Le Soleil Bella Vista Resort Hotel 4*– Atsauksmes

13
Novērtējums 6.810
№4 viesnīcas reitingā Monastira
6.8 Numurs
6.3 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.4 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tieši Skanes pludmalē, 8 hektāru platībā. Teritorijā ir vairāki restorāni, bāri un baseini, SPA centrs, ūdens slidkalniņi, izklaides pieaugušajiem un bērniem. Viesnīca piemērota aktīvai ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар harkovskaja
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Plā nojam nā kt š ogad. Jā , viesnī ca ir 4 zvaigznes, bet diezgan pelnī ti paš as viesnī cas struktū ra ir pā rdomā ta un ē rta. Tā tad jū s varat droš i izvē lē ties š o viesnī cu, par negodī giem darbiniekiem? Es nezinu, mē s ar viņ iem nesaskā rā mies. … Tomēr ▾ Plā nojam nā kt š ogad. Jā , viesnī ca ir 4 zvaigznes, bet diezgan pelnī ti paš as viesnī cas struktū ra ir pā rdomā ta un ē rta. Tā tad jū s varat droš i izvē lē ties š o viesnī cu, par negodī giem darbiniekiem? Es nezinu, mē s ar viņ iem nesaskā rā mies. Viss izdevā s labi, pā rē jais palika atmiņ ā tikai ar labā m emocijā m. Es pat teiktu, ka ne visos 5 ir putu ballī tes. Vispā r jau maizes un cirka pietiek.
аватар anastasia_mk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sveiki tautieš i. Es rakstu to, ko esmu pieredzē jis. Es devos uz š o viesnī cu ar savu 6 gadus veco dē lu. Tas, ka no deklarē tajā m č etrā m zvaigznē m viesnī ca iegū st stabilu trī s, ir skaidrs no citā m atsauksmē m. Pā rē jo aizē noja divi momenti: ieradā mies ar gnī das galvā un vietē jais SPA. … Tomēr ▾ Sveiki tautieš i. Es rakstu to, ko esmu pieredzē jis. Es devos uz š o viesnī cu ar savu 6 gadus veco dē lu. Tas, ka no deklarē tajā m č etrā m zvaigznē m viesnī ca iegū st stabilu trī s, ir skaidrs no citā m atsauksmē m. Pā rē jo aizē noja divi momenti: ieradā mies ar gnī das galvā un vietē jais SPA. . . Man ir aizdomas, ka mans dē ls noķ ē ra parazī tus baseinā , kur viņ š peldē jā s trī s reizes visa atvaļ inā juma laikā , es nepeldē jos plkst. viss, jo katru rī tu redzē ju, kā vietē jie Arkharovets izgā ja ā rā ar spainī ti balinā tā ju un vienmē rī gi izklā ja pa baseinu. Mū su istabā bija skats uz baseinu. Viņ i to tī rī ja ar ī paš u putekļ u sū cē ju ā rkā rtī gi reti. Hlora smaka bija jū tama jau pieejot pie baseina. Pā rsvarā š ajā baseinā peldē jā s neskaitā mi alž ī rieš i, no turienes ā rā nekā pa, jū rā viņ u bija daudzkā rt mazā k. Viņ i tur peldē jā s stundā m ilgi kā ģ imenes ar saviem bē rniem. Viņ u sievietes burkini izskatī jā s ļ oti lī dzī gas pingvī niem. Man nav nekas pret š iem cilvē kiem, bet viņ u tieš ā m ir pā rā k daudz. Slī dkalniņ i pie viesnī cas ir pretī gi, savienojumi tur ļ oti vā ji izgatavoti, sā p braukt, bet tas š os cilvē kus neapturē ja, slidkalniņ u darbī bas laikā viņ u rinda nebeidzā s. Mans dē ls vienreiz jā ja, ieplestā m acī m skrē ja pie manis un vairs tur nebrauca. Bija bezgalī gas rindas ne tikai uz slidkalniņ iem, bet arī pē c virtuļ iem un tortiljā m.
Vietē jais SPA ir ļ oti krā saina vieta. . . Ja nolemjat tur doties, tad esiet gatavi tam, ka maska ​ ​ jums tiks uzklā ta ar otiņ u, kas starp klientiem netiek mazgā ta! ! ! Un, kad jū s viņ iem izsakā t piezī mi, viņ i ļ oti patiesi nesaprot, kas par problē mu, kā pē c mazgā t otu? Viņ i tā saka! Viņ iem tā ir norma! Tā pē c daudzi uzlē ca herpes uz lū pā m. Daudzi masā ž as terapeiti nesmarž o patī kami, vai nu viņ i netī ra zobus, vai arī viņ iem ir problē mas ar zarnā m, un, kad viņ i noliecas un kaut ko saka, tas ir ā rkā rtī gi nepatī kami. Ja masā ž as terapeitam ir labs garastā voklis, tad masā ž a veiksies labi, ja nē , tad attiecī gi bū s slikti. Viņ i var veikt masā ž u 20 minū tes no deklarē tajā m 50. Meitenes! Esi gatavs tam, ka tie ielī dī s tavā s apakš biksē s! Un š ā di viņ i izkliedē limfu, tieš i makstī , atvainojiet, protams. . . Vai arī viņ i saspiedī s krū tis, spē lē sies tieš i ar sprauslā m vai mē ģ inā s skū pstī ties ar savu dusmī go muti. Pē c tam viena masā ž as terapeite gaumī gi saņ ē ma no manis sejā ! ! ! Viņ u hamam nav karsts, tas neatver nekā das poras. Masā ž as eļ ļ a, uzklā jot, smarž o, piemē ram, pē c vaniļ as, bet izejot ā rā pē c procedū rā m jau sā k smirdē t pē c saulespuķ ē m. Ar jaudī gu duš u tiek domā ta š ļ ū tene ar augstu spiedienu, no kuras tiek laistī ti klienti. Lū k, atkal kā dā noskaņ ojumā tu ieskrisi! Ja pē kš ņ i kundzei, kura ir atbildī ga par š o "duš u", nebū s noskaņ ojuma, procedū ra neizdosies. . . Bija tū risti, kuri atdeva naudu par SPA. Dvieļ i starp klientiem, starp citu, arī tur nemainā s, tu guli, bet ir mitrs! Peldmē teļ i vienmē r ir tī ri, bet tie ne vienmē r ir pieejami!
Pats SPA ir netī rs, un iespē jams, ka es tur savā cu kukaiņ us, nebrī nī š os.
Gide no Coral Jekaterina ir ā rkā rtī gi nepatī kams cilvē ks. . . Š ī Mā rpala kundze ir tik nekaunī ga savā s acī s un saka, ka, ja jū s nebrauksit ekskursijā s, jums nav jā nā k pie manis, viņ a nepalī dzē s. vairā k nekā vienā jautā jumā . Daudzi ar viņ u cī nī jā s. Par viņ u bija daudz sū dzī bu. Atlaidina Katjuku lī dz galam!
Biedrs, kurš tev piedā vā s SPA, ļ oti labi runā krieviski un sola zelta kalnus! Ja atteiksies, viņ š noteikti skaļ i apvainosies! Kā jū s varat ierasties Tunisijā un apmeklē t spa? Jū s esat idioti! ! ! Nav arī par ko kautrē ties! Viņ š stā sta pasakas, ka viņ š ir ā rsts, un visi SPA centra darbinieki ir fizioterapeiti, un paš i darbinieki saka, ka viņ i ir parastie masieri!
Jaunā animā cija vienkā rš i nav-par-ko! Retas izlietnes! Starp citu, viņ i dzer par velti, viņ i uzkā ps uz skatuves un sā ks grū stī ties, dusmoties! Viņ i nevar piesaistī t pū li, visi notikumi ir neveiksmes. Viņ u vingrinā jumi un ū dens aerobika ir jā redz! Vā rdi nevar aprakstī t! Ž ē l, ka iepriekš ē jos puiš u animatorus noņ ē ma, tā pē c viņ i bija forš i! ! ! Un š ie. . . Trū kst vā rdu. . . Viņ i atļ aujas sev daudz, var š ļ akstī t ū deni no baseina un domā t, ka tas ir ļ oti jautri! Viņ i ir arī ļ oti savtī gi. Nav patī kami uz viņ iem skatī ties.
Mē beles istabā s ir vecas, laiks mainī t, ja pretendē uz č etrā m zvaigznē m.
Neapskauž u tos, kam no istabas paveras skats uz baseinu, blakus ir skatuve, kur lī dz vienpadsmitiem skan skaļ a mū zika ar š iem animatoriem. Aizmigt var, bet pie tā ir jā pierod.
Man ļ oti patika bē rnu klubiņ š , katru dienu skolotā ji ar bē rniem mā cā s angļ u valodu, amatniekus, dejo aizdedzinoš i ar bē rniem minidiskotē kā , un beigā s viņ i svinī gi pasniedz bē rniem diplomus un karogus. Priecā jos, ka mū su klubā neiet alž ī rieš u bē rni.
Arī Tunisijas darbinieki, esiet veseli!
Iepriekš viesnī ca piederē ja starptautiskai ķ ē dei, tagad tā ir nonā kusi privā tā s rokā s, agrā k bija daudz labā ka.
 Гранатовое дерево. Растёт около парадного входа в отель.  А это раздевалка в СПА Приходим в номер, а там такой сюрприз... Зачем из перца семечки удалять? Турист сам возьмёт и уберёт их! Такое блюдо подают в итальянском ресторане при отеле. Облезлый диванчик в раздевалке в СПА, он очень хорошо гармонирует со шкафчиками
аватар Meg11186
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Galvenie plusi: krā š ņ a jū ra - tī ra, sekla, silta. Galvenais trū kums ir zā dzī ba pludmalē . Mū su kompā nija 4 cilvē ku sastā vā atvaļ inā juma laikā pazaudē ja dā rgā s saulesbrilles (nozagtas, kamē r mē s snaudā mies pē c vakariņ ā m sauļ oš anā s krē slos), brilles redzei, cepuri, somiņ u ar saules aizsargkrē mu un viesnī cas dvieli. … Tomēr ▾ Galvenie plusi: krā š ņ a jū ra - tī ra, sekla, silta.
Galvenais trū kums ir zā dzī ba pludmalē . Mū su kompā nija 4 cilvē ku sastā vā atvaļ inā juma laikā pazaudē ja dā rgā s saulesbrilles (nozagtas, kamē r mē s snaudā mies pē c vakariņ ā m sauļ oš anā s krē slos), brilles redzei, cepuri, somiņ u ar saules aizsargkrē mu un viesnī cas dvieli. Kas zog, nav skaidrs. Vai nu mū sē jie, vai arā bi. . . Pē dē jo bija daudz: augstprā tī gi, pavirš i un skaļ i.
Viss pā rē jais ir atkarī gs no jū su veiklī bas pakā pes. Ē diens ir specifisks. Ikviens, ko satikā m, un arī mē s pirmajā s dienā s cietā m no caurejas, un visi ē da pilnī gi atš ķ irī gus ē dienus. Maize ļ oti garš ī ga! Serviss nav uzbā zī gs, Wi-Fi ir tikai reģ istratū rā , ļ oti vā jš , var tikai rakstī t ziņ as. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, veļ a ik pē c trim dienā m, tī rī š ana nav ī paš i rū pī ga. Tiklī dz jums kaut kas vajadzī gs no darbiniekiem vai rodas problē ma, viņ i nekavē joties pā rstā j saprast jebkuru valodu. Animatori bija brī niš ķ ī gi jauni puiš i, viņ i nenogurstoš i izklaidē ja no rī ta lī dz vē lam vakaram. Rezumē jot, ja jū s meklē jat servisu un komfortu, jū s dosieties uz citu viesnī cu. Ja jū s gatavojaties baudī t karsto Ā frikas sauli un krā š ņ o jū ru, tas ir viss! ! !
аватар Urets
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tunisijā esmu treš o reizi, tā pē c man ir ar ko salī dzinā t. Viesnī cai ir stabils č etrinieks ar plusu pē c Tunisijas standartiem. Pirms tam es atpū tos 5 zvaigž ņ u Tour Khalef un El Mouradi Palm Marina. varbū t noskaņ ojums, varbū t pozitī vais, ar kā du devos atpū sties, liek teikt, ka tas bija mans labā kais atvaļ inā jums! 52 gadu vecumā es jutos kā. … Tomēr ▾ Tunisijā esmu treš o reizi, tā pē c man ir ar ko salī dzinā t. Viesnī cai ir stabils č etrinieks ar plusu pē c Tunisijas standartiem. Pirms tam es atpū tos 5 zvaigž ņ u Tour Khalef un El Mouradi Palm Marina. varbū t noskaņ ojums, varbū t pozitī vais, ar kā du devos atpū sties, liek teikt, ka tas bija mans labā kais atvaļ inā jums! 52 gadu vecumā es jutos kā.20 gadus vecs laimī gs bē rns. Iepazinā mies ar brī niš ķ ī giem cilvē kiem, katru dienu notiek diskotē ka (č au DJ Jamaica). Es paņ ē mu lī dzi 100 USD, pā rē jo, pē c vajadzī bas, izņ ē mu no bankomā ta lidostā .
Kad jū s reģ istrē jaties, par 20 dinā riem mē s saņ ē mā m skaistu istabu ar skatu uz jū ru un baseinu, un labajā pusē ir viesnī cas bā ra aizmugurē jā ieeja, bet tas ir atseviš ķ s jautā jums))). Telpā salauzts tualetes sē deklis. Nevienam neko nesakot, tualetes sē deklis tika mainī ts nā kamajā dienā (apkopē jai uz galda atstā ja 3 dinā rus)). Es nevaru neko teikt par televizoru, jo es pat nebiju iespraudis kontaktdakš u kontaktligzdā . Viesnī cas vestibilā ir veikals, kurā strā dā Armē ns un Muhameds. Armē ns praktiski runā krieviski. Muhameds English un Raš s sazinā jā s bez problē mā m. Vairā kas reizes palī dzē ja par atkrituš o internetu, telefons darbojā s izplatī š anai (darbā bija problē mas). Man ir ooredoo sim. Š ķ iet, ka skali ir pilni, bet internets ir kā.2G. Tiek uzskatī ts, ka izcelsme š ajā jomā ir daudz stabilā ka. Laikam jau lidostas tuvuma dē ļ . Vairā kas reizes no viņ iem aizņ ē mos ū deni un cigaretes)). Cenas noteikti nav tā das paš as kā vispā r, augstā kas, bet ne par daudz. Tieš i piemē rots viesnī cas veikalam. Ja dodaties uz General, tad jā rē ķ inā s arī ar taksometra izmaksā m. Es nopirku no Armen lē tu ķ ē di ar kulonu (viņ š veica labu atlaidi).
Kopumā , ja vē laties gū t maksimā lu labumu no atvaļ inā juma, neskopojieties ar dzeramnaudu (2-3 dinā ri) darbiniekiem un smaidiet. Atbildot uz to, jū s saņ emsiet smaidus, sveicienus un pastiprinā tu uzmanī bu.
Bijā m uz Kolizeju El Dž emā , 130 dinā ri ar taksi turp un atpakaļ un 2 stundas gaidī š ana (10 dinā ru biļ ete, muzejs ir iekļ auts cenā ). Iespaidu jū ra. Ir arī muzejs (daudz interesantu lietu), bet uz to labā k nokļ ū t ar to paš u taksometru. Kaut kur 1 km no Kolizeja karstumā bija grū ti. Divas reizes vienojā s ar taksometru vadī tā jiem par draugiem Kolizejā ))). Par ko viņ i krita mū su ceļ vež a nelabvē lī bā ))). Nā kamgad mē ģ inā š u palikt tajā paš ā viesnī cā .
Kas vē l? Jū ras jū ra, laimes jū ra. Ko tu vē lies!
Es atgriezī š os!
аватар Vysoven
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es, vī rs un 6 gadus vecs bē rns palikā m š ajā viesnī cā nedē ļ u. Pati viesnī ca nav jauna, tač u tā ir kopta un modernizē ta. Rajons mā jī gs, viss blakus. Daudz darbinieku. . wifi tikai reģ istratū rā . Pie jū ras (1 lī nija) - tī rs un silts. … Tomēr ▾ Es, vī rs un 6 gadus vecs bē rns palikā m š ajā viesnī cā nedē ļ u. Pati viesnī ca nav jauna, tač u tā ir kopta un modernizē ta. Rajons mā jī gs, viss blakus. Daudz darbinieku. . wifi tikai reģ istratū rā . Pie jū ras (1 lī nija) - tī rs un silts...ir viļ ņ i. Ē diens visas dienas garumā...restorā nā gatavo ne ī paš i garš ī gi, visgarš ī gā kie ir virtuļ i, kas tiek gatavoti uz ielas vē lā pē cpusdienā...ļ oti garš ī gi dateles un daž ā di augļ i, patika arī daž i saldumi. . dzē rieni bez alkoholiskajiem un alkoholiskajiem dzē rieniem - visu dienu. Paradī ze bē rniem. No mī nusiem - vā ja vakara animā cija pieauguš ajiem....
Ir pelnī jis savas 4 zvaigznes. Netā lu no lidostas, bet tas nerada diskomfortu. Iesaku viesnī cu, ja izdevā s dabū t lē tu biļ eti.
 вид из окна.
аватар shpagina1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ierados vē lu vakarā , reģ istrē š anā s bija ā tra un bez problē mā m. Istaba atradā s 3. stā vā , ar elegantu balkonu, no galvenā s ieejas puses paveras skats uz zaļ o zonu. Otrpus ceļ am lidostas gaismas, starp citu, tā s klā tbū tne nemaz netraucē ja mū su atpū tai. … Tomēr ▾ Ierados vē lu vakarā , reģ istrē š anā s bija ā tra un bez problē mā m.
Istaba atradā s 3. stā vā , ar elegantu balkonu, no galvenā s ieejas puses paveras skats uz zaļ o zonu. Otrpus ceļ am lidostas gaismas, starp citu, tā s klā tbū tne nemaz netraucē ja mū su atpū tai.
Istaba nav nekā da, bet ļ oti ē rta un tī ra.
Ē diens forš s un daudzveidī gs, vienī gais mī nuss ir par maz svaigu zivju (vienu reizi reģ istrē š anā s reizē pagatavoja svaigu tunci, bija ļ oti garš ī gi! ) Ļ oti laba ē dienkarte itā ļ u restorā nā (A LA carte), lieliska apkalpoš ana ! ! !
Viesnī cas vestibilā pastā vī gi dež urē ja Pegasus pā rstā vji. Tas ir ļ oti ē rti.
Bijā m patī kami pā rsteigti, ka lielā kā daļ a darbinieku runā ja vai saprata krieviski. Mazo viesnī cu veikaliņ os pā rdod: brī niš ķ ī ga meitene Lilija, bijusī ukrainiete (sudraba tirdzniecī ba) un vē l viens brī niš ķ ī gs tunisietis: vī rs un sieva. Vienmē r visu izskaidros, palī dzē s nopē rc un uzstā di SIM karti, liek naudu uz bilanci. Vispā r viesnī ca atstā ja labu iespaidu. Lai viņ iem veicas un labklā jī ba. Vienī gais trū kums man un vī ram ir tas, ka vakarā galī gi nav kur staigā t teritorija ir diezgan ierobež ota.
аватар epin-1da
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Cietie č etri. Ē diens ir pietiekams un kvalitatī vs. Pludmales ir labi aprī kotas. Pludmales ir mazas. Daudz bē rnu. Bē rni nodarbojas ar peldbaseiniem un spē ļ u bibliotē kā m. Tas viss ir labi. Sliktos laika apstā kļ os ir pieejams iekš telpu baseins. … Tomēr ▾ Cietie č etri. Ē diens ir pietiekams un kvalitatī vs. Pludmales ir labi aprī kotas. Pludmales ir mazas. Daudz bē rnu. Bē rni nodarbojas ar peldbaseiniem un spē ļ u bibliotē kā m. Tas viss ir labi. Sliktos laika apstā kļ os ir pieejams iekš telpu baseins. Kamē r bija lietusgā zes un vē tras, mē s tur peldē jā mies. Bet pludmales pē c vē tras izskatā s kā atkritumu izgā ztuve. Pludmales pē c vē trā m tiek iztī rī tas slikti. Visur ir pakaiš i no zirgiem un kamieļ iem, tā pē c negribas iet ū denī , tā izskatā s pē c vircas ar zā li. Tuvē jā s pludmales ir tī rā kas. Zirgi un kamieļ i pastā vī gi staigā pa pludmali un izkā rnā s tieš i pludmalē , tā pē c viss ir nokaisī ts ar kū tsmē sliem. Zirgi steidzas pa pludmali pat bez jā tniekiem un var mī dī t. Bē rnu ir daudz, tā pē c tas ir ļ oti bī stami. Es personī gi redzē ju, kā divi cī ņ as ē rzeļ i pie ū dens malas gandrī z samī da mazus bē rnus. Administrā cija uz to nereaģ ē , bet sauc, kā Allah vē las. Vakara animā cija ir ļ oti skaļ a un nemuzikā la – pamatī gas bungas. Un tas neskatoties uz to, ka 90% ir krievi, bet jū s nedzirdē sit nevienu dziesmu krievu valodā , kā arī arā bu valodā . Solī da amerikā ņ u nē ģ eru motī vi, lai gan amerikā ņ i un franč i ir ienī sti. Daudzi cenš as pā rvā kties no savā m istabā m pagalmā uz parku, jo nav iespē jams gulē t. Skaļ ums nomā c pat televizoru. Animā cija vakarā ir stulba un stulba - tā nav Turcija vai pat Ē ģ ipte, bet daudz sliktā ka. Animatoriem nav ne jausmas, ko nozī mē uzstā ties uz skatuves un komunicē t ar skatī tā jiem. Izrā de nav rež isē ta. Visa pamatā ir histē riski kliedzieni un rupjī bas pret krieviem un Krieviju. Gribē tos viņ us apturē t, bet viņ i nesaprot krievu valodu un viņ u cilvē cisko intelektu var saukt par "sportu". Skatī tā ji gaida apmē ram pusstundu, skatoties uz viņ u kliegš anu un skrieš anu, un tad izklī st pie sava numura. Nav kur iet, visapkā rt ir miruš as viesnī cas un lidosta. Nav ieteicams doties uz pilsē tu. Es negribu dzert vī nu, jo nav kur izklaidē ties. Deju grī das nav. Tā pē c vienkā rš i aizbā z ausis un guli. Parasti ir taka, pa kuru var izstaigā t parku, bet viesnī cā tā das nav. Parkā ir tumš s, lai gan platī ba ir liela, bet nav attī stī ta, jo nav celiņ u, un kur tie bija, tie visi tika iznī cinā ti. Sporta laukumi nav attī stī ti. Ir laukumi un futbola laukumi, bet tos nepiedā vā ieņ emt, visapkā rt ir tumš s. Lai gan laikam sliktos laikapstā kļ os nav kur iet. Lietus lī st biež i, bet nav ko darī t. Rezultā tā š ī ir vienī gā viesnī ca, kurā , pē c mū su aplē sē m, atpū tnieku ir 10 reizes vairā k nekā kaimiņ os, tač u administrā cija nevar to izmantot un piedā vā t pienā cī gu atpū tu. Varbū t viņ a grib, bet nevar, viņ a nesaprot mū su attī stī bas lī meni un neinteresē . Kamē r visi ir paē duš i. Ir viens administrators Anis ar augstu inteliģ ences lī meni un izpratni par nepiecieš amajā m prasī bā m, bet acī mredzot viens savā vē lmē pilnveidoties un atbilst mū sdienu prasī bā m pē c atpū tas pilnveidoš anā s, to nespē j izteikt. Savus priekš likumus atstā jā m un iesakā m visiem to darī t rakstiski administrā cijai, tas var palī dzē t uzlabot atpū tnieku dzī vi un pasargā t bē rnus no traumā m. Protams, jū s nevē laties otrreiz pakļ aut sevi š ā dai spī dzinā š anai. Lai gan jū ra, kad nevē tras, ir silta un, ja iekā p simts metrus jū rā , tad ir labi. Lai jaukas brī vdienas.
аватар Ark_Baphomet
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viņ i ietaupa uz visu, viesnī ca nav slikta, bet viņ u apkalpoš ana nogalina visu iespaidu. Pirmo reizi mē s saskā rā mies ar rindu uz trauki. Bā rā alu lej vienreizē jā s lietoš anas krū zē s, pē c tam tā s vairā kas reizes mazgā . … Tomēr ▾ Viņ i ietaupa uz visu, viesnī ca nav slikta, bet viņ u apkalpoš ana nogalina visu iespaidu. Pirmo reizi mē s saskā rā mies ar rindu uz
trauki. Bā rā alu lej vienreizē jā s lietoš anas krū zē s, pē c tam tā s vairā kas reizes mazgā . Arī vienreizē jā s tē jkarotes tiek mazgā tas, un jā skatā s, lai nav grauzta. Bā ros ir rindas. viņ i paš i lej bē rniem sulas, gā zē tos dzē rienus un spiež tū ristus, lai tie izvē rstu š ī s maš ī nas, lai bē rns pats sev nelej nedaudz vairā k. Rupjī bas no viesnī cas gida Mamukas vispā r vienkā rš i š okē ja. . . Spē cī gs dzē riens vienā bā rā . Es gan neesmu piedzerš anā s cienī tā ja, bet tī ri apetī tes dē ļ pirms vakariņ ā m labā k ņ emu 50 gramus, bet te jā skrien no kopī ga restorā na uz bā ru par 50 gramiem. . . neko tā du nebiju redzē jusi jebkurā viesnī cā . Iekš telpu baseinā ir izteikts balinā tā ja pā rsā tinā jums, pat paelpot nav iespē jams, kā rezultā tā tur pat cilvē ku nebija. . . Istaba nebija ī sti iztī rī ta, to apstiprina iepriekš ē jā s cilvē ku atsauksmes un pilnī bā piekrī tu ar viņ iem! 6 dienas mati uz grī das faktiski palika duš ā pē c ķ emmē š anas. . . Strā dnieki uz slidkalniņ iem uzvedas gluž i kā lopi. . . Dē lu vienkā rš i nogrū da no kalna, paklupa, un strā dnieks pē c visa tā turpinā ja strā dā t galu galā , neskatoties uz administrā cijas sū dzī bu.
Kopumā savu atvaļ inā jumu uzskatu par izdevuš os, jo š ī nav pirmā reize, kad atvaļ inā jumu ā rzemē s un zinu, ka labā k nepieš ķ irt nozī mi visam, kas var sabojā t atvaļ inā jumu, bet domā ju, ka noteikti neatgriezī š os. uz Tunisiju un jo ī paš i uz š o viesnī cu, lai gan es vainoju visus trū kumus, jo ī paš i Pegas Touristik kā viesnī cas ī paš nieku. Ir uzcelta jauna ē ka, bet galvenais restorā ns nav palielinā ts, kā rezultā tā veidojas rindas, un daž u gidu rupjī bas kopumā tiek uzskatī tas par nekorektā m!
Jā , jū s varat rakstī t daudz, bet es to nedarī š u, IMHO tas viss nerū p...
ES PIEŅ Ē MU LĒ MUMU: AR PEGASAS NEBRĪ VOTOS ! ! ! PIRMS Š A ESMU ATPŪ TUSIES AR SVAIGU CEĻ OJUMU, KOREL UN PROBLĒ MU NEBIJA, UN PEGAS NO IZLIEŠ ANAS LĪ DZ IZDOŠ ANAI NAV IESPAIDĪ GI! JĀ , UN MAMUKA VĀ RDI: KUR JŪ S RAKSĀ T, VISS LIDOS PEGASUS IR VIENKĀ RŠ I SMIEKLĪ GI))))) ATŽ Ē LOJ, KA KOMENTĀ RIEM NAV AUDIO FAILUS, KO PIEMĒ ROT, TĀ BŪ TU INFORMĀ CIJA! ! !
аватар rus152
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
11 dienas atpū tā mies Bella Vista, mums viss patika. Ļ oti apmierinā ta ar ikdienas veļ as un ū dens maiņ u istabā . Labs ē diens, animā cija. … Tomēr ▾ 11 dienas atpū tā mies Bella Vista, mums viss patika.
Ļ oti apmierinā ta ar ikdienas veļ as un ū dens maiņ u istabā .
Labs ē diens, animā cija.
аватар lanochk
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nesen uzrakstī ju atsauksmi par š o ceļ ojumu uz Tunisiju, ieliec tur fotogrā fiju). Es nolē mu rakstī t par viesnī cu, lī dz iedegums izbalē ja). Tunisijā biju pirmo reizi, viesnī cu izvē lē jos ilgi un atkal - pē c stingriem kritē rijiem: noteikti datumi, 1. … Tomēr ▾ Nesen uzrakstī ju atsauksmi par š o ceļ ojumu uz Tunisiju, ieliec tur fotogrā fiju). Es nolē mu rakstī t par viesnī cu, lī dz iedegums izbalē ja).
Tunisijā biju pirmo reizi, viesnī cu izvē lē jos ilgi un atkal - pē c stingriem kritē rijiem: noteikti datumi, 1. rinda, smilš u pludmale, viss iekļ auts (baidī jos, ka vī rs netiks galā ar HB * pasmaidī ja. Bija izvē le - Nabeul vai Monastir. Paskatī jos internetā , lasī ju atsauksmes, pajautā ju š eit forumā , atstā ju izvē li Monastiram, Skanes lī nijai. Bet interesanti, pajautā ju meitenei no TA par lidostu pretī viesnī cai pā ri ceļ am, bet viņ a nezina, bet pē c satelī ta attē liem viss ir skaidri rakstī ts.
Sā kotnē ji izvē lē jos istabu ar skatu uz dā rzu (rezervē jot ietaupī ju naudu). Reģ istrē joties mē ģ inā ju palū gt labu istabiņ u bez naudas, mani ievietoja 3. stā vā (pē c vietē jiem standartiem - 4. stā vs). Lifts ir ā rē js - jū s braucat augš ā un lejā , un jū s varat redzē t terasi, skatuvi, baseinu. Lifts pā ris reizes nedarbojā s. Vienistaba (Nr. 3307), 2 + 2, balkona praktiski nav - 20-25 cm ievilkums un balkona rež ģ is, atseviš ķ a vannas istaba, vannas istaba, "ziepju-ryolny aksesuā ri" (man patika š is izteiciens tū ristu atsauksmes), papī ra salvetes. Gaitenī liels skapis (pat vairā ki pilna garuma skapji), ir arī seifs (bez maksas), televizors ar 3-4 kanā liem krievu valodā . Interroom durvis uz nā kamo istabu, sā kumā tas bija nedaudz kaitinoš i, un tad viņ i vienkā rš i pā rstā ja tā m pievē rst uzmanī bu. Skapī ir mini ledusskapis, katru dienu liek 1.5l min. ū dens. Kondicionieris praktiski nebija izslē gts, jo "skats uz dā rzu" mū su gadī jumā nozī mē ja skatu uz saimniecī bas ē kā m - zem mū su balkona darbojā s mū su viesnī cas ē kas kondicionieru motori, tā pē c bija gandrī z neiespē jami atver balkonu - bija troksnis. Jau lasī ts iepriekš atsauksmē s - lē ts numurs un nozī mē neē rtī bas reģ istrē š anā s laikā . Nekas, pieradis.
Telpu maiņ ā s uzkopa divas komandas. Man patika pirmais, lai gan dinā ri palika abiem. Pirmais no palagiem izveidoja kaut ko interesantu).
Kad izvē lē jos viesnī cu mā jā s, lielais "+" no izvē lē tā s bija halle - diezgan liela, plaš a, skaista. Pā rsteidza. Uzreiz no ieejas - bū ris ar dziedā tā jputniem . . blakus - atzveltnes krē sli . . Nav slikti bildei un atpū tai arī )). Vestibilā vienmē r ir cilvē ki - bezmaksas Wi-Fi, daudz cilvē ku ar klē pjdatoriem un netbook. Ir galds vietu rezervē š anai 2 a la carte restorā nos (Vidusjū ras un itā ļ u). Ir arī valū tas maiņ as punkts Tunisijas dinā riem, lai gan kurss ir labā ks lidostā pretī viesnī cai (lidostā.1, 35 un viesnī cā - 1.32), lai gan nedaudz, bet jauki).
Ē diens nav slikts, lai gan pē c daž ā m dienā m vī ram mazliet apnika bufete, bet nekā , viņ š tika galā ar š ī m neē rtī bā m). Divas zā les (ē dā m otrajā - cilvē ku mazā k), divā s zā lē s bufete, tā pē c rindas uz baroš anu mazas. Starp abā m zā lē m augļ u galds - stā voš s oficiants sagriež un izdalī ja arbū zu vai meloni 3-4 gabalos, plū mes varē ja savā kt patstā vī gi. Beztaras jogurti, visi tikai piens (balts), nā kamais - ž eleja, ievā rī jums, medus, rozī nes, halva - piedevā m. Ē diens nav slikts, principā daudzas gaļ as š ķ irnes (liellopu gaļ a, truš i, vistas u. c. ), zivis. Atvē rtajā terasē katru vakaru viņ i grilē ja gaļ u vai zivis - tik garš ī gi. Vī rs atzī mē ja, ka gaļ a š eit tiek pagatavota labā k nekā Turcijā (viņ a pasmaidī ja, lai gan bufete viņ am nedaudz apnika, bet viņ š nolika pilnu š ķ ī vi))).
Man te ī sti nepatika vī ns (sarkanais un baltais), tas ir tā ds skā bs. Viesmī ļ i lej glā zē s, lai gan daž i atpū tnieki iet ieliet paš i. Bā rs netā lu no reģ istratū ras piedā vā labus kokteiļ us. Starp citu, š is bā rs principā ir vienī gā vieta, kur jā ievē ro ī paš s apģ ē rba kods. Vī rs bija atpogā tajā kreklā (pē cpusdienā gā jā m no pludmales), viņ am aizrā dī ja. Sieviete iegā ja pareo - viņ ai palū dza aiziet. Pat ne ē damistabas restorā nā .
No diviem a la carte restorā niem man personī gi vairā k patika itā ļ u restorā ns: izvē lē jos zupu, vistas fileju ar sē ņ u mē rci un tiramisu kū ku. Vī rs izvē lē jā s salā tus, pelmeņ us (lai kā skatī jā s, bet gaļ u tajos neatrada) krē jumā , augļ u š ķ ī vi. Mana meita izvē lē jā s arī salā tus, lazanju un augļ us. Vidusjū ras restorā na ē dienkarte man ī sti nepatika: pē c zupas bija cepta zivs ar daudz kauliem (vienkā rš i š ausmī gi), trim - 2 š ķ ē les arbū za un 2 melones, mandarī ns un persiks. Un viesmī ļ iem nebija laika iztī rī t un nolikt š ķ ī vjus.
Kopumā pa dienu ē diens ir labs - vairā k nekā pietiekami - daž ā du š ķ irņ u saldē jums, pankū kas, virtuļ i zā lienā pa ceļ am uz jū ru. Izmē ģ inā ju virtuļ us pē c tū ristu ieteikuma - nu nezin . . cepti uz taukiem . . trekni notecina . . garš ī gi, bet . . viss tik trekni. . un pankū kas garš ī gas, bet ne ceptas, bet vienkā rš i karsts. Bet svaigā gaisā viss notiek ā tri...Izvē le ir jū su).
Vidusjū ras restorā ns dienas laikā visus pieņ em uz uzkodā m - picu (ļ oti laba), uzkodā m, saldo galdu, dzē rieniem utt.
Tā rezultā tā jū s varat ē st vismaz visu dienu.
Un tagad - visinteresantā kā - pludmale. Tas ir š arms. Smiltis baltas. . smalkas kā milti. . tā s tī ra, redzē ju vairā kkā rt. Pē c viļ ņ iem (bija 2 dienas) pa pludmali gā ja vī rietis un ar grā bekli noņ ē ma aļ ģ es. Pludmale tiek novē rota. Bē rniem - pilnī gs klajums - sekls ū dens....Tu ej, ej. . un viss lī dz potī tē m un lī dz ceļ iem. . Ū dens sasniegs vidukli, tikai iemē rc - un jau bojas. tu piecelies, pakā pi galvu zem bojā m, tad vē l nedaudz paej - peldi un atkal vari atpū sties stā vot. . Pirmo reizi tā du dibenu redzu. Viļ ņ i bija . . skaisti)
Pā rdevē ji staigā ja gar krastu - jū ras gliemež vā ki, pareo, augļ i, var uzreiz braukt ar kamieli. Uz mū su pludmales robež as bija paš valdī bas pludmale - vakaros bija daudz vietē jo, lī dz vakaram uz š ī s robež as sē ž "viesnī cas draugs" - uztur kā rtī bu, nelaiž vietē jos viesnī cas pludmales teritorijā . . Ziņ kā rī gs - pirms ieieš anas pludmalē visi novelk apavus, un viņ i stā v rindā s daž ā du izmē ru flip flops, sandales un š ī fera . . izvē lieties)). Lietussargi, guļ amkrē sli, matrač i - bez maksas. pietiks visiem. . lai gan ne reizi vien esmu redzē jis, ka pludmales dvieļ i visu dienu guļ vieni rezervē tā s vietā s. Pludmales dvieļ i tiek mainī ti no pulksten 7, tos nozaudē t nav vē lams - par nozaudē š anu 15 dinā ru sods.
Starp citu, uz ū dens slidkalniņ iem sē ž arī viesnī cas puisis (varē ju noslī dē t lejā ! ) Uztur lietas kā rtī bā .
Tiem, kas nevē las gulē t pludmalē , ir vietas zā lienos vai pie diviem lieliem baseiniem. . . vietas ir daudz. Bē rniem - atseviš ķ i ū dens slidkalniņ i un neliels baseins. Ziņ kā rī bas pē c es arī iegrimu iekš telpu baseinā . Ū dens tur ir daudz vē sā ks nekā jū rā vai ā ra baseinos. Nepatika). .
Visur pelnu trauki saburzī tu keramikas podiņ u veidā (taustī ti).
Animā cijas komanda ir patieš ā m spē cī ga. Pats gā ju uz jogu, ū dens aerobiku. Bija ū denspolo vī rieš iem, vē l daž as sacensī bas baseinā un ap to, ir teniss, minigolfs utt.
Mē s paš i ceļ ojā m uz Monastiru un Susu. No Pegaza viņ i paņ ē ma Kartā gu-Tunisiju. Es to minē ju savā ceļ ojumu apskatā .
Ir pieejams hammam talasoterapijas salons. No Pegasus - no 20 dinā riem (hammam un pī lings) un "Antistress" pakas (95 dinā ri), 3 dienu pakete "Antistress programma" 295 dinā ri, 4 dienas "BellaSpa programma" 590 dinā ri, 6 dienas "pretcelulī ta pakete" 620 dinā ri. . Ja dodaties tieš i pie speciā lista salonā - bū s lē tā k.
* Kopsavilkums. Pā rē jais man patika. Viesnī cas teritorija ir liela (vairā k nekā.1 tū kstotis cilvē ku). Aiz teritorijas un pludmales - pastā vī ga kopš ana (tī rī š ana, mazgā š ana, dezinfekcija). Ir sporta zā le (es tur nevienu neesmu redzē jis, varbū t vienkā rš i nesakrita). Kopumā lī menis ir daudz augstā ks nekā turku "4" -ki. Daudz krieviski runā još u darbinieku. Nianse - nav kur iet: tuvumā nav nekā , izņ emot lidostu ar veikaliem. Iziet - dodieties uz Monastiru vai Susu.
** Varbū t rakstī ju par daudz, bet es pats zinu, ka, izvē loties kū rortu un viesnī cu, ir jā iziet cauri ļ oti daudzā m lapā m internetā , lai savā ktu pē c iespē jas vairā k informā cijas par to, kurp dodaties. Personī gi man ļ oti palī dzē ja citu tū ristu atsauksmes. Varbū t mans pā rskats kā dam palī dzē s. Lai gan nianses-mī nusi, protams, bija. Tač u mē s centā mies uz tiem nekoncentrē ties. Mē s atbraucā m uz pā rē jo, kas mums patika)).
Priecī gus svē tkus visiem. Nenož ē loju, ka magribi ieradā s š ajā valstī . . ziņ kā rī gi . . interesanti . . informatī vi.
мелководье... ...снимаем обувь перед пляжем) вид отеля центральный вход в отель *то же) песок пляжа)  ноги чьи то творчество уборщицы первой бригады на пляже (видны волны)
Parādīt vairāk »


iemiesojums nata-zima
Pastāsti man, lūdzu, kāds ir vakara laiks Manastirā jūlija beigās, augusta sākumā. Vai man vajadzētu ņemt vieglus džemperus? (ceļojam ar bērniem)
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Ymnisa13
labdien, pastāstiet man, lūdzu, kādi bija laikapstākļi Tunisijā oktobra sākumā? Paldies jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums elash
Vēlos atpūsties ar bērniem maijā Tunisijā
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums lanochk
Izvēlies starp šo viesnīcu un 4* Nabeulā..Vai šeit dzīve ir aktīvāka? Ko var redzēt?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен прямо на пляже Сканес, на территории площадью 8 гектаров. На территории находятся несколько ресторанов, баров и бассейнов, СПА-центр, водные горки, развлечения для взрослых и детей. Отель подойдёт для активного семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 1 км от аэропорта г. Монастир. 4 км от центра г. Монастир. 14 км от г. Сусс.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный ресторан, 3 ресторана a la carte, 8 баров.

Открытый бассейн с пресной водой (площадь 594 кв.м, глубина 0,95-2,30 м); бассейн с горками (площадь 180 кв.м, глубина 0,40-1,20 м); бассейны работают до заката. Крытый бассейн с пресной водой: площадь 120 кв.м, глубина 1,30-1,50 м.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый бассейн с пресной водой: площадь 36 кв.м, глубина 0,35 м. Бассейн с горками (с пресной водой): площадь 144 кв.м, глубина 0,4 м. Бассейны работают до заката. Мини-клуб для детей с 4-12 лет, 10:00-12:00 и 14:30-17:00. Мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Маленький спортивный зал. 2 теннисных корта, оснащение – платно. Водные виды спорта: водный велосипед, сейлинг, водный мотоцикл. Бочча, Шахматы, Пинг-понг, Дартс, Нарды, Карты, Танец живота. Пляжный футбол. Вечерние шоу-программы, живая музыка, караоке. Дневные спортивно-развлекательные мероприятия (утренняя гимнастика, степная аэробика, аэролакс, водная гимнастика, растяжка).
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 504 номера в 3-х зданиях из 3-х уровней каждое.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 5000 Skanes Monastir, Tunisie
Tālruņi: Tel: +216 73 520 555,
Fax: +216 73 521 477
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).