Labdien visiem. Viesnīca ir pretīga. Ēdināšana: 1-.

Rakstīts: 16 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 8 — 15 augusts 2017
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 5.0
Tā nu sagadī jā s, ka nonā cā m š ajā viesnī cā . Meklē jot viesnī cu, vadī jos pē c atsauksmē m š ajā vietnē . izvē lē jā s viesnī cu, nosū tī ja pieprasī jumu uz Oā zi, viesnī cā nebija numuru, piedā vā ja izvē lē ties no 3 citā m viesnī cā m, nebija laika lasī t atsauksmes, jo bija palikusi viena diena lī dz plā notajai izbraukš anai, viņ i izvē lē jā s viesnī ca nejauš i. jau vakarā pirms izbraukš anas palasī ju atsauksmes, domā ju, ka cilvē ki pā rspī lē negatī vā s atsauksmes, cik es kļ ū dī jos. Viesnī cā ieradā mies 8 no rī ta, istabiņ ā iekā rtojā mies ap 14. Piemaksā ju par istabiņ u ar skatu uz jū ru 5 USD. par katru dienu. Istaba normā la, bet kondicionieris centrā lais, vai nu pū š , vai vispā r smird. Vispā r parasts konderis, tikai telpā s ar atseviš ķ u konderu. Skats no istabas ir labs.
Uzturs: Pā rtikā nepā rspī lē ju, bet par tā du naudu katru dienu ir pusfabrikā ti, tas ir par daudz. Ē diens ir pretī gs. ceturtajā uzturē š anā s dienā pā rgā ju tikai uz augļ iem un tē ju, daž reiz kū ku. Ē diens ir vai nu ļ oti pikants vai nav vispā r, bez garš as. Vai kotletes pusfabrikā ti, frī kartupeļ i. Negaidiet, ka viņ i tur dos jū ras veltes vai dateles. No augļ iem: melone - bez garš as, arbū zs - pē c garš as vā ja, persiks - jū s varat ē st. Gandrī z viss ē diens ir cepts, zupas nav. 8 dienas mans vē ders bija noguris no tā da ē diena. Bravo kompā nijas lidmaš ī nā ē diens bija labā ks nekā viesnī cā .
Jū ra. Tī rs, tikai no rī ta, pē cpusdienā viļ ņ i nes aļ ģ es un atkritumus. Musulmaņ u ir daudz, viņ i peldas pilnī bā drē bē s, ne tikai pie jū ras, bet arī viesnī cas baseinā , savukā rt tur ir zī me ar baseina apmeklē juma noteikumiem, kas nosaka, ka peldē ties drē bē s ir aizliegts. Viesnī cas vadī bai ir vienalga.

Pludmale nav liela. ir saulessargi, sauļ oš anā s krē sli. labā k nā kt agri no rī ta. lī dz 9 jau var nebū t brī vu sauļ oš anā s krē slu. Pludmalē vē ro Maruenu, jauks puisis, kurš saprot krieviski.
Pilsē ta: cieta miskaste. Visur atkritumi, neviens netī ra. pudeles, serdes, izsmē ķ i, viss, kas ienā k prā tā , visi š ie atkritumi guļ pa pilsē tu zem kā jā m.
Pilsē tā devā mies uz Monopri (bez alkohola, tikai pā rtika), General (arī ē diens + nav liela alkohola nodaļ a). Tirgus atrodas blakus š iem diviem veikaliem. Vajag kaulē ties, salī dzinoš i lē ti var nopirkt suvenī rus, nieciņ us, drē bes utt.
No alkohola bā rā : laikam tikai sarkanais un rozā vī ns ir normā lā kais. pā rē jais ir nezinā mas izcelsmes. Paņ ē mu viskiju, tī ru, noskrā pē ju kā ju ar mazo, nolē mu dezinficē t, izdomā ju nogarš ot tī ru, uz pudeles rakstī ts Francija, uzreiz palika slikti, bodyaga ir visretā kā . Alus kā š ķ ī ries. saldais ū dens: kurš vē las atcerē ties yupi, jū s esat š eit, konkrē ts koncentrā ts.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu