Neptunia Beach 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 6.510
№11 viesnīcas reitingā Monastira
7.3 Numurs
6.6 apkalpošana
6.9 Tīrība
6.6 Uzturs
5.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Monastiras tūrisma rajona Skanes centrā. Uz vietas un apkārtnē var nodarboties ar dažādām aktivitātēm.Vairāk →
аватар nelek1506
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz pozitī vajā m atsauksmē m un vē rtē jumiem. Pilnī gi piekrī tu odorotch apskatam. Zinā jā m, ka tiksim uz 3 zvaigznē m, tač u š ai viesnī cai var pieš ķ irt tikai 1 zvaigzni par jū ras tuvumu. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz pozitī vajā m atsauksmē m un vē rtē jumiem. Pilnī gi piekrī tu odorotch apskatam. Zinā jā m, ka tiksim uz 3 zvaigznē m, tač u š ai viesnī cai var pieš ķ irt tikai 1 zvaigzni par jū ras tuvumu. Jū ra ir ļ oti netī ra, un nož ogotā peldvieta ir ļ oti maza, jo netā lu bā zē jas laivas vizinā š anai ar banā niem, siera kū kā m un izpletņ iem. Turklā t tas ir pilns ar medū zā m. Baseins nav paredzē ts pilnai viesnī cas noslogoš anai. Man nebija brī vi jā peld. Viņ i barojas slikti. Trauki ir netī ri un saplī suš i. Ierī ces nepietiek, jā skrien pa visu ē damistabu pē c sā lstraukiem. No augļ iem pusdienā s un vakariņ ā s bija tikai arbū zs. Salā tu nav vispā r. Atseviš ķ i ir bļ oda sasmalcinā tu sarkano kā postu, bļ oda ar tomā tiem, bļ oda stipri marinē tiem dā rzeņ iem un daž i mē rces. Tajos dā rzeņ os, kas netika ē sti nā kamā s dienas priekš vakarā , viņ i mums pusdienā s pievieno nedaudz gaļ as un aknu un sautē . Ja viņ i gatavo vistu, tad tie ir tikai kauli un uz tiem nav daudz gaļ as, mē s to saucam par zupas komplektu, bet viņ iem ir vista. Jū s nā kat uz ē damistabu ar vienu domu: ja tikai nesaindē sieties. Tikai garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Biezputra pretī ga, rī si negatavi un kraukš ķ ī gi uz zobiem. Viesnī ca ietaupa uz visu. Kondicionieris centrā lais, gaiss neatdziest. Istabā atrasties nav iespē jams, nosmakt no karstuma. Tuvumā nav veikalu vai kafejnī cu. Pat pastaigā ties nav kur. Lī dz veikalam jā brauc 13-15 km. Patiesī bā mē s nevarē jā m sagaidī t, kad varē sim doties prom. Ž ē l izniekota atvaļ inā juma un naudas. Par 12 naktī m š ajā atkritumu izgā ztuvē samaksā jā m vairā k nekā.100 tū kstoš us rubļ u. Var jau bū t, ka vē l atbraukš u uz Tunisiju, bet ne uz š o "viesnī cu". Izdzī voja š ajā viesnī cā no 29.06. 2018 lī dz 07.11. 201.126. istabā .
аватар odorotch
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ī sā k sakot, tas ir š oks! Neticiet visā m lieliskajā m atsauksmē m, ko raksta cilvē ki. Š ī ir sliktā kā viesnī ca, kurā esam bijuš i pē dē jo desmit gadu laikā . Pē c atraš anā s vietas: numuri ir lī dzī gi numuriem, tač u no daž iem paveras skats uz atkritumiem. … Tomēr ▾ Ī sā k sakot, tas ir š oks! Neticiet visā m lieliskajā m atsauksmē m, ko raksta cilvē ki. Š ī ir sliktā kā viesnī ca, kurā esam bijuš i pē dē jo desmit gadu laikā .
Pē c atraš anā s vietas: numuri ir lī dzī gi numuriem, tač u no daž iem paveras skats uz atkritumiem. Tī rī š ana ir vā ja, tajā ietilpst gultas saklā š ana, drē bju izlikš ana uz tā s un tualetes papī ra pievienoš ana. Grī das var mazgā t, tač u pē c skata to nav iespē jams uzminē t.
Uzturs: tas ir vienkā rš i š ausmī gi.
Viesnī cas restorā nā valda antisanitā ri apstā kļ i: darbinieki strā dā bez cimdiem, š ķ ī vji nav mazgā ti, ē diens absolū ti nekvalitatī vs, daudziem viesnī cas viesiem ir caureja, vemš ana, smaga saindē š anā s ar drudzi. Ē st vienkā rš i nav iespē jams: ē diens ir ļ oti pikants, trekns, sā ļ š , biež i skā bs. Brokastī s nevā rī ti rī si uz ū dens ar piena pilienu, jogurti, kas atš ķ aidī ti ar ū deni. Pusdienā s un vakariņ ā s salā tu bardaks no lietotiem produktiem, pikanta zupa, piedevas un siltie ē dieni vienkā rš i peld taukos un garš vielā s, savukā rt sortiments praktiski nemainā s. Nemaz nepalī dz skandā li ar restorā na darbiniekiem.
No izklaides: animatori, protams, cenš as, tač u tas neglā bj kopē jo nož ē lojamī bas iespaidu.
Iepirkš anā s: tuvumā nav veikalu, principā augļ iem un visam citam, kas jums nepiecieš ams, lai dotos vai nu uz Monastiru, vai uz Susu. Lē tā k par autobusu.
Viesnī cas tuvumā vispā r nav kur staigā t!
Jū ra: skaista bē rniem un neinteresanta pieauguš ajiem - lī dz jostasvietai pie bojā m. Lai atrastu dziļ umu, jums jā atkā pjas no krasta par 200-300 metriem.
Bā ri: kā visur citur, ar atš ķ aidī tu alu un dzē rieniem. Normā las tē jas un kafijas vispā r nav, š vaki.
Saskaņ ā ar kopē jo infrastruktū ru ar kaimiņ u viesnī cu, par kuru viņ i raksta: jū s varat nā kt tikai uz izrā di un peldē ties baseinā . Tas ir viss. Nav kopē jas infrastruktū ras.
Ī sā k sakot: visu viesnī cā kaut kā var paciest, izņ emot ē dienu. Pē c viņ as viesnī cā nekas cits kā vien vē lme izdzī vot un atgriezties mā jā s nerodas.
Š ī ir š ausmī ga viesnī ca!
аватар lenazzz75
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Netā lu no lidostas un pludmales tieš i no viesnī cas Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet garš ī gs, pieejams katrai gaumei Wei Fi noķ erta istabā , bet ne visi. Ir vairā ki piekļ uves punkti ar vienu un to paš u paroli, tā pē c nav problē mu Personā ls ir ļ oti draudzī gs Visi alkoholiskie dzē rieni ir atš ķ aidī ti lī dz bezalkoholiskajam stā voklim) sā kumā uzskatī ja, ka tas ir mī nuss un nož ē loja, ka neatnesa savu, bet pē c sarunas ar citu viesnī cu iemī tniekiem, kur viss ir oriģ inā ls un stiprs, sapratu, ka tas ir liels pluss. … Tomēr ▾ Netā lu no lidostas un pludmales tieš i no viesnī cas
Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet garš ī gs, pieejams katrai gaumei
Wei Fi noķ erta istabā , bet ne visi. Ir vairā ki piekļ uves punkti ar vienu un to paš u paroli, tā pē c nav problē mu
Personā ls ir ļ oti draudzī gs
Visi alkoholiskie dzē rieni ir atš ķ aidī ti lī dz bezalkoholiskajam stā voklim) sā kumā uzskatī ja, ka tas ir mī nuss un nož ē loja, ka neatnesa savu, bet pē c sarunas ar citu viesnī cu iemī tniekiem, kur viss ir oriģ inā ls un stiprs, sapratu, ka tas ir liels pluss. Jū s saprotat, ka atpū sties pie piedzē ruš ā s kompā nijas nemaz nav ē rti
Bija apmierinā ti
klusa atpū ta)
аватар Alexandra11111
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Paņ ē mā m biļ eti par 750 dolā riem diviem. Viesnī ca, kā viesnī ca, es teiktu, ka tā ir pā rliecinoš a 4 ar nelielu mī nusu. Milzī gs pluss, ka tā ir 1 rinda. Viesnī cā , teritorijā , zona pie baseina, numuriņ i tī ri, smiltis netī ras pludmalē un netiek tī rī tas, plastmasas sauļ oš anā s krē sli, matrač u pā rvalki un dvieļ i ir veci, bet tie ir ! ! ! Reģ istratū rā teica, lai par 1 pludmales dvieli jā atstā j depozī ts 10 eiro, dvieli var mainī t katru dienu pret tī ru, bet neviens to neuzrauga un depozī tu var arī neatstā t, bet paprasī t apkopē jai vairā k. … Tomēr ▾ Paņ ē mā m biļ eti par 750 dolā riem diviem. Viesnī ca, kā viesnī ca, es teiktu, ka tā ir pā rliecinoš a 4 ar nelielu mī nusu. Milzī gs pluss, ka tā ir 1 rinda. Viesnī cā , teritorijā , zona pie baseina, numuriņ i tī ri, smiltis netī ras pludmalē un netiek tī rī tas, plastmasas sauļ oš anā s krē sli, matrač u pā rvalki un dvieļ i ir veci, bet tie ir ! ! ! Reģ istratū rā teica, lai par 1 pludmales dvieli jā atstā j depozī ts 10 eiro, dvieli var mainī t katru dienu pret tī ru, bet neviens to neuzrauga un depozī tu var arī neatstā t, bet paprasī t apkopē jai vairā k. dvieļ i, viņ i tur ir ļ oti draudzī gi un pieklā jī gi. Tī rī š ana katru dienu, atstā jā m 1 dolā ru. Par uzturu vispā r nav sū dzī bu, tas ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs (katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s stabili ir zivs, gaļ a un vista, nebija augļ u no arbū za, apelsī niem, plū mē m, eksotikas, bet neaizmirstiet, ka tas ir 3*, salā ti vienmuļ i, bet vienmē r svaigi un garš ī gi, pusdienā s vienmē r bija saldē jums un frī kartupeļ i) Turcijā bija 3*, tā tad š ī s ir debesis un zeme !! !
Personā ls ļ oti draudzī gs, nerunā krieviski, bet cenš as tevi saprast. No alkohola viņ i dzē ra alu un vī nu, ļ oti pieklā jī gi, pā rē jie nemē ģ inā ja. Vienmē r bija uzvā rī ta kafija no aparā ta un termoss, smalkmaizī tes brokastī s ir dievī gas! ! ! Slaidi strā dā ja vairā kas stundas dienā , bet ar to pilnī gi pietika, reģ istratū rā bija Wi-Fi, caur kuru varē ja droš i runā t pa viber.
Ļ oti patī kams un pozitī vs gids stā stī ja par ekskursijā m, iedeva lapiņ u ar cenā m, un neko neuzspieda, bijā m pā rsteigti, un tad uzzinā jā m, ka Tunisijā cenas gidam un "huksterim" ir tas pats un viss nostā jā s savā s vietā s)))
Tunisijā ir ļ oti lē ts taksis, sabiedriskais transports, izklaide (banā ns, skrejritenis, planš ete utt. ) veikalos, cenas tā das paš as kā pie mums, suvenī ri arī lē ti, lē tā ki kā Ukrainā .
Lai gan valsts ir musulmaņ u, bet cilvē ki ir ļ oti kontakti, draudzī gi un vienmē r labprā t palī dz.
Ļ oti iesaku š o viesnī cu un Tunisiju kopumā! ! !
аватар pisanen75
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena visiem. Vakar atgriezā mies no š ī s brī niš ķ ī gā s viesnī cas, tā pē c iespaidi ir diezgan svaigi. Mē s ar ģ imeni neesam tie pieredzē juš ā kie tū risti - lī dz š im esam bijuš i tikai Krē tā , Ē ģ iptē un Turcijā , pirmo reizi viesojā mies Tunisijā , un tad nejauš i, varē tu teikt, jo lidoš anai bija palicis ļ oti maz laika. … Tomēr ▾ Laba diena visiem. Vakar atgriezā mies no š ī s brī niš ķ ī gā s viesnī cas, tā pē c iespaidi ir diezgan svaigi. Mē s ar ģ imeni neesam tie pieredzē juš ā kie tū risti - lī dz š im esam bijuš i tikai Krē tā , Ē ģ iptē un Turcijā , pirmo reizi viesojā mies Tunisijā , un tad nejauš i, varē tu teikt, jo lidoš anai bija palicis ļ oti maz laika. prom vismaz kaut kur, un no tā , ka "dega" bija tikai Tunisija. Rezervē jā m citu viesnī cu, bet vē lā k izrā dī jā s, ka tā vairs neuzņ em tū ristus, tā pē c viņ i piedā vā ja lī dzvē rtī gas izvē lē ties, viena no tā m bija Neptunia, kuru mē s patiesī bā izvē lē jā mies. Braucā m, godī gi sakot, gaidot visā das viltī bas no Tunisijas vispā r un no viesnī cas konkrē ti, bet, kā izrā dī jā s, velti. Par Tunisiju nerakstī š u, š eit nav runa par viņ u, bet viesnī ca mū s pā rsteidza. Pati viesnī ca principā nekas ī paš i ievē rī bas cienī gs, viesnī ca kā viesnī ca. Tā atraš anā s vieta tomē r ir ļ oti veiksmī ga, jo atrodas gandrī z paš ā jū ras krastā - ej garā m baseinam - un te nu tas ir - skaists, caurspī dī gs, zili zils. Bet es gribē tu pastā stī t par cilvē kiem, kas strā dā š ajā viesnī cā - visi, sā kot no reģ istratū ras un beidzot ar apkopē ju, uzvedas tā , it kā bū tu viņ u tuvs radinieks, un viņ i to dara absolū ti patiesi. Protams, jā saka, ka viņ i pret jums tā izturas tikai tad, ja jū s viņ iem atbildat ar to paš u. Ieradā mies naktī , noguruš i, mū s uzreiz paē dinā ja vakariņ ā s (lai gan restorā ns tobrī d jau sen nestrā dā ja), ievietoja istabā . No rī ta, atpū tuš ies, nolē mā m mainī t istabu, jo tomē r gribē jā m skatu uz jū ru. Aizgā jā m uz reģ istratū ru, palū dzu mainī t istabu, lika pagaidī t lī dz 12 lī dz izrakstī š anā s un 12, kad izdomā jā m koferi uzreiz iedeva atslē gu citai skaistai istabai ar skatu uz jū ru. . Istabas tiek uzkoptas katru dienu, sā kumā istabenei neko neatstā jā m, bet no treš ā s dienas kā pateicī bas zī mi sā kā m atstā t dinā rus. Patiesī bā es gribē ju visiem kaut kā pateikties, viņ i ir tik jauki cilvē ki. . Restorā na darbinieki skraida apkā rt, notriekti, lai visiem patiktu, š efpavā ri cenš as, cenš as visus pabarot pē c iespē jas daudzveidī gā k un garš ī gā k, bā rmeņ i smaida, visiem ir labs garastā voklis. Vakarā pirms izbraukš anas nolē mā m pasē dē t pludmalē , atvadī ties no jū ras, iedzert viņ u vietē jo vī nu - apsargs mū s ielaida, novē lē ja labu vakaru, atnā cā m, paņ ē mā m divus sauļ oš anā s krē slus - apsē dieties uz viena, lietojiet otrs galdiņ a vietā , tikai izmitinā ts - mē s trī s, protams, ne pā rā k ē rti sē dē t uz viena solā rija, skatā mies uz kā du ejam, ir jau tumš s, neko nevar redzē t. Viņ š nā k tuvā k, un š is vectē vs, apsargs, mums no bā ra atnesa trī s krē slus, lai mē s varē tu labi sē dē t, un viņ š paņ ē ma sauļ oš anā s krē slu un pats to aiznesa uz vietu. Un viņ i visi strā dā , lai atpū tnieki justos labi. Atseviš ķ i es gribu atzī mē t animatoru zē nus, kuri vē l vairā k atš ķ ir š o viesnī cu no iepriekš ē jā m, kurā s mē s bijā m. No agra rī ta lī dz vē lam vakaram tie rada jautru un svē tku noskaņ u viesnī cas viesiem. . Tie, kas nevē las piedalī ties izklaidē s un vispā r nesazinā s ar animatoriem, un mē s piedalī jā mies visā s viņ u rī kotajā s aktivitā tē s, mē s bijā m ļ oti apmierinā ti, mums bija jautri un interesanti. Ī paš i izceļ as animators Tito, brī niš ķ ī gs puika, ar kuru ir patī kami komunicē t, un vienkā rš i apbrī not, kā viņ š dejo, izklaidē jas, liels prieks, puisim ir tā da enerģ ija, viņ š vienkā rš i spī d no visa, un uzreiz ir skaidrs kā Viņ am ļ oti patī k darbs, ko viņ š dara. Viņ š ir iesaistī ts. Kopumā es viņ iem ļ oti pateicos, par to, ka ir tā das vietas, kur var atpū sties ne tikai fiziski, bet arī ar dvē seli, un, ja man jautā tu, kur es noteikti vē lē tos atgriezties vē lreiz, es noteikti atbildē tu, ka Neptū nijā .
аватар dart23
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti mā jī ga neliela viesnī ca. Pirmā lī nija, jū ra ir tuvu. Peldbaseins ar slidkalniņ iem. Numuri ir vidē ja izmē ra. Istabā ir ledusskapis. Ē diens ir pieklā jī gs, bet ir rindas un nepietiek trauku un galda piederumu. Animā cija ē rcei. … Tomēr ▾ Ļ oti mā jī ga neliela viesnī ca. Pirmā lī nija, jū ra ir tuvu. Peldbaseins ar slidkalniņ iem. Numuri ir vidē ja izmē ra. Istabā ir ledusskapis. Ē diens ir pieklā jī gs, bet ir rindas un nepietiek trauku un galda piederumu. Animā cija ē rcei. Viesnī cas teritorija ir ļ oti maza, bet kopta. Viesnī ca ir stabila trī s zvaigznes.
аватар Viktoriyaol
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca, visur tī rī ba, labs remonts. Mē s iekā rtojā mies vē lā vakarā , bet neskatoties uz to viss notika visaugstā kajā lī menī . Mums nebija laika dabū t pases, jo mums jau atnesa grā dī gos dzē rienus. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, visur tī rī ba, labs remonts. Mē s iekā rtojā mies vē lā vakarā , bet neskatoties uz to viss notika visaugstā kajā lī menī . Mums nebija laika dabū t pases, jo mums jau atnesa grā dī gos dzē rienus. Istaba diezgan plaš a, ir plazma, tualetes galdiņ š , liels balkons ar galdu un sē dekļ iem. Personā ls ir ā rkā rtī gi draudzī gs, visi zina angļ u valodu, daž i pat runā ja ukraiņ u valodā (daž as frā zes). Baseins atrodas blakus viesnī cai. Ir arī trī s slidkalniņ i un viens mazajiem apmeklē tā jiem. Ir tikai trī s baseini: lielais baseins ar dziļ umu 1.8-1 m un trī s baseini bē rniem. Uzreiz aiz baseina ir ieeja jū rā . Sauļ oš anā s krē sli un matrač i ir bez maksas, tos jums atnesī s puisis vai pludmales apsargs. Animatori strā dā ar uzviju. Jauni aktī vi puiš i, kuri neļ aus jums garlaikoties. Mū s paē dinā ja neparasti, it ī paš i mū su izbraukš anas dienā , kad beidzā s Ramadā ns.
Bija viss, sā kot no olī vā m un daž ā diem salā tiem lī dz grilē tai vistas un tunč a filejai.
Ir arī daž ā di konditorejas izstrā dā jumi un saldumi. Mums bija AI, lai jū s varē tu bā rā paņ emt ū deni pudelē s bez maksas. Apkopē ja katru dienu rū pī gi tī rī ja (nomainī ja pat gultas veļ u un dvieļ us).
Mī nuss tikai tas, ka viesnī ca atrodas tā lu no civilizā cijas: tuvā kā apdzī votā vieta ir 30 minū š u gā jiena attā lumā , savukā rt Susas pilsē ta un klosteris ir 10 minū š u brauciena attā lumā ar automaš ī nu. Man arī nepatika viņ u sulas (izskatī jā s pē c atš ķ aidī tiem ķ ī miskiem dzē rieniem). Pie jū ras atrodas daž ā das "barigas", kas mudina iegā dā ties daž ā dus ķ ī nieš u krā mus. Mū zika skanē ja skaļ i tikai lī dz 10-11, bet ar aizvē rtu balkonu gandrī z nebija dzirdama.
Bet kopumā viesnī ca pā rspē ja visas cerī bas!
аватар sylisa
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir tī ra un pilnī gi jauna, kā teica, tā tika atvē rta pē c remonta (bet izskatā s, ka viss ir jauns) Apstā kļ i ir labi Ē diens ļ oti pieklā jī gs, ī paš i smalkmaizī tes un kū kas Trū kumi jū ra bija netī ra pē c vē tras un medū zas koza Man paveicā s, bet bija upuri no viņ u kodumiem To var pā rdzī vot, bet pats galvenais trū kums ir, manuprā t, skatuve blakus viesnī cai un mū zika skan tik skaļ i, ka nevar dzirdē t, ko viņ i saka tev un ir izklaide lidz 12 naktī nevar gulē t kamē r mū zika norim. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tī ra un pilnī gi jauna, kā teica, tā tika atvē rta pē c remonta (bet izskatā s, ka viss ir jauns) Apstā kļ i ir labi Ē diens ļ oti pieklā jī gs, ī paš i smalkmaizī tes un kū kas Trū kumi jū ra bija netī ra pē c vē tras un medū zas koza Man paveicā s, bet bija upuri no viņ u kodumiem To var pā rdzī vot, bet pats galvenais trū kums ir, manuprā t, skatuve blakus viesnī cai un mū zika skan tik skaļ i, ka nevar dzirdē t, ko viņ i saka tev un ir izklaide lidz 12 naktī nevar gulē t kamē r mū zika norim. Vispā r jū ru var atslā bt gā jiena attā lumā un baseins arī labs kam tur patī k peldē ties Viņ i labi izturas pret krieviem es varu' nesaki neko, viss ir ļ oti pieklā jī gi un nemaz nav tā lu no lidostas 15-20 minū š u attā lumā . Nav jā maksā par sauļ oš anā s krē sliem un, ja vē lies, var dabū t arī daudz ū dens
первое фото столовая холл  рецепшн бассейн на заднем плане  отдельный домик с номерами  главное  здание отеля


iemiesojums asenkina
vai istabā ir mini bārs vai mini ledusskapis? varbūt par papildus samaksu?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в самом сердце туристической зоны Сканес города Монастир. На территории отеля и в его окрестностях можно заняться различными видами активного отдыха.

Atrašanās vieta 17 км от г. Сусс. 3 км от аэропорта Хабиба Бургибы. 65 км от аэропорта Энфида. 170 км от столицы Тунис.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, сувенирный магазин, места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • akvaparks un slidkalniņi
  • aerobika
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 100 номеров.

Istabās

Телевизор, телефон, балкон, фен, кондиционер.

Adrese Zone Touristique, Skanes, 5000 Монастир, Тунис
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.