Houda Golf & Beach Club 3*– Atsauksmes

14
Novērtējums 5.610
№13 viesnīcas reitingā Monastira
4.8 Numurs
5.5 apkalpošana
5.6 Tīrība
5.7 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 12 km attālumā no Monastiras centra. Viesnīca pirmo reizi durvis vēra viesiem 1986. gadā, bet pēdējā renovācija tika veikta 2002. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, ceļojumiem ar draugiem vai romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар 89203034760
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Apmetne pusdienu gaidī ja istabā ar ū deni uz grī das un mitruma smaku. Teritorijā atkritumi, netī rumi un izsmē ķ i. wi-fi bija, bet web lapa nevē rā s vaļ ā , tikai vē lā vakarā . Nebija gaisa kondicioniera, tarakā ni un pilns ar odiem. … Tomēr ▾ Apmetne pusdienu gaidī ja istabā ar ū deni uz grī das un mitruma smaku. Teritorijā atkritumi, netī rumi un izsmē ķ i. wi-fi bija, bet web lapa nevē rā s vaļ ā , tikai vē lā vakarā . Nebija gaisa kondicioniera, tarakā ni un pilns ar odiem. 6 no rī ta vajag aizņ emties sauļ oš anā s krē slus. apkalpoš ana numurā ir slikta, laba par maksu. Nav hamam, masā ž a arī , daudz uzmā cī gu veikalnieku. Ē diens gatavots slikti, rindas ē dnī cā milzī gas. pretē jā gadī jumā speciā li apmā cī ti pā rraugi, kas nezina krievu valodu, tiek izsisti no galda un š ķ ī vi atņ em! pludmale ir pilna ar aļ ģ ē m, jū ra ir pilna ar medū zā m, un baseinā ir daudz hlora! animatoru nav, var tikai sievietes mocī t, ekskursiju nav, labā k nebrauktu.
аватар info44709
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Reģ istrē š anā s: ejot uz reģ istratū ru un ieraugot milzī go rindu, bijā m ļ oti satraukti, bet pē c 10 minū tē m pie mums pieskrē ja viesnī cas darbinieks sarkanā T-kreklā un priecī gi paziņ oja, ka tikai par 30 USD viņ š mū s padarī s par labā ko. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s: ejot uz reģ istratū ru un ieraugot milzī go rindu, bijā m ļ oti satraukti, bet pē c 10 minū tē m pie mums pieskrē ja viesnī cas darbinieks sarkanā T-kreklā un priecī gi paziņ oja, ka tikai par 30 USD viņ š mū s padarī s par labā ko. istaba š ajā viesnī cā . Vienojā mies nevilcinoties, jo summa nav tik liela, lai negaidī tu rindā un dabū tu "labā ko numuru". Ieejot istabā , bijā m nedaudz neizpratnē – viņ š mums piedā vā ja standarta numuriņ u. Par mū su apjukumu mums teica, ka š ī ir "labā kā istaba visā meklē š anā , un mē s raudā sim, kad ieraudzī sim citus skaitļ us". Atlika tikai ticē t. Ar 50 USD viņ š atgrieza 15 USD, sakot, ka viņ am vairs nav naudas. Pienā ca vakars un izrā dī jā s, ka no mū su logiem paveras skats uz animā cijas organizē tu diskotē ku. Nā kamajā dienā nā cā s mainī t istabu, jo diskotē ka ilgst lī dz 23:00, un daž reiz (ī paš i pē c ekskursijā m) gribas gulē t daudz agrā k.
Iekā rtojuš ies un nokavē juš i pusdienas, nolē mā m uzkost bā rā , kur taisa sviestmaizes un picas - š efpavā rs ar kailā m rokā m ik pa laikam lika prom muš as, un pica sanā ca. bū t ar jē lu mī klu, kas pielī p pie zobiem - bet cilvē kiem, kā redzē ju, patika (par š ī s viesnī cas kontingentu nedaudz vē lā k). Arī pludmale no pirmā acu uzmetiena mū s pievī la, tač u, kā vē lā k izrā dī jā s, ir labā ka par citā m. Š aura pludmale un jū ra ar aļ ģ ē m (aļ ģ es noņ emtas no rī ta, atš ķ irī bā no blakus esoš ā s pludmales). Sauļ oš anā s krē sli ir ļ oti veci un bija nedaudz pretī gi tajos gulē t.
Kondicionieri istabā s nav auksti. (nomainī jā m 4 istabas un nevienā nedzesē ja, pū ta tikai siltu gaisu), istabā s nav fē na un seifa, istabā s tiiik blā vs apgaismojums.
VAKARIŅ AS: ALVA!! ! 11 Cilvē ki ir tikai pū ļ i. Š ī s viesnī cas kontingents iegū st pā rtiku tā , it kā dotos ikmē neš a ceļ ojumā uz Sibī riju. . un dabiski neko neē dot. Viesiem no Alž ī rijas patī k ar rokā m aptaustī t visu maizi un pē c tam nolikt atpakaļ , ar rokā m paņ emt arbū zus un iemest nokrituš os gabalus kopē jā traukā , tā pat arī krituš os spageti met atpakaļ kopē jā traukā . Notiek gandrī z cī ņ as par š ķ ī vjiem, gandrī z cī ņ as par ē dienu, kas tiek izdalī ts. tā ir vienkā rš i elle.
No rī ta ē damistaba tiek atvē rta 6:30, bet, izņ emot vakardienas tī teņ us un kafiju, tur nekā nav. Ap pulksten 7 no rī ta pavā rs tikko iznā k uzcept olas. No rī ta nav nekā , izņ emot olas. Viņ i regulā ri vā ra pupiņ as un kaut ko citu, ko NEVIENS neē d - bet viņ i to gatavo vienalga. Ja gaļ as grā bj, tā sanā k diezgan garš ī ga. Pā rē jais ē diens ir vienkā rš i pretī gs. Ē diens š ajā viesnī cā ir kaut kas tā ds, kas jū s satracinā s un kaitinā s 3 reizes dienā katru dienu.
Mū su ikdienas ekskursijas ir tas, kas mū s izglā ba no š ī s alvas.
UN TAGAD PAR Ļ OTI SKUMJIEM.
Izbraukš anas dienā laulā tais atstā ja telefonu tualetē netā lu no pludmales un, atceroties viņ u (protams), viņ u tur neatrada. Pievē rš oties reģ istratū rā , mē s atklā jā m pilnī gu vienaldzī bu pret mū su problē mu. Tikai sazinoties ar animatoriem atradā m atbalstu, tač u viņ u iespē jas ir ierobež otas, bet puiš i mū s atbalstī ja psiholoģ iski ļ oti forš i. Viņ i par to ir ļ oti pateicī gi.
Mums bija vē lā izrakstī š anā s, tā pē c nolē mā m piemaksā t par vē lo izrakstī š anos. Reģ istratū rā mums teica, ka mū su istabiņ a jau ir rezervē ta un piedā vā s vē l vienu. Pirmā mums piedā vā tā istaba bija izremontē ta BET gulta saklā ta. Otrā mums piedā vā tā istaba nebija iztī rī ta - iztaisnota gulta, uz grī das izsmē ķ i, uz grī das tualetes papī rs. Viņ i solī ja visu salabot 2 stundu laikā . Kamē r meklē jā m pazaudē to telefonu, pagā ja 2 stundas. Jā , viss tika iztī rī ts, tikai dvieļ us nedeva, un gultas bija piepildī tas ar veco viesu veļ u, jo tā bija notraipī ta un raksturī gi saburzī ta. Nu, kā to nosaukt?
UN KIRSIS UZ KŪ KAS! ! Atbraucot mā jā s, atklā jā m, ka no pakas ar dokumentiem mums nozagti 2.000 rubļ u. Aizdomas uzreiz krita uz apkopē ju Nr. 380, kurā nodzī vojā m visu atvaļ inā jumu lī dz pē dē jai dienai. Un nauda pazuda izbraukš anas dienā . Apkopē ja izrā dī jā s diž ciltī ga - viņ a atstā ja 5000 rubļ u atpakaļ ceļ am. Un mē s viņ ai uzticē jā mies – viņ a bija mī ļ a un draudzī ga. Dzī vojā m š ajā viesnī cā no 08.07. 2017 lī dz 18.07. 2017.
аватар Marco-Polo
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca pilnī bā attaisnoja gan cerī bas, gan savu "zvaigž ņ u vē rtē jumu", bez ī paš iem mī nusiem, diezgan piemē rota ģ imenē m ar bē rniem un draugiem. Reģ istratū rā aizpildi karti un pē c 10-15 minū tē m esi istabā , pat necenties uzreiz atcerē ties ceļ u uz istabu) tā atnā ks pati pē c 5-6 neatkarī giem braucieniem pa viesnī cas gaiteņ iem . … Tomēr ▾ Viesnī ca pilnī bā attaisnoja gan cerī bas, gan savu "zvaigž ņ u vē rtē jumu", bez ī paš iem mī nusiem, diezgan piemē rota ģ imenē m ar bē rniem un draugiem.
Reģ istratū rā aizpildi karti un pē c 10-15 minū tē m esi istabā , pat necenties uzreiz atcerē ties ceļ u uz istabu) tā atnā ks pati pē c 5-6 neatkarī giem braucieniem pa viesnī cas gaiteņ iem . Saņ ē mā m numuru 324, A bloka treš ais stā vs, skats pavē rā s uz blakus esoš o viesnī cu (nekas ievē rī bas cienī gs un sā kumā pat nedaudz apbē dinā ts, kā arī balkona trū kums) un uzlecoš o sauli. Ja jums ir valodas zinā š anas, vismaz angļ u valoda, reģ istratū rā norā diet savas vē lmes par istabu, lai tā s ir tuvumā , ja nā kat ar kompā niju, balkona esamī bu utt. ja ir iespē ja, noteikti apsveriet. Kopumā darbinieki ir diezgan draudzī gi un visos veidos cenš as novē rst raduš ā s problē mas. Pati istabiņ a principā var nakš ņ ot, ir tv ar krievu kanā lu, un nav ko ī paš i izcelt, pamatī gs 3, vienī gais kas man personī gi traucē ja bija flī ž u grī da istabā , ļ oti slidena un lipī ga.
Ē diens viesnī cā ir diezgan daudzveidī gs, it ī paš i pirmajā s dienā s, tač u pē c vairā kā m ē dienreizē m saproti, ka tas tev ir ī paš i garš ī gs, un principā izvē lies pā rtrauc. Ē dienkartē liellopu gaļ a, vistas gaļ a, zivis, vairā ku veidu kartupeļ i, makaroni, rī si, pā kš augi, daž ā di kastroļ i, sautē jumi un svaigi dā rzeņ i, zupas ir biezzupas, nu, amatierim, augļ i vienmē r ir melones, ā boli, vī nogas, bumbieri, dateles. Ī paš i pā rsteidza lielais saldumu sortiments, un pats galvenais, gandrī z visa š ī pā rpilnī ba ir patieš ā m garš ī ga.
No dzē rieniem iepriecinā ja tikai alus (Celtia), vestibila bā rā tos lej no 10 un č ū sku bā rā no 11, diezgan pieklā jī gs gaiš ais alus. Iesaku pamē ģ inā t arī sarkanvī nu, kas arī ir salī dzinoš i labs, tas ir tikai tā feles daž ā doš anai. Stiprā kus dzē rienus var paņ emt vienreiz, lai pamē ģ inā tu, kas tas par bezgarš ī gu lietu, tie ir stipri atš ķ aidī ti, tā pē c, ja ir iespē ja un vajadzī ba, ņ emiet lī dzi. Mums nebija pietiekami daudz laika, lai dotos uz Susu (10 km), jo stiprā alkohola tirdzniecī ba Tunisijā ir atļ auta tikai General lielveikalos.
Ja vē laties pats doties uz kaimiņ u pilsē tā m, tā s ir Monastir un Sousse, apmē ram tā dā paš ā attā lumā no viesnī cas, labā k ir ņ emt taksometru (dzeltenā s automaš ī nas), tie stā v tieš i pie viesnī cas vā rtiem, brauciens maksā.10 dinā rus. (200 rubļ i) vienā virzienā , var piedā vā t sā kotnē jo cenu un 40 dinā ru, mierī gi samaziniet cenu, un, ja viss notiks, varat izbraukt uz 8. Tā pat 52. autobuss kursē uz pilsē tu centru, maksa 1 dinā rs. , bet tas ir par 20 minū tē m ilgā ks (ceļ o pa marš rutu), un komfortā jū s noteikti neiegū sit. Suvenī rus var iegā dā ties tirdzniecī bas centrā Folla, kas atrodas tieš i pretī viesnī cai pā ri ceļ am.
Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, bet par mazu to arī nevar nosaukt. Viesnī cas centrā lā daļ a, protams, ir liels peldbaseins, kas ar mā kslī giem jū ras š aurumiem sadalī ts trī s daļ ā s, lielā dziļ ā un saulainā un divā s mazā kā s (1.25 m) un ē nainā s. Ir arī bē rnu baseins ar dziļ umu 0.8 m. Š ī viesnī cas daļ a ir apstā dī ta ar palmā m un krū miem, teritorija ir tī ra un relaksē još a. Viesnī cas teritorijas otrā daļ a atrodas ieejas pusē , iepretim galvenajai ieejai, tie ir divi baseini ar slidkalniņ iem, ir arī skatuve vakara animā cijā m.
Kas attiecas uz jū ru, tad iesaku uz turieni doties no rī ta (8-9), š ajā laikā ir mierī gs un galvenais tī rs, jo vē lā kajā s stundā s uztraukums paaugstinā s un vairs neš ķ iet tī rs. aļ ģ es, ko izraisa sē rfoš ana un augoš ā s smiltis. Un tā pē c principā man nav pretenziju, jū ra priecē ).
Viesnī ca ir laba un, ja nemeklē sit mī nusus, tad lieliski atpū tī sies).
аватар Marco-Polo
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca pilnī bā attaisnoja gan cerī bas, gan savu "zvaigž ņ u vē rtē jumu", bez ī paš iem mī nusiem, diezgan piemē rota ģ imenē m ar bē rniem un draugiem. Reģ istratū rā aizpildi karti un pē c 10-15 minū tē m esi istabā , pat necenties uzreiz atcerē ties ceļ u uz istabu) tā atnā ks pati pē c 5-6 neatkarī giem braucieniem pa viesnī cas gaiteņ iem . … Tomēr ▾ Viesnī ca pilnī bā attaisnoja gan cerī bas, gan savu "zvaigž ņ u vē rtē jumu", bez ī paš iem mī nusiem, diezgan piemē rota ģ imenē m ar bē rniem un draugiem.
Reģ istratū rā aizpildi karti un pē c 10-15 minū tē m esi istabā , pat necenties uzreiz atcerē ties ceļ u uz istabu) tā atnā ks pati pē c 5-6 neatkarī giem braucieniem pa viesnī cas gaiteņ iem . Saņ ē mā m numuru 324, A bloka treš ais stā vs, skats pavē rā s uz blakus esoš o viesnī cu (nekas ievē rī bas cienī gs un sā kumā pat nedaudz apbē dinā ts, kā arī balkona trū kums) un uzlecoš o sauli. Ja jums ir valodas zinā š anas, vismaz angļ u valoda, reģ istratū rā norā diet savas vē lmes par istabu, lai tā s ir tuvumā , ja nā kat ar kompā niju, balkona esamī bu utt. ja ir iespē ja, noteikti apsveriet. Kopumā darbinieki ir diezgan draudzī gi un visos veidos cenš as novē rst raduš ā s problē mas. Pati istabiņ a principā var nakš ņ ot, ir tv ar krievu kanā lu, un nav ko ī paš i izcelt, pamatī gs 3, vienī gais kas man personī gi traucē ja bija flī ž u grī da istabā , ļ oti slidena un lipī ga.
Ē diens viesnī cā ir diezgan daudzveidī gs, it ī paš i pirmajā s dienā s, tač u pē c vairā kā m ē dienreizē m saproti, ka tas tev ir ī paš i garš ī gs, un principā izvē lies pā rtrauc. Ē dienkartē liellopu gaļ a, vistas gaļ a, zivis, vairā ku veidu kartupeļ i, makaroni, rī si, pā kš augi, daž ā di kastroļ i, sautē jumi un svaigi dā rzeņ i, zupas ir biezzupas, nu, amatierim, augļ i vienmē r ir melones, ā boli, vī nogas, bumbieri, dateles. Ī paš i pā rsteidza lielais saldumu sortiments, un pats galvenais, gandrī z visa š ī pā rpilnī ba ir patieš ā m garš ī ga.
No dzē rieniem iepriecinā ja tikai alus (Celtia), vestibila bā rā tos lej no 10 un č ū sku bā rā no 11, diezgan pieklā jī gs gaiš ais alus. Iesaku pamē ģ inā t arī sarkanvī nu, kas arī ir salī dzinoš i labs, tas ir tikai tā feles daž ā doš anai. Stiprā kus dzē rienus var paņ emt vienreiz, lai pamē ģ inā tu, kas tas par bezgarš ī gu lietu, tie ir stipri atš ķ aidī ti, tā pē c, ja ir iespē ja un vajadzī ba, ņ emiet lī dzi. Mums nebija pietiekami daudz laika, lai dotos uz Susu (10 km), jo stiprā alkohola tirdzniecī ba Tunisijā ir atļ auta tikai General lielveikalos.
Ja vē laties pats doties uz kaimiņ u pilsē tā m, tā s ir Monastir un Sousse, apmē ram tā dā paš ā attā lumā no viesnī cas, labā k ir ņ emt taksometru (dzeltenā s automaš ī nas), tie stā v tieš i pie viesnī cas vā rtiem, brauciens maksā.10 dinā rus. (200 rubļ i) vienā virzienā , var piedā vā t sā kotnē jo cenu un 40 dinā ru, mierī gi samaziniet cenu, un, ja viss notiks, varat izbraukt uz 8. Tā pat 52. autobuss kursē uz pilsē tu centru, maksa 1 dinā rs. , bet tas ir par 20 minū tē m ilgā ks (ceļ o pa marš rutu), un komfortā jū s noteikti neiegū sit. Suvenī rus var iegā dā ties tirdzniecī bas centrā Folla, kas atrodas tieš i pretī viesnī cai pā ri ceļ am.
Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, bet par mazu to arī nevar nosaukt. Viesnī cas centrā lā daļ a, protams, ir liels peldbaseins, kas ar mā kslī giem jū ras š aurumiem sadalī ts trī s daļ ā s, lielā dziļ ā un saulainā un divā s mazā kā s (1.25 m) un ē nainā s. Ir arī bē rnu baseins ar dziļ umu 0.8 m. Š ī viesnī cas daļ a ir apstā dī ta ar palmā m un krū miem, teritorija ir tī ra un relaksē još a. Viesnī cas teritorijas otrā daļ a atrodas ieejas pusē , iepretim galvenajai ieejai, tie ir divi baseini ar slidkalniņ iem, ir arī skatuve vakara animā cijā m.
Kas attiecas uz jū ru, tad iesaku uz turieni doties no rī ta (8-9), š ajā laikā ir mierī gs un galvenais tī rs, jo vē lā kajā s stundā s uztraukums paaugstinā s un vairs neš ķ iet tī rs. aļ ģ es, ko izraisa sē rfoš ana un augoš ā s smiltis. Un tā pē c principā man nav pretenziju, jū ra priecē ).
Viesnī ca ir laba un, ja nemeklē sit mī nusus, tad lieliski atpū tī sies).
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Tunisija ir specifiska valsts, kā tū risti saka, "krā pnieku un zagļ u valsts. " Pirms ceļ ojuma izlasī ju atsauksmes - neticē ju, bet 10 dienu laikā sapratu, ka tū roperatoriem vajadzē tu slē gt ceļ u tū ristiem atvaļ inā jums. Ja 10 atvaļ inā juma dienas diviem maksā. … Tomēr ▾ Tunisija ir specifiska valsts, kā tū risti saka, "krā pnieku un zagļ u valsts. " Pirms ceļ ojuma izlasī ju atsauksmes - neticē ju, bet 10 dienu laikā sapratu, ka tū roperatoriem vajadzē tu slē gt ceļ u tū ristiem atvaļ inā jums. Ja 10 atvaļ inā juma dienas diviem maksā.700$, tad nekā du iebildumu. . . Un dā rgā k, padomā labi. Apkā rt ir atkritumu jū ra, cilvē ki ir kā č igā ni, viņ i tikai cenš as izvilinā t tavu naudu. Jū ra ir netī ra, ir daudz medū zu, kas sā pī gi dzeļ , man ir apdeguma pē das. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli jā ņ em no 5 no rī ta. , restorā ns - arī . Numuri uz 3, kondicionieri slikti strā dā . Gids-sanā ca, parunā jā s, paņ ē ma naudu par ekskursiju un pazuda, arī neceļ klausuli. Pē c plkst. reģ istratū ra, ne par ko nevar vienoties, ja neproti angļ u, franč u. bet ja zini - uz vē lmē m nereaģ ē . Ja vē lies labi atpū sties un gū t pozitī vas emocijas - aizmirsti par Tunisiju uz visiem laikiem! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Radogost
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uzturē jā s Howd no 10.06. lī dz 21.06. 2012. Kopumā viesnī cu var raksturot kā labu trī s vai sliktu č etrinieku, tač u to jau detalizē ti aprakstī ja iepriekš ē jie recenzenti. Tā pē c es centī š os pievē rsties galvenajā m tē mā m, kas nav skartas un nav pienā cī gi izpaustas. … Tomēr ▾ Uzturē jā s Howd no 10.06. lī dz 21.06. 2012. Kopumā viesnī cu var raksturot kā labu trī s vai sliktu č etrinieku, tač u to jau detalizē ti aprakstī ja iepriekš ē jie recenzenti. Tā pē c es centī š os pievē rsties galvenajā m tē mā m, kas nav skartas un nav pienā cī gi izpaustas.
Kā atseviš ķ u un galveno atzī mē š u viesnī cas bū tiskā ko trū kumu, proti, JŪ RAS TRŪ KUMU.
Manā izpratnē VIDUSJŪ RAI jā bū t caurspī dī gai un, atkarī bā no laikapstā kļ iem, izlietai visos zilā s un zilā s toņ os. Tā tas bija un ir Turcijā , Grieķ ijā , Horvā tijā , Izraē lā un citā s Vidusjū ras valstī s. Un tagad piekritī siet, kā da jē ga braukt tū kstoš iem kilometru no mā jā m, lai ieraudzī tu seklu peļ ķ i brū ni pelē ki melnā krā sā ? Ļ aujiet man paskaidrot sī kā k: Houda pludmales viesnī ca atrodas Skanes rajonā , kas atrodas starp Susas un Monastiras pilsē tā m. Skanes apgabals ir lī cis ar zemu krastu, kas ir estuā ra lī dzens sē klis. Sekluma dibens - lī dz pusmetra dziļ umam - ir š aura tieva, iespē jams, ievesto smilš u sloksne, pē c tam biezs lipī gu, viskozu un melnu dū ņ u slā nis. Š ī iemesla dē ļ jū ra pie krasta ir sarkanī gi pelē ka, pē c tam melna. Jo lī cī viļ ņ u nav un nevar bū t, jo seklā dibens, vē jš nemitī gi ceļ mazus viļ ņ us, kas skar peldē tā ju acis un seju. Turklā t, ņ emot vē rā , ka dū ņ as nelaiž cauri saules starus, ū dens lī cī ir ļ oti auksts. Papildus visā m nepatikš anā m vē jš piekrastes joslā pastā vī gi ienes dū ņ u un aļ ģ u gabalus.
Un tagad daž i noderī gi padomi, par kuriem iepriekš ē jie recenzenti š eit neko nav rakstī juš i:
- aiz ī stā s Vidusjū ras ar dzidru ū deni un mī kstu smilš ainu dibenu var doties uz Susas pilsē tas pludmali (apmē ram 6-7 km. ) Ar 52-A vai 52-B autobusu, kas seko lī dz Medī nai, un tad ceturksnis kā jā m pa Habib Bourguiba Avenue lī dz pludmalei;
- nekā dā gadī jumā neiesaku izmantot uzmā cī gus taksometrus, taksisti ir mež oņ i un krā pnieki, kā arī lielā kā daļ a vietē jo iedzī votā ju ā rpus viesnī cas. Ja nolemjat braukt ar taksometru: Ņ EMIET VISMAZ 4 cilvē kus un palū dziet, lai š oferis iekā pj iekā pš anas brī dī IESLĒ GTS SKATI. Aptuvenā s ceļ ojuma izmaksas no viesnī cas uz Susas Medinu uz letes ir aptuveni 7-8 dinā ri;
- neielaidieties nekā dā s sarunā s ar vietē jiem iedzī votā jiem, neņ emiet viņ iem neko rokā s, pretē jā gadī jumā varat iekulties lielā s nepatikš anā s;
- neko nepē rciet tirgos un veikalos. Sortiments ir sliktā ks par mū su lietoto: pazī stamu zī molu ķ ī nieš u viltojumi, lupatu kaudzes, kamieļ ā das somas ir rupji š ū tas rokdarbu veidā ar nepatī kamu smaku. Turklā t UZTURĒ Š ANĀ S MEDĪ NĀ un tieš i ā rpus viesnī cas NAV DROŠ A Jū su veselī bai un maciņ am.
- vispā r iesaku droš ī bas apsvē rumu dē ļ paš iem neiziet ā rpus viesnī cas. Valsts ir nabadzī ga, aiz viesnī cas vā rtiem ir posts un atkritumu kalni. Vietē jie arā bi ir mež onī gi, nedraudzī gi un agresī vi.
аватар SOlga10
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies no 2012. gada 12. maija ar vī ru un dē lu 5 gadi. Viesnī ca š ika 5+, 531. numurs - divstā vu - baltas mē beles ar kaltas dzelzs ieliktņ iem, ar skatu uz jū ru no kreisā s puses, taisni - uz kortiem, no kreisā s uz Safari centru. Uzturs 5+ tā da gaļ as, jū ras velš u, salā tu, augļ u pā rpilnī ba. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 2012. gada 12. maija ar vī ru un dē lu 5 gadi. Viesnī ca š ika 5+, 531. numurs - divstā vu - baltas mē beles ar kaltas dzelzs ieliktņ iem, ar skatu uz jū ru no kreisā s puses, taisni - uz kortiem, no kreisā s uz Safari centru. Uzturs 5+ tā da gaļ as, jū ras velš u, salā tu, augļ u pā rpilnī ba. Krā š ņ a animā cija, puiš i super dejo, organizē brī vā laika aktivitā tes pie baseina - superrrrr. Mums visiem ļ oti patika. Vienī gā jū ra ziedē ja, aļ ģ u josla, bet pā rē jo tas nesabojā ja. Jū rā silts 23, laiks klases.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар kate66685
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca. istabiņ as protams 3*, bet viss pā rē jais kā rtī bā . Laiks silts 26-18 grā di, no rī ta bija mā koņ i, bet pē c stundas tie izklī da. slikta, laba vietē jā kafija(var arī nopirkt pilsē ta! ). Smilš ainā pludmale ir ī paš i laba ģ imenē m ar bē rniem, jo ieeja jū rā ir gluda un nav viļ ņ u! Laba animā cija galvenokā rt angļ u valodā , izvē lē jos tieš i valodas apguvei un komunikā cijai! izvē loties istabu. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. istabiņ as protams 3*, bet viss pā rē jais kā rtī bā . Laiks silts 26-18 grā di, no rī ta bija mā koņ i, bet pē c stundas tie izklī da. slikta, laba vietē jā kafija(var arī nopirkt pilsē ta! ). Smilš ainā pludmale ir ī paš i laba ģ imenē m ar bē rniem, jo ieeja jū rā ir gluda un nav viļ ņ u! Laba animā cija galvenokā rt angļ u valodā , izvē lē jos tieš i valodas apguvei un komunikā cijai! izvē loties istabu. Redzē si no loga izkā rtne SAFARI-tas ir vietē jais klubs un mū zika skan no 1:00 lī dz 5:00 un nav iespē jams gulē t! Ekskursijas uz ielas netiek pā rdotas, viss ir tikai viesnī cā . Kad izbraucā m autobusā , dalī jā mies iespaidos ar citiem krieviem, kā izrā dī jā s, mums bija labā kā viesnī ca piekrastē )))
аватар lashko2009
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
tikko atgriezos no viesnī cas. Gā ja 3 ģ imenes ar 3 cilvē kiem. viss ar bē rniem. Divas dienas biju š okā , un tad vienkā rš i pieradu. naktsmī tne ir ā tra, par 5. lai gan pasē iedevā m 10$, bet domā jam, ka tam nebija nozī mes, jo ieraš anā s brī dī viņ iem jau bija saraksti ar vā rdiem un pieš ķ irtiem numuriem. … Tomēr ▾ tikko atgriezos no viesnī cas. Gā ja 3 ģ imenes ar 3 cilvē kiem. viss ar bē rniem. Divas dienas biju š okā , un tad vienkā rš i pieradu. naktsmī tne ir ā tra, par 5. lai gan pasē iedevā m 10$, bet domā jam, ka tam nebija nozī mes, jo ieraš anā s brī dī viņ iem jau bija saraksti ar vā rdiem un pieš ķ irtiem numuriem. visur skan mū zika no diskotē kas (bet ne daudz). krieviski neviens neko nesaprot. reģ istrē jā s 21:00. Ē dienu nebija, tā pē c bijā m izsalkuš i. lidostas piezī mes 7 minū š u brauciena attā lumā . lidmaš ī nas nav dzirdamas. skaits ir mazs. viss ir tī rs, bet primitī vs. Gaisa kondicionē tā js darbojas vienmē r, pat ja neatrodaties telpā . Aizkari ir ļ oti biezi, lai jū s varē tu gulē t visu dienu. nā kamā s dienas pusdienā s jā iet pie restorā na direktora, viņ š ierā dī s vietu un laiku, lai apmeklē tu barotavu. lī dz sava laika beigā m jū s vienkā rš i lū gs aiziet. jo ē diens ir 2 maiņ ā s. ja nolemjat doties uz kā du no bezmaksas itā ļ u vai skandinā vu restorā niem, rezervē jiet pa ceļ am, jo ​ ​ uz lapas ir gara rinda (netikā m iekš ā , lai gan vakarā ir pieejami 2-3 galdiņ i). ē diens ir viss. bez rindā m. tikai viss ir nesā lī ts (un restorā nā ne vienmē r ir sā ls) vai ļ oti pikants. bē rni pā rsvarā ē da frī kartupeļ us, makaronus, gardas zivis vai vistu mī klā , no rī tiem satriecoš us kruasā nus. saldē jumu pusdienā s vai vakariņ ā s liek krū zī tē s, var nā kt klā t cik gribi, tikai jā stā v rindā . visvarenā puiš a teritorijā visu dienu tirgo saldē jumu, par 2 dinā riem. sauļ oš anā s krē sli pludmalē bija aizņ emti 6 no rī ta (nu, jo starpī ba ir 3 stundas un cē los agri) un nav nekā du sasprindzinā jumu. jo tū risti ir tikai ā rzemnieki, un viņ i vienmē r sē ž pie baseina vai zā lienā . darbinieki sazinā s tikai ar viņ iem. pie mums interesē jā s dabū t vai apmainī t pret kaut ko krievu š ņ abi (paņ ē mā m č ekus, un par kaut ko pateicā s) un krievu š okolā di (dzeramnaudu vietā iedevā m kalponē m). Visus dzē rienus izlej paš i viesmī ļ i. biež i vien mazgā tā s vienreizē jā s lietoš anas glā zē s. Vestibilā ir pieejams ū dens pudelē s. Pludmales dvieļ u nav, bet reģ istratū rā varat ņ emt depozī tu 10 USD apmē rā . (neviens par to nerakstī ja, tā pē c vilkā m lī dzi). visu ē ku taisa kaut kā di gaiteņ i (lauzī si galvu lī dz tiksi). Droš s reģ istratū rā , bet mē s to neizmantojā m. saka 2 dinā ri dienā , nevis 20. nez kā pē c pirts un bura nestrā dā ja. teritorija skaista, zaļ a, kopta. smiltis ir slapjas no rī ta, un uz to baltumu skaties tikai pusdienlaikā . jū ra bija karsta, bez kontrasta. 6 no rī ta ir tī rs, bet ar medū zā m (starp citu, augustā viņ u ir daudz un mums visiem nodzē la. Tagad zinā m, ka uzreiz jā uzliek tomā ts. Vai vē l labā k, kā ņ emam ā rā bē rnu spainī tis pa smiltī m. ) un pē c pusdienā m ir lieli viļ ņ i un tie saceļ no apakš as visus netī rumus, aļ ģ es. ir garlaicī gi ienā kt. Lai peldē tu, tā lu jā iet. bet uz patī kamā m smalkā m smiltī m. bet viesnī cā neko nepē rc (piemē ram, pulkstenis maksā ja 85 dinā rus) un tsevilas veikalā pē c 200 metriem 12 dinā ri. Ir atš ķ irī ba! Suvenī ri ir pilni. vietē jie staigā pa pludmali, pā rdod augļ us vai nē sā hameleonus, vanagus ar neveiksmi. uzņ ē ma attē lu....Tu neaiziesi! Dinā ru par barī bu iedod dzī vniekam. Animā cija tieš ā m nav uzmā cī ga. 2 reizes dienā ū dens aerobika. latī ņ u valoda. spē les. bet neviens tev nezvanī s. tu zini grafiku, ej spē lē t. Vakarā viņ iem ir izrā de, bet tikai vā cu, angļ u un franč u valodā . Principā neteikš u, ka slikti atpū tā mies. visi bija bez apdegumiem, nebija smē rē ti ar krē miem. vē jiņ š patī kams, un no tā iedegums slā ņ ains. 39 no tiem tiek uztverti kā mū sē jie. 23-25. nauda tiek mainī ta reģ istratū rā . bet vē l izdevī gā k ir ņ emt eiro (pā rskaitī jums tieš i kasē ). atpakaļ zabali no viesnī cas uz 2 stundā m. reģ istrā cija tika pabeigta 15 minū tē s. un te mē s esam greznā Boeing * transaero *. Ja man piedā vā tu doties uz š o viesnī cu ne par dā rgu, es atgrieztos. lai visiem jaukas brī vdienas!
Parādīt vairāk »


iemiesojums inna-bysinka
Sveiki, pastāstiet man, lūdzu. Dodamies ar divus gadus vecu bērnu uz Houda Golf and Beach Club 3*. Vai viesnīcā ir piens? Kādā formā tas tiek dots? Vai arī tas jāņem līdzi?
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums koronata
Slīdkalniņi viesnīcā ir maksas un kādi ir slidkalniņu darba laiki?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель находится в 12 км от центра города Монастир. Отель впервые распахнул свои двери гостям в 1986 году, а последняя реновация проведена в 2002 г. Отель подойдет для семейного отдыха, поездок с друзьями или для романтического путешествия.

Atrašanās vieta Отель расположен в 70 км от международного аэропорта г. Энфида.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 100 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. Оборудованы места для курения. На территории есть магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Предоставляется оборудование для занятия водными видами спорта. Дартс, караоке, игровая комната, поле для мини-футбола, мини-гольф, парашют.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • izjādes centrs
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 516 комфортабельных номеров.

Istabās

В номерах представлено: ванна/душ, кондиционер, ТВ, балкон.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • fēns (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
Adrese BP. 35 Aéroport Monastir Dkhila, 5000 Maatmeur, Тунис
Tālruņi: Tel: +216 73 521 800
Tīmekļa vietne: Houda Golf & Beach Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).