Lietainā Āfrika

Rakstīts: 5 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 20 — 29 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 6.0
Uz Tunisiju nolē mā m doties septembra beigā s, jo vasaras laikā mums apnika pilsē tas karstums. Es gribē ju komfortablu temperatū ru un siltu jū ru. Tač u Tunisija mū s sagaidī ja ar spē cī gu viesuļ vē tru un stipru lietusgā zi. Un 10 dienas bija briesmī gs laiks vairā kas dienas. Vē jš no jū ras atnesa aļ ģ es un gruž us, pludmales mala pā rvē rtā s par izgā ztuvi, kuru sakopt bija bezjē dzī gi, lai gan centā s.
Tagad kā rtī bā . Par Azur-air un Anex-tour sū dzī bu nav. Viss bija skaidrs un gandrī z bez kavē š anā s. Paldies par saskaņ oto darbu.
Pati viesnī ca ir pamatī ga pompoza ē ka ar stikla kupolu un kolonnā m. Kontingents ir franč i, vā cieš i, poļ i un č ehi. Krievu, paldies Dievam, ir maz. Pensionā ri, jauni pā ri ar bē rniem. Publika ir izglī tota un patī kama. Atmosfē ra viesnī cā ir ļ oti aicinoš a. Tunisieš i, atš ķ irī bā no ē ģ iptieš iem, ir draudzī gi un nav augstprā tī gi cilvē ki. Baksheesh neviens neprasa.

Wifi ir ļ oti vā jš . Ar ģ imeni caur viber varē jā m sazinā ties tikai vienu reizi. Man bija jā iegā dā jas vietē jā SIM karte par 10 USD. Un mū su laikā ir ļ oti dī vaini, ka nav normā la interneta savienojuma.
Teritorija neliela, bet zaļ a un tī ra. Pludmale arī jauka, iespē jams, sezonā . Bet jū ra ir sekla. Ebb and flow. Peldē š anas fani š eit noteikti nav.
Numuri ir standarta. Kosmē tiskais remonts, mē beles ir stipras. Vannas istabā ir novecojuš as flī zes un armatū ra. Vispirms mums (man, meitai un mazdē lam 3.5) tika ierā dī ta istaba bez balkona, kur logs balstī jā s pret sienu. Nā kamajā dienā viņ i mainī jā s. Bet izrā dī jā s, ka naktī zem logiem bija atvē rta diskotē ka. Pusi nakts negulē jā m, pā rcē lā mies uz treš o istabu. Tač u tad diskotē ka tika atcelta, jo no rī ta ā rzemnieki sacē la skandā lu. Viņ i arī negulē ja. Kopumā tunisieš i dod priekš roku franč iem. Visi brī vi pā rvalda franč u valodu. Bijusī kolonija. Bet, ja esi draudzī gs un pasaki daž us vā rdus franč u valodā , tad attieksme bū s brī niš ķ ī ga. Lai gan mē s nerunā jam par rupjī bā m attiecī bā pret mū sē jo.
Kas attiecas uz virtuvi. Gaļ as bija daudz. Pat trusis. Bet biež i vien grū ti. Š ķ iet, pavā rei nepietika pacietī bas visu labi sautē t un izvā rī t. Tomē r jū s varē tu izvē lē ties. Mē ģ iniet ņ emt gaļ u bez kauliem. Viss ar kauliem ir grū ti. Zivju un jū ras velš u praktiski nebija. Un tas ir dī vaini jū ras valstij. Nav atseviš ķ as bē rnu ē dienkartes kā tā das. Un arī tas ir kļ ū dains aprē ķ ins.

Kopumā , ja paveicas ar laikapstā kļ iem, tad labs variants relaksē još ā m brī vdienā m. Arī bē rniem š eit ir labi. Dzeltenas smiltis, sekla jū ra.
Bet, ja nepaveicas ar laikapstā kļ iem – tam nav nozī mes. Jū s varat doties uz Susu. Monastirā nav ko darī t. Vakaros lielajā zā lē animatori rī koja deju vakarus. Dejoja visi, pat pensionā ri. Animā cija ir lieliska, un tajā bija izklaide gan bē rniem, gan visu vecumu cilvē kiem.
Viesnī ca kopumā ir 4 zvaigznes. Bet ar nelielu piepū li un ne tik daudz naudas jū s varat padarī t viesnī cu daudz labā ku. Viesnī cai ir labs potenciā ls.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu