Neuzdrošinies!

Rakstīts: 2 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 15 — 25 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 1.0
Ceļ ojis ar trī s cilvē ku ģ imeni! Lī dz viesnī cai vajadzē ja stundu, neizvē laties Enfid lidostu, daudzi izvē las pretī viesnī cai - Habib. Reģ istratū rā viņ i pieprasa $ par labu reģ istrē š anos, tač u tas to nepadarī s labā ku. Telpā nedarbojā s jaucē jkrā ns, fē ns, televizors. Citam cilvē kam dvieļ u nebija. Pē c 3 dienu braucieniem uz reģ istratū ru visas problē mas tika novē rstas.
Pludmale. NAV pareizi aprī kots. Sauļ oš anā s krē sli ir veci un pazuduš i.
Restorā ns. Ē diens ir pretī gs. Salā tus gatavo no produktiem, kas palikuš i pā ri no iepriekš ē jā s ē dienreizes. Viss bija nesā lī ts, garš oja kaut kā nelā gi un daudzi ē dieni tika atvesti nepilnī gi (dā rzeņ i, atseviš ķ i cukini, kartupeļ i). Krabji un garneles tikai fotosesijai. Vola ar garš u. Es nekad neesmu garš ojis labā ku tē ju un kafiju. Viens yupi, alkohols tiek atš ķ aidī ts tiktā l, ka tas zaudē garš u. Augļ u nav. Š ajā rygalovkā netī rumi, muš as, trauki un ierī ces ir slikti mazgā tas.

Istabas. Istabu skaits ir vecs. Visas mē beles nobruž ā tas, segas un matrač i notraipī ti. Veļ a dzeltena, dvieļ i nav mazgā ti.
Animā cija. Viņ i saka, ka animā cijas grupā ir 8 cilvē ki. Viņ š š ajā viesnī cā nestrā dā , bet atpū š as. No rī ta JOGA, AQUA aerobika (Daž reiz) un STEP vadī ja Ali (TĀ DS VIŅ A VĀ RDS, ES DOMĀ JU). Vakarā iekļ ā va 4 krievu dziesmas, pē c bē rnu animā cijas - lū k! 10 dienas bija putu ballī te. Vispā r viņ i tur gandrī z nomira no garlaicī bas, ņ emot vē rā , ka infrastruktū ra tur nav attī stī ta. VIESNĪ CA IR UZ CEĻ A. STAIGĀ T JEBKUR! ! ! Vispā r tikai jū ra un prieks!
Pati VIESNĪ CA veca, netī ra, visi segumi un mē beles notraipī tas un neviens neatbruņ o un netī ra! ! ! Skats š ausmī gs.
JA VĒ LATIES SPĀ NIJAS ILGI GAIDĪ TO BRĪ VDIENU, TEV JĀ DOD UZ Š O VIESNĪ CU! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu