Hotel Skanes Family Resort 4 * (Tunisija / Monastira) atsvēra mīnusus!!!!

Rakstīts: 22 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 13 — 23 jūlijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 2.0
Sveiki!
Mē s esam š ajā viesnī cā tagad un vē l vienu dienu. Trī s pā ri bijuš o klasesbiedru ieradā s no trim daž ā dā m Krievijas pilsē tā m. Viss ir kā rtī bā , mē s kaut kam nepievē rš am uzmanī bu, bet negatī vais atsvē ra visu labo, un š eit ir pā rskats par slikto.
Viesnī ca ietaupa uz visu!
Slī dkalniņ i akvaparkā darbojas pē c grafika un ar pusdienu pā rtraukumu.
Wi-Fi uztver labi, tač u ir tik pā rslogots, ka ziņ ojumi pienā k pē c daž ā m stundā m vai pat naktī , kad visi iet gulē t.
Ē diens ir vairā k vai mazā k, bet ne vienmē r ir brī vas vietas. Atkritumi, kas noslaucī ti no galda, guļ uz krē sliem. Paš i krē sli ir lipī gi no uzbiruš ā m nezinā ma vecuma konfektē m.

Stiprie alkoholiskie dzē rieni tikai vestibila bā rā . Vakarā pie bā ra ir 10 vai vairā k cilvē ku rinda. Bā ra darbinieki ir kā prusaku grū tnieces. Rinda pie bā ra ir ierasta lieta! Bā rmenis var doties biznesā , kad viņ am tas ir nepiecieš ams!
Viesnī cas gids Maxim (piebū ves tū re), nu, tas ir atseviš ķ s pā rpratums! Viņ š nezina ne vietē jo valodu, ne angļ u valodu. Kad notika ā rkā rtas situā cija, viņ š negā ja mums lī dzi uz policiju. nosvinē ja drauga dzimš anas dienu. un izrā dā s, pē c viņ a teiktā , mū su problē mas viņ u nemaz netraucē . Kamē r bijā m policijas iecirknī , viņ š gā ja garā m mū su sievieš u kompā nijai, kas palika viesnī cā , uztraucā s par mums, izkrita no biksē m. Viņ š nevarē ja ņ audē t uz visiem jautā jumiem.
Tualetē skaloš ana bez mucas ir poga. Naktī tas ir bagijs un sā k grabē t. Viesnī cas grī da pamodā s.
Iet vai nedomā t paš am. Bet tik daudz mī nusu, pat GOA, neatsvē ra visus plusus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu