viesnīca ir laba, bet nav laba darba personāla organizācija

Rakstīts: 7 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 11 — 23 jūlijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 7.0
Izvē loties viesnī cu, izvē lē jā mies ģ imenes viesnī cu, kur bū s labi, pirmkā rt, bē rniem, bet....
Mī nusi: . 1. Piestā jā m 11. jū lijā , divi pieauguš ie un divi bē rni. Vienam nav 4 gadi, otram nav gadu. Esam tur 9:00!!! ! ! Reģ istrē š anā s no 14:00. Reģ istratū rā vairā kkā rt vē rsos ar lū gumu pā rbaudī t mū s agri, jo mazulis jau raudā ja un nevarē ja gulē t. Viņ a piedā vā ja piemaksu paš ai izmazgā t istabu, bet.....kā da jauna gara meitene izlikā s, ka neko nesaprot un atsaucā s uz "starptautiskiem standartiem". Tajā paš ā laikā atbrauca pā ris musulmaņ u un viņ i uzreiz tika nokā rtoti. . Mū su mazulis jau bija histē rijā . Tikai pē c tam, kad citi atpū tnieki sā ka SKAĻ I aizvainoties, bijā m nokā rtojuš ies (plkst. 13.40). Tajā paš ā laikā tie, kas jau tur atpū š as, teica, ka ir BRĪ VAS istabas. . . Nav tā das istabas, kas lī dzī gas "mammai un bē rnam", lai bē rnu pabarotu un gulē tu.
2. Š ajā dienā mums bija laiks doties brokastī s, ja to tā var nosaukt. Tu paņ em rokā s š ķ ī vi, un uz tā ir ž ā vē ts ē diens !! ! ! Tas nav viens š ķ ī vis. . Ja pā rbrauc ar roku, š ķ iet, ka pie š ķ ī vja ir pielipuš as smiltis. Rezultā tā mums bija ko ē st....Pusdienā s ar traukiem bija tā pat, tikai ar galdiem sliktā k. Pusdienas paš as ir paredzē tas ī sam laika periodam. Un visi atpū tnieki ir spiesti stā vē t rindā pirms atklā š anas, lai ieņ emtu galdiņ u....(Š is jautā jums nav atpū tniekiem, bet strā dniekiem, Vajag parē ķ inā t atpū tnieku skaitu un galdiņ us!! ! ) Vī rieš i, kas tī rī ja traukus bija ļ oti netī rā s drē bē s!!!! !

Rinda pē c augļ iem, rinda pē c ceptiem kartupeļ iem, rinda, rinda.... Tas ī paš i sabojā ja garastā vokli......
Kad atpū tnieki nā ca mums palī gā (iedzī voš anā s jautā jumā ), viņ i izteica visu par ē damistabu. Vakariņ ā s trauki bija vairā k vai mazā k panesami nomazgā ti.
No 12. trauki bija tī ri un darbinieki tī rā s drē bē s.
3.19. jū lijā vienā no ē kā m naktī nostrā dā ja ugunsdzē sī bas signalizā cija. Izbraucu 5 minū tes pē c starta, aiz manis sā ka nā kt vairā k atpū tnieku. Dū mu smaka, redzami dū mi nekur nebija redzami, bet no viesnī cas puses NEVIENS 15 minū tes nenā ca !!! ! ! Tad mē s vienkā rš i visi izklī duš i, nevienu negaidot. Labi, ka tā bija viltus trauksme, bet ja nu ugunsgrē ks bija ī sts? Atpū tnieku glā bš ana ir paš u atpū tnieku darbs ????!!!! !
4. Medū zu bija daudz tikai 15. jū lijā . Pā rē jā s dienas bija, bet mazā k. Zā les bija daudz, bet to varē ja apiet.
5. Wi-fi darbojā s tikai reģ istratū rā un tad, ja paveicas.
6. Telpā nav skaņ as izolā cijas, dzirdamī ba ir lieliska. Ko kaimiņ i dara un par ko runā lieliski var dzirdē t. Lai gan netā lu dzī voja vā cieš i, varbū t tikai skaļ i izrunā jā s?

7. Atseviš ķ i vē los ne pā rā k patī kami pieminē t administratoru no reģ istratū ras (gara auguma jauna meitene), kura izlikā s, ka nesaprot, par ko mē s viņ ai jautā jā m, pat nezina, kā sazvanī t no istabas uz istabu, nezinā ju Wi-Fi paroli un daudz ko citu utt. Administrators ir viesnī cas seja, un pē c sarunas ar š o dā mu saproti, ka kā rtī bas š eit nav un nekad nebū s. Jū s varat viņ u noskū pstī t darba vietā un NERISINĀ T atpū tnieku problē mas, bet vienkā rš i mī ļ i smaidī t un izlikties, ka neko nesaprotat...
8. Nav augļ u kā tā du. Viesnī cā blakus veikalam varē ja tikai nopirkt vī ģ es. Ar bē rniem stā vē t rindā pē c arbū ziem vai zaļ ajiem persikiem nav ī paš i ē rti.
9. Kad ieč ekojā mies, istabā bija 2 ziepju gabaliņ i, tad nā cā s ubagot no istabenē m. . Labi, ka no mā jā m paņ ē ma š ampū nu un duš as ž eleju.
10 muš as!! ! ! Muš u ir ļ oti daudz! Jā ē d un jā dzen muš as.
IEGUVUMI: 1. smilš u pludmale bē rniem, labi
2. Viesnī ca, lai arī veca, ir diezgan tī ra un skaista. Diezgan labs priekš savā m trim zvaigznē m.
3. Atseviš ķ i vē los pieminē t viņ u konditoru. Viss bija ļ oti garš ī gs, sā kot no konditorejas izstrā dā jumiem un beidzot ar daž ā diem suflē .
Secinā jums: es vairs nevē los doties uz Tunisiju. Pā rē jā laikā bija jū tama kā da augstprā tī ga personā la attieksme pret atpū tniekiem. Sā kot ar uzņ emš anu, beidzot ar istabenē m. Un mī nusi kaut kā izrā dī jā s vairā k..... .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu