Trīszvaigžņu viesnīca vietējiem

Rakstīts: 2 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 25 augusts — 1 septembris 2018
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 2.0
Labdien.
Š odien atbraucu no Tunisijas. Atpū tā s ar visu ģ imeni ar bē rniem. Dzī voja Mahdijas pludmalē . Mē s ieradā mies vakarā un uzreiz saņ ē mā m daļ u negatī vā . Rezervē jot norā dī jā m divistabu apartamentu ne zemā k par otro stā vu. Sā kumā viņ i mē ģ inā ja mū s iekā rtot vienistabas apartamentā ar č etrā m gultā m pirmajā stā vā , bet pē c tam, kad mē s atteicā mies - divistabu apartamentā tajā paš ā pirmajā stā vā . Š is jautā jums ir jā pasaka atseviš ķ i, bet ī si. Pā rpildī ts, mitrs, trokš ņ ains, daudz muš u, saplī sis tualetes pods, vecas mē beles. No rī ta biju gatavs nospļ auties uz visu un doties mā jā s, lai atdotu naudu no operatora. Operators - Anex Tour (par tiem vē lā k). Bet labs laiks, skaidra jū ra un jauna administratore reģ istratū rā.... Pē c trī s č etrā m piegā jieniem istaba tika mainī ta. Nav tā ds kā bildē , logi uz tehnisko zonu, bet santehnika strā dā . Kurš bija ā trā ks, vē rsā s pie meitenes pie reģ istratū ras un viņ a nā ca klajā , lai izlemtu par ī paš u paldies.
Telpu uzkopš ana. Viss ir kā rtī bā . Reiz viņ i aizmirsa atstā t dzeramnaudu un palika bez tī riem dvieļ iem.

Informā cijas brī dis. Reizē pie reģ istratū ras piegā ja trī s ā rzemnieki un nedaudz vē lā k kā ds arā bu valodā runā još s tū rists. Administrators pamet visus un dodas risinā t sava tautieš a problē mas. Tas pats vē lā k atkā rtojā s restorā nā , akvaparkā , dvieļ os, bā rā , pludmalē . Esiet gatavi tam, ka esat viesis un viesmī lī bas likumi ir specifiski.
Par restorā nu un bā riem ī paš u jautā jumu nav. Viss ir kā parasti. Dzē rieni no tirdzniecī bas automā tiem nav atļ auti. Daudz muš u. Plus - vestibila bā rā uzvā rī ja labu kafiju.
Bet par pā rtiku. Mē s rezervē jā m restorā nu pē c Ala carte sistē mas. Izvē lē jā mies gaļ as un zivju ē dienkarti. Nā ca pulksten 19.00. Un tas sā kā s. Galds bija paredzē ts trim (mums č etriem). Vē l viena ierī ce tika nē sā ta 20 minū tes. Vī nu un kolu lē ja 19.15, sviestmaizes ar pikanto adž iku un salā tus ar smalki sagrieztiem tomā tiem - 19.30, sī polu zupu (burdu) un pī rā gu ar kartupeļ iem (viņ i to sauc par č ebureku) 19.50. Tad man nepietika pacietī bas un mē s devā mies vakariņ ā s ar visiem.
Animā cija. Nedomā jiet, ka jū s izklaidē sieties. Volejbolu var spē lē t divas reizes dienā , bet stundu. Boč as bumbas ir sarū sē juš as, un spē le prasī s piecpadsmit mines. Redzē ju aerobiku pie baseina. Vakarā viss dzī ves centrs pā rceļ as uz vestibilu tuvā k Wi-Fi. Pē c 19.00 vairs nav ko darī t.
Teritorija diezgan zaļ a, bet sakopt sā k tad, kad visi jau dodas uz pludmali.

Ekskursijas. Mē s pasū tī jā m no viesnī cas ceļ vež a no Anex Tour Natalia. Prot pā rdot. Pirmais bija amfiteā trī El Jem. Gids stā stī ja mazā k nekā ceļ vež i raksta (visam veltī ja 25 minū tes). Tad viņ š atdeva pusotru stundu brī va laika iepazī š anai. Mē s klausī jā mies tū ri, pieķ ē ruš ies sveš ai grupai, un izbaudī jā m to. Tas pats atkā rtojā s mozaī ku muzejā . Pē dē jā pietura bija veca garā ž a, kur senajā s stellē s mē ģ ina aust zī da š alles (turki paklā ju fabrikā rā da procesu sā kot ar zī dtā rpiņ u audzē š anu). Kā kompensā ciju saņ ē mā m informā ciju par valsts ekonomiku un labu vietē jo alkoholu autobusā . Mana sieva un bē rni izvē lē jā s otro ekskursiju uz Mahdia pilsē tu (pirā tu kapsē tas, bā kas un vietē jā tirgus apmeklē juma dē ļ ). Es apzinā ti negā ju. Rezultā tā pirā tu kapsē ta bija redzama no tā lienes, bā ka tika parā dī ta no 1.5 kilometra attā luma, un viņ i piedā vā ja ar taksometru aizbraukt uz tirgu. Uz manas sievas piezī mē m par atš ķ irī bu starp reklamē to ekskursiju un faktu, viesnī cas gide Natā lija atbildē ja: "Jā . Visiem patī k. " Starp citu, viņ ai vajadzē tu bū t viesnī cā katru dienu 14-14.30. Mē s viņ u redzē jā m tikai trī s reizes nedē ļ ā (divas pirmajā dienā ).
Un pē dē jais. Naktī pirms izlidoš anas jaunā kais bē rns sā ka spē cī gi vemt. Ar mū su aptieciņ as palī dzī bu problē mu atrisinā t nebija iespē jams. Reģ istratū rā viņ i man atteicā s palī dzē t sastā dī t apdroš inā š anas aģ enta vietē jo (Tunisijas) numuru. Man bija jā papildina savs konts un visas sarunas jā veic no sava mobilā tā lruņ a. Neskatoties uz krieviski runā još ā ā rsta solī jumu, man nā cā s pasū tī t taksi un aizvest bē rnu uz klī niku (kur visa komunikā cija notika angļ u valodā ). Bē rnam temperatū ra ir 39, viņ š naktī negulē ja. Izrakstī š anā s no viesnī cas ir standarta pulksten 12:00.
Viņ š lū dza pā rskatī š anu palikt istabā lī dz pulksten 16.00 vai pagaidu izlī gumu lī dz tiem paš iem pulksten 16.00. Rezultā tā.11. 45 ieradā s uzkopt mū su istabu, un pirms pā rsē š anā s bē rns gulē ja vestibilā uz dī vā niem.
Kopā . Ja plā nojat iedzert un peldē ties - dodieties uz Mahdia Beach Hotel. Ja gribi normā li atpū sties bez nerviem, tad padomā trī s reizes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu