ONE Resort Aqua Park & Spa 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.810
8.8 Numurs
8.8 apkalpošana
8.8 Tīrība
9.0 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pludmales pirmajā līnijā, netālu no golfa laukuma "Flamingo". Viesnīcas kopējā platība ir 150 000 kvadrātmetru. Viesnīcai ir savs ūdens atrakciju parks.Vairāk →
аватар leya.72
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca laba, ar ļ oti smieklī gu animā ciju, ir ū dens slidkalniņ i bē rniem un pieauguš ajiem. Reģ istrē š anā s: mē s ieradā mies pē cpusdienā . Mū s uzreiz iesē dinā ja labā istabā . Istaba bija divistabu, ar atseviš ķ u istabu bē rnam. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, ar ļ oti smieklī gu animā ciju, ir ū dens slidkalniņ i bē rniem un pieauguš ajiem.
Reģ istrē š anā s: mē s ieradā mies pē cpusdienā . Mū s uzreiz iesē dinā ja labā istabā . Istaba bija divistabu, ar atseviš ķ u istabu bē rnam. Viņ i labi iztī rī ja. Sadraudzē jos ar sievieti, kura tī rī ja. Bija ļ oti jauki, ik pa laikam atstā ju viņ ai š okolā des, un tad zem sē kliņ as spilvena atradu vietē jos saldumus : ))
Ē diens: ļ oti labs, viss svaigs un garš ī gs. Ir 3 a la carte. Iesaku tajā s pierakstī ties uzreiz pē c ieraš anā s, citā di tajos neiekļ ū siet. Ē diens bija vislabā kais zivju a la carte. Š is restorā ns ir uzbū vē ts kā kuģ is. Mē s pastā vī gi dzeram viesmī ļ iem, un mums nekad nebija problē mu ar galdiņ u.
Animā cija: vienkā rš i lieliska. Visu dienu jū s izklaidē jat, ū dens aerobika, š autriņ as, ū dens polo, pilates, vingroš ana, ir animā cija bē rniem, viņ iem pat ir uzcelta ī paš a mini pilsē tiņ a. Vakarā animā cijas š ovs ir obligā ts.
Pludmale: smilš aina, saulriets labs, bet nez kā pē c netika tī rī ts vispā r. Protams, pie netī rī bas ir vainojami arī paš i tū risti, kuriem grū ti izsmē ķ i iemest miskastē . Neskatoties uz to, darbinieki pludmali nemaz netī rī ja. Peldoties jū rā ir jā bū t uzmanī giem, jo ​ ​ tur ir medū zas. Man sakoda 2 reizes. Pē c tam peldē jos baseinos.
Teritorija: liela, pa to var staigā t un staigā t, bet tā visa ir piepildī ta ar ē kā m, jo ​ ​ to ir daudz un gandrī z visas ir 2 stā vu.
аватар doarun
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca bē rniem. Wi-Fi ne tikai neuztver teritorijā , bet arī reģ istratū rā . Ē diens vienmuļ š , nav bē rnu ē dienkartes, maz augļ u. Ja izvē laties starp Turciju un Tunisiju, debesī m un zemi. Otro reizi š ajā otrā s pasaules valstī reti kurš atgriezī sies. … Tomēr ▾ Viesnī ca bē rniem. Wi-Fi ne tikai neuztver teritorijā , bet arī reģ istratū rā . Ē diens vienmuļ š , nav bē rnu ē dienkartes, maz augļ u. Ja izvē laties starp Turciju un Tunisiju, debesī m un zemi. Otro reizi š ajā otrā s pasaules valstī reti kurš atgriezī sies. Tū re pegas organizē ta pretī ga (super Tunisija). Ekskursija uz Sahā ru - kvadracikli solī ja 35 dinā rus, bet ierodoties tuksnesī - 60 dinā rus. Vienkā rš i super!
аватар 062835
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ko lai saka: Tunisija ir valsts, kurā ne visi atgrieztos otrreiz, ja bū tu iespē ja aizlidot vismaz uz Ē ģ ipti un Turciju, Tunisija vē l nav pā rorientē jusies uz plaš u tū rismu, acī mredzot nav prioritā rs attī stī bas virziens. Visi, kas š ogad ieradā s (mū su viesnī ca bija 100% pilna), Tunisijā nokļ uva pirmo reizi. … Tomēr ▾ Ko lai saka: Tunisija ir valsts, kurā ne visi atgrieztos otrreiz, ja bū tu iespē ja aizlidot vismaz uz Ē ģ ipti un Turciju, Tunisija vē l nav pā rorientē jusies uz plaš u tū rismu, acī mredzot nav prioritā rs attī stī bas virziens. Visi, kas š ogad ieradā s (mū su viesnī ca bija 100% pilna), Tunisijā nokļ uva pirmo reizi.
Tajā paš ā laikā varu teikt, ka ar droš ī bu viss ir kā rtī bā . Tie, kas par to domā , lai ir mierī gi - uz katra stū ra ir patruļ a, valsts apsardze periodiski brauc pa pludmali ar kvadriķ iem, plus apsardze viesnī cas teritorijā . Tajā paš ā laikā jū s tos nepamanā t, bet, ja pievē rš at uzmanī bu, jū s saprotat, ka viss tiek kontrolē ts. Man š ķ iet, ka tagad situā cija ar Turciju un Ē ģ ipti ir daudz sliktā ka.
Mums patika viesnī ca, laba, ģ imene, turku piecī š u kvalitā te. Ū dens parks ir lielisks. Animā cija izdodas 5+, neuzbā zī ga un tajā paš ā laikā pastā vī gi kaut ko darot ar kā du. Jū ra bē rniem, visi apstā kļ i arī viņ iem - sā kot no bē rnu ē dienkartes (maza izvē le, bet tomē r. . . ) restorā nā ar augstiem krē sliem, bē rnu animā cija visas dienas garumā un vakara mini diskotē ka, uzpumpē š ana ī paš s baseins ar bē rnu slidkalniņ iem. Ē diens - normas, saldē jums cik grib, diennakts ē diens un tā tā lā k; alkohols, kā jau vairumā viesnī cu Turcijā , tikai vietē jais un bez alkohola), bet alus garš ī gs!
Tī rī bas ziņ ā istabā - pieņ emama, tī rī ta katru dienu, bet paklā ju trū kums, un telpu tips - savrupmā jas, liek par sevi manī t. . . Ierodoties tam pievē rš uzmanī bu, bet tad viss ok.
Viesnī cas teritorija liela, no viena gala lī dz otram var aiziet 10 minū tes, Tunisijai zaļ umu pietiek (salī dzinot ar Turciju, protams, par maz), pā rsvarā palmas.
Salī dzinot ar parasto tunisieš u dzī ves apstā kļ iem, š ī viesnī ca viņ iem š ķ iet paradī ze)
No mī nusiem - jū ra. 2/3 gadī jumu tas ir piesā rņ ots ar aļ ģ ē m un gruž iem, lai gan dibens ir smilš ains. Arī pludmale tiek tī rī ta slikti, gandrī z vienmē r krastā ir aļ ģ u bars. Š ajā laika posmā (jū lija sā kumā ) bija daudz lielu (10-15 cm diametrā ) medū zu, kuras š ad tad kā dam iedzē la. Smiltis nav baltas, jo daudzi cilvē ki maldā s par Tunisijas piekrasti. Viņ i saka, ka patieš ā m labas pludmales ir Hammametā , kas atrodas apmē ram 1.5 stundas brauciena attā lumā no Monastiras.
Kopumā varu teikt, ka var doties, ja plā nojat pavadī t absolū to lielā ko daļ u sava laika viesnī cā un ja nav iespē jas atpū sties Turcijā /Ē ģ iptē .
Kas attiecas uz viesnī cu - es ieteiktu to pā rē jā m (ar atrunu par jū ru).
аватар natalyakhvostov
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopā ar meitu atpū tā mies pagā juš ajā gadā , 2016. gada jū nija beigā s-jū lija sā kumā . Viesnī ca ir lieliska, ē diens ir labs, jū ra ir pirmajā rindā , lai arī ne pā rā k tī ra, un medū zas. … Tomēr ▾ Kopā ar meitu atpū tā mies pagā juš ajā gadā , 2016. gada jū nija beigā s-jū lija sā kumā .
Viesnī ca ir lieliska, ē diens ir labs, jū ra ir pirmajā rindā , lai arī ne pā rā k tī ra, un medū zas.
Mē s bijā m divā s brī niš ķ ī gā s ekskursijā s, Romas impē rijas amfiteā trī , pirmajā droš ā kajā pasaulē un treš ajā lielā kajā , bijā m vī na degustā cijā romieš u patricieš a villā , Nabeulas pilsē tā .
Visa valsts ir apstā dī ta ar olī vkokiem, tunisieš i ir draudzī gi un gandrī z visi ir bilingvā li, franč u valoda ir otrā valoda.
Valū ta ir Tunisijas dinā rs, mainī jā m turpat viesnī cā , punkts reģ istratū rā .
Bija akvaparks, bet Ē ģ iptē brī vu apļ u nav, jā pē rk. Viņ i ī paš i nebrauc, pā rsvarā bē rni.
Vairā ki baseini, tī ri.
Pludmale laba, smiltis baltas un smalkas, atkritumu maz.
Ir bē rnu klubs un animā cija, bet tas mū s maz interesē ja.
A la carte restorā ni ir rezervē ti noteiktā s stundā s, mē s tur nekad netikā m.
Wi-fi visur ir labs, mē s to noķ ē rā m istabā .
Istaba tika iztī rī ta labi, katru dienu, nekas mums netrū ka.
Kā dus jautā jumus rakstī si, gada laikā kaut kas ir aizmirsts, bet es tū lī t atcerē š os.
отлёт море! пляж, море! первый вечер в отеле пляж пляж, море!  море! пляж, море!


VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на первой линии пляжа, недалеко от поля для гольфа «Фламинго».

Общая площадь территории отеля — 150 000 квадратных метров. Отелю принадлежит собственный аквапарк.

Atrašanās vieta 10 км от центра г. Монастир. 12 км от центра г. Сусс.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан: Meridian: завтрак, обед и тематический ужин.

Blue & Blue (средиземноморская кухня): ресторан а ля карт входит в формулу "UAI" и предлагает широкий выбор блюд средиземноморской кухни, работает 6 дней в неделю по предварительной резервации.

El Pescado (рыбный ресторан): ресторан а ля карт входит в формулу "UAI". К услугам гостей широкий выбор блюд из морепродуктов, работает 6 дней в неделю по предварительной резервации.

Churrasacaria (бразильская кухня): ресторан расположен прямо на пляже.

Работает 6 дней в неделю по предварительной резервации, зависит от погодных условий.

Sofra (тунисская кухня): в восточном стиле, работает 6 дней в неделю по предварительной резервации.

Бары: лобби-бар, Диско-бар, бар у бассейна, бар на пляже, бар в Аква-парке - выбор безалкогольных напитков, кофе и чая, соки и коктейли, местные алкогольные напитки, разливное пиво, столовое вино. Все бары включены, за исключением Prime One Bar.

L’Express: большой выбор закусок, безалкогольные и алкогольные напитки включены в формулу "Ультра все включено". Работает 24/7.

Krick Krack: обед и ужин для детей "крику Krack" по предварительной резервации.

Sandwich & Pasta Corner: расположен на пляже, предлагающий большое разнообразие бутербродов и блюда из макарон.

Prime One Bar: безалкогольные напитки, местные алкогольные и некоторые импортные алкогольные напитки.

Три открытых бассейна (1 бассейн только для взрослых, до 16 лет) и крытый бассейн.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem ONE Kids’ Adventure Club: ONE Kids (3–7 лет), ONE Maxi (8-12 лет), ONE Teenagers (13-17 лет). Детский бассейн с 4 разными горками (Осьминожка, Черепаха, Кролик, Корабль с 3 горками).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Теннисные корты с жестким покрытием; уроки тенниса и освещение платно; 18-луночное поле для гольфа «Фламинго».
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего 396 бунгало и 90 номеров, расположенных в 2 этажных зданиях.

Istabās

Кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телефон, фен, холодильник, душ, терраса.

Adrese Skanes, Route touristique - BP 62 5029 Monastir, Tunisie
Tālruņi: Tel: 00216-73 521 750 Fax: 00216-73 521 755
Tīmekļa vietne: ONE Resort Aqua Park & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, гольф (платно), баскетбол, футбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.