Sahara Beach Aquapark Resort 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.810
6.7 Numurs
7.7 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.7 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, 8 km attālumā no Monastiras pilsētas, 12 km attālumā no Susas pilsētas un 20 km attālumā no Port El Kantaoui, kurā var ērti nokļūt ar sabiedrisko transportu. Viesnīca dibināta 1975. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2013. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes un romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар rodinka_joy
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m ar bē rnu un mums ļ oti patika. Tas maksā apmē ram 5 *, bet tā ir Tunisijas specifika. Netā lu no lidostas. Akvaparks. Viss nepiecieš amais aktī vai atpū tai. … Tomēr ▾ Bijā m ar bē rnu un mums ļ oti patika. Tas maksā apmē ram 5 *, bet tā ir Tunisijas specifika. Netā lu no lidostas. Akvaparks. Viss nepiecieš amais aktī vai atpū tai.
аватар dyulyukova83
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ā rzemē s - ā rpus robež as! 1. Lidojums un izmitinā š ana. Biļ ete pirkta Pegast. Viņ i lidoja no Rostovas. Lidojuma kavē š anā s ir nenozī mī ga (30 minū tes). Ieradā s Monastirā . 10 minū tes ar autobusu un esam viesnī cā . … Tomēr ▾ Ā rzemē s - ā rpus robež as!
1. Lidojums un izmitinā š ana.
Biļ ete pirkta Pegast. Viņ i lidoja no Rostovas. Lidojuma kavē š anā s ir nenozī mī ga (30 minū tes). Ieradā s Monastirā . 10 minū tes ar autobusu un esam viesnī cā . Ievietoja parastā telpā , kas, manuprā t, viņ iem ir 95%. Istabā viss kā parasti. Nav televizora, nav ledusskapja. Vienī gā neē rti novietotā (virs spoguļ a) izvada bija nomā coš a. Santehnika strā dā ja labi.
2. Viesnī cas teritorija un infrastruktū ra. . Teritorija liela, kopta, ļ oti zaļ a. Ir odi. Daudz baseinu. Ir vietas, kur pastaigā ties un fotografē ties. No ē š anas un dzē rienu lieš anas punktiem: galvenais restorā ns, vestibila bā rs, bā rs animā cijas zā lē , Caravel baseina bā rs, bā rs-kafejnī ca pludmalē un zaļ ais bā rs starp ē kā m. Par maksu: Piano bā rs, Ū denspī pes bā rs.
Viesnī cā ir labs ū dens atrakciju parks.
3. Pludmale un jū ra. Viesnī ca bija pilna par 70 procentiem, tā pē c vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Pludmale ir plaš a, tī ra, apsargā ta. Jū ra skaidra, smiltis baltas. Vairā kas reizes jū ra bija netī ra, dubļ aina, ar medū zā m, š ķ iet, pē c vē tras.
4. Uzturs. Ē dienu izvē le ir slikta. Uz grila nekas netika pagatavots. Sagatavots kaut kā bez dvē seles. Pirmajā nedē ļ ā kaut kā . . un tad viss paliek garlaicī gi. Bija garš ī gi arbū zi un labas kū kas. Saldē jums tika pasniegts vakariņ ā s - galvenajā restorā nā , pē cpusdienā - pludmales bā rā . Dzē rieni ir pieņ emami. Mē s dzē rā m alu un baltvī nu.
5. Animā cija. Lieliska animā cijas komanda. Puiš i cenš as. Tu vari redzē t.
Kas sabojā ja mū su brī vdienas?
Tagila klā tbū tne...vai drī zā k Krasnojarska. Puisis ar skaļ runi pā r plecu, kas no tā kliedz mū ziku, piemē ram, Hands up, Vladimir Central utt. pulcē ja ap sevi lielu skaitu krievu no Krasnojarskas. Cilvē ki kliedza un uzvedā s kā cū kas. Un viņ u bē rni ne ar ko neatš ķ iras no pieauguš ajiem. Pretī gi visur. . restorā nā , bā rā , pludmalē . Š ie dzī vnieki nezina, kas ir rinda un cieņ a pret citiem. Viņ iem nerū p visi. Viņ u bē rns (pietiekami pilngadī gs, apmē ram 10 gadus vecs) iemeta akmeni manai meitai acī , tā pē c es vē rsos ar jautā jumu viņ a mā tei un saņ ē mu atbildi: "Uzmaniet savu bē rnu un neļ aujiet viņ am spē lē ties ar mū su bē rniem. " protams, es lamā jos, teicu, ka tie ir viņ u dzī vnieki, kas ir jā kontrolē , nevis normā li bē rni.
Klimats vē l nepatika. Saule dedzina spē cī gi, jū ra ir vē sa un sasilst lī dz pusdienlaikam, kad saulē jau ir bī stami. Protams, mē s visi apdegā m un nolobā mies, lai kā mē s centā mies slē pties no saules.
IZEJA:
Es vairs neieš u uz viesnī cā m, kur ir daudz krievu.
территория пляж пляж территория пляж пляж
аватар v_leone
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
_Nedaudz vē lu rakstu kā rtē jo atsauksmi par mū su paš reizē jo ģ imenes atpū tu Tunisijā Sahara Beach 3 * viesnī cā . Kā vienmē r, visas mū su ģ imenes vā rdā viss ir godī gi. Es rakstī ju daudz, atvainojiet, bet domā ju, ka visa informā cija jums noderē s. … Tomēr ▾ _Nedaudz vē lu rakstu kā rtē jo atsauksmi par mū su paš reizē jo ģ imenes atpū tu Tunisijā Sahara Beach 3 * viesnī cā . Kā vienmē r, visas mū su ģ imenes vā rdā viss ir godī gi. Es rakstī ju daudz, atvainojiet, bet domā ju, ka visa informā cija jums noderē s. Nu kam nav pacietī bas izlasī t lī dz galam, tas neapvainosies.
_Tā tad, sā ksim. Atpū tā mies Sahara Beach 3 * no 2016. gada 10. lī dz 21. augustam. Pē c skaitļ iem sanā ca 12 dienas / 11 naktis, bet reā li turp un atpakaļ izlidoja 2 dienas, nu, par to tā lā k.
_Š ogad, pē c visa mū su ģ imenes domā m, mums bija labi svē tki. Atkal ne lē ti mū sdienu dolā ra kursa un pā rvadā tā ju un operatoru alkatī bas dē ļ . Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un fotogrā fijā m un jau zinā jā m, kurp dosimies. Lidojā m, kā vienmē r, ar pozitī vu un labu noskaņ ojumu, bet ar baž ā m. Atkal arā bi (tas ir tā pē c, ka iepriekš ē jie svē tki Ē ģ iptē bija pilnī gi neveiksmī gi). Lielā koties mū su baž as neapstiprinā jā s, bet tomē r bija zinā ma lī dzī ba ar Ē ģ ipti. Bija gan rupji, gan mī nusi, tač u tie ī sti neietekmē ja viesnī cas kopē jo vē rtē jumu un iespaidu par pā rē jo.
_Visā ceļ ojumu vē sturē esam viesojuš ies 2 reizes Turcijā divā s viesnī cā s 3* un 5*, 2 reizes Ē ģ iptē Hurgadā.4* viesnī cā un Š armelš eihā arī.4* viesnī cā , 1 reizi Kiprā Pafosā . 5 viesnī cā *. Pieredze brī vdienā s ā rzemē s jau ir pietiekama. Kopumā mē s uzskatā m, ka atpū ta Tunisijā bija veiksmī ga un bija diezgan pienā cī ga. Uz Tunisiju lidojā m kā parasti ar bē rniem no tū roperatora Coral Azureir. Reiss no Omskas aizkavē jā s par stundu, it kā banā las riepu maiņ as dē ļ lidmaš ī nā , no turienes viss bija laikā . Un tā lidojums turp un atpakaļ bez problē mā m, tikai lidmaš ī nas vecas un noguruš as, sē dekļ i saplī suš i, plastmasa lidmaš ī nas salonā vietā m saplaisā jusi, kopumā iespaids nav ī paš i labs. Vē l viena lieta, kas man nepatika, bija ā rkā rtī gi neveiksmī gā izbraukš ana no Omskas atkal 20-45 vakarā.10. datumā . Lidojums vairā k kā.7 stundas, nosē š anā s Enfidas pilsē tas lidostā pulksten 12 no rī ta atbilstoš i savam laikam, reģ istrā cija, visu tū ristu gaidī š ana autobusā , tad nakts ceļ š uz viesnī cu un kamē r visi bija. aizvests uz vietu bijā m jau kaut kur ap 2iem no rī ta 11. augusts - vispā r 10 bija ceļ ā . Un mū s aizveda no viesnī cas toreiz 21. augustā pulksten 3 pē c sava laika - pē dē jā diena arī izlidoja no pā rē jā m pilnī bā ! Un mums atvaļ inā jums tika apmaksā ts no 10. lī dz 21. , vispā r zaudē jā m 2 dienas no pā rē jā m. : ((
_Ierodoties viesnī cā reģ istratū rā , mū s uzreiz miegaini lauzī tā krievu valodā norā dī ja, kas un kā , palū dza aizpildī t anketu, iedeva 2 divu istabu atslē gas un karti pusdienoš anai restorā nā , pē c tam novē lot patī kamu atpū tu. , mū s nosū tī ja reģ istrē ties. Mū su koferus paņ ē ma š veicars un izpalī dzī gi palū dza viņ am sekot. Viņ š ā tri mums parā dī ja vietu un ienesa visus koferus. Tā mē s nokļ uvā m savā s 1321. un 1322. istabā s 1. korpusa 3. stā vā (1321 istabā dzī voja bē rni, bet 1322 bija mū su). Zinot, ka telpas var kļ ū t problemā tiskas, uzreiz visu pā rbaudī ja: principā viss bija pacieš ams, bet mū su istabā kondicionieris izrā dī jā s nestrā dā još s. Viņ i mums teica, ka tas mums neder, un pieprasī ja mainī t istabu. Reģ istratū rā mums teica, ka 5 minū tes un visu izdarī sim. Tiesa, izsauca remontē tā ju, viņ š kaut ko sagrieza, kaut ko mainī ja kondicionieri un nostrā dā ja. Kopumā tas bija lielā kais mī nuss, viss pā rē jais bija normā li. Tā lā k, zinot, ka bū s nakts ieraš anā s, jau iepriekš mā jā s parū pē jā mies par sviestmaizē m, paņ ē mā m no koferiem pā rtiku un uzkož ā m. Ļ oti noguris pē c lidojuma un ceļ a izģ ē rbā s un aizmiga. No rī ta, pamostoties, sā ka raudzī ties rū pī gā k: abas istabas savieno iekš durvis, kuras pirmo reizi satikā m atvaļ inā jumā un izrā dī jā s ļ oti ē rtas, visur flī ž u grī da izskatā s tī ra, istabas ir mazi, veci: katrā ir 2 gultas, viena vienguļ amā gulta un viena divguļ amā gulta ar naktsgaldiņ iem. Katrā numurā ir banketu pā ris, galds ar spoguli, iebū vē ts drē bju skapis, centrā lais gaisa kondicionieris un vannas istaba ar izlietni ar spoguli, vannu un tualeti. Viss ir vecs un noguris, bet darbojas. Ū dens vannā un izlietnē negā ja labi, bet aizgā ja. Istabā s nav ledusskapju, nav seifu, televizoru un arī rozetes ir problē ma, labā kajā gadī jumā ir pā ris visai telpai un pē c tam augstu sejas lī menī (kā pē c tas nav skaidrs), tā pē c pā rliecinieties lai ņ emtu lī dzi tē jas un pagarinā tā jus. Bet viss strā dā ja, viss iedegas un ieslē dzā s, ū dens ir karsts un auksts bez problē mā m jebkurā laikā . Kondicionieris strā dā ja panesami, nebija karsts. Ierodoties izsniedza vienu pudeli ū dens, tad varē ja paņ emt pats bā rā pretī reģ istratū rai, tur ir minerā lū dens ar un bez gā zes, kuru prasi un iedos. No mū su numuriņ u balkoniem paveras skats uz vietē jo akvaparku un lielu pamestu viesnī cu un sā nu skatu uz jū ru (mē s paņ ē mā m standarta numurus). Kopumā viss bija pacieš ams un ne vairā k. Š eit jā atzī mē vē l viens fakts, kas pamanī ts uzturē š anā s laikā : istabas durvis - it kā tā s nebū tu, dzirdamī ba ir tik augsta, ka cilvē ki, kas staigā pa gaiteni un kaut ko skaļ i saka, š ķ iet, atradā s mū su istabā .
_Viesnī ca. Atraš anā s vieta nav tā labā kā , jo. nav kur staigā t, tuvumā nav veikalu, jā iet vai nu uz Monastiru, vai uz Susu iepirkties. Pati viesnī ca ir daudzstā vu un sastā v no 3 ē kā m. Ē ka ir veca, bet ā rē ji un no tā lienes to nevar teikt, un tā joprojā m izskatā s pieklā jī ga. Viesnī cas teritorija ir diezgan tī ra, tā tiek pastā vī gi uzraudzī ta. Apzaļ umojums ir lielisks, iestā dī ti daudzi puķ es un koki, viss zied un smarž o. Viesnī cā ir daudz liftu, lai gan ne visi strā dā , reizē m savu kā rtu nā cā s gaidī t ilgi. Pirmajā stā vā , pa ceļ am uz restorā nu, ir nelieli vietē jie veikaliņ i, kuros pā rdod ā das, rotaslietas, rotaļ lietas, garš vielas, drē bes un peldē š anā s piederumus, reizi nedē ļ ā onkulis nā k ar saldumiem. Principā š eit var nopirkt visu nepiecieš amo, tač u jā ņ em vē rā , ka cenas š eit ir nedaudz augstā kas nekā veikalos Susas un Monastiras pilsē tā s. Visi pā rdevē ji runā krieviski.
_Tī rī š anas telpas. Sā kas no rī ta un turpinā s visu dienu. Pā rsvarā tikā m iztī rī ti pirms pusdienā m mū su prombū tnes laikā . Saklā j gultas, liekas ka jā maina dvieļ i un iespē jams jā maina, bet smird un ar tiem nav patī kami slaucī t sevi, ziepes un š ampū ni netiek papildinā ti, slauka grī du istabā un vannas istabā un tas arī viss. Mē s katru dienu atstā jā m dinā ru savai apkopē jai, tā pē c viņ a uz mū su gultā m savija visā das figū riņ as un apkaisī ja tā s ar ziediem vai ziedlapiņ ā m. Bija patī kami ieiet istabā , lai redzē tu š ā du kompozī ciju.
_Viesnī cas darbinieki. Visi cenš as likties ļ oti jauki, draudzī gi un izpalī dzī gi, bet...par dinā ru! Visur vajag atstā t dzeramnaudu vai dot rokā . Man nebija jā sazinā s ar reģ istratū ru (izņ emot gadī jumu, kad ierados, jo nedarbojā s gaisa kondicionieris), tā pē c nevaru pateikt, kā tur ā tri tiek atrisinā tas problē mas. Arā bs ar ratiem skraida pa viesnī cu un par 3 dinā riem tirgo “vitamī nu” (atdzesē tu glā zi ar augļ u š ķ ē lī tē m un vī nogā m), starp citu, tos paš us augļ us, ko restorā nā dod par velti, tikai sasmalcinā tus un atdzesē tus.
_Galvenais atpū tnieku kontingents ir arā bi, atkal arā bi un vē lreiz arā bi, franč i, ir pamaz vā cieš u, angļ u, krievu, daudz, bet maz, salī dzinot ar arā biem. Arā bi ir ļ oti trokš ņ aini un augstprā tī gi, franč u jaunieš i uzvedas izaicinoš i, var nakts vidū skriet pa gaiteņ iem un kliegt kā traki, piesaistot sev uzmanī bu, ļ oti skaļ i smieties, kliegt, trokš ņ ot, trokš ņ ot baseinā . vai restorā nā , ļ oti neglī ts.
_Interneta WiFi. Noķ erts istabā bez maksas. Ā trums nav super, bet var kā pt sociā lajos tī klos un paskatī ties savu pastu. Mē s klasesbiedros periodiski sarakstī jā mies ar radiem.
_Uzturs. Nav slikti un pat garš ī gi, bet RINDA ir kaut kas! ! ! Bija gaļ a, vista, zivis, makaroni, zupas, kartupeļ i, jū ras veltes, daž ā di salā ti ar mē rcē m, desiņ as, olu kultenis, olas, jogurts, saldā s kū kas, rieksti. Daž ā di dzē rieni: karsta kafija, tē ja, kapuč ī no, š okolā de no automā tiem; vienmē r atdzesē ta kola, sprite, atš ķ aidī tas Jupi sulas, alkoholiskais: baltvī ns un sarkanvī ns, degvī ns, alus. Augļ i: ā boli, aprikozes, apelsī ni, melones, arbū zi - viss ir vairā k vai mazā k salds. Garš ī gs saldē jums pusdienā s un vakariņ ā s. Paņ emiet tik daudz, cik vē laties. Ē diens ir nedaudz par mazsā lī ts, kam jā pievieno sā ls. Viss garš ī gs un daudzveidī gs. Restorā nam ir funkcija: ierodoties tiek izsniegta ē diena karte un, pirmo reizi dodoties uz restorā nu, tā jā uzrā da vadī tā jam, viņ š nosē dinā s uz brī va galda un pieliks viesmī li. Š is galds un viesmī lis bū s aiz jums visu pā rē jo laiku. Brokastī s jū s apkalpojat sevi, pusdienā s un vakariņ ā s viesmī lis atnes galda piederumus un dzē rienus, par kuriem viņ i katru reizi viņ am atstā ja pa dinā ru. Ja jums nebija pietiekami daudz dzē rienu, jū s joprojā m varat pasū tī t, neviens mū s neko neierobež oja.
_Restorā ns. Tas ir milzī gs! Tajā tiek barotas visas trī s ē kas. No pirmā s ē kas mums bija jā iet tā lu, bet tas mums kaut kā netraucē ja, fiziskā izglī tī ba nebija lieka. Principā tajā viss ir tī rs, bet ne ideā ls. Galdi ar pā rtiku tiek dublē ti pa visu perimetru. Kopumā uztura ziņ ā var teikt, ka ē diens garš ī gs, dzē rieni normā li (varbū t atš ķ aidī ti, bet normas robež ā s), bijā m apmierinā ti. Aizpē rn Ē ģ iptē saindē jā mies un pusi pā rē jā s cietā m ar vē deru, bet š ogad Tunisijā viss bija kā rtī bā .
_Pludmale. Jauki liels, smilš ains, bet netī rs. Visur ir izsmē ķ i. Pat Ē ģ iptē katram sauļ oš anā s krē slam bija tvertne, bet te tā das nav, urnas ir tikai gar celiņ iem, bet lielā kajai daļ ai atpū tnieku redzams slinkums celties un kaut kur vest atkritumus, tā pē c tiek izsijā ti. visur zem sevis, aprakt smiltī s izsmē ķ us un glā zes. Jū ra ir vē sa, biež i ar maziem un lieliem viļ ņ iem. Mums patika, ī paš i bē rniem - uz tiem braukt. Vienī gais, kas man nepatika, bija daudz viļ ņ u pienaglotā s aļ ģ es un medū zas ū denī . Lai gan teikš u tā : lai kā es mē ģ inā ju redzē t medū zu, es to neredzē ju, bet viņ i kaut kā spē ja nodzelt manu dē lu un meitu (gā jā m uz piekrastes restorā nu, paņ ē mā m tomā tu š ķ ē les, uzlikā m tos apdegumi un viss pā rgā ja), š ī nelaime mani un manu sievu (varbū t esam tikai biezā daini : )).
_SPA. Hamam ir ļ oti vā jš . Izš ķ ē rdē ta nauda. Mē s sē dē jā m ar sievu tvaika pirtī , tad stā vē jā m zem duš as, tad arā bu sieviete ieputinā ja mū s ar kaut kā dā m smirdī gā m ziepē m, mazliet pač ibinā ja ar rokā m dū raiņ os, viens mums vispā r un viss! Zem duš as un dosvidos. Vispā r muļ ķ ī bas - tas nav nekā ds bū ris, bet mazgā š anas kolhozs. SPA atrodas 0. stā vā pie galvenā s izejas uz baseiniem. Tuvumā atrodas arī trenaž ieru zā le un liels iekš telpu apsildā ms baseins.
_ Baseini. Tā das ir 4 - liela ar ū denskritumiem (tie tika ieslē gti plkst. 12-00), vē l viena nedaudz mazā ka, bet dziļ a (it kā centrā lā , visas animatoru izklaides vienmē r notika uz tā s), viens uz kalns pie bā ra un viens iekš telpu apsildā ms SPA zonā . Visi baseini diezgan spē cī gi smarž o pē c hlora. Pamanī jā m, ka viesnī cā daudzi klepo un š ķ auda, ​ ​ un mums sā kā s tā pati nelaime - š ķ iet, ka no š ī balinā tā ja tieš i sā kas kutē š ana degunā un kaklā . Bet neviens tam nepievē rš ī paš u uzmanī bu, viņ i saka, ka tikai alerģ iska reakcija uz ķ ī misko vielu ū denī . Pē c tam lidojā m atpakaļ lidmaš ī nā , tā pē c visi pasaž ieri pē c š ā das atpū tas š ķ audī ja un klepoja!
_Akvaparks. Atrodas viesnī cas teritorijā , precī zā k pie pirmā s ē kas. Vienreiz bijā m uz to - nepatika ne mums, ne bē rniem. Pirmkā rt, ir daudz arā bu un arā bu, kuri visur kā pj bez rindas, un, otrkā rt, ē kas ar kā pnē m, pa kurā m viņ i kā pj pa ļ oti niecī giem kalniem, š ū pojas vē jā un zem atpū tnieku svara, kaut kā tas nedod pā rliecī bu! Paš i slidkalniņ i nav slikti, bet visā piektajā punktā , slī dot uz leju, jū t katru locī tavu, arī ne ledu. Dē ls, noslī dot lejā vienā no slidkalniņ iem, guva rokas sasitumu. Vispā r bijā m vī luš ies viņ u akvaparkā un vairs uz to nedevā mies.
_Animā cija. Nav slikti. Pa dienu daž ā das spē les, dejas uz galvenā baseina. Vakara izrā des milzī gā teā trī . Priekš nesumi ir labi, bet ne ī paš i iespaidī gi. Bija daž as dejas, uguns š ovs, bet tas kaut kā neiekrita un neiespiedā s atmiņ ā . Redzē ts daudz labā k. Bē rniem vakara animā cija ir viena un tā pati katru dienu, to var iemā cī ties no galvas.
_Suss. Reiz bijā m pilsē tā . Es braucu turp un atpakaļ ar 52. autobusu, mana sieva un meita. Pietura - dodieties pa kreisi no izejas no viesnī cas. Ieejot autobusā pa aizmugurē jā m durvī m, pasakiet konduktorim Sousse Center vai Medina (centrs viņ u valodā gan Susā , gan Monastirā ), un viņ š piezvana tarifu, samaksā un pē c apmē ram 35-40 minū tē m esat vietā pilsē tas centrā . . Pilsē ta ir netī ra kā visur citur Tunisijā . Susā mē s mazliet pastaigā jā mies pa centru, tad devā mies uz viņ u vietē jo daudzstā vu lielveikalu. Viņ i nopirka dā vanas sev: labu ā das somu manai sievai, ā das jostu un sudraba gredzenu man, skaistu gredzenu manai meitai un kaut ko no biroja skolai viņ ai un viņ as dē lam. Kopumā Susa atstā ja negatī vu iespaidu - netī ra, smirdī ga un nesakopta pilsē ta. Vienī gais labais ir š is lielveikals centrā , kurā ir viss, ko sirds kā ro un viss.
_Monastī ra. Mē s arī kā dreiz bijā m pilsē tā . Es arī braucu uz turieni ar 52. autobusu, mana sieva un tagad mans dē ls. Š ķ ē rsojiet ceļ u tieš i pretī izejai no viesnī cas un samaziniet garā m braucoš o autobusu, un pē c 25-30 minū tē m esat pilsē tas centrā . Mums bija jā brauc ar taksi atpakaļ (atceļ ā mē s nevarē jā m atrast savu autobusa pieturu). Monastirā mums tas š ķ ita nedaudz tī rā ks. Viņ š izskatā s kaut kā jaunā ks, skaistā ks un vieglā ks par Susu. Izstaigā jā m arī pilsē tas centru (starp citu, centrs nav kā Sussovskim liels un skaists), devā mies uz tirgu (š eit ir ī stie sū di, smird un netī rumi! Neiesaku to apmeklē t, lai nebū tu lai sabojā tu iespaidu par pilsē tu), apmeklē ja vietē jos lielveikalos. Š eit ir vairā ki mazi, salī dzinot ar vienu lielu tirgu Susā . Tirgū nopirkā m ķ ē di dē lam rokai, kaulē jā mies par puscenu - zinot, ka ņ emam muļ ķ ī bas, nu, dē ls gribē ja kaut ko atstā t piemiņ ai. Kopumā Monastir atstā ja rož ainā ku iespaidu nekā Susa, bet kaut kā negribas š eit atgriezties.
_Ekskursijas. Mē s devā mies Sahā ras tū rē uz 2 dienā m. Mē s paņ ē mā m no mū su gida tieš i viesnī cā . Ļ oti labi un izglī tojoš i! Tā ir smaga patiesī ba, bet tas ir tā vē rts, divu dienu laikā jū s apbrauksiet visas Tunisijas un visas valsts apskates vietas. Ekskursijas laikā apmeklē siet milzī gu amfiteā tri, vairā kus klosterus, apmeklē siet berberus (cilvē kus, kas tieš ā m dzī vo bedrē s), pirmā s dienas vakarā tuksnesī brauksiet ar kamieļ iem vai kvadracikliem (kā vē laties), nakš ņ osiet citā viesnī cā sagaidī t rī tausmu tuksnesī , braukt ar dž ipiem pa tuksnesi pa ceļ iem, kur notika Camel Trophy rallijs, piestā t pie filmas Zvaigž ņ u kari ainavā m un apmeklē t tuksneš a oā zi, kur tiek demonstrē ta filma "Angļ u pacients" tika filmē ts. Izcila ekskursija, viņ i to paņ ē ma un nenož ē loja, lai gan bija ļ oti noguruš i. Viņ ai ir liela nenoliedzama priekš rocī ba – viņ a viena iesvē ta un apmaksā gandrī z visas tā s ekskursijas, kuras tū roperators piedā vā atseviš ķ i.
_Nu, tas laikam arī viss, laiks beigt, un rezumē jot gribas teikt, ka š ī gada atvaļ inā jums Tunisijā nebija slikts, bet kaut kā ī sti neiegrima dvē selē . Atpū tas laikā ī paš u problē mu nebija. Mums visiem Tunisija š ķ ita ļ oti netī ra un nekopta. Jū ra un saule bija parastas, nekas pā rsteidzoš s. Viesnī ca, manuprā t, attaisno 3 zvaigznes un var pat likt pilnas 4, ir nelieli trū kumi, bet tas ir normā li š ai valstij. Viesnī ca ir veca, bet diezgan moderna. Lieliska ainavas iekā rtoš ana ir tā s galvenais pluss. Arī lielā smilš u pludmale ir viena no viesnī cas priekš rocī bā m, lai gan tā ir jā kopj un jā tī ra, ko darbinieki dara slikti. Š ogad atpū tā mies miesā un dvē selē kā vienmē r, peldē jā mies un sauļ ojā mies, un tā pē c arī lidojam uz jū ru, pā rē jais izrā dī jā s labs un neapstiprinā ja mū su bailes saistī bā ar arā bu valsti. Veiksmi jums Sahara Beach, attī stieties un pilnveidojieties. Roku uz sirds teikš u visai ģ imenei - ja atkal lidosim uz Tunisiju, ja lidosim atpū sties, tad tikai tad, ja nav citas labā kas alternatī vas. Atkal kaut kā nevelk uz Tunisiju, nesanā ca. Tajā gadā Kipra bija - tā bija pasaka, un es negribē ju braukt prom, Tunisijā tagad ir gandrī z tieš i pretē ji. Parastā atpū ta, tā lu no pasakainas, bet pieņ emama.
_ Jauku atpū tu un labu garastā vokli! Vienmē r visā meklē pozitī vo un nedomā par slikto! Veiksmi visiem!
аватар gretan2005
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies "Amir Palace" 5 *. Tas atrodas blakus IBEROSTAR SAHARA 3*. Nolē mā m pastaigā ties gar krastu un ieskatī ties kaimiņ u viesnī cā s, jo mū su viesnī ca neatbilda 5* (nolē mā m, ka Amir Palace, iespē jams, saņ ē ma piecas zvaigznes par viesnī cas ī paš nieka - š eiha draudzī bu ar Tunisijas prezidentu ), mē s nolē mā m to salī dzinā t ar citā m viesnī cā m. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies "Amir Palace" 5 *. Tas atrodas blakus IBEROSTAR SAHARA 3*. Nolē mā m pastaigā ties gar krastu un ieskatī ties kaimiņ u viesnī cā s, jo mū su viesnī ca neatbilda 5* (nolē mā m, ka Amir Palace, iespē jams, saņ ē ma piecas zvaigznes par viesnī cas ī paš nieka - š eiha draudzī bu ar Tunisijas prezidentu ), mē s nolē mā m to salī dzinā t ar citā m viesnī cā m. nebija grū ti no krasta iekļ ū t citu viesnī cu teritorijā . Visā m viesnī cā m piekraste ir vienā da, arī sauļ oš anā s krē sli, attiecī gi arī jū ra. Ienā kot IBEROSTAR SAHARA 3 * teritorijā , uzreiz atzī mē jā m, ka š eit ir vē sā ks, skaists baseins, zaļ ā zona, pats komplekss ir daudz jaunā ks, publika daž ā da, gan jaunieš i, gan pieauguš ie, atmosfē ra ļ oti patī kama, ejot cauri centrā lajai ē kai nokļ uvā m iepirkš anā s ielā viesnī cas teritorijā , bā ri milzī gi! ! ! plazma. Kulminā cija bija tad, kad izgā jā m no viesnī cas vestibila, lai izlasī tu nosaukumu un zvaigž ņ u vē rtē jumu. Bijā m pā rliecinā ti, ka ir 5 zvaigznes, bet...izrā dī jā s 3. Vakariņ ā s un viesnī cas istabā netikā m : ))) Atgriezuš ies Kijevā , nolē mā m apskatī ties, cik maksā tū re IBEROSTAR SAHARA un izrā dī jā s, ka tas bija par aptuveni 80-100 USD dā rgā k. Mē s uzņ emamies atbildī bu un visu vē rtē jam ar "5", bet ē diens un apkalpoš ana tiek novē rtē ta neklā tienē . Secinā jums: zvaigzne Tunisijā tiek pieš ķ irta kaut kā dā dī vainā veidā .
Par jū ru. Septembrī medū zu nav. Bet jū ra ir nedaudz vē traina un met ā rā visā das aļ ģ es, kuras neviens nesteidzas sakopt un tā pē c ir nereā li tikt jū rā . Š ī iemesla dē ļ pē dē jā s 2 dienas bija peldē š ana baseinā .
P. S. Es vairs nebraukš u uz Tunisiju. Tas nav naudas vē rts, un tur nav daudz ko redzē t. Palmas un kamieļ i - viss eksotiski. Viss dā rgi, cilvē ki nabadzī gi, bet tū ristu zonā ceļ i labi un samē rā tī ri principā (ne Indija : )))). Lidmaš ī nā , ierodoties Kijevā , kad ieslē dzā s tā lruņ i un cilvē ki sā ka nervozi tē rzē t, mē s dzirdē jā m sajū smas pilnus izsaucienus: "Ak, cik brī niš ķ ī gi, brī niš ķ ī gi, lieliski, š iki, vienkā rš i super. . . ne tikai mē s ar izbrī nu skatī jā mies uz š iem. entuziasma pilnas brī vdienas. . .
бассейн в Иберостар территория Иберостар пляж водоросли не убирают!!!


iemiesojums ninok54
Braucam ar bērnu vasarā atpūsties.Tagad tur ir mierīgi? Vai ir animācija krievu valodā? Tāpat kā jūra? Kas notiek ar alkoholu?
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 16 atbildes
iemiesojums zavyalova3
Vai tā ir?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на берегу моря, в 8 км от города Монастир, в 12 км от города Сусс и в 20 км от Порт-Эль-Кантауи, до которых можно легко добраться на общественном транспорте. Гостиница была основана в 1975 году, последняя реставрация проводилась в 2013 году. Отель подойдет для семейного и романтического отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Монастира составляет 4 км, Энфиды – 61 км, Туниса – 169 км.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 200 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

К услугам гостей TV room, магазины, амфитеатр. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Пляжный футбол, мини-футбол, мини-гольф (платно), стрельба из лука, водная аэробика, стретчинг, игровая комната. В 5 км от отеля находится поле для гольфа.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • izjādes centrs
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает гостям 1042 номера.

Istabās

кондиционер, душ, Wi-Fi, мини-бар, балкон.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Route Touristique Dkhila, Monastir 5000, Тунис
Tālruņi: Tel: +216 73 521 088
Tīmekļa vietne: Sahara Beach Aquapark Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой, йогой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.