Murgs

Rakstīts: 18 septembris 2012
Ceļošanas laiks: 1 — 15 septembris 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 3.0
ESMU NEDRAUDZĪ GS CILVĒ KS. Atpū ta daž ā dā s viesnī cā s un arī.3. Bet š ī s "zvaigž ņ u" š ausmas nevar aprakstī t ar vā rdiem. Es pat nezinu, ar ko sā kt. No krā saina pieskā riena – mū su acu priekš ā viesmī lis, apkalpojot galdu, nometa dakš iņ u uz grī das. Viņ š to pacē la un nolika atpakaļ uz galda, kur kā ds gatavojā s ē st.
Netī rumi - neizbraucami, lido visapkā rt. Ordas - kā kautuvē .
Ē diens ir neaprakstā ms haoss. Izvē les praktiski nav. Kā viens no piedevā m (un tā di bija 2-3) vienmē r bija klā t sautē ti sī poli. Gaļ as nebija vispā r, izņ emot gaļ as apgrieš anu suņ iem.
Ū dens netiek nodroš inā ts. Restorā ns neļ auj pildī t pudeles ar todž e.

Pa dienu bez uzkodā m un gandrī z nekā du dzē rienu. Tas, kas tiek pasniegts alkohola aizsegā , ir nekaitī gs ū dens. To var dot pat bē rniem un dzī vniekiem – nekā da ļ aunuma nebū s.
Pludmalē - slaktiņ š sauļ oš anā s krē sliem. Zā dzī ba plaukst. Tas nav pā rsteidzoš i, ja ņ em vē rā , ka cilvē ki guļ viens otram uz galvas.
Serviss ir sū dī gs. Visbeidzot, š eit spē lē gide Ludmila. Reti uzlauzt. kaudzes iereibuš u animatoru klī st pa viesnī cu, nezinot, kur sevi pabā zt. Viņ i ir lī dzvē rtī gi atpū tniekiem - kopā ar viņ iem mazgā jas, ē d, guļ uz sauļ oš anā s krē sliem, ar ko tū ristiem nepietiek.
Reiz viesnī cā bija kā zas - mū zika - arā bu - dā rdē ja, noslā pē jot lidmaš ī nas, kas lido virs viesnī cas lī dz 2 naktī . Visa viesnī ca bija uz ausī m.
Ap kaut kā diem invalī diem un debī liem. Jū s jū taties nemierī gs. Acī mredzot rietumos tā ir kaut kā da nedā rga sociā lā viesnī ca, kur cilvē kus ar invaliditā ti sū ta par brī vu vai par nelielu samaksu. Un Krievijā viņ š tiek pozicionē ts kā forš s.
Esmu 3 reizes Tunisijā . Un es domā ju, ka pē dē jais
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu