50 līdz 50

Rakstīts: 20 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 13 jūlijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Tunisijā pirmo reizi, pirms tam bija Turcijā un Ē ģ iptē . Viesnī ca tika izvē lē ta pē dē jā brī ž a ekskursijā , viņ i gribē ja redzē t jaunu valsti.
Sā kš u ar plusiem:
Brī niš ķ ī ga liela, sakopta viesnī cas teritorija, viss apstā dī jumos un ziedos! Viesnī cas ē ka no ā rpuses izskatā s labi. Maģ iski tī ra jū ra, smilš aina pludmale, pietiekami tī ra, tī rī ta katru rī tu. Pludmalē ir 24/7 apsardze. Ir 4 baseini, slidkalniņ i mazajiem un pieauguš ajiem. Animā cija darbojas perfekti, no 10:00 lī dz 12:00. Ir ko darī t bē rniem un pieauguš ajiem. Garlaicī gi nebū s. Ē diens bija daudzveidī gs un parū pē ts visā m gaumē m. Vari izvē lē ties, izsalcis neaiziesi. Gaļ a un zivis ir bijuš as vienmē r. Konditorejas izstrā dā jumi un saldumi ir vienkā rš i pā rsteidzoš i.

Un tagad par trū kumiem:
Sā ksim ar skaitli.
Gultas veļ a un dvieļ i ir pelē ki. Istaba netika iztī rī ta, tika izvesti atkritumi un bija tualetes papī rs. Vannasistaba atseviš ķ i, kondicionieris darbojā s slikti. Š ķ iet, ka ietaupī ja naudu un nedarbojā s ar pilnu jaudu.
Pludmale un baseini:
Ar lietussargiem, sauļ oš anā s krē sliem un matrač iem nepietiek, ja viesnī cā ir daudz atpū tnieku. Pludmalē sauļ oš anā s krē slus vajag aizņ emties gandrī z no pulksten 5 no rī ta.
Nu tagad pats kaitinoš ā kais.
Ē dnī ca un bā ri:
Ē damistaba nav paredzē ta lielam tū ristu skaitam.
Vietu vienmē r ir par maz, it ī paš i, ja arā bi daudz atpū š as.
Traukus nemazgā ja, paš i mazgā jā s ar salvetē m, galdauti uz galdiem bija netī ri, galda piederumu vienmē r nepietika, bija jā gaida, kamē r atnesī s.
Ļ oti gribu lai viesnī cas vadī ba ņ em vē rā komentā rus. Un tad zvaigzne atgriezī sies viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jumā . Viesnī ca agrā k bija 4 zvaigznes, tagad tā ir 3 zvaigznes.
Nobeigumā es vē los pateikties mū su gidam ar Join Up Anastasia par viņ as uzmanī bu un palī dzī bu visos mū s interesē još os jautā jumos. Kā arī gidam Sabri par aizraujoš u un interesantu ekskursiju.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu