Viesnīcai nepieciešams remonts, vecas mēbeles, gultas veļa

Rakstīts: 15 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 1 — 12 jūlijā 2021
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 5.0
Tunisijā pirmo reizi atpū tā s Manastiras pilsē tā . Ieradā mies vē lu vakarā . Pirms reģ istrē š anā s mū s uzaicinā ja pavakariņ ot. Vakariņ as sastā vē ja no trim salā tiem, sviestmaizē m un ū dens. Pē c tam, kad bijā m iekā rtojuš ies viesnī cas labajā spā rnā paš ā gaiteņ a galā . Š ausmas sā kā s, kad iegā jā m istabā . Bija netī rs un putekļ ains, ļ oti vecas mē beles, santehnika, nestrā dā ja televizors, un pats ļ aunā kais, ka tualetē neieplū da ū dens un skats no istabas pavē rā s uz akvaparku. Izrā de nebija tā labā kā . Jau divos naktī , skaidrojot visas istabas š ausmas, mums tika dota iespē ja izvē lē ties divas, ne labā kas par iepriekš ē jo, bet ar ū deni tualetes podā . Š ajā situā cijā nokļ uvā m ne tikai mē s, bet arī krievu tū ristu grupa, kas kopā ar mums atlidoja. No rī ta sā kā m dumpi un mē ģ inā jā m iegū t labus skaitļ us. Viesnī cas pā rstā vji nekaunī gi prasī ja piemaksu par numuriņ iem ar skatu uz jū ru, tač u mē s nepadevā mies. Ar bē dā m uz grī das esam sasnieguš i savu mē rķ i.
Mū s ievietoja kreisajā spā rnā , bet es jums apliecinu, ka telpas nav daudz labā kas. Mū s sagaidī ja vecā s mē beles, tač u mums bija tī ra un dzī va sajū ta. Un tagad es jums pastā stī š u par viesnī cas pakalpojumiem. Telpas netika regulā ri tī rī tas. Daž reiz nebija dvieļ u. Man bija jā iet uz reģ istratū ru. Veļ a ir ļ oti veca un traipa. Restorā ns, tā sauktā ē damzā le, vienkā rš i neuzvilka č etras zvaigznes. Galda piederumi un š ķ ī vji ļ oti biež i bija netī ri, tie neslaucī ja galdus pē c apmeklē tā jiem, bet vienkā rš i kratī ja uz grī das salvetes, uz tiem atkal tika izklā ti jauni galda piederumi. Papī ra salvetes bija zelta vē rtas. Viņ i uzvilka vienu salveti.
Kas attiecas uz pā rtiku, to var saukt par raž oš anu bez atkritumiem. Kas netiek ē sts brokastī s, tiek apstrā dā ts un pasniegts pusdienā s. Reti bija kas garš ī gs. Teikš u, ka viņ iem ir labi deserti. Daž reiz viņ i deva garneles, trī s gabalus vienai personai. Uz grila gatavotiem ē dieniem nā cā s stā vē t garā rindā . Krievu cilvē kam ir ļ oti grū ti sadzī vot ar š ā du pā rtiku. Nevaru iedomā ties, ar ko baroja mazu bē rnu vecā ki. . . Sanitā rie standarti ē dnī cā netika ievē roti. Bā ros dzē rienus lē ja plastmasas traukos. Vē l pretī gā ks skats bija darbinieku to savā kš ana gar pludmali un viesnī cas teritoriju un pat no miskastē m. Izmazgā ja glā zes, apstrā dā ja ar balinā tā ju un atkal lē ja. Mums bija jā iet ar savā m brillē m.

Vē los arī atzī mē t, ka š ī nav viesnī ca, bet gan ejas pagalms. Vietē jie iedzī votā ji plū st uz viesnī cu, lai peldē tos baseinā un pludmalē , un nedē ļ as nogalē s viņ i ir apmetuš ies. Viņ u noteikumi un uzvedī bas normas ir tā lu no mū sē jiem. Viņ u ir ļ oti daudz. Ja nevē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, tad š ī viesnī ca noteikti nav domā ta jums! Neiesaku!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu