Pensionāriem

Rakstīts: 28 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 24 jūnijs — 3 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 1.0
Visiem, kas domā apmeklē t š o viesnī cu - mū su padoms ir - netē rē jiet savu naudu un laiku velti! Ar dienu nepietiek, lai aprakstī tu visu š oku par notiekoš o, bet ī sumā :
1. Ir animatori, bet tieš ā vā rda nozī mē viņ iem darba diena ir 2 stundas, un tad viņ i tusē savā starpā , nulle uzmanī bas atpū tniekiem.
2. Viesnī cā valda nā ves klusums, nav mū zikas ne teritorijā , ne bā rā , ne pludmalē .
3. Pludmalē pat alu no bā ra nevar paņ emt, tikai par naudu, lai gan bā rs pieder viesnī cai. Bez maksas tiek nodroš inā ts tikai ū dens un kola. Ja gribi alu - maksā.4 dinā rus.
4. Ē diens arī vidē ja izmē ra, izvē les nav lielas, bet, ja ir vē lē š anā s, var atrast ko ē damu.

5. Istabas ir noguruš as, tī ra katru dienu, bet gulta nav mainī ta 4 dienas, dvieļ i arī
6. Veikalā , kas nemitī gi tiek krā pts ar teoriju, ierodoties nopirka parastā s flipflops par 35 dinā riem, kā izrā dī jā s dienu vē lā k tie maksā ja 12 dinā rus.
7. Ja brauc uz pilsē tu, tur arī nav nekā laba, nav pat civilā lielveikala, kur nopirkt parasto produkciju.
8. No visiem plusiem - tā ir tikai jū ra 2 minū tē s no istabā m un viss.
Kas attiecas uz paš u viesnī cu - teritorija skaista, bet nav nekā das atpū tas organizā cijas. Teica, ka vakaros ir diskotē ka, un tā , 4 celiņ us nevar nosaukt par diskotē ku, 10.00 ir gaisma.
9. Nakš ņ oš ana par 15$ ja gribi tikt izmitinā ta uzreiz ja nē , tad gaidā m 14:00. Mē s ieradā mies 7:00 un gaidī t lī dz 14:00 nebija risinā jums. Darbinieki ir pensionā ri – viņ iem laiks paš iem doties pensijā . Neapmierina bā rmeņ u sejas izteiksme gan pludmalē , gan pie baseina. Alkohols tiek atš ķ aidī ts ar ū deni.
Klusums ir nā vē još s, sapuvis un truls. . Ja tev ir pā ri 40 un vē lies mieru un jū ru, tad š ī ir tava viesnī ca! ! ! Animatori nesteidzas izklaidē t pat bē rnus ! ! ! Mū s glā bj vē sā un tī rā jū ra! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu