Viesnīca ar brīnišķīgu jūru un skaistu teritoriju

Rakstīts: 16 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 10 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Tunisijā pirmo reizi, pirms tam vairā kas reizes bija Turcijā un Ē ģ iptē . Viesnī ca tika izvē lē ta pē dē jā brī ž a ceļ ojumā , gribē jā s redzē t jaunu valsti, tā pē c ar viesnī cu ir vairā k apmierinā ti nekā neapmierinā ti. Cenas / kvalitā tes attiecī ba atbilst, lai gan daudz kas ir jā uzlabo.
Sā ksim ar pozitī vajā m lietā m ; )
Brī niš ķ ī ga liela, sakopta viesnī cas teritorija, viss apstā dī jumos un ziedos! Ja salī dzina trī s Turcijā un š o, tad š ī s ir debesis un zeme, Turcijā trijos nav teritorijas kā tā das!

Burvju skaidra jū ra. Tuvā k vakariņ ā m tas sā k mirdzē t ar skaistiem tirkī za toņ iem (nekad vē l neko tā du nebiju redzē jis! ! ) Lieliska vieta ģ imenē m ar bē rniem, jo ​ ​ jū ra ir krietni sekla. Smilš aina pludmale, diezgan tī ra. Es personī gi redzē ju, kā viņ i no rī ta tī ra ar grā bekli, protams, labā k bū tu ar sē jmaš ī nu, bet...)) Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un matrač u, bet no lietussargiem nepietiek ē nas (daž i no tie ir mazi).
Lielisks ē diens, man patika. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija gaļ a: liellopa un tī tara gaļ a, kā arī vismaz divu veidu zivis. Viņ i izcepa ļ oti garš ī gu picu, pusdienā s deva saldē jumu, katru dienu arbū zu un meloni. Ļ oti garš ī gs plovs, sautē ti dā rzeņ i un grilē ti dā rzeņ i ir garš ī gi)) Visa kā pietika, ā tri vien izcē la, ja beidzā s. Un, neskatoties uz milzī go cilvē ku skaitu (viesnī ca bija pilna), nekad nekas tā ds nebija. palaist garā m daž us ē dienus. Mē s reiz atnā cā m 10 minū tes pirms brokastu beigā m, jogurta nebija, pajautā ju un uzreiz atnesu))
Ļ oti tuvu lidostai, pā ri ceļ am, ē rti, ka pē c lidojuma nav nepiecieš ams ilgi braukt ar autobusu. Devā mies uz lidostu samainī t dolā rus, kur kurss bija augstā ks nekā viesnī cā . Netā lu no Monastiras pilsē tas (10 minū tes ar autobusu vai metro). Cena ir 0.55 dinā ri (1 dolā rs - 2.87 dinā ri). Man patika pilsē tiņ a, var pastaigā ties: bijā m mauzolejā , cietoksnī , krastmalā un devā mies uz tirgu. Pē rciet augļ us tikai Monastirā (pirkā m General un Monoprix tirgos), jo cenu starpī ba ar tirgotā jiem pludmalē ir gandrī z 10 reizes!! ! ! Pludmalē vī nogas ir 20-25 dinā ri, tirgū.3, 29 dinā ri kg)) Vī ģ u persiki ir ļ oti garš ī gi, mazos parasti pē rk par 1.7 dinā riem, lielos par 2.5 dinā riem))
Tagad mī nusi. . .

Sā kš u ar smaku, mū s sagaidī ja š ī š ausmī gā smaka pat pie lidmaš ī nas ejas (pieņ emu, ka kaut kur tuvumā ir izgā ztuve un ja vē jš ir no sauszemes, tad pludmalē pat nav dzirdams. Lai gan daž i cilvē ki, ar kuriem es runā ju, teica, ka viņ i neko nedzird)) š ī smaka ilga vienu dienu, tad pazuda
Mū s (trī s pieauguš os) ievietoja divvietī gā istabā un atveda bē rnu gultiņ u. Nevarē ja sasniegt normā lu skaitli, visiem viena atbilde - "rī t madam" (izlē ma vairā k nervu un baudī ja jū ru). Istabā viss kā rtī bā , vannasistaba atseviš ķ i, kondicionieris darbojā s, pa nakti var bez tā , ar atvē rtu balkonu. Kopumā vakari bija diezgan ē rti, nebija karsts, pē c 18:00 var droš i sauļ oties bez lietussargiem. Un pie jū ras var palikt cik gribi (pludmale neslē dzas, atš ķ irī bā no Ē ģ iptes), pavadoņ i pludmalē ir pat vē lu vakarā , patruļ a iet katru dienu. Tī rī š ana katru dienu (bet grū ti to nosaukt par tī rī š anu, man liekas, ka grī da netika mazgā ta)) tehniķ is nesaprot krieviski un angliski : / Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, atkritumi tika izņ emti un apkaisī ti ar aromatizē tā ju) ))
Veļ a veca un dvieļ i tikai pelē ki, laiks mainī t matraci.
Ē damzā lē traukus nemazgā ja (bija liels saš utums, pati mazgā ju ar salvetē m (((un galdautiem paveicā s, pusdienā m ne vienmē r pietika galda piederumu, bija jā gaida kamē r ienesī s tā pat un bija jā gaida galds kā McDonaldā ))) Maš ī na ar kolas-fanta vienu, rinda milzī ga. . .
Personā la attieksme ir pretī ga, it ī paš i bā rā! ! ! izliekas, ka nesaprot un tevis nav, pirmkā rt apkalpo vietē jos. Jums ir jā bū t tikpat nekaunī gam pret viņ iem, es to izdarī ju slikti.

Uz nedē ļ as nogali un uz vakaru ieradā s daudz vietē jo, mū su pludmalē viņ us nelaida (nu, izņ emot tos, kas dzī voja mū su viesnī cā ), bet starp viesnī cu pludmalē m ir 10 metru attā lums - lū k, kur viņ i atradā s un skraidī ja pa pludmali ļ auž u pū ļ os, vakarā pē c 20:00 daudz draiskojā s, dziedā ja, dejoja. Tas bija nedaudz neē rti, bet viss ir kā rtī bā )
Internets - var teikt, ka tur nav)))) bet tas man laikam vairā k pluss)) galvenais bija piezvanī t radiem reizi dienā , pietiek.
Tas arī viss) Jums ir jā izlemj, kas vairā k atsvē rs plusus vai mī nusus. Es noteikti zinu, ka š o jū ru ilgi atcerē sies ar apbrī nu, viss pā rē jais tiks aizmirsts))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu