Sliktāka viesnīca, kādu esmu redzējis

Rakstīts: 30 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 20 — 27 jūlijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Tunisijā biju pirmo reizi un domā ju, ka pē dē jo. Sliktā ku viesnī cu neesmu redzē jis. Uz gultas mū s sagaidī ja tarakā ns. Dvieļ i parasti ir atseviš ķ a problē ma, kad un kā tie mainā s. Tu nā c no pludmales nav dvieļ u, nav dvieļ u, ko mazgā t, vī rs iziet no istabas un meklē apkalpotā jus, kas tī ra un stulbi ņ em no viņ iem dvieļ us, var atnest 13:00.14:00. Mū s atpū tinā ja 4 cilvē ku ģ imene, un vienmē r tika atnesti 2 dvieļ i, lai arī cik prasī ju reģ istratū rā , cik nepierā dī ju, ka 4 cilvē ki nevar noslaucī t sevi ar diviem dvieļ iem.
Restorā ns nav restorā ns, tas pat neizskatā s pē c ē dnī cas. Rindas tā das, ka neatceros, kad vispā r tajā s stā vē ju. Viņ iem pat izdevā s pagatavot parastos vermicelli tik garš ī gus, ka tos neē da neviens bē rns. Nevienu tī ru karoti, dakš iņ u, š ķ ī vi, vispā r tī ru glā zi un pat netī ru nevarē ja paņ emt. Personā ls un visur, restorā nā , bā rā , sazinā s tikai ar arā biem, daž reiz ar vā cieš iem un poļ iem, viņ i nemaz nevē las runā t ar ukraiņ iem un krieviem.
Pludmale ir netī ra, istabas, gultas veļ a un dvieļ i neatš ķ iras no pludmales. Vispā r nauda tiek izmesta miskastē . Manuprā t, tik š ausmī gi Ukrainā nebiju atpū ties sen.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu