dnī ca: brokastis ir vienmuļ as olas, piena rī si, jogurti ar ievā rī jumu, gardas kā rtainā s mī klas, sausā s brokastis, sautē ti dā rzeņ i. Putas, augļ u tē ja kafija, dienu no dienas tas pats.
Pusdienas un vakariņ as: te biju patī kami pā rsteigts - cepti dā rzeņ i mī klā , sautē ti dā rzeņ i, daudz salā tu, vienmē r zivs, liellopa gaļ a, putnu gaļ a, frī kartupeļ i, reizē m liellopu aknas, zupas, normā li augļ i, saldumi, viss ļ oti garš ī gs.
Neuzskaitiet visu. Bē rns atrada ko ē damu. Personī gi es nekad ē du piedevas, tikai gaļ u, zivis un dā rzeņ us. Diez vai atradī sies kā ds izsalcis ar tā du sortimentu.
Bija saldē jums
Apdroš inā š ana. Mē s pā rbaudī jā m - tas darbojas. Atnā ca daktere, uzš uva mazo zodu, vā rdu sakot, kopī gajā s tū rē s, apdroš inā š anu pā rbaudī jā m ne pirmo reizi.
Atseviš ķ a skandaloza tē ma. Pret krieviem tieš ā m izturas sliktā k par mums, bet tā ir viņ u kultū ras problē ma, viņ u tautieš i dara visu, lai viņ us nemī lē tu, lamā jas, draud ar vardarbī bu kalpiem, apsaukā jas, piedzeras, pieprasa, provocē konfliktus, ne visi Es saprotu, bet tunisieš u viedoklis ir tieš i tā ds. Saka, ka krievi ir augstprā tī gi un piedzē ruš ies.
Kopumā mums patika. Es negribē ju doties prom un laimī gi atgrieztos. Brī niš ķ ī gi 3 *, daudzi 4 atpaliek no š ī . Ja jū s nemeklē jat kaut ko ī paš i dabisku, dodieties uz citur, lai iegū tu vairā k greznī bas, maksā jiet vairā k.
аватар natalja182869
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzdrī kstē jā mies 1 reizi doties uz Tunisiju. Vī luš ies par to, ko viņ i redzē ja pē c Turcijas. Trī svietī gajam viesnī ca nav slikta. Atpū ta š ajā viesnī cā ir mierī ga, bē rniem tas, kas jums nepiecieš ams. Daudz franč u, krievu. … Tomēr ▾ Uzdrī kstē jā mies 1 reizi doties uz Tunisiju. Vī luš ies par to, ko viņ i redzē ja pē c Turcijas. Trī svietī gajam viesnī ca nav slikta. Atpū ta š ajā viesnī cā ir mierī ga, bē rniem tas, kas jums nepiecieš ams. Daudz franč u, krievu. Franč i apstā jā s pie 14 cilvē kiem, tas ir š ausmas, vienkā rš i goons uzvedā s ļ oti izaicinoš i un pretī gi, esmu pā rsteigts. Animatori izcili, puiš us izklaidē ja 9 cilvē ki par visu punktu 10. Ī paš a uzmanī ba bē rniem, labi darī ts. Istaba 3 pieauguš ajiem sā kotnē ji bija slikta, bet, pateicoties gides TUI Arina lū gumam, mums tika pieš ķ irts 722. numurs ar lielisku skatu uz jū ru ar divguļ amo gultu un 2 vienvietī gā m gultā m. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, bet tie bija tik briesmī gi, nevis balti, bet dzelteni ar plankumiem. Pusciemos bija tumš i mati, istaba tika iztī rī ta ar lupatu un viss. Gulta ar grū tī bā m un tad viena tika mainī ta, segas pā rvalks vienkā rš i uzlikts uz gultas. PĀ RTIKA nav Turcija, nebija daž ā dī bas, bet izsalkuš i viņ i neaizbrauca. Mazas zivis tika dotas katru dienu, bet kaulainas gandrī z vienmē r. Ē damistabas rindā augļ us iedeva maz. Ū DENS PROBLĒ MA. Ē damzā lē var uzpildī t glā zi un dzert uz vietas, izņ emt aizliegts, bet mums izdevā s ieliet pudelē . Pie bā ra vienmē r bija rinda, kas lē ja rokā s 2 glā zes, ja vē laties, jums joprojā m ir jā kļ ū st no jauna. Pie baseina ir viens bā rs, uzkodas, ikdienas bulciņ as un kafija tika izkaisī tas un pē c 15 minū tē m bija tukš s. Bet izsalcis nebū si, ir ar ko piepildī t vē deru. Laiks mums nebija veiksmī gs lietus, pē rkona negaiss, stiprs vē jš , jū ra netī ra - viesnī cas darbinieki tikai 1 reizi nedaudz izņ ē ma aļ ģ es. Pludmale ir tī ra. Maini valū tu, bet ne daudz 50-100 dolā ru, viesnī cai ir labs maiņ as kurss. Viesnī cas personā ls ir slikts, bet runā krieviski. Tū roperatori ar ekskursijā m neuzspiež - tas ir jauki. Apkalpoš ana viesnī cā ir lē na, tunisieš i nesteidzas, piemē ram, turki vienu kā ju š urp, turpu. Lai gan viesnī ca ir 3 zvaigznes, par tū ristu ū deni ir jā parū pē jas arī tā . Viesnī cas ī paš niekiem bū tu jā domā arī par pilnī gu dvieļ u nomaiņ u. Teritorija ir slikti labiekā rtota un ar paš u Tunisiju ir tikai palmas, viss atstā ts novā rtā , ļ oti maz ziedoš u koku un krū mu. Salī dzinot brī vdienas Turcijā un Tunisijā , vairs nav vē lē š anā s turp doties. Varbū t labā m emocijā m atpū tā mies nepareizajā viesnī cā , bet iespaidi nebija ī paš i labi. Laiks spriedī s.
номер 722 погода не предсказуемая Водоросли не убраны
аватар Nadia_Borsh
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atbrauca naktī , ā tri iekā rtojā s. Numurs ar skatu uz baseinu un jū ru. Tī rs, vienkā rš s un ē rts. Uzkopš ana notiek katru dienu, un dvieļ i tiek mainī ti. Ē diens katrai gaumei. Personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs, lielā kā daļ a saprot krievu valodu. … Tomēr ▾ Atbrauca naktī , ā tri iekā rtojā s. Numurs ar skatu uz baseinu un jū ru. Tī rs, vienkā rš s un ē rts. Uzkopš ana notiek katru dienu, un dvieļ i tiek mainī ti. Ē diens katrai gaumei. Personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs, lielā kā daļ a saprot krievu valodu. . Ī paš s paldies animā cijas komandai. Viņ i neļ ā va man garlaikoties, pastā vī gi nā ca klā t, jautā ja, kā klā jas. Konkursi, spē les, flash mob, karaoke un vakara š ovi. Ļ oti talantī gi puiš i! ! ! ! ! Ar prieku mē s tur joprojā m dosimies)))? ? ? ?
аватар natasha19741107
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atbraucā m mierī gi, lidostā bija piepildī ti 5 autobusi un mū su droš ī bai visus nogā dā ja policijas aizsardzī bā . Pie ieejas viesnī cā s mū s sagaidī ja animatori ar dziesmā m un dejā m. Istabu iedeva uzreiz, tī ra, labas mē beles, laukums istabā , kondicionieris, ļ oti labs jaudī gs fē ns ar auksto un karsto gaisu. … Tomēr ▾ Atbraucā m mierī gi, lidostā bija piepildī ti 5 autobusi un mū su droš ī bai visus nogā dā ja policijas aizsardzī bā . Pie ieejas viesnī cā s mū s sagaidī ja animatori ar dziesmā m un dejā m. Istabu iedeva uzreiz, tī ra, labas mē beles, laukums istabā , kondicionieris, ļ oti labs jaudī gs fē ns ar auksto un karsto gaisu. Personā ls draudzī gs, bā rmeņ i vispā r super, animatori klases! ! ! Mums nebija garlaicī gi, katru dienu programma ir atš ķ irī ga gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, atkā rtoš ana sā kas tikai 8. dienā un tad animatori izdomā s ko jaunu, liels paldies viņ iem. Negatī vie ir tas, ka viņ i dod ū deni tikai pirmajā dienā , un pē c tam pē rk vai ielej no dzesē tā ja ē damistabā , bet darbinieki var nā kt un pateikt, ka tas ir aizliegts. Ledusskapja istabā nav, arī š o uzskatu par mī nusu. aizbraucot uz pilsē tu nopirkā m zemenes, stundas laikā visas saskā buš as. Ē diens izcils, saldumu jū ra, daž ā das gaļ as un zivis, augļ i, saldē jums. Sulas ir normā las, visi dzer alkoholu, es dzē ru garš ī gus kokteiļ us. Bā rā ir rieksti, popkorns. Pludmale ir tī ra, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, baseins ir lielisks un ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Vakarā uz ielas ir odi, bet mums to nebija istabā . Iesaku š o viesnī cu.
наш номер дорога к морю вид с отеля любимый бар у бассейна наши аниматоры одно из выступлений выступление аниматоров шикарное море


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на песчаном пляже недалеко от города Монастир. Находится под управлением сети Magic Life. Отель построен в 1985 году. Идеально подойдёт для спокойного семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 12 км от исторического центра г. Монастир. 52 км от аэропорта Энфида.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж на территории общественного пляжа, первая береговая линия. Зонты, шезлонги – бесплатно, матрасы – платно, пляжных полотенец – нет. Протяженность пляжа – 250 м
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Главный ресторан (шведский стол), лобби-бар, бар у бассейна и на плаже.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
Bērniem Мини-клуб (4-12 лет)
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • futbola laukums
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
Telpu apraksts

Всего в отеле 311 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese Monastir Tunisia
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, футбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).