Budžeta brīvdienas — negaidiet vairāk!!!

Rakstīts: 11 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 30 maijā — 8 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Atpū tos š ajā viesnī cā ar 7 gadus vecu bē rnu, nekad nerakstī ju atsauksmes, lai gan esmu pateicī ga cilvē kiem, kas viņ us atstā j, bet š oreiz nolē mu uzrakstī t.
1. Viesnī cā mū s sagaidī ja ar aizdedzinoš ā m dejā m - animatoriem, tas mū s nedaudz uzmundrinā ja. Tad mū s aizveda uz ļ oti netī ru aktu zā li, piedā vā ja grā dī gos dzē rienus, kur nosē dē jā m 2.5 stundas gaidot istabiņ u, viesnī ca, redz, nebija gatava uzņ emt tik lielu cilvē ku skaitu. Man paveicā s ar numuru, tie visi ir standarta, bet man bija kanalizā cija un ū dens, daudziem paveicā s mazā k.
2. Reģ istratū rā visi smaida, klausā s uzmanī gi, pieraksta un viss, prasī ju segu uz divā m dienā m, un saņ ē mu tikai 3dien, kad nostā vē ju pie viņ iem kā das 40 minū tes. Neviens nesteidzas un nerada aktivitā š u vē tru.

3. Restorā na ē diens garš ī gs, svaigs, katru dienu bija gaļ a (vista, jē rs, tī tars), mē ģ inā ju pirms slē gš anas izstaigā t, lai nestā vē tu rindā s un mierī gi apsē stos pie galda. Ļ oti kaitinā ja, ka nemitī gi jā skrien pē c viesmī ļ a, jā prasa dakš iņ as, karotes, salvetes, tā s nebija brī vi pieejamas. Pateicoties š efpavā riem un viesmī ļ iem, š ie puiš i strā dā ja par 100%. Bā rā pa dienu un pē c vakariņ ā m vienmē r varē ja uzkost vai nu bulciņ as vai picu, arī bā rmeņ i lieliski!! !
4. Jū ra tī ra, sekla, mū su atvaļ inā juma pirmā s trī s dienas auksts, pē c tam izcils, vienī gā piekrastē , bija mazas zivtiņ as, sā pī gi iekoda, bet parā dī jā s vē lā pē cpusdienā . Smiltis ir irdenas, var rakt un nospļ auties. Ir ļ oti maz sauļ oš anā s krē slu, daudzi gulē ja uz smiltī m.
5. Animatori-labi darī ti puiš i!! ! ! Trenē jies uz 100% (joga, ū dens aerobika, steps, diskotē ka).
6. Iesaku spa salonu, meitenes veic masā ž u uz 5+, rokas ļ oti spē cī gas, trenē katru ķ ermeņ a daļ u. Ī paš s paldies Ali, ļ oti patī kamam jaunietim, viņ š labi saprot krievu valodu, vienmē r pamudinā s un palī dzē s.
7. ZĀ GŠ ANA paliek viesnī cā , paņ emiet seifus vai piekaramā s slē dzenes uz koferiem, kas nav universā li, lai viņ i nevarē tu paņ emt atslē gu. Man personī gi nozaga 100$, reģ istratū rā neviens nekustas, viņ iem arī likā s smieklī gi, ka dabū ju labu zagli, jo visu nepaņ ē mu. Dabiski, ka neviens man neko neatdeva.
8. Atseviš ķ i es gribu uzrakstī t par mū su gidu Vladimiru, tas ir kick-ass, es nekad neesmu satikusi tā du gidu. Viņ u interesē tikai SIM karš u tirdzniecī ba, braucienu organizē š ana uz saviem veikaliem, no kuriem viņ am ir procents, citas aktivitā tes un noderī gas informā cijas nav.

Nu kaut kā principā viesnī ca cenš as sasniegt lī meni, bet jā strā dā , ja nebū tu naudas zagš ana, tad ar atvaļ inā jumu esi apmierinā ts. Ņ emot vē rā visas nianses, jū s varat droš i doties uz š o viesnī cu, kas nav slikti bē rniem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu