Lti Mahdia Beach & Aquapark 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 6.510
№6 viesnīcas reitingā Mahdia
6.5 Numurs
6.5 apkalpošana
6.9 Tīrība
7.4 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 3 km attālumā no Mahdijas centra. Viesnīca pirmo reizi durvis viesiem vēra 1997. gadā, pēdējā renovācija tika veikta 2014. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskiem ceļojumiem vai atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар panbudcom
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien. Š odien atbraucu no Tunisijas. Atpū tā s ar visu ģ imeni ar bē rniem. Dzī voja Mahdijas pludmalē . Mē s ieradā mies vakarā un uzreiz saņ ē mā m daļ u negatī vā . Rezervē jot norā dī jā m divistabu apartamentu ne zemā k par otro stā vu. … Tomēr ▾ Labdien.
Š odien atbraucu no Tunisijas. Atpū tā s ar visu ģ imeni ar bē rniem. Dzī voja Mahdijas pludmalē . Mē s ieradā mies vakarā un uzreiz saņ ē mā m daļ u negatī vā . Rezervē jot norā dī jā m divistabu apartamentu ne zemā k par otro stā vu. Sā kumā viņ i mē ģ inā ja mū s iekā rtot vienistabas apartamentā ar č etrā m gultā m pirmajā stā vā , bet pē c tam, kad mē s atteicā mies - divistabu apartamentā tajā paš ā pirmajā stā vā . Š is jautā jums ir jā pasaka atseviš ķ i, bet ī si. Pā rpildī ts, mitrs, trokš ņ ains, daudz muš u, saplī sis tualetes pods, vecas mē beles. No rī ta biju gatavs nospļ auties uz visu un doties mā jā s, lai atdotu naudu no operatora. Operators - Anex Tour (par tiem vē lā k). Bet labs laiks, skaidra jū ra un jauna administratore reģ istratū rā.... Pē c trī s č etrā m piegā jieniem istaba tika mainī ta. Nav tā ds kā bildē , logi uz tehnisko zonu, bet santehnika strā dā . Kurš bija ā trā ks, vē rsā s pie meitenes pie reģ istratū ras un viņ a nā ca klajā , lai izlemtu par ī paš u paldies.
Telpu uzkopš ana. Viss ir kā rtī bā . Reiz viņ i aizmirsa atstā t dzeramnaudu un palika bez tī riem dvieļ iem.
Informā cijas brī dis. Reizē pie reģ istratū ras piegā ja trī s ā rzemnieki un nedaudz vē lā k kā ds arā bu valodā runā još s tū rists. Administrators pamet visus un dodas risinā t sava tautieš a problē mas. Tas pats vē lā k atkā rtojā s restorā nā , akvaparkā , dvieļ os, bā rā , pludmalē . Esiet gatavi tam, ka esat viesis un viesmī lī bas likumi ir specifiski.
Par restorā nu un bā riem ī paš u jautā jumu nav. Viss ir kā parasti. Dzē rieni no tirdzniecī bas automā tiem nav atļ auti. Daudz muš u. Plus - vestibila bā rā uzvā rī ja labu kafiju.
Bet par pā rtiku. Mē s rezervē jā m restorā nu pē c Ala carte sistē mas. Izvē lē jā mies gaļ as un zivju ē dienkarti. Nā ca pulksten 19.00. Un tas sā kā s. Galds bija paredzē ts trim (mums č etriem). Vē l viena ierī ce tika nē sā ta 20 minū tes. Vī nu un kolu lē ja 19.15, sviestmaizes ar pikanto adž iku un salā tus ar smalki sagrieztiem tomā tiem - 19.30, sī polu zupu (burdu) un pī rā gu ar kartupeļ iem (viņ i to sauc par č ebureku) 19.50. Tad man nepietika pacietī bas un mē s devā mies vakariņ ā s ar visiem.
Animā cija. Nedomā jiet, ka jū s izklaidē sieties. Volejbolu var spē lē t divas reizes dienā , bet stundu. Boč as bumbas ir sarū sē juš as, un spē le prasī s piecpadsmit mines. Redzē ju aerobiku pie baseina. Vakarā viss dzī ves centrs pā rceļ as uz vestibilu tuvā k Wi-Fi. Pē c 19.00 vairs nav ko darī t.
Teritorija diezgan zaļ a, bet sakopt sā k tad, kad visi jau dodas uz pludmali.
Ekskursijas. Mē s pasū tī jā m no viesnī cas ceļ vež a no Anex Tour Natalia. Prot pā rdot. Pirmais bija amfiteā trī El Jem. Gids stā stī ja mazā k nekā ceļ vež i raksta (visam veltī ja 25 minū tes). Tad viņ š atdeva pusotru stundu brī va laika iepazī š anai. Mē s klausī jā mies tū ri, pieķ ē ruš ies sveš ai grupai, un izbaudī jā m to. Tas pats atkā rtojā s mozaī ku muzejā . Pē dē jā pietura bija veca garā ž a, kur senajā s stellē s mē ģ ina aust zī da š alles (turki paklā ju fabrikā rā da procesu sā kot ar zī dtā rpiņ u audzē š anu). Kā kompensā ciju saņ ē mā m informā ciju par valsts ekonomiku un labu vietē jo alkoholu autobusā . Mana sieva un bē rni izvē lē jā s otro ekskursiju uz Mahdia pilsē tu (pirā tu kapsē tas, bā kas un vietē jā tirgus apmeklē juma dē ļ ). Es apzinā ti negā ju. Rezultā tā pirā tu kapsē ta bija redzama no tā lienes, bā ka tika parā dī ta no 1.5 kilometra attā luma, un viņ i piedā vā ja ar taksometru aizbraukt uz tirgu. Uz manas sievas piezī mē m par atš ķ irī bu starp reklamē to ekskursiju un faktu, viesnī cas gide Natā lija atbildē ja: "Jā . Visiem patī k. " Starp citu, viņ ai vajadzē tu bū t viesnī cā katru dienu 14-14.30. Mē s viņ u redzē jā m tikai trī s reizes nedē ļ ā (divas pirmajā dienā ).
Un pē dē jais. Naktī pirms izlidoš anas jaunā kais bē rns sā ka spē cī gi vemt. Ar mū su aptieciņ as palī dzī bu problē mu atrisinā t nebija iespē jams. Reģ istratū rā viņ i man atteicā s palī dzē t sastā dī t apdroš inā š anas aģ enta vietē jo (Tunisijas) numuru. Man bija jā papildina savs konts un visas sarunas jā veic no sava mobilā tā lruņ a. Neskatoties uz krieviski runā još ā ā rsta solī jumu, man nā cā s pasū tī t taksi un aizvest bē rnu uz klī niku (kur visa komunikā cija notika angļ u valodā ). Bē rnam temperatū ra ir 39, viņ š naktī negulē ja. Izrakstī š anā s no viesnī cas ir standarta pulksten 12:00.
Viņ š lū dza pā rskatī š anu palikt istabā lī dz pulksten 16.00 vai pagaidu izlī gumu lī dz tiem paš iem pulksten 16.00. Rezultā tā.11. 45 ieradā s uzkopt mū su istabu, un pirms pā rsē š anā s bē rns gulē ja vestibilā uz dī vā niem.
Kopā . Ja plā nojat iedzert un peldē ties - dodieties uz Mahdia Beach Hotel. Ja gribi normā li atpū sties bez nerviem, tad padomā trī s reizes.
аватар starysobaka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā mies kompā nijā.4 pieauguš ie + divi bē rni 12 un 4 gadi, Nebija jautā jumu par pā rsē š anos un lidojumu, neskatoties uz to, ka lidoja Azur Air un pirms tam pā ris reizes bija lidojumu kavē š anā s. Š oreiz viss bija ideā li, Viesnī cā nonā cā m lī dz 10 no rī ta un mū s uzreiz aizsū tī ja brokastī s. … Tomēr ▾ Atpū tā mies kompā nijā.4 pieauguš ie + divi bē rni 12 un 4 gadi, Nebija jautā jumu par pā rsē š anos un lidojumu, neskatoties uz to, ka lidoja Azur Air un pirms tam pā ris reizes bija lidojumu kavē š anā s. Š oreiz viss bija ideā li, Viesnī cā nonā cā m lī dz 10 no rī ta un mū s uzreiz aizsū tī ja brokastī s. Pē c brokastī m piedā vā ja iekā rtoties trī s istabiņ ā s pirmajā stā vā . Skatī jā mies, nepatika, tā bija smacī gs, tumš s, gaiss bija sasmē rē jis. pilnī gi apmierinā ts.
Istabas. Atbilst vā jam č etriniekam-nav jaunas mē beles, neieskrū vē ti seifi(kaut arī maksas), segas ar caurumiem, divā s no trim istabā m neliela ū densvada noplū de. Uz mū su komentā riem par š o darbinieki reaģ ē ja a. savdabī gs veids - zem caurulē m liek konteinerus (! ), Gulta tī ra, bet spilveni galī gi neglī ti, nogā zti, nav ē rti gulē t.
Restorā ni. Ē st vienmē r bija daudz, super smalkmaizī tes, daudz gaļ as, zivis katru dienu viens vai divi veidi, vairā kas reizes bija krabji, vienreiz garneles. Viena lieta ir slikta ē dienkarte divu nedē ļ u laikā gandrī z nemainī jā s! arbū zi un vī nogas-gud, persiki, bumbieri, granā tā boli, dateles-tā -tā . Banā nu nebija!
Restorā ns pie baseina, Pica ir inde, pā rē jais ir labs,
Wi-fi. Pirmā s piecas dienas bija super, pat istabiņ ā s, tad, iespē jams, nauda beidzā s - trī s dienas nebija vispā r, un lī dz atvaļ inā juma beigā m, ar pā rtraukumiem un tikai reģ istratū rā , lai gan plkst. kaimiņ u viesnī cas es izspiegoju lī dz pat pludmalei un uz ceļ a aiz teritorijas.
Alkoholisks. Alus nav slikts, labā ks kā Ē ģ iptē , bet kamē r neiedosi viesmī lim dinā ru, tikmē r nebā zī s normā lā glā zē , ne vī na glā zē s, ne glā zē s, plastmasa protams. Vī ns ir tas pats kas Turcija , un mē s tik ļ oti cerē jā m izbaudī t franč u vī ndaru tradī cijas. . . Viskijs un rums ir diezgan ē dami, ja ņ emat neatš ķ aidī tu, bez tekilas, piemē ram, degvī nu.
Animā cija. Ļ oti vā ja, gandrī z nē , bet te var uztaisī t atlaidi nevis sezonas beigas.
Viesnī cas teritorija (ļ oti zaļ a) un pludmale ir vairā k vai mazā k tī ra, ko nevar teikt par baseinu - sā ka tī rī t pē c deviņ iem no rī ta.
Viesnī cas GALVENĀ PROBLĒ MA, manuprā t, nav pat krievi, no kuriem seš desmit procenti (pā rē jie ir vā cieš i, poļ i un franč i) - viņ i uzvedā s pā rsteidzoš i mierī gi, bet smē ķ ē š ana bija plaš i izplatī ta. . NESMĒ Ķ Ē T tikai galvenajā restorā nā . Pā rē jā viesnī ca ir nepā rtraukta smē ķ ē tā ju telpa , ī paš i reģ istratū ra un vestibila bā rs. Š eit naktī bija tā ds kumars no smē ķ ē š anas un alkohola, ka viņ i mē ģ inā ja neiziet cauri š ī m zā lē m ar bē rniem, viņ i smē ķ ē visur - pludmalē s , istabiņ ā s, teritorijā , PERSONĀ LS-STĀ VĀ (!! ! ) Pat liftā nofotografē ju izsmē ķ i, kas tur nogulē ja divas dienas lī dz tika izņ emts. Š ī iemesla dē ļ arī daru nav ieteicams ceļ ot uz š o viesnī cu ar bē rniem.
Tunisija. Katastrofā lā situā cija ar bū vgruž iem-tas ir visur gar ceļ iem un tieš ā m bojā iespaidu par valsti. Jū ra tī ra, ja mierī ga, bet š ausmī gi netī ra pē c vē tras gan no aļ ģ ē m, gan gruž iem. Forš i, lai arī garlaicī gi ekskursijas uz Sahā ru un vē sturiskā m vietā m (El Jam, Carthage uc)
Ko pirkt Tunisijā ? Kafiju tikai izvē lē ties dā rgā ku, un var nedaudz apgrauzdē t pirms malš anas. Olī veļ ļ a ir ļ oti dā rga salī dzinot ar grieķ u un tajā paš ā laikā sliktā ka garš a. Ukrainā Irā nas-50 grivnas/kg, nē sliktā k. Liela lē tā s keramikas daž ā dī ba. Lē ti medikamenti, daudz franč u.
Vispā r iespaids par Tunisiju ir Ē ģ iptes, Turcijas un Goa krustojums. Atkritumi un personā la pavirš ī ba ir Goa, turku jū ra, ainava un ē diens atgā dina slikto Ē ģ ipti. Var aizbraukt vienreiz, bet vajag nopietnā k par viesnī cas izvē li.
Первое впечатление Территория Хороший кофе Утро в Сахаре Сахара не такая уж безводная Вид на Махдию
аватар varkum
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cu, lasī jā m atsauksmes, gribē jā m ne pā rā k dā rgu un tajā paš ā laikā zaļ u, pirmajā rindā , ar lielu skaitu baseinu un ū dens slidkalniņ iem. Ā rē ji viesnī ca man ļ oti patika, tač u pē c atsauksmju izlasī š anas mē s ilgi domā jā m un tomē r nolē mā m palikt š ajā viesnī cā , ticot labajā m atsauksmē m. … Tomēr ▾ Mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cu, lasī jā m atsauksmes, gribē jā m ne pā rā k dā rgu un tajā paš ā laikā zaļ u, pirmajā rindā , ar lielu skaitu baseinu un ū dens slidkalniņ iem. Ā rē ji viesnī ca man ļ oti patika, tač u pē c atsauksmju izlasī š anas mē s ilgi domā jā m un tomē r nolē mā m palikt š ajā viesnī cā , ticot labajā m atsauksmē m.
Mē s nekļ ū dī jā mies. Mē s bijā m 9 cilvē ki. Liels uzņ ē mums no daž ā dā m pilsē tā m. Mē s visi daudz ceļ ojam un mums ir priekš stats par labu un sliktu apkalpoš anu un attieksmi pret atpū tniekiem. Visi viesnī cā ir ļ oti uzmanī gi, smaidī gi, izpalī dzī gi. Sī ki neaprakstī š u apkalpoš anu viesnī cā , bet mums, visai mū su lielajai kompā nijai, komentā ru nebija, un, ja bija kā di lū gumi vai jautā jumi, viss tika atrisinā ts ļ oti ā tri.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista, zaļ i, kopti, zaļ i nopļ auti zā lieni ar lielu skaitu sauļ oš anā s krē slu, ar kuriem pietika visiem, lieli un skaisti baseini izvietoti visā plaš ajā teritorijā . Ļ oti interesants piepū š amais akvaparks. Pilnī gi droš s bē rniem. Visā teritorijā es neredzē ju nevienu lidojoš u plastmasas krū zi, izsmē ķ us un visus tos atkritumus, kas biež i tika atrasti citā s viesnī cā s.
Ē diens ir daudzveidī gs un ļ oti kvalitatī vs. Viss bija garš ī gi, liela gaļ as izvē le: vistas, tī tara, truš a, jē ra, liellopa un cū kgaļ a. Zivis vienmē r ir bijuš as. Gandrī z katru dienu bija tuncis un vienmē r kā da cita zivs. Daudz perfekti pagatavotu dā rzeņ u, daudz svaigu dā rzeņ u, un, protams, daudz augļ u: arbū zi, melones, aprikozes, persiki. Brī ž iem tie bija saldi, daž reiz ne ļ oti saldi. Bet galu galā tas neattiecas uz viesnī cas trū kumu, bet mē s biež i sakā m, ka siers ir nepareizas garš as, persiki nav ī paš i saldi, viesmī lis nezina krievu valodu un daudzas citas lietas, kuras nezina plkst. tas viss raksturo viesnī cas darbu.
Labi puiš i animatori. Pirms izbraukš anas no mā jā m mū su bē rni centā s visus atrast un nofotografē ties ar visiem kā piemiņ u. Piedalī jies visā s aktivitā tē s.
Un, protams, ļ oti labs spa. Lieliski masā ž as terapeiti ar labu profesionā lu pieeju, ar labu ā rstu konsultantu, kurš brī vi pā rvalda krievu valodu. Viņ u sauc Nasibs. Ja ir kā das problē mas, lū dzu sazinieties. Man ir bijuš as 10 masā ž as sesijas. Š ī ir klase!!! !
Es tieš ā m negribē ju braukt prom, jū ra bija silta, bet tur bija daudz aļ ģ u, kuras pastā vī gi tika izvestas, bet tie nav netī rumi. Un mē s atkal esam neapmierinā ti un atkal pā rē jiem neizdevā s š ī s dzī vā s jū ras dē ļ . Skaista pludmale ar labā m baltā m smiltī m. Reizē m ir vē jš , ceļ as viļ ņ i un arī tam ir savs š arms. Jū ra ir jū ra.
Es reti rakstu atsauksmes, bet ļ oti vē los, lai jū s nepievē rš at uzmanī bu sliktā m un ne visai adekvā tā m atsauksmē m. Varbū t š ie cilvē ki vienkā rš i bija sliktā garastā voklī un visu nokaitinā ja?
аватар iriena22
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā tad pā rē jais beidzies! Labi, bet nepietiek! Uzreiz precizē š u, ka mans apskats bū s no ceļ ojumu aģ enta viedokļ a. Nevē los vairs nekad lidot ar Tunisaer! Lidojuma aizkavē š anā s un ieraš anā s Kartā gas lidostā ir vienkā rš i neiedomā jama! Turklā t vē los atzī mē t ISC tū roperatoram par nepieņ emamo aviokompā nijas un izvē lē tā s lidostas izvē li saistī bā ar viesnī cā m Mahdijā ! Uz Mahdiju jā lido tikai Monastiras lidostā ! Tā pē c , pē c lidojuma un pā rsē š anā s 2 autobusos(autobusi labi ar kondicionieri) pā rieš u uz apskatu par viesnī cu. … Tomēr ▾ Tā tad pā rē jais beidzies! Labi, bet nepietiek! Uzreiz precizē š u, ka mans apskats bū s no ceļ ojumu aģ enta viedokļ a. Nevē los vairs nekad lidot ar Tunisaer! Lidojuma aizkavē š anā s un ieraš anā s Kartā gas lidostā ir vienkā rš i neiedomā jama! Turklā t vē los atzī mē t ISC tū roperatoram par nepieņ emamo aviokompā nijas un izvē lē tā s lidostas izvē li saistī bā ar viesnī cā m Mahdijā ! Uz Mahdiju jā lido tikai Monastiras lidostā ! Tā pē c , pē c lidojuma un pā rsē š anā s 2 autobusos(autobusi labi ar kondicionieri) pā rieš u uz apskatu par viesnī cu. Cilvē ki, bez ā rzemju zinā š anā m valodas, nav ko darī t! Runā ju vā ciski, man bija vieglā k. Viesnī cā pā rsvarā vā cieš i, itā lieš i, slovā ki un č ehi.
1)Animā cija viss sveš valodā s, itā lieš u komanda super! Jautri, viegli, lieliski! Publikas mī ļ ā kais ir rū ķ is Kiko! Zā les priekš nesumiem viesnī cā un uz ielas. No izklaides: teniss, loka š auš ana, ū dens aktivitā tes, veselī bas procedū ras. Ir animā cija bē rniem!
2) Restorā ns. A la carte š ausmas!
3)Istabas. Pat autobusā pē c tū ristu instruktā ž as brī dinā ju viņ us par š ķ irš anos. Rezultā tā mū su grupa strī painajos peldkostī mos stā vē ja stingri pie reģ istratū ras un mainī ja istabiņ as tikai pa ceļ am! Man personī gi bija 3 istabas ko izvē lē ties. no! Labā kais bija galerijā ar sā kot no 100. Neņ emt istabas sā kot no 2000, tā s ir baigā s ģ imenes, bez remonta. Istabā viss ir uz 4, kas man patika, galerijā vannasistabas nav, ir duš a, ļ oti ē rts, ar akmens soliņ u! TV vecs, 1 krievu kanā ls, ledusskapis tukš s, pietrū ka tē jkanna, ņ em lī dzi! Tē ja restorā nā ir tikai brokastī s, un deserts pusdienā s un vakariņ ā s. izmet dvieļ us uz grī das, viņ i to nomainī s. Seifs ir apmaksā ts. Nezog. Dzeramnaudas un š okolā des konfektes jā iedod istabenei. Kondicionieris darbojā s labi.
4)Pludmale. Smiltis ir kafija ar pienu, maza. Sauļ oš anā s krē slu pietiek. Ū dens tī rs. Jū ra ļ oti sā ļ a, jā nomazgā sā ls.
5) Baseini lieli, ar ū denskritumu, vajag salabot flī zes, mazs, 1 * 1 vietā m nokrī t. Bā rs labs pie baseina. Labs uzkodu bā rs ar picē riju atveras 12o' pulkstenis.
6)Ekskursijas. Kartā gā tā lu 4h vienā virzienā ! Braucā m. Ar taksi 80dinā ru lī dz El-Jem paš i braucā m, lieliski.
7)Daba. Labi! ka Tunisija ir kā vecs vecpuisis: dzī voklī ir viss, bet tā dā haosā ! Pati Tunisija(galvaspilsē ta) ļ oti skaista un moderna, ceļ u krustojumi uzkrī toš i savā skaistumā , mā jas un debesskrā pji no stikla , zaļ umi! kā arā bu valodā . Atcerieties vā rdus draudzī bai uz visiem laikiem: aslama (sveiks! ), beslama (uz redzē š anos), shukran (paldies) un, protams, mū su slimais Kadesh (cik daudz? ). Pie š ī m skaņ ā m vietē jie iedzī votā ji uzreiz kliedz arā bu valodā un tevi labi uzņ ems un parū pē sies.
8)Nauda. Viens zaļ š ir vienā ds ar 1.6 dinā riem. Valū tas kurss visur vienā ds, nesteidzieties visu mainī t ierodoties. Duty Free nosaka cenas eiro un dolā ros, jū s tiksiet maldinā ts!
Pati viesnī ca nav slikta, var kulturā li atpū sties, tikai neesi rupjš un nelamā jies ar personā lu, viņ i ir ļ oti atriebī gi! trauki, paņ em salveti, ja ļ oti vajag, paņ em š ķ ī vi, bet atdod to restorā nā .
Un vē lreiz par transfē ru - Mahdijai tuvā kā lidosta ir Monastira! Nesamierinies ar citiem! Lai veicas.
аватар dvkop
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca nevelk 4 zvaigznes, lai gan viņ i cenš as to pasniegt kā praktiski 5 zvaigznes. Viesnī cas atraš anā s vieta, attā lums no lidostas, pludmale ar jū ru un tas, ka jums varē tu paveicies ar skatu no loga - tas ir viss, kas viņ am ir pozitī vais. … Tomēr ▾ Viesnī ca nevelk 4 zvaigznes, lai gan viņ i cenš as to pasniegt kā praktiski 5 zvaigznes.
Viesnī cas atraš anā s vieta, attā lums no lidostas, pludmale ar jū ru un tas, ka jums varē tu paveicies ar skatu no loga - tas ir viss, kas viņ am ir pozitī vais. Tā lā k tikai negatī vas emocijas.
Apkalpoš ana: neviens no darbiniekiem nerunā krieviski. Parastā apkalpoš ana sā kas no 1-5 dinā riem.
Animā cija: var teikt, ka neeksistē : reizi dienā aerobika uz 15 minū tē m un rū ķ ī tis skraida ģ ē rbies kā sieviete. Vakaros ir izrā de, bet ja reiz aizies uz kā du, tad vairs negribē sies skatī ties.
Garlaicī gi. . .
Ē diens: ē dieni nav daž ā di. Vienkā rš i esiet gatavs ē st vienu un to paš u katru dienu. Turklā t jū s sastapsit ar mī ksti vā rī tā m olā m, kurā s olbaltumvielas ir š ķ idras, un aknas, kuras nevarat sagriezt ar nazi.
Bē rniem nav pā rtikas. Es nerunā ju par graudaugiem, jo. Es neuzskatu š o ē dienu saviem bē rniem.
Vienu vai divas reizes jū s uzaicinā s apmeklē t meksikā ņ u restorā nu. Bet nepriecā jieties iepriekš , jū s to nevarē sit izdarī t - vietu nebū s, un rinda ir ieplā nota nedē ļ u iepriekš .
Baseins: baseins ir liels ar daž ā diem dziļ uma lī meņ iem un bā ru. Mozaī ka birst gabalos, tā pē c mē s ar meitu sagriež am kā jas. Iztekne gar bā ru, kurā sē ž cilvē ki, nedarbojas, tā pē c bā rs smird briesmī gi!
Visa baseina pievilcī ba beidzas pē c tam, kad arā bu sievietes ieiet ū denī , no galvas lī dz kā jā m ietī tas drē bē s...un sā kumā viņ as ir drē bē s, ģ ē rbuš ā s saulē ! ! ! un tad sasvī duš i un nepatī kamu smaku izdaloš i ieej baseinā atvē sinā ties. . . kur peld Eiropas bē rni!
Viesnī cā pā rsvarā ir vā cieš i, itā ļ i un arā bi no kaimiņ valstī m Tunisijā . Krievu ir maz.
Iepirkš anā s - tikai suvenī ri.
Pludmalē vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli. Tiek nodroš inā ti pludmales dvieļ i un matrač i. Ir zaļ ā zona, kur sauļ oties.
Bet! Esiet gatavi tam, ka jū su vietā iederē sies kā da arā bu grupa (pā rsvarā tas notiek viesnī cas zaļ ajā zonā ) un paņ ems jū su dvieļ us, kamē r dodaties vakariņ ā s...un ir bezjē dzī gi kaut ko pierā dī t un prasī t - jū s apdullinā sit. arā bu sievieš u kliedzieni un nomā kts no pē rtiķ veidī gajiem vecī š iem, kas lē kā jums apkā rt, ir vieglā k paņ emt jaunus dvieļ us un iekā rtot jaunu vietu savai ģ imenei...un tad atdot lietotos dvieļ us š iem arā biem. . . varbū t viņ i vienkā rš i priecā jas, ka viņ iem ir iespē ja izmantot lietotos us dvieļ us ; )
Gaisa kondicionē tā js: vairā k trokš ņ a nekā dzesē š ana.
Internets: ir tikai vestibilā , un tad - tas ir, tad tā tur nav...
Vispā r mē s š eit vairs nebrauksim!
аватар Luganskaya
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba diena visiem! Pirms pā ris dienā m atgriezos no LTI Mahdia Beach 4 *. Lidoju viens, nopirku tū ri no ICS, Nord Wind aviokompā nijas, divas nedē ļ as atpū tos. 1) Skaitlis. Pē c ieraš anā s viņ i apmetā s lielā trī svietī gā istabā ar skatu uz zooloģ isko dā rzu, viņ i teica, lai iet pa taku. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Pirms pā ris dienā m atgriezos no LTI Mahdia Beach 4 *. Lidoju viens, nopirku tū ri no ICS, Nord Wind aviokompā nijas, divas nedē ļ as atpū tos.

1) Skaitlis. Pē c ieraš anā s viņ i apmetā s lielā trī svietī gā istabā ar skatu uz zooloģ isko dā rzu, viņ i teica, lai iet pa taku. dienā lī dz 12:00; no piedā vā tajā m trim istabā m izvē lē jos 302. istabu - lielisku istabu ar skatu uz dā rzu un Bē rnu klubu. Istabas tiek tī rī tas katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu (vienmē r karā jā s 7-8 gab. ), gulta tika dekorē ta ar ziediem, tika savī tas segu monogrammas.

2) Ē diens ir lielisks! 14 dienu laikā neesmu visu izmē ģ inā jis!

GALVENAIS RESTORĀ NS. Gaļ a katru dienu vairā ku veidu - un cū kgaļ a, un jē ra gaļ a, un liellopu gaļ a, un tī tara, un aknas! To es neņ emu vē rā daž ā dā s kotletes, malto gaļ u, pusfabrikā tus - pat neesmu mē ģ inā jusi. Zivis - un cepti steiki, un mī klā , un siļ ķ e. Garnē jumam: vienmē r vā rī ti jaunie kartupeļ i, cepti kartupeļ i, rī si, makaroni un spageti vairā kā s variā cijā s ar mē rcē m.
Pusdienu zupas bija divā s variā cijā s - mū su analogi kharcho, kartupeļ i, vermicelli utt. , Un otrā vienmē r bija biezeņ u zupa: tomā tu, kartupeļ u, sī polu, ķ irbju. Grilē ti dā rzeņ i - atseviš ķ a cieņ a! Brokastī s papildus piedevā m, dā rzeņ iem, desā m viņ i deva brī niš ķ ī gus piena produktus, olu kulteni, olu kulteni, graudaugus, pankū kas ar š okolā di - jū s laizī sit pirkstus! No augļ iem – arbū ziem, melonē m, plū mē m, persikiem. Deserti ir garš ī gi, kū kas, konditorejas izstrā dā jumi, krē mi, saldē jums!

UZKODU BĀ RS. No pulksten 11. Zupas, gaļ a uz vertikā la grila, frī kartupeļ i, saldumi, virtuļ i.

BASEINA BĀ RS. No 17:00 pica, salā ti, deserti.

Un neaizmirstiet divas reizes apmeklē t a la carte restorā nu! ! !

Dzē rieni - ir kafijas, sulas, ū dens tirdzniecī bas automā ti; no alkohola - labie vietē jie sausie vī ni, vietē jais sidratī ns, bukh un standarta viskiji, rums, dž ins utt.

3) Personā ls. Jā , viņ i nezina krievu valodu, bet pat ar angļ u valodas pamatzinā š anā m viss bū s ok, tevi sapratī s!
Reģ istratū ras darbinieki ir vē rī gi, atsaucī gi, jebkurš jautā jums tiek atrisinā ts jū su priekš ā uz vietas. Personā ls ir draudzī gs, smaidī gs, iet garā m, sagaidī s 5 valodā s!

4) Teritorija. Zaļ š , tī rs, pie manis bija neuzkrī toš s viesnī cas kreisā spā rna remonts.

5) Pludmale smilš aina, tī ra, vienmē r sē ž.3-4 glā bē ji, un viņ i arī stā v pie baseina, staigā pa perimetru.

6) Tū risti. Es saņ ē mu tieš i tajā laikā , kad sā kā s tū ristu masveida ieraš anā s. Tas ir, kad mani iekā rtoja 13. jū nijā - klusa, mierī ga viesnī ca, krievi - 15 cilvē ki uz visu viesnī cu, uz nedē ļ as nogali nā k vā cieš i, itā ļ i, franč i, slovā ki, poļ i, tunisieš i. Pludmalē bija 2 lietussargu rindas un tika iebraukta tikai treš ā rinda. Aizbraucu 27. jū nijā - lietussargu jau bija 7 rindas.
Komentē tā ju mū ž ī gā problē ma ir sauļ oš anā s krē slu un dvieļ u trū kums - jā , š ajā viesnī cā tos izsniedz nevis ar kartē m, bet gan ar rokā m, un cik jū s prasā t, tik daudzi pā rklā ja savu solā riju ar diviem dvieļ iem un pā rklā ja ar treš ais : )) vē lu gā ju gulē t, tā pē c brokastī s nā cu attiecī gi 9:30, pludmalē tiku 10 no rī ta - pa š ī m 14 dienā m jau divas reizes nebija dvieļ u, klī da leģ endas, ka rinda viņ iem ierindojā s jau no 7:00. Man nebija problē mu uzkā pt uz istabu un paņ emt lī dzi savu sniegbalto viesnī cas dvieli - man vē l ir 3 vannas dvieļ i un tie tiek mainī ti katru dienu!

7) Animā cija. Jautri, gudri puiš i! Standarta boč ija, š autriņ as, loka š auš ana, vē l pā ris spē les pie baseina, ū dens aerobika, stepa aerobika, ū dens polo - tas viss notiek divas reizes dienā , teritorijā ir mini golfa laukums, tenisa korts. Vakarā bē rnu, pieauguš o izrā de, diskotē ka.
8) Pludmalē pie viesnī cas ir atvē lē ta zona tā s ū dens inventā ram: skrejriteņ iem, katamarā niem, vienvietī gā m laivā m. Jū s aizvedī s vizinā ties ar banā nu, spilvenu, muš ā m; lidot pā ri jū rai ar izpletni - visu izmē ģ inā ju, iesaku!

9) Valū tas maiņ a reģ istratū rā . Uz vietas bankomā ta nav, var aiziet uz tuvē jo viesnī cu, viss ir blakus.

10) Gan viesnī cas teritorijā , gan ā rpus tā s atrodas veikali ar suvenī riem, pā rtiku, apģ ē rbu un pa kreisi un pa labi ir lielveikali.

11) Reģ istratū rā ir pieejams bezmaksas Wi-Fi, no 7-9 no rī ta un, protams, vē lu vakarā , mierī gi var sarunā ties pa Skype, un tā , pa dienu sociā lajos tī klos. tī kli un pasta signā ls ir lielisks.

12) Ū denspī pe - 4 dinā ri.

13) Spa. Hamam un skrubē š anas procedū ra ir "nekas", bet ar masā ž ā m biju apmierinā ta, paš ā karstumā - ļ oti parocī gi, lietderī gi pavadā t laiku!

Biju apmierinā ta ar š ī s viesnī cas apmeklē jumu un pā rē jo kopumā ! ! ! Karsti, apmierinoš i, jautri – ko vē l var vē lē ties! ! !

Bū s jautā jumi, rakstiet, ar prieku atbildē š u!
аватар Mamacholi
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss ir labi, tikai laikapstā kļ i mū s pievī la. Lietus, maz saules un vē ss vē jš - ciklons. Tā nav tū roperatora vaina. Braucā m uz nedē ļ u no 27. septembra. Lai gan, ja ir atvaļ inā juma noskaņ ojums, tad laikapstā kļ i to ī sti neietekmē . … Tomēr ▾ Viss ir labi, tikai laikapstā kļ i mū s pievī la. Lietus, maz saules un vē ss vē jš - ciklons. Tā nav tū roperatora vaina. Braucā m uz nedē ļ u no 27. septembra. Lai gan, ja ir atvaļ inā juma noskaņ ojums, tad laikapstā kļ i to ī sti neietekmē . Uz Tunisiju braucu caur ONE2GO jau piekto reizi. Vai arī es nebraucu ar velosipē du pa niekiem? Lidojums no Kijevas un no klostera pagā ja bez aizķ erš anā s, viss pē c grafika. Lidmaš ī nā bija labi stjuarti, uzmanī gs, normā ls ē diens.
Pamatojoties uz personī go pieredzi, Hamamet ir laba lē tu viesnī cu pludmale pirmajā lī nijā , relaksē još a atpū ta. Susā - trokš ņ ains, ballē š anā s, pludmales diezgan mazas un ne tik tī ras. Š oreiz nolē mā m izmē ģ inā t brī vdienas pie jū ras Mahdijā . Ko lai saka? Jū ra ir tī ra un silta! Pludmale smilš aina, sakopta. Iebraukš ana jū rā vispā r ir pasaka, nav uzreiz liela dziļ uma, ar bē rniem nav jā uztraucas - desmit metru jū rā un tikai lī dz viduklim.
Jā , forš ā kā jū ra un pludmales ir š eit, Mahdijas krastā . Viesnī ca ir mā jī ga, ģ imenei draudzī ga ar diezgan pieklā jī gu zaļ o zonu. Ļ oti tī rs. Viss cienī gs, recepcija, liela atpū tas telpa. Personā ls draudzī gs un neuzbā zī gs. Nekā du š ausmu nebija. Ē diens daudzveidī gs, tiek pasniegtas gan starptautiskā s gan nacionā lā s virtuves, daudz augļ u, viss svaigs. tā pē c man nav komentā ri. Jautā jums par viesmī ļ a apkalpoš anu restorā nā prasa atseviš ķ u izpratni, jo Tunisijā visur ir vienā di-ilgu laiku un ne vienmē r precī zi. Tā da ir specifika.
Pudeļ u ū dens, gā zē ts un negā zē ts, dzē rieni "dzē rienā " - var paņ emt no bā rmeņ iem par brī vu, bet visu pudelē s un kafiju no kafijas automā ta - par naudu.
Istabas ir plaš as, uzkoptas par 4, un par ī paš u "paldies" noliek ziedus uz gultā m no dvieļ iem utt.
Atpū tnieku kontingents - ģ imenes vā cieš i, briti, franč i. . Paredzams. Tū ristu no Krievijas un Ukrainas ir ļ oti maz, "pilns tuncis" netika atrasts. Visi uzvedā s labi.
Animā cija mani neinteresē , lai gan puiš i neuzkrī toš i piedā vā dejas, aerobiku, vakara š ovus. Animā cijas krievu valodā nav, bet tie, kam patī k piedalī ties, var atrast sev pielietojumu.
Mī nusi: daž reiz darbinieki, uzkopjot istabu, neredz visu, ir caurumi; dvieļ us izsniedz ar kartē m pludmales namā , kartes tiek izsniegtas reģ istratū rā uz depozī ta 10dinā ri / 1gab + kvī ts. Bez č eka, tikai uz kartes, depozī ts Jums netiks atgriezts Matrač i tiek izsniegti mā jā netā lu no pludmales (kur ir dvieļ i) par depozī tu uz vietas ARĪ.10dinā ri/gab + kvī ts. Ņ em matraci, č eku zobos un pats ar to dodies uz pludmali - meklē bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Tā pē c visi ņ em lī dzi pludmales dvieļ us un tos, ko paņ ē muš i lī dzi. Ir daudz nepatikš anas - arī valkā t matrač us uz priekš u un atpakaļ .
Arī sauļ oš anā s krē slu var nepietikt, ja cē lies 13 no rī ta un izgā jis sauļ oties, lai gan teritorijā pie baseina uz zā liena ir vietas. Istabas izlietnē ū dens noteka nestrā dā ja labi, sazinā jā s caur gidu - tas nepalī dzē ja.
Dzē rieni restorā nā : alus, kola, sprite...bā rmenis ielej pē c pieprasī juma, mē s stā vam rindā . kafija, kapuč ī no utt. - stā viet rindā pie kā da no Nescafe automā tiem, un te ir aizķ erš anā s: vai nu tī rā s krū zes beiguš ā s, tad ū dens un komponenti ir maš ī nā , vai vispā r kā ds no automā tiem bū s aizsegts. Jā gaida ilgi. Uzņ emš anas telpā ir tē ja - maisi + dzesē tā js ar karstu ū deni jebkurā laikā , kafijas automā ts - turpat. Ar krū zē m un lož metē ju ir tā s paš as problē mas. Vispā r paņ em dvieli, fotoaparā tu, labu garastā vokli un brauc uz jū ru. Atpū ta no burzmas. Jū ra ir mū ž ī ga. Un neatkarī gi no tā , cik daudz veidu gaļ as bija vakariņ ā s.
вид из окна, территория возле бассейна территория бассейн пляж, вид на главній корспус с моря зал ресепции ресепция номер бассен
аватар milena060983
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca pilnī bā atbilst saviem 4*. Vē los vē rst uzmanī bu uz to, ka 99% atpū tnieku ir vā cieš i. Divu nedē ļ u laikā satiku tikai piecus krievvalodī gos. Sā kumā ļ oti uztraucos, sazinā jos ar roku ž estiem. Es š ajā atradu daudzas priekš rocī bas. … Tomēr ▾ Viesnī ca pilnī bā atbilst saviem 4*. Vē los vē rst uzmanī bu uz to, ka 99% atpū tnieku ir vā cieš i. Divu nedē ļ u laikā satiku tikai piecus krievvalodī gos. Sā kumā ļ oti uztraucos, sazinā jos ar roku ž estiem. Es š ajā atradu daudzas priekš rocī bas. Ierodoties Kijevā bija grū ti savaldī ties sarunā , pieradu, ka neviens tevi nesaprot. . . Man ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem. Neskatoties uz septembri, jū ra bija siltas. Smiltis kā milti-tī ras, siltas. Kas attiecas uz viesnī cu-klusa, omulī ga, ģ imenī ga, radī ta relaksē još ai atpū tai. Ē diens bija ļ oti labs. Ir daudz interesantu ekskursiju uz Tunisijas apskates vietā m. Tas ir tieš ā m ir vē rts redzē t visu š o skaistumu savā m acī m.. .
аватар AnnaY
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Cienī jamie tū risti, noteikti izlasiet atsauksmes ne tikai par savu viesnī cu, bet arī par savu tū risma operatoru! Pirms trim dienā m (12.05) mē s atgriezā mies no Tunisijas, tā pē c vē los uzrakstī t divas atsauksmes: par viesnī cu un par Tunisiju (vienu uzrakstī š u par One2Go tū roperatoru - nejauciet! ). … Tomēr ▾ Cienī jamie tū risti, noteikti izlasiet atsauksmes ne tikai par savu viesnī cu, bet arī par savu tū risma operatoru! Pirms trim dienā m (12.05) mē s atgriezā mies no Tunisijas, tā pē c vē los uzrakstī t divas atsauksmes: par viesnī cu un par Tunisiju (vienu uzrakstī š u par One2Go tū roperatoru - nejauciet! ).
1) Pirms ekskursijas sā kuma es atradu pē c iespē jas vairā k informā cijas par viesnī cu, uz kuru mē s gatavojamies doties. Visas atsauksmes izrā dī jā s patiesas, visas fotogrā fijas ir ī stas! LTI Mahdia Beach Hotel pilnī bā atbilst tā s 4 *. Klusa, relaksē još a ģ imenes viesnī ca!
Istabas plaš as, no daudzā m paveras skats uz dā rzu, pā rē jais uz jū ru, remonts istabā nav super, bet par nakš ņ oš anu tas pat nekas. Labā k ir ņ emt lī dzi fē nu. Visa teritorija tī ra un sakopta, istabu tī ra katru dienu, dzeramnaudu neprasa, bet ja iedod, tad ļ oti priecā jas.
Reģ istratū ra strā dā operatī vi, ja ir kā das problē mas, tā s nekavē joties atrisina, bez papildus maksas. Personā ls runā vā ciski, franciski, nedaudz angliski, krieviski - daž us vā rdus! No tū ristiem lielā kā daļ a vā cieš u, daž i francū ž i, briti un itā ļ i, ļ oti maz krievu.
Animatori mē ģ inā ja - visi pensionā ri un tie, kam pā ri 40, bija sajū smā , jaunieš iem protams ļ oti garlaicī gi, meitenē m interesanti pē cpusdienā ū dens aerobika, aerobika stepē s, vē derdejas. Vakarā izrā de ir vā cu valodā , bet pat ir garlaicī gi skatī ties, un ir diskotē ka - visiem.
Atseviš ķ s prieks ir virtuve! Barots kauš anai, ē diens ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. No rī ta brokastis lī dz 11, pē cpusdienas pusdienas no 11:30 lī dz 16, vakariņ as no 18:00 lī dz 22. Dzē rieni no 11:00 lī dz 22:00. Tomē r neviens nebija izsalcis un arī piedzē ries. Vietē jais dzē riens nav ļ oti garš ī gs un ļ oti atš ķ aidī ts, un pilsē tā ir ļ oti grū ti atrast kaut ko pienā cī gu. Pie bā ra vienmē r ir rinda. Visi dzē rieni nav vietē ja izlieš ana par trakā m cenā m.
Pludmales dvielis un TV pults pret droš ī bas naudu (depozī ts tiek atgriezts! ), Sauļ oš anā s krē slu matrač i tiek apmaksā ti.
Ekskursijas viesnī cā ir ļ oti dā rgas. Pats vari doties ekskursijā s 3x lē tā k! Salī dzinā jumam: piem. uz Zoo 45 dinā ri no personas ($ 1 = 1.1 dinā rs), ja pats - turp un atpakaļ.12 dinā ri, ieeja 5 dinā ri; makš ķ erē š ana uz kuģ a 40 eiro no cilvē ka uz 3 stundā m, ja pats Susā no 10 dinā riem par pusi dienas + ceļ ojums 15 dinā ri turp un atpakaļ .
Veikali viesnī cā ir daudz dā rgā ki nekā pilsē tā .
2) Un gribu arī rakstī t tiem, kas vē las pastaigā ties pa pilsē tu. Vietē jie visi smaida, bet kaut ko kurn aizmugurē , viņ iem ļ oti nepatī k tū risti, ī paš i krievi. Viņ i cenš as krā pties par visu (principā tā ir jebkurā valstī ). Taksisti aizver skaitī tā jus un dubulto cenu (2 dinā ri no viesnī cas Mahdijā , ņ em min 4, vai pat 5-6). Ja jautā jat norā des, kur doties, tad varat staigā t ilgi, viņ iem ir 5 minū tes - tas ir tieš i pusstunda. Viņ i var sajaukt labo ar kreiso vai apzinā ti maldinā t un aiziet, lai jū s varē tu staigā t ilgu laiku. Teritorija ir ļ oti netī ra, visur notiek bū vniecī ba. Bet pilsē tā nekā nav, var pastaigā ties, bet uzmanieties, meitenē m dekoltē un ī sos svā rkus neiesaku, vietē jie vī rieš i reaģ ē ļ oti asi, skatā s uz gaiš ajā m meitenē m.
Es gribē ju teikt par neapmierinā tajiem tū ristiem, principā es saprotu, jū s vienmē r vē laties maksā t mazā k, bet dabū t GO-GO, bet lielā kā daļ a tū ristu sabojā sev atvaļ inā jumu, un tas tā nav, un tas tā nav. , mū su tū ristiem nav labi atpū sties, ja jū s nekurnē jat ! ! ! Apkalpoš ana š ajā viesnī cā par tik, cik iegā dā jā ties biļ eti! Viesnī ca ļ oti laba, visi bijā m ļ oti apmierinā ti!! !
Š ī viesnī ca ir paredzē ta labā m ģ imenes brī vdienā m, nav trokš ņ aina, tī ra, neuzbā zī ga apkalpoš ana, vispā r viņ š ir pats sev priekš nieks. Ja vē laties jaunieš u kustī bu - tad Susā !
Lai visiem labas brī vdienas! ! !
аватар gkd_gjld
 •  apceļots 20 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Jā , numuriņ i tieš ā m milzī gi, viesnī ca skaista, jū ra silta, tī ra, smiltis super, BET apkalpoš anas lī menis atstā j ko vē lē ties, un ja nerunā valodu, tad var aizmirst par Magdijas kū rorts. Es runā ju pienā cī gā angļ u valodā , bet problē ma ir tā , ka viņ i to gandrī z nezina. … Tomēr ▾ Jā , numuriņ i tieš ā m milzī gi, viesnī ca skaista, jū ra silta, tī ra, smiltis super, BET apkalpoš anas lī menis atstā j ko vē lē ties, un ja nerunā valodu, tad var aizmirst par Magdijas kū rorts. Es runā ju pienā cī gā angļ u valodā , bet problē ma ir tā , ka viņ i to gandrī z nezina. Franč u, vā cu, itā ļ u valodas gaitā .
Mē s ieradā mies viesnī cā un mums iedeva STANDARD numuru. Pilnī gi smiekli: deklarē tā s lodž ijas, liela skaita atseviš ķ u vannas istabu un seifa vietā viņ i mums deva visu tieš i pretē ji. Gā ju uz reģ istratū ru ar lū gumu apmainī t istabiņ u, man mī ļ i uzsmaidī ja un teica, ka tas ir pilnī gi standarta numuriņ š un brī vu istabu nav, tas arī viss. Man bija diezgan uzstā jī gi tam jā piekrī t. Rezultā tā numurs tika nomainī ts uz patieš ā m standarta, lielu un ar visu iepriekš minē to. Tā lā k . . istabu tī rī ja katru dienu, bet ļ oti viduvē ji, bez sasprindzinā juma.
Ē diens ir vidē js, ļ oti atkā rtojas (lī dz otrā s nedē ļ as beigā m mans dē ls bija gatavs brokastī s iemest olas). Rī ta ekskursijā brokastis, kas viesnī cā s parasti nā k saī sinā tā variantā vai tiek izsniegtas kā ceļ ojuma deva, š eit izskatā s pē c kafijas un maizes un sviesta.
Joprojā m ļ oti kaitinoš i arā bi, bet tā jau acī mredzot ir mentalitā te un ar to tikai jā samierinā s. Bet ir ļ oti nepatī kami, kad pē c peldē š anas uz sava solā rija atroda mī ļ u, smaidoš u arā bu, kurš valkā manas brilles. Es biju gatavs viņ us pā rspē t ar č ī bā m. Nu, ja kā dam tas viss ir muļ ķ ī bas, tad ir vē rts braukt.
Skaista pilsē ta, satriecoš i cietokš ņ i, smiltis un jū ra - neslavē jami. Nav dā rgas cenas. Vakariņ as diviem bez alkohola – maksā ap 10-15 USD. Kā š is.
Parādīt vairāk »


iemiesojums balog
Pastāstiet, lūdzu, kādus laikapstākļus es varu sagaidīt Tunisijā, proti, Mahdijas pilsētā no 30. decembra līdz 15. janvārim?
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielā mošeja
Tunisija, Mahdia
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в 3 км от центра г. Махдия. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 1997 году, последняя реновация проводилась в 2014 году. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для отдыха в кругу друзей.

Atrašanās vieta Отель находится менее чем в 40 км от международного аэропорта Монастир.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 340 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса и принадлежности для барбекю. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. Оборудованы места для курения. На территории есть магазины. По запросу еда и напитки доставляются в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Предоставляется оборудование для занятия водными видами спорта. Мини-гольф, каноэ, дартс, стрельба из лука, шахматы, поле для мини-футбола, мини-гольф, каноэ.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • niršana
  • sērfošanu  FREE 
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 464 номера.

Istabās

В номерах представлено: ванна/душ, кондиционер, холодильник, сейф (платно), балкон/терраса, фен, телевизор.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese BP 105 Zone Touristique, 5100 Mahdia, Tunesien
Tālruņi: Tel. +216 73 682 000
Tīmekļa vietne: Lti Mahdia Beach & Aquapark
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.