Novostar Skanes Serail & Aquapark 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 5.010
№20 viesnīcas reitingā Monastira
4.2 Numurs
4.6 apkalpošana
4.2 Tīrība
5.1 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Monastiras populārajā Skanes rajonā, 6 km attālumā no Monastiras un 12 km attālumā no Susas. Viesnīca pirmo reizi durvis vēra viesiem 1964. gadā, bet pēdējā renovācija tika veikta 2013. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар markeliha
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tunisijā pirmo reizi atpū tā s Manastiras pilsē tā . Ieradā mies vē lu vakarā . Pirms reģ istrē š anā s mū s uzaicinā ja pavakariņ ot. Vakariņ as sastā vē ja no trim salā tiem, sviestmaizē m un ū dens. Pē c tam, kad bijā m iekā rtojuš ies viesnī cas labajā spā rnā paš ā gaiteņ a galā . … Tomēr ▾ Tunisijā pirmo reizi atpū tā s Manastiras pilsē tā . Ieradā mies vē lu vakarā . Pirms reģ istrē š anā s mū s uzaicinā ja pavakariņ ot. Vakariņ as sastā vē ja no trim salā tiem, sviestmaizē m un ū dens. Pē c tam, kad bijā m iekā rtojuš ies viesnī cas labajā spā rnā paš ā gaiteņ a galā . Š ausmas sā kā s, kad iegā jā m istabā . Bija netī rs un putekļ ains, ļ oti vecas mē beles, santehnika, nestrā dā ja televizors, un pats ļ aunā kais, ka tualetē neieplū da ū dens un skats no istabas pavē rā s uz akvaparku. Izrā de nebija tā labā kā . Jau divos naktī , skaidrojot visas istabas š ausmas, mums tika dota iespē ja izvē lē ties divas, ne labā kas par iepriekš ē jo, bet ar ū deni tualetes podā . Š ajā situā cijā nokļ uvā m ne tikai mē s, bet arī krievu tū ristu grupa, kas kopā ar mums atlidoja. No rī ta sā kā m dumpi un mē ģ inā jā m iegū t labus skaitļ us. Viesnī cas pā rstā vji nekaunī gi prasī ja piemaksu par numuriņ iem ar skatu uz jū ru, tač u mē s nepadevā mies. Ar bē dā m uz grī das esam sasnieguš i savu mē rķ i.
Mū s ievietoja kreisajā spā rnā , bet es jums apliecinu, ka telpas nav daudz labā kas. Mū s sagaidī ja vecā s mē beles, tač u mums bija tī ra un dzī va sajū ta. Un tagad es jums pastā stī š u par viesnī cas pakalpojumiem. Telpas netika regulā ri tī rī tas. Daž reiz nebija dvieļ u. Man bija jā iet uz reģ istratū ru. Veļ a ir ļ oti veca un traipa. Restorā ns, tā sauktā ē damzā le, vienkā rš i neuzvilka č etras zvaigznes. Galda piederumi un š ķ ī vji ļ oti biež i bija netī ri, tie neslaucī ja galdus pē c apmeklē tā jiem, bet vienkā rš i kratī ja uz grī das salvetes, uz tiem atkal tika izklā ti jauni galda piederumi. Papī ra salvetes bija zelta vē rtas. Viņ i uzvilka vienu salveti.
Kas attiecas uz pā rtiku, to var saukt par raž oš anu bez atkritumiem. Kas netiek ē sts brokastī s, tiek apstrā dā ts un pasniegts pusdienā s. Reti bija kas garš ī gs. Teikš u, ka viņ iem ir labi deserti. Daž reiz viņ i deva garneles, trī s gabalus vienai personai. Uz grila gatavotiem ē dieniem nā cā s stā vē t garā rindā . Krievu cilvē kam ir ļ oti grū ti sadzī vot ar š ā du pā rtiku. Nevaru iedomā ties, ar ko baroja mazu bē rnu vecā ki. . . Sanitā rie standarti ē dnī cā netika ievē roti. Bā ros dzē rienus lē ja plastmasas traukos. Vē l pretī gā ks skats bija darbinieku to savā kš ana gar pludmali un viesnī cas teritoriju un pat no miskastē m. Izmazgā ja glā zes, apstrā dā ja ar balinā tā ju un atkal lē ja. Mums bija jā iet ar savā m brillē m.
Vē los arī atzī mē t, ka š ī nav viesnī ca, bet gan ejas pagalms. Vietē jie iedzī votā ji plū st uz viesnī cu, lai peldē tos baseinā un pludmalē , un nedē ļ as nogalē s viņ i ir apmetuš ies. Viņ u noteikumi un uzvedī bas normas ir tā lu no mū sē jiem. Viņ u ir ļ oti daudz. Ja nevē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, tad š ī viesnī ca noteikti nav domā ta jums! Neiesaku!
аватар lumina55
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uz Tunisiju nolē mā m doties septembra beigā s, jo vasaras laikā mums apnika pilsē tas karstums. Es gribē ju komfortablu temperatū ru un siltu jū ru. Tač u Tunisija mū s sagaidī ja ar spē cī gu viesuļ vē tru un stipru lietusgā zi. … Tomēr ▾ Uz Tunisiju nolē mā m doties septembra beigā s, jo vasaras laikā mums apnika pilsē tas karstums. Es gribē ju komfortablu temperatū ru un siltu jū ru. Tač u Tunisija mū s sagaidī ja ar spē cī gu viesuļ vē tru un stipru lietusgā zi. Un 10 dienas bija briesmī gs laiks vairā kas dienas. Vē jš no jū ras atnesa aļ ģ es un gruž us, pludmales mala pā rvē rtā s par izgā ztuvi, kuru sakopt bija bezjē dzī gi, lai gan centā s.
Tagad kā rtī bā . Par Azur-air un Anex-tour sū dzī bu nav. Viss bija skaidrs un gandrī z bez kavē š anā s. Paldies par saskaņ oto darbu.
Pati viesnī ca ir pamatī ga pompoza ē ka ar stikla kupolu un kolonnā m. Kontingents ir franč i, vā cieš i, poļ i un č ehi. Krievu, paldies Dievam, ir maz. Pensionā ri, jauni pā ri ar bē rniem. Publika ir izglī tota un patī kama. Atmosfē ra viesnī cā ir ļ oti aicinoš a. Tunisieš i, atš ķ irī bā no ē ģ iptieš iem, ir draudzī gi un nav augstprā tī gi cilvē ki. Baksheesh neviens neprasa.
Wifi ir ļ oti vā jš . Ar ģ imeni caur viber varē jā m sazinā ties tikai vienu reizi. Man bija jā iegā dā jas vietē jā SIM karte par 10 USD. Un mū su laikā ir ļ oti dī vaini, ka nav normā la interneta savienojuma.
Teritorija neliela, bet zaļ a un tī ra. Pludmale arī jauka, iespē jams, sezonā . Bet jū ra ir sekla. Ebb and flow. Peldē š anas fani š eit noteikti nav.
Numuri ir standarta. Kosmē tiskais remonts, mē beles ir stipras. Vannas istabā ir novecojuš as flī zes un armatū ra. Vispirms mums (man, meitai un mazdē lam 3.5) tika ierā dī ta istaba bez balkona, kur logs balstī jā s pret sienu. Nā kamajā dienā viņ i mainī jā s. Bet izrā dī jā s, ka naktī zem logiem bija atvē rta diskotē ka. Pusi nakts negulē jā m, pā rcē lā mies uz treš o istabu. Tač u tad diskotē ka tika atcelta, jo no rī ta ā rzemnieki sacē la skandā lu. Viņ i arī negulē ja. Kopumā tunisieš i dod priekš roku franč iem. Visi brī vi pā rvalda franč u valodu. Bijusī kolonija. Bet, ja esi draudzī gs un pasaki daž us vā rdus franč u valodā , tad attieksme bū s brī niš ķ ī ga. Lai gan mē s nerunā jam par rupjī bā m attiecī bā pret mū sē jo.
Kas attiecas uz virtuvi. Gaļ as bija daudz. Pat trusis. Bet biež i vien grū ti. Š ķ iet, pavā rei nepietika pacietī bas visu labi sautē t un izvā rī t. Tomē r jū s varē tu izvē lē ties. Mē ģ iniet ņ emt gaļ u bez kauliem. Viss ar kauliem ir grū ti. Zivju un jū ras velš u praktiski nebija. Un tas ir dī vaini jū ras valstij. Nav atseviš ķ as bē rnu ē dienkartes kā tā das. Un arī tas ir kļ ū dains aprē ķ ins.
Kopumā , ja paveicas ar laikapstā kļ iem, tad labs variants relaksē još ā m brī vdienā m. Arī bē rniem š eit ir labi. Dzeltenas smiltis, sekla jū ra.
Bet, ja nepaveicas ar laikapstā kļ iem – tam nav nozī mes. Jū s varat doties uz Susu. Monastirā nav ko darī t. Vakaros lielajā zā lē animatori rī koja deju vakarus. Dejoja visi, pat pensionā ri. Animā cija ir lieliska, un tajā bija izklaide gan bē rniem, gan visu vecumu cilvē kiem.
Viesnī ca kopumā ir 4 zvaigznes. Bet ar nelielu piepū li un ne tik daudz naudas jū s varat padarī t viesnī cu daudz labā ku. Viesnī cai ir labs potenciā ls.
аватар RetuRneR
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nav sliktā kais 4**** Monastiras rajonā Es tū lī t rakstī š u, mē s bijā m Ramadā na laikā , tā pē c diskotē ka nedarbojā s, lai gan pē dē jā s dienā s viņ i tur sā ka tī rī t... Lū k, padoms: ja ļ oti gribas doties uz Tunisiju (pē c ceļ ojuma sapratu, ka š o valsti ir pilnī gi iespē jams izlaist) - iesaku doties uz ziemeļ iem, vismaz uz Hamametu (dziļ ā ka, tī rā ka jū ra; vairā k zaļ umu. … Tomēr ▾ Nav sliktā kais 4**** Monastiras rajonā
Es tū lī t rakstī š u, mē s bijā m Ramadā na laikā , tā pē c diskotē ka nedarbojā s, lai gan pē dē jā s dienā s viņ i tur sā ka tī rī t...
Lū k, padoms: ja ļ oti gribas doties uz Tunisiju (pē c ceļ ojuma sapratu, ka š o valsti ir pilnī gi iespē jams izlaist) - iesaku doties uz ziemeļ iem, vismaz uz Hamametu (dziļ ā ka, tī rā ka jū ra; vairā k zaļ umu. . . )
Par paš u viesnī cu sū dzī bu nav, par 4* viss kā rtī bā . Vienī gais - "AQUAPARK" tika izziņ ots no sezonas sā kuma - 14.06 foto redzams bū vniecī bas posms. . . Un kā ir tagad? 't. . . ) un Ļ OTI sekla jū ra.
аватар galinka.malinka8
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu konsultē ja tū risma aģ entū ra Reģ istrē š anā s notiek ā tri Virtuve ir vā ja, iespē jams, tā pē c, ka mū su brī vdienu stunda valstī bija Ramadā ns Teritorija liela, tī ra Animā cija darbojā … Tomēr ▾ Viesnī cu konsultē ja tū risma aģ entū ra
Reģ istrē š anā s notiek ā tri
Virtuve ir vā ja, iespē jams, tā pē c, ka mū su brī vdienu stunda valstī bija Ramadā ns
Teritorija liela, tī ra
Animā cija darbojā s visu dienu
Bija daudz ģ imeņ u ar maziem bē rniem
Internets tikai vestibilā
Kopumā viesnī ca ir normā la, bet, ja jū s gaidā t š iku un ragus, tas nav par viņ u
аватар belkard
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es paliku š ajā viesnī cā ar savu sievu 2017. gada jū lijā . No lidostas bijā m apmē ram stundu. Viesnī cas teritorija ļ oti skaista, visur glī ti nopļ auts zā liens, skaistas palmas un kaktusi. Ierodoties ap 11.00 reģ istratū rā , mums iedeva aizpildī t tū ristu kartes, nesanā ca apsē sties zā lē un sā kt pildī t, kad apsē dā s patī kams un smaidī gs jaunietis, vā rdā Amins. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā ar savu sievu 2017. gada jū lijā . No lidostas bijā m apmē ram stundu. Viesnī cas teritorija ļ oti skaista, visur glī ti nopļ auts zā liens, skaistas palmas un kaktusi.
Ierodoties ap 11.00 reģ istratū rā , mums iedeva aizpildī t tū ristu kartes, nesanā ca apsē sties zā lē un sā kt pildī t, kad apsē dā s patī kams un smaidī gs jaunietis, vā rdā Amins. mums blakus un palī dzē ja mums ā tri to izdarī t. Kopumā Amin ir ī sts atradums š ai viesnī cai! Viņ š labi runā krieviski un visā di palī dz tū ristiem. Jū s vienmē r varat vē rsties pie viņ a pē c jebkā das palī dzī bas – viņ š nekad neatteiks un ieteiks, kur, kā un ko vislabā k darī t. Pat tad, kad viņ am bija slikti, viņ š turpinā ja strā dā t. Mums bija nepatikš anas - manai sievai pazuda kontaktlē cas un mē s pat nezinā jā m, kur un kā iegā dā ties jaunas, bet Amins, uzzinā jis par mū su problē mu, nekavē joties aizveda mū s uz Monastiras pilsē tu, kur paskaidroja pā rdevē jai. optikas veikalā kā das lē cas mums vajag. Mē s esam ļ oti pateicī gi š im cilvē kam. Viņ š arī mū s izveda caur tirgu. Bez š ī s personas viesnī ca vienkā rš i nevarē s uzņ emt krievvalodī gos tū ristus.
Istabā ieč ekojā mies ap vieniem pē cpusdienā , pirms tam bijā m rokassprā dzes, bagā ž u atstā jā m speciā lā telpā un devā mies pastaigā . Mē s saņ ē mā m labu istabu ar numuru 137. Ir liela divguļ amā gulta, televizors ar diviem Krievijas kanā liem TNT un STS, gaisa kondicionieris, fē ns, seifs (reģ istratū rā depozī ts par 10 USD) un balkons ar skatu uz jū ru, bet lejā atrodas amfiteā tris, kur tiek rī kotas izklaides programmas. notika vakaros. Patika arī tas, ka visi viesnī cas gaiteņ i bija piepildī ti ar paklā jiem. Istaba tika iztī rī ta un dvieļ i mainī ti katru dienu. Strā dnieki vienmē r smaida un sveicina.
Ē diens viesnī cā ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Ir a la carte restorā ns, kurā varat reģ istrē ties vienu reizi bez maksas. Trī s ē dienreizes dienā kā bufete. Tiek liets arī daudz daž ā du ē dienu un saldumu, vī nu un dzē rienu. Ir pat augstie krē sli mazā ko bē rnu ē dinā š anai. Viesmī ļ i lido kā helikopteri un acumirklī tī ra netī ros traukus un slauka galdus. Jū s varat pusdienot gan iekš ā , gan ā rpusē . Tā pat, reģ istrē joties, jums tiks izsniegti kuponi ū dens pudelē s, kurus var saņ emt bā rā . 10.00 lī dz 23.00 ir trī s bā ri, kur var paņ emt dzē rienus, bet mums visvairā k patika alus un vī ns, jo. viskijs, degvī ns utt. stiprie dzē rieni ir ļ oti atš ķ aidī ti, stipros dzē rienus labā k ņ emt lī dzi. Arī bā rmeņ i š ajos bā ros nelabprā t apkalpo krievvalodī gos tū ristus, viņ i pirmā m kā rtā m uzlies francū ž us, tunisieš us, un tu stā vi un gaidi.
Viesnī cas pagalmā ir peldbaseins, kurā notiek ū dens aerobika un citas spē les. Lī dz jū rai lai dotos divas minū tes nesteidzī gi. Viesnī cai ir sava pludmale, š ikas baltas smiltis, ļ oti silta, caurspī dī ga un sā ļ a jū ra ar maigu ieeju, dziļ a tikai pie bojā m. Zivis peld visur, medū zas nesanā k. Ir hidroskū teri, banā ns, planš ete, izpletnis utt. . Katru dienu viņ i tī ra pludmali un irdina to ar grā bekli. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, pietrū kst tikai mī kstie matrač i sauļ oš anā s krē sliem.
Viesnī cas animatori ir jauni un dzī vespriecī gi puiš i ar lielu enerģ iju, viņ i visus izklaidē visu dienu un neļ auj nevienam garlaikoties. Ī paš i Nino, Lorenco un MaGui galvenie animatori. Viņ i pat staigā pa pludmali, sveicina visus un jautā , kā iet. Viņ i vienmē r steidzas kopā ar bē rniem, kuri viņ us dievina, un vakarā viņ i rī ko izklaides programmu vispirms bē rniem, pē c tam pieauguš ajiem.
Es arī atzī mē ju, ka viesnī cā daž i numuri ir ar skatu uz nakts diskotē ku un daudzi pā rceļ as uz klusā kā m istabā m.
Wi-Fi ir bezmaksas, tač u tas ir pieejams tikai viesnī cas vestibilā . Ir arī pludmales volejbols, teniss un galda teniss, gaisa hokejs un daudzas citas izklaides. Viesnī cas vestibilā ir mazi veikaliņ i, ir aktu zā le, kur mē s devā mies uz fakī ru š ovu, kas ir ļ oti interesants.
Kopumā iesaku š o viesnī cu visiem, nā kamgad noteikti dosimies uz turieni ar bē rniem.
аватар _oksanka_07
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sezdili prinč u akā . Bet serviss Tunisijā grib vislabā ko Un ja objektī vi, tad apsveriet citu valsti. Tā tad: ja tev ir Kyivstar, tad gaida pā rsteigums-Tunisijā neķ eras vispā r. Lai gan viesabonē š anā portā lā deklarē ts. Tā pē c cietā m, skrienot zvanī t no reģ istratū ras uz telefona bū diņ u, kā jau vecie padomju laiki. … Tomēr ▾ Sezdili prinč u akā . Bet serviss Tunisijā grib vislabā ko Un ja objektī vi, tad apsveriet citu valsti.
Tā tad:
ja tev ir Kyivstar, tad gaida pā rsteigums-Tunisijā neķ eras vispā r. Lai gan viesabonē š anā portā lā deklarē ts. Tā pē c cietā m, skrienot zvanī t no reģ istratū ras uz telefona bū diņ u, kā jau vecie padomju laiki.
Ja jū s vispā r nezinā t angļ u valodu, tas bū s grū ti, jo. no personā la neviens nerunā krieviski. Tā pē c es biju tulks gan mums, gan tiem, kas kopā ar mums ieradā s viesnī cā .
Viesnī ca ir franč u-poļ u valoda, tā pē c viņ i skrien uz pakaļ kā jā m eiropieš u priekš ā , un viņ iem nepatī k krievi, ukraiņ i un baltkrievi, un viņ i apmetas, kur viņ iem ir nepiecieš ams, pat ja piemaksā .
Istabu fonds principā nav slikts. Mums bija laba istaba(+20 dolā ri reģ istratū rā )Bet skats tomē r bija uz pamesto teritoriju. Pie viesnī cas. Ledusskapja nav! Seifs tikai reģ istratū rā un samaksā ts.
Jū ra ir ļ oti tī rs un silts ū dens. Vē sas smalkas baltas smiltis kā milti. Bet jū ra ir pā rā k maza, lai peldē tu - 150 metri, lai iet. Ir krabji un dzeloņ as medū zas - viņ i mani iež ē linā ja. Par laimi medū zas bija tikai 2 dienas vecas.
Laiks - atbraucā m, pusi dienas apmā cies, tad saule. . Beigā s noskaidrojā s - +30 +32.
Ē diens nav fen š ui, protams, ir ar ko salī dzinā t. Kā jau ē damistabā . Sortiments praktiski nemainī jā s. Bet izsalcis nepaliksi.
Ekskursijas - gribē jā m tikt uz mozaī ku muzeju Bordo, tas ir iekļ auts ekskursijā uz Kartā gu, bet mū su viesnī cas gide Eimena (Turtess + TUI) pieticī gi noklusē ja, ka jau mē nesi neved tū ristus uz Bordo, jo . tuvumā ir streiks. Tā tad redzē jā m tikai Kartā gu, mū su Chersonese ir ļ oti laba. lī dzī gi.
Zinā ju, ka viesnī cas teritorijā ienā k vietē jie, bet tik nekaunī gi peldas baseinā , sauļ oš anā s krē slos, rī ko ballī tes pludmalē . Un neviens viņ iem neko nestā sta - valsts politika ir tā da.
Tā pē c labā k apsvē rt citu valsti. jo Tunisija noteikti nav tā das naudas vē rta.
Bet neskatoties uz š iem mī nusiem, labi atpū tā mies – nopeldē jā mies, iedegā mies, jauni iespaidi.
Ja brauc uz Tunisiju, tad uz Dž erbas salu, tur bū s labā k!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
teritorija lieliska, pludmale lieliska bē rnam, smilš aina, sekla! bet man nepatika personā la attieksme, pieej pie bā ra, un š is, atvainojos par izteicienu “č ok”, ir tik nosalusi, kā ko vajag, varbū t 5 minū tes ir salst, lai darī tu savu, ī si runā jot par viņ iem, krieviem vispā r nav autoritā tes. … Tomēr ▾ teritorija lieliska, pludmale lieliska bē rnam, smilš aina, sekla! bet man nepatika personā la attieksme, pieej pie bā ra, un š is, atvainojos par izteicienu “č ok”, ir tik nosalusi, kā ko vajag, varbū t 5 minū tes ir salst, lai darī tu savu, ī si runā jot par viņ iem, krieviem vispā r nav autoritā tes. dzē rieni, tie arī nepatika, alus-urī ns, kā sauc. sula, š ī esence ir š ausmī ga, to ir nereā li dzert, bet kola, fanta, sprite ir lieliski. viskijs, rums, degvī ns, š ausmas, arī stipri atš ķ aidī ts. ļ oti grū ti ar valodas barjeru, personā ls pat nerunā krieviski, lai gan ir daudz tū ristu no Krievijas, Ukrainas un Baltkrievijas. animā cijas bē rniem nav sliktas, meitene Mimi ir ļ oti aizdedzinoš a un mī l bē rnus un arī savus bē rnus. Ē diens labs, daudz gaļ as, augļ u, saldumu. cipari ir normā li, lai gan tv ir 1 krievu kanā ls rtr planē ta. Konteiners darbojas labi. sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, vē l viens mī nuss ir tas, ka bā rs atrodas tā lu no pludmales, tas ir tieš i pie baseina, bet mē s atpū tā mies tikai pie jū ras. jū ra ir siltā ka. Man nepatika krū zes, kurā s. izlej tev dzē rienu, noskalo ar ū deni, antisanitā rie apstā kļ i š ausmī gi un mazi, uz 1 cilvē ku lej 2 dzē rienus, vā rdu sakot, biež i skrē ja pē c alus. gudri cilvē ki bija ar savā m 0.5l termokrū zē m. bet kopumā viss bija brī niš ķ ī gi, vienmē r var atrast negatī vu, bet pozitī vais to pā rklā j. Viesnī ca ir laba, jū s to nenož ē losit. š ī ir ģ imenes viesnī ca
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар philippe-becque
Viesnī ca ir laba. Kad izlē mā m par ekskursiju, tū rfirmas Unitours menedž eris mū s jau iepriekš brī dinā ja par viesnī cas trū kumiem, piemē ram, uzkopš anu, tā pē c bijā m gatavi visiem un zinā jā m, kurp dodamies. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Kad izlē mā m par ekskursiju, tū rfirmas Unitours menedž eris mū s jau iepriekš brī dinā ja par viesnī cas trū kumiem, piemē ram, uzkopš anu, tā pē c bijā m gatavi visiem un zinā jā m, kurp dodamies.
Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 14:00 un reģ istrē š anā s bija ā tra. Iepriekš pasē ielikā m 30$, par ko saņ ē mā m labu istabiņ u ar skatu uz viesnī cas teritoriju. Kopumā , protams, runā jot par dzeramnaudu izspieš anu, viesnī cas noteikumi. Ikviens, sā kot no administratoriem un beidzot ar apkopē jā m, vē las naudu un bez tā s netaisā s kustē ties.
Pā rē jā viesnī ca ir laba. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, pa dienu ir pietiekami daudz uzkodu un dzē rienu, lai nepaliktu izsalcis. Pludmale ir ē rta, bet jū ra ir maza, lai gan tī ra. Lasī ju, ka pē c vē trā m ir daudz aļ ģ u, bet mums ierodoties laiks bija ideā ls. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir jā aizņ emas iepriekš , ja nevē laties visu atvaļ inā jumu nogulē t smiltī s.
аватар Vofvka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā mies š ajā viesnī cā Tunisijā no 19.08. lī dz 02.09. Š is nav pirmais brauciens, atpū tā mies daž ā dā s valstī s, tostarp Ē ģ iptē , Grieķ ijā , Horvā tijā , Melnkalnē , un varu teikt, ka Tunisija atstā ja vissliktā kos iespaidus. … Tomēr ▾ Atpū tā mies š ajā viesnī cā Tunisijā no 19.08. lī dz 02.09. Š is nav pirmais brauciens, atpū tā mies daž ā dā s valstī s, tostarp Ē ģ iptē , Grieķ ijā , Horvā tijā , Melnkalnē , un varu teikt, ka Tunisija atstā ja vissliktā kos iespaidus. Ļ oti slikta apkalpoš ana un slikta attieksme pret tū ristiem, neskatoties uz gida pā rliecī bu, ka Tunisija aktī vi attī sta tū rismu un piesaista tū ristus.
Kā rtī bā par viesnī cu.
Tas nav 4 zvaigznes. Viesnī cai nepiecieš ams remonts, mē beles un santehnika ir veca. Seifs istabā un mini bā rs par maksu (un ne tikai mini bā ra saturs, bet arī tā ī re, jums tiks nodroš inā ts mini ledusskapis istabā ar samaksu par katru lietoš anas dienu). Uzreiz pieminē š u, ka Tunisijā.3 * nav ne fē na, ne televizora. Televizors vecs, ir krievu kanā ls. Tī rī š ana ir virspusē ja, tiek mainī ti dvieļ i, un pē c daž ā m stundā m viss tiek aizvests un atvests. Reizē m, nā kot no jū ras, bija problē ma ieiet duš ā )) Zī me “netraucē t” uz durvī m neko nenozī mē , pieklauvē s un ienā ks. Mainī jā m istabu, jo uzreiz atdod visvairā k nemē belē tā s istabas (ja recepcijā nedeva naudu), nā cā s sastrī dē ties. Personā ls nerunā krieviski, angļ u valoda ir slikta, bet visu var uzzinā t. Izbraukš anas dienā dvieļ i un gultas veļ a tiks ņ emta no jums pulksten 10, tā pē c nedomā jiet par duš u pulksten 12:00))
Viesnī ca ir atvē rta vietē jiem iedzī votā jiem, ne tikai pludmale un bā rbekjū pludmalē , bet arī baseina bā rs un viesnī cas teritorija. Apkalpojot vietē jo iedzī votā ju pasū tī jumus, brī ž iem aizmirsā s, ar ko bū tu jā sedz atpū tniekiem (pē c sistē mas viss iekļ auts, uzkodas it kā ir starp pamatē dienreizē m). Bā rmeņ i nav pieklā jī gi, alkohols ir briesmī gs, izņ emot alu un balto un sarkanvī nu. Bā rmeņ i pā rdod alkoholu, ja vajag pudeli.
Ē dieni - Tunisijas virtuve man patika, un izvē le laba, brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s nav strikti ievē rots laiks, var nā kt nedaudz vē lā k, un ē diens joprojā m bū s vietā . Bet apkalpoš ana ē damistabā ir drū ma, naž i un dakš iņ as, sā ls un pipari bija jā meklē paš iem, neviens tevi nenesī s pie galda un neviens nesteigsies pē c tevis sakopt un uzklā t galdu. nā kamie apmeklē tā ji. Vakariņ u laikā viesmī ļ i cenš as ā tri sagatavot galdus brokastī m, un bijuš i pat skandā li, ka sē dies pie jau brokastī m klā ta galda. Vispā r viņ iem ilgi jā trenē jas, servisa nav.
Animā cija - ļ oti laba, pastā vī gi aicina uz spē lē m, dejā m, vakarā mini diskotē ka bē rniem, tad priekš nesumi, vai karaoke, un diskotē ka. Esam apmierinā ti ar animā ciju.
Jū ra - viesnī ca piemē rota bē rniem - jū ra pie viesnī cas ir sekla, lī dz 30-40 metru dziļ umam, ir zā le, ir mazas medū zas, daudz krabju un zivju. Dienas laikā vairā kas reizes var bū t paisums un bē gums, bē guma laikā vispā r ir maz ū dens, bet daudz gliemež vā ku))) Ū dens aktivitā tes ir pieejamas visam, sā kot no skrejriteņ a un banā na lī dz izpletnim. Ir jā j ar kamieļ iem un zirgiem. Pā ris dienas bija stiprs vē jš , pludmalē tiek izmests daudz aļ ģ u un atkritumu - tiek iztī rī ti, bet ne uzreiz un ne biež i, joprojā m ne pā rā k patī kami.
Bija klostera un Susas pilsē tā s. Man patika klosteris - Sousse - nē - netī ra tirdzniecī bas un ostas pilsē ta. Cilvē ki pieķ eras, daž reiz ir rupji, satver rokas - viss ir kā parasti Ā frikā ))
Rezultā tā - neiesaku š o viesnī cu, no komunikā cijas ar personā lu nebija nekas labs. Tomē r viesnī ca Tunisijā ir jā izvē las ļ oti rū pī gi, jo visi, kas tika satikti ekskursijā s, nebija apmierinā ti ar viesnī cā m un viņ i saka, ka attieksme pret krieviem nav draudzī ga. Vietē jā operatora pā rstā vis ieteica RIO tī klu.
Atseviš ķ i izteikš u savu sarū gtinā jumu Turtesse - mums nekad nav bijusi tā da tikš anā s un briesmī ga transfē ra. Aymen - tū risma operatora pā rstā vim vispā r nevajadzē tu strā dā t tū risma nozarē . Tas nebija redzams ne reģ istrē joties, ne izejot no viesnī cas - viens š oferis. Nekad neatnā cu uz viesnī cu informā cijas dē ļ a norā dī tajā laikā , kamē r nezvani un nelū dz atbraukt (pat lai iegā dā tos ekskursiju) nemaz nenā k. Ž ē l Turtes!
аватар mitskih
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca neslikta, ļ oti draudzī gs personā ls. Ē diens izcils, animā cija SUPER. mā sas istabiņ a nepā rtraukti noņ ē ma no saklā tā s gultas pā rklā ju un meta uz krē sla, iepriekš saburzī juš as. Jū ra blakus, maza , bet ļ oti tī rs. … Tomēr ▾ Viesnī ca neslikta, ļ oti draudzī gs personā ls. Ē diens izcils, animā cija SUPER. mā sas istabiņ a nepā rtraukti noņ ē ma no saklā tā s gultas pā rklā ju un meta uz krē sla, iepriekš saburzī juš as. Jū ra blakus, maza , bet ļ oti tī rs. un ļ oti viegli izdegt. Un vē l viena nianse viena no poļ u tū risma aģ entū rā m tur nopirka vauč erus, poļ u bija daudz un lī dz mū su atvaļ inā juma beigā m kaut kā arvien lielā ks uzsvars uz viņ u kultū ra. Un tā pē c viesnī ca ir laba. Ē rti nokļ ū t Monastirā (taksometrs 6 dinā ri, autobuss 52 rindas no pieturas 50 milimetri (pus dinā rs)), netā lu no Susas. Lidosta ir netā lu, lai gan nez kā pē c č arterreisi lido tā lu uz Enfidha, tuvā k Hammamet, nevis uz Monastiru.


iemiesojums dariya.ogneva
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums nadzu
Mēs vēlamies doties jūlija sākumā.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель находится в популярном районе Монастира Сканес, в 6 км от города Монастир и в 12 км от города Сус. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 1964 году, а последний ремонт произведен в 2013 г. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 63 км от аэропорта Энфиды и в2 км от аэропорта г. Монастир.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж рядом с отелем.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. Оборудованы места для курения. На территории есть магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс, игровая комната, мини-гольф. Поле для гольфа (в пределах 3 км), дайвинг-центр – в 10 минутах езды от отеля, конноспортивный центр расположен в пятиминутной доступности. Аквапарк с 7 горками.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 214 комфортабельных номеров.

Istabās

В номерах представлено: ванна/душ, фен, кондиционер, ТВ, мини-бар (платно), балкон (не во всех номерах).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Zone Touristique Skanes - Bp 23, 5065 Монастир, Тунис
Tālruņi: Телефон +216 73 520 240
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).