PrimaSol El Mehdi 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 6.410
№9 viesnīcas reitingā Mahdia
6.8 Numurs
7.6 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.8 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca Primasol El Mehdi 4 * atrodas pašā Vidusjūras krastā, Mahdijas pilsētas tūrisma rajonā. Uzcelta 1969. gadā, pēdējais kapitālais remonts tika veikts 2009. gadā. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenes brīvdienām, gan biznesa tikšanām.Vairāk →
аватар putiatin.k
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ā tri tikā m apsē duš ies. Uzreiz samaksā ja tū risma nodokli 8 dolā ri no cilvē ka. Telpas lielas, plaš as, krā nā ir karstais ū dens. No istabas var redzē t jū ru un dzirdē t, kā viļ ņ i nā k krastā . … Tomēr ▾ Mē s ā tri tikā m apsē duš ies. Uzreiz samaksā ja tū risma nodokli 8 dolā ri no cilvē ka. Telpas lielas, plaš as, krā nā ir karstais ū dens. No istabas var redzē t jū ru un dzirdē t, kā viļ ņ i nā k krastā . Ē diens bija ļ oti labs, tur bija viss - gaļ a, un zivis, un kū kas, un kū kas, un salā ti, un zupas, un viņ i vā ra makaronus, liellopu gaļ u, zivis, sviestmaizes, pī rā gus, plakanas kū kas, bija arī krabji, garneles.
Teritorija ir sakopta, 4 baseini, ū dens slidkalniņ i, viens baseins ar siltu ū deni un dž akuzi (iekš telpā s), galda teniss, futbola laukums, š ū poles u. c. Darbinieki nedaudz runā krieviski un angliski, visiem bija ī paš i animatori un programmas. Apmeklē jā m El Dž emu (apskatī jā m Romas impē rijas laika Kolizeju), kā arī ļ oti forš i braucā m ar kvadracikliem. Par 18 USD vienai personai katrs brauc ar savu kvadraciklu gar krastu un cauri provincē m 1.5 stundu ar vienu pieturu kafejnī cā .
один из бассейнов пляж поездка на квадроциклах эль джем, колизей еда, шведский стол вид из номера
аватар oksana150169
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izvē lē jos viesnī cu Mahdijas reģ ionā , tā pē c apsvē ru viesnī cas tikai š ajā reģ ionā . Mē s nekavē joties tikā m sē dinā ti un mums tika dota istabu izvē le. Kopumā istabā viss bija labi. Protams, Tunisijā esmu pirmo reizi, man nav ī sti ko salī dzinā t ar citā m viesnī cā m. … Tomēr ▾ Izvē lē jos viesnī cu Mahdijas reģ ionā , tā pē c apsvē ru viesnī cas tikai š ajā reģ ionā . Mē s nekavē joties tikā m sē dinā ti un mums tika dota istabu izvē le. Kopumā istabā viss bija labi. Protams, Tunisijā esmu pirmo reizi, man nav ī sti ko salī dzinā t ar citā m viesnī cā m. Visur viesnī cā nebija tē jas servī zes, varbū t Tunisijā tā pieņ em, bet visur pasaulē , kur es biju, bija komplekts. Viss bija saprā ta robež ā s un pludmale un jū ra. Tikai viens moments man palika nesaprotams, varbū t tā ir tikai zonas specifika, bija izstā dī ta tikai 1. rinda sauļ oš anā s krē sliem, pā rē jie, ierodoties, ielieciet paš i. Tas nav ī paš i ē rti. Internets vestibilā , salī dzinot ar Ē ģ ipti un Turciju, ir lielisks. Liels mī nuss man ir ē ka, kurā bija ļ oti trokš ņ ains. Ļ oti slikta skaņ as izolā cija. Atvaļ inā jumam š eit nav ledus.
аватар Baytik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Personā ls ir rupjš un necieņ a pret viesiem. Mums iedeva istabu ar smirdī gu kanalizā ciju. pē c mū su lū guma mainī t numuru, tie nemainī jā s un iemesls netika novē rsts. ļ oti rupja, augstprā tī ga meitene reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Personā ls ir rupjš un necieņ a pret viesiem. Mums iedeva istabu ar smirdī gu kanalizā ciju. pē c mū su lū guma mainī t numuru, tie nemainī jā s un iemesls netika novē rsts. ļ oti rupja, augstprā tī ga meitene reģ istratū rā . Viņ š visiem saka "5 minū tes" un problē mu neatrisina. tū re. operatore OASIS, sū c. Gids Bussed nepalī dzē ja mainī t istabu. nekad neieradā s viesnī cā . Izbraukš anas laiks vispā r netika ziņ ots un netika izlikts. Nevienam neiesaku š o viesnī cu vai ekskursiju. Operatora Oasis. Lidojums aizkavē jā s par 9 stundā m. ē diens ir daudz un nav garš ī gs. gumijas gaļ a. pā rtika tiek mainī ta no viena uz otru. uzturē š anā s laikā viesnī cā novē rojā m vē l 4 skandā lus. Uz Tunisiju vairs nebrauksim. netī ra smirdī ga pilsē ta. Un tikš anā s gids teica, ka viņ i joprojā m dzī vo dubļ os, tā viņ iem ir norma.
Вот как оно обслуживает!!!!!!!это рецепшен и оно,которое нас встречает Гид Бассет,очень хреновый гид и плохой человек Вот она- грубиянка,хамка во всей красе.Африка,она и в Африке...
аватар rgl6567
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i. Mū su viesnī ca bija pilna un mums piedā vā ja PrimaSol El Mehdi 4 *. Piekritā m un nenož ē lojā m. Skaista, kopta teritorija. Viesnī ca ir apsargā ta. Izcils, daudzveidī gs ē diens. Lieliska animā cija. … Tomēr ▾ Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i. Mū su viesnī ca bija pilna un mums piedā vā ja PrimaSol El Mehdi 4 *. Piekritā m un nenož ē lojā m. Skaista, kopta teritorija. Viesnī ca ir apsargā ta. Izcils, daudzveidī gs ē diens. Lieliska animā cija. Ir neliela diskriminā cija (vā cieš i, itā ļ i tiek pasniegti vispirms). Tī ras, lielas telpas ar jaunā m mē belē m un santehniku. Ir krieviski runā još i darbinieki. Wifi ir vā jš . Vairā ki baseini. 2 restorā ni atvē rti pusdienā m.
аватар gostia
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tunisijā nokļ uvu, varē tu teikt, nejauš i. Plā noju vai nu uz Bulgā riju vai Grieķ iju, bet atvaļ inā jumu iedeva tikai septembra beigā s un draugs no tū risma aģ entū ras konsultē ja Tunisiju un š o viesnī cu. Ja izslē dz atvaļ inā juma sā kumu un beigas - viesnī ca ļ oti patika. … Tomēr ▾ Tunisijā nokļ uvu, varē tu teikt, nejauš i. Plā noju vai nu uz Bulgā riju vai Grieķ iju, bet atvaļ inā jumu iedeva tikai septembra beigā s un draugs no tū risma aģ entū ras konsultē ja Tunisiju un š o viesnī cu. Ja izslē dz atvaļ inā juma sā kumu un beigas - viesnī ca ļ oti patika. Ļ oti draudzī gs personā ls. Viņ i vienmē r cenš as tevi saprast, un ar maniem 3 angļ u valodas un saviem 2 krievu vā rdiem viņ iem vienmē r izdevā s sevi izskaidrot. Lielas tī ras telpas, skaista teritorija, krā š ņ a pludmale, daudz baseinu, t. sk. ar ū dens slidkalniņ iem, ar kuriem var braukt gan pieauguš ie, gan bē rni. Mani iepriecinā ja tas, ka gan pludmalē , gan baseinā ar slī dkalniņ iem vienmē r dež urē glā bē ji - nekur Turcijā neesmu redzē jis. Daudz dā rzeņ us nevis vā ra, cep, sautē , bet cep. Tunisijas ē dieni vienmē r ir bijuš i. Daudz makaronu un picu - viesnī cā ir daudz itā ļ u.
Kad mē s reģ istrē jā mies, mums iedeva istabu nevis bungalo. Ak, tieš i zem loga bija skatuve nakts izrā dē m. Uz logiem nav pakeš u logu - tikai vienas rū tis. Ieradā mies 21:00 (Maskavā - 12:00), bē rns (5 gadi) vienkā rš i aizmiga ceļ ā , jo. Mē s viņ u vienmē r liekam gulē t pulksten 21.00 pē c Maskavas laika. Tač u pulksten 22.00 (1 naktī pē c Maskavas laika) viņ i sā ka izrā di un vē l divas stundas bē rns raudā ja un nevarē ja aizmigt zem tiem kaucieniem, kas bija dzirdami zem mū su loga. Uz lū gumu mainī t istabu mums teica, ka vispirms pā rcels tos, kuri ir iekā rtojuš ies bungalo, un ja bū s brī vas istabas, tad pā rcels mū s. Rezultā tā mē s tur pavadī jā m 3 negulē tas naktis, lī dz tū risma aģ entū ras pā rstā vis, caur kuru ņ ē mā m biļ etes, devā s pie viesnī cas administrā cijas (Maš a - liels paldies!! ! ).
Tā kā ieradā mies ne sezonas laikā , diemž ē l nebija bē rnu ē dienkartes. Man sagā dā ja problē mas atrast vistas ē dienus, par kuru pā rpilnī bu nemitī gi brē c Turcijas viesnī cas. Teļ a gaļ ai, kuras tur ir daudz, bē rnam ir pā rtikas alerģ ija, cū kgaļ a bija reti sastopama, un bē rns ne vienmē r varē ja koš ļ ā t jē ra gaļ u. Ja bija vista, tad to visbiež ā k vā rī ja kaut kā dā s mē rcē s.
Istaba tika iztī rī ta labi, pat vienvietī gā s gultas tika nostumtas malā un iztī rī tas zem tā m. Tomē r mani ļ oti mulsinā ja dvieļ i vannas istabā . Ja kaut kas nav kā rtī bā ar ož u, ja viņ u pū derim ir tik specifiska smarž a, bet, kad paņ ē mu to noslaucī t seju kā tī ru, izgludinā tu dvieli, tas vienkā rš i smirdē ja pē c vecā s sviedru smakas. Paņ ē mu otru - vā ja pū dera smarž a, nedaudz noslē pjot to paš u nepatī kamo smaku. Treš ais dvielis - normā ls - viņ i to izmantoja. Es nevaru izskaidrot š ī s muļ ķ ī bas.
Istabā ir arī milzī gs seifs un regulē jams kondicionieris (kad lietus laikā kļ uva auksts, pat uzliku apkuri). Bezmaksas. Ja vē lies pā rslē gt televizoru ar pulti, tad ņ em pret droš ī bas naudu. Ir arī pludmales dvieļ i pret droš ī bas naudu, par kuriem jā maksā.0, 5 drahmas (1 dolā rs + 1.8 drahmas). Liels balkons ar ļ oti augstā m margā m.
Laikapstā kļ i: lija pusotru dienu, jū ra 4 dienas bija nedaudz vē traina. Pā rē jā laikā laiks bija saulains un pū ta vē ss vē jš .
Tā kā rī tu iesā ku ar svaigi pagatavotu dabī go kafiju, lī dzi paņ ē mu tē jkannu. Uznā ca ligzda.
Vakarā dzimš anas dienā saņ ē mu dā vanu no viesnī cas - milzī gu torti.
Brauciena beigā s mē s ar bē rnu brī numainā kā rtā saindē jā m sevi. Naktī pirms izlidoš anas bē rnam temperatū ra uzlē ca lī dz 39, lī dz ar vemš anu man bija slikti un š ausmī gi sā pē ja vē ders. Godī gi sakot, es neesmu pā rliecinā ts, vai tas ir viesnī cas ē diena dē ļ , jo. vienī gais kopī gais, ko mē s ar bē rnu ē dā m, bija saldē jums, un ja ne visi, tad lielā kā daļ a atpū tnieku to patē rē ja. Lai gan, kad braucā m atpakaļ , viens precē ts pā ris sū dzē jā s arī par enterī tu. Apdroš inā š anas kompā nija "Help" strā dā ja labi - paldies viņ iem par to. Tas, ka daktere ilgi nokļ uva un ieradā s pusstundu pirms mū su autobusa atieš anas, tā jau ir problē ma no vietē jo firmu puses. Ā rste teicami runā ja krieviski, ļ oti pieklā jī ga un uzmanī ga. Viņ š man uzreiz iedeva padzerties zā les, kā arī paņ ē ma lī dzi daž as tabletes lidmaš ī nā .
Kopsavilkums: ja doš os uz š o viesnī cu vē lreiz, izvē lē š os ekskursiju, kurā lidmaš ī nas ierodas lidostā , kas atrodas tuvā k Mahdijai (vai pasū tī š u personī go transfē ru). Pilsē tā vispā r neko ē damu nepirkš u (bija ļ oti aizdomī ga konfekte, varbū t bija zā lī ti). Ja atkal piedā vā s istabiņ u virs skatuves, tad labā k nakš ņ oju viņ u dī vā nos pie reģ istratū ras - tur ir klusā k nekā mū su istabā : ))
No ieteikuma atturē š os, lai gan, ja izslē dzam uzskaitī to negatī vo, labi atpū tā mies, viesnī ca mums patika. Ļ oti pieklā jī gs 4-ka par saprā tī gu cenu.
аватар yana-spb88
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ties š ajā viesnī cā no 8. lī dz 19. septembrim! Man patika viesnī ca: teritorija liela, vairā ki baseini, ē diens ļ oti labs, animā cija; ģ imenes brī vdienā s, bē rni visvairā k)). Jū ra ir super: tī rs, silts, dzidrs ū dens, pludmale ir vē sa: smalkas baltas smiltis priecē )) 2 soļ i lī dz jū rai) Pludmale un jū ra ir brī niš ķ ī gas! ! )) Par iekā rtoš anos istabā labā k sazinā ties ar Ž amiļ as kundzi +10 eiro). … Tomēr ▾ Atpū ties š ajā viesnī cā no 8. lī dz 19. septembrim!
Man patika viesnī ca: teritorija liela, vairā ki baseini, ē diens ļ oti labs, animā cija; ģ imenes brī vdienā s, bē rni visvairā k)).
Jū ra ir super: tī rs, silts, dzidrs ū dens, pludmale ir vē sa: smalkas baltas smiltis priecē )) 2 soļ i lī dz jū rai) Pludmale un jū ra ir brī niš ķ ī gas! ! ))
Par iekā rtoš anos istabā labā k sazinā ties ar Ž amiļ as kundzi +10 eiro).
Par slikto attieksmi pret krieviem PILNĪ GA NESĀ DĀ Š ANA! Ievē rojami izturieties: sveiciniet vairā kus. reizi dienā , viņ i smaida, nebija nekā du problē mu.
Ē diens ir diezgan labs - es negribu ē st! )) Daudz augļ u un visu veidu saldumu.
Iesaku doties ekskursijā uz Sahā ras tuksnesi uz 2 dienā m. - Man ļ oti patika ! ! )))
Kopumā viesnī ca man patika, plā noju tur atgriezties, ja nu vienī gi tik brī niš ķ ī gas pludmales un jū ras dē ļ ; Nav brī nums, ka Mahdijas kū rorts ir slavens ar labā kajā m pludmalē m visā Tunisijā ! =)
аватар kvasha
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s visi bijā m ļ oti apmierinā ti! Es devos, mana meita (7 mē neš i), mani vecā ki un viņ u draugi (precē ts pā ris)! Tas, iespē jams, ir tikai tagad attā linā ts no rosī bas, kurā mē s apmeklē jā m! Mē s lidojā m ar Turcijas aviokompā nijā m, naktī tā s nebaroja ļ oti labi (meita visu ceļ u gulē ja! Istabas super, iekā rtojā s diezgan ā tri un pirms noteiktā s stundas "X"! ! ! 3 istabas kat. … Tomēr ▾ Mē s visi bijā m ļ oti apmierinā ti! Es devos, mana meita (7 mē neš i), mani vecā ki un viņ u draugi (precē ts pā ris)!
Tas, iespē jams, ir tikai tagad attā linā ts no rosī bas, kurā mē s apmeklē jā m!
Mē s lidojā m ar Turcijas aviokompā nijā m, naktī tā s nebaroja ļ oti labi (meita visu ceļ u gulē ja!
Istabas super, iekā rtojā s diezgan ā tri un pirms noteiktā s stundas "X"! ! ! 3 istabas kat. mē s dzī vojā m vienmē r bija tī ri, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, veļ a 3-4 reizes visu laiku!
Pilnī bā attaisno savas 4 zvaigznes!
Animā cija ir lieliska! Ļ oti draudzī gs personā ls! Tur ir viens animators Khamsa, viņ š lū dza atnest krievu degvī nu kā suvenī ru))))
Teritorija ir zaļ a. baseini tī ri, pludmali katru vakaru tī rī ja zirgs))) jū ra tī ra, smiltis baltas! ! ! Paradī ze!! !
Lieliska viesnī ca un pilsē ta ģ imenē m
Ē diens ir lielisks, saldē jums, kū ka)))) Esmu š ausmī gs saldummī lis - viņ i mani iepriecinā ja !! !
bijā m GV ar meitā m, bet bija ko ē st! vā rī ts, diē tisks bē rnu galds! sluč iks restorā nā ! Tur pret bē rniem vispā r izturas ar mī lestī bu!
Vienī gā nianse, izņ emot daž us animatorus, masierus krieviski, tur neviens nerunā !
franč u, vā cu, angļ u!!! !
Labprā t atbildē š u uz jautā jumiem!
ak, vairā k!! !
5 min no viesnī cas, ja pagriež as pa labi, ir veikals ar fiksē tā m un zemā m cenā m! ! ! pat nebrauc uz citā m vietā m! jū s to neatradī sit zemā k!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es nezinu, kas š ai viesnī cai vainas. Nu, izņ emot reģ istratū rā cilvē ki nav pā rā k adekvā ti. Ē diens ir brī niš ķ ī gs. Vienkā rš i, dodoties uz jebkuru valsti, ir jā bū t gatavam vietē jai virtuvei. Bijā m kopā ar meitu, viņ ai ir 22, nedē ļ u pirms brauciena bija turku pieciniekā , tā pē c tur bija daudz sliktā k. … Tomēr ▾ Es nezinu, kas š ai viesnī cai vainas. Nu, izņ emot reģ istratū rā cilvē ki nav pā rā k adekvā ti. Ē diens ir brī niš ķ ī gs. Vienkā rš i, dodoties uz jebkuru valsti, ir jā bū t gatavam vietē jai virtuvei. Bijā m kopā ar meitu, viņ ai ir 22, nedē ļ u pirms brauciena bija turku pieciniekā , tā pē c tur bija daudz sliktā k. Animatori strā dā uz 100%, ko vē l vajag? Un kā ds tur fotogrā fs! Viņ a bildē s izskatos par 10 gadiem jaunā ka, bez jebkā da fotoš opa! Ja dodaties, noteikti nofotografē jieties - nenož ē losiet. . Vā rdu sakot, pā rē jais ir brī niš ķ ī gs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sliktā kā viesnī ca kā du vien var iedomā ties! Galvenā neapmierinā tī ba ir ē diens. . . to ē dienu, kas tiek pasniegts š ī s viesnī cas slovkā , vienkā rš i nav iespē jams ē st, viss kaut kā nesagatavots, nesagatavots, š ausmī gā mē rcē. … Tomēr ▾ Sliktā kā viesnī ca kā du vien var iedomā ties! Galvenā neapmierinā tī ba ir ē diens. . . to ē dienu, kas tiek pasniegts š ī s viesnī cas slovkā , vienkā rš i nav iespē jams ē st, viss kaut kā nesagatavots, nesagatavots, š ausmī gā mē rcē...visu ko var izdrā zt no ē diena viņ i to darī ja, pat tomā tus varē ja izcept tā , ka nav iespē jams ē st, rī si kraukš ķ uz zobiem, novecojuš i makaroni, kurus iemeta verdoš ā ū denī un uzreiz izņ ē ma , un ar to gribē ja teikt, ka gatavoja, frī kartupeļ i bija galī gi skā bi !! ! un tē ja un kafija vispā r no kautkā da š ausmī ga ū dens, it kā ziepes dzertu! ! tī rī š ana istabā protams bija uzkopa normā li, bet no maka pat iztī rī ja naudu, kuru nejauš i atstā ja uz galda un izgā ja uz balkona uzpī pē t, kamē r tī rot tas nebeigsies, gan jau visu nenozaga, bet tikai 5$ , bet tomē r kaut kā nav labi! Gā jā m ar draudzeni, piereģ istrē joties prasī ja istabu ar 2 gultā m, bet vienalga iekā rtojā s istabā ar vienu divguļ amo gultu ar skatu uz kā du saimniecī bas pagalmu, š ķ ū ni, š ķ ū ni, kur zirgs pastaigas un dā rznieki nolika inventā ru, traktori, zā les pļ ā vē ji devā s uz reģ istratū ru ar lū gumu mainī t istabu, bet mums, protams, teica, ka viss ir aizņ emts un ejiet gulē t, kur to nolikā t, novē rsā s un izlikā s mū s nemanā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар AnnaAdamova
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti laba un pieklā jī ga viesnī ca. Pilnī bā attaisno savas 4 zvaigznes. Viss ir tī rs un kā rtī gs. Personā ls ir pieklā jī gs. Ē diens ir labs. Lidojums no Sanktpē terburgas 4.5 stundas. Brilliant Tour tū risma aģ entū ra, Express Tour saimnieks, gids Maliks mū s sagaidī ja, iesē dinā ja autobusā , ī si paskaidroja daž us punktus, transfē rs uz viesnī cu ilga apmē ram stundu, kartī tes tika aizpildī tas reģ istratū rā , saņ ē mā m istabas atslē gas, pē c iepriekš ē jas vienoš anā s no Pē terburgas mums iedeva savienojuma telpu, t . … Tomēr ▾ Ļ oti laba un pieklā jī ga viesnī ca. Pilnī bā attaisno savas 4 zvaigznes. Viss ir tī rs un kā rtī gs. Personā ls ir pieklā jī gs. Ē diens ir labs.
Lidojums no Sanktpē terburgas 4.5 stundas. Brilliant Tour tū risma aģ entū ra, Express Tour saimnieks, gids Maliks mū s sagaidī ja, iesē dinā ja autobusā , ī si paskaidroja daž us punktus, transfē rs uz viesnī cu ilga apmē ram stundu, kartī tes tika aizpildī tas reģ istratū rā , saņ ē mā m istabas atslē gas, pē c iepriekš ē jas vienoš anā s no Pē terburgas mums iedeva savienojuma telpu, t . uz. Mē s esam ģ imene, kurā ir 2 pieauguš ie un 3 bē rni. Gids, starp citu, ir ļ oti atbildī gs, bija katru dienu viesnī cā , stendā norā dī ja svarī gu informā ciju un pastā vī gi komunicē ja ar saviem tū ristiem, jautā ja, vai viss ir kā rtī bā , neuzspieda ekskursijas. Skaits diezgan apmierinā ts, atrodas 2 stā vu ē kā (tā saucamie bungalo). Istabā ir 2 istabas ar durvī m, 2 tualetes, vanna, duš a, pietiekami daudz iebū vē to skapju, 2 seifi, 2 TV - ir 1 krievu kanā ls, 2 ledusskapji, 2 divguļ amā s gultas, 1 vienvietī ga gulta un bē rnu gultiņ a. mazulis, 2 kondicionieri (strā dā ja, bet neizmantojā m. Kopumā viss ir pietiekami. Tī rs, viesnī cas numurs. Nepretenciozs. Viņ i ļ oti labi iztī rī ja. Katru dienu. Un dvieļ i vienmē r bija tī ri un gulta. Tualetes bija labi iztī rī tas. Katru dienu iedevā m istabenei 1 dinā ru - 21 rubli. Viesnī cas teritorija liela, zaļ a, tī ra. Ir 2 dziļ i baseini, 1 vidē jais ar trim slidkalniņ iem un 2 baseini maziem bē rniem, 1 iekš telpu baseins.
Pludmale ir pietiekami liela un ļ oti tī ra. Katru rī tu pludmale tiek iztī rī ta no gruveš iem. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. Ir pieejama pludmales dvieļ u noma. Lai jums bū tu pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, jums tas ir jā parū pē jas un jā apsē ž as pulksten 7:00. Tā da pati sistē ma ap baseiniem un dā rzā . Viesnī cā ir rotaļ u laukums, arī diezgan liels. Jū s varat staigā t, skriet un spē lē ties pa zā li. Restorā ns - brokastis, pusdienas, vakariņ as, katras ilgums 3 stundas. Brokastī s vienmē r ir 2-3 veidu sieri, piemē ram, siers, pankū kas, 4 veidu ievā rī jums pankū kā m, š okolā des pasta, sviests, vienmē r ir arī ceptas olas, olu kultenis ar un bez dā rzeņ iem, musli, daž ā das bumbiņ as ar piens, kruasā ni, tē ja, kafija, kakao, sulas, arbū zi vai melones, kefī rs, ā boli, cepumi, sautē ti dā rzeņ i, sprauslas, desa. Pusdienā s un vakariņ ā s - ē diena ir daudz un vietas arī , bet labā k nā kt uz sā kumu. Ē diens garš ī gs, salā tus var taisī t paš i, tie nav pildī ti ar majonē zi. Dā rzeņ us sakapā un sarī vē , blakus stā v olī veļ ļ as pudele. No garš vielā m ir keč ups, asā s garš vielas, sarkanie pipari, marinē ti dā rzeņ i, sā lī tas zivis, sinepes. Vienmē r daž ā di makaroni ar mē rcē m, no kuriem izvē lē ties. Daudz daž ā das gaļ as, 2-3 zivju veidi. No piedevā m rī si, kartupeļ i, sautē ti dā rzeņ i, salā ti, dzē rieni (alus, vī ns, tē ja, kafija, sulas), arbū zi/melones, persiki, saldē jums. Restorā ns vienmē r ir tī rs un ā tri iztī rī ts. No dzē rieniem pa dienu bez maksas - baltvī ns, rozā , sarkanvī ns - ļ oti garš ī gs, alus, liķ ieri - muskats, cedratī ns (kā martini), vietē jais degvī ns "buha". Viesnī cas vestibilā esoš ajā bā rā no pulksten 21:00 lī dz 00:00 tiek pasniegti alkoholiskie un bezalkoholiskie kokteiļ i. Dzeramo ū deni katru vakaru var dabū t bā rā pudelē s tik, cik vajag - gā zē tu un negā zē tu.
Animatori ir vienkā rš i lieliski. Ikviens pastā vī gi kaut ko izklaidē , daudz daž ā du aktivitā š u - ū denspolo, futbols, volejbols, š autriņ as, galda teniss, ū dens vingroš ana, joga, vē derdejas, aerobika - lū k, ko mē s redzē jā m, esmu pā rliecinā ts, ka ir vē l daudz. Viņ i dodas pē c atpū tniekiem un aicina piedalī ties spē lē s. Mū s tas vienkā rš i neinteresē ja, mē s paš i izklaidē jā mies. Vakara izrā des ir interesantas pieauguš ajiem. Vienreiz bijā m uz bē rnu animā ciju un sanā ca tieš i tā ds pats kā Turcijā.2008. gadā , visas tā s paš as kustī bas un dziesmas. Bet mū su bē rniem 6.6, 8 gadus veciem bē rnu klubs vai animā cija ī sti nebija vajadzī gs, viņ iem nav garlaicī gi, viņ i paš i izklaidē jas.
Bē rnu klubs. Vienreiz tur bijis. Katru dienu notiek daž ā das spē les. Ir futbols, mini golfs, bē rnu ū denspolo, pa dienu bē rni tiek cienā ti ar saldē jumu.
Mū su uzturē š anā s laikā (peldsezonas sā kums) ū dens ir + 21-23 grā di, kā dam liksies vē ss, bet peldē ties var, jū ra pamazā m sasilst. Viesnī cā gaisa temperatū ra ap +25 un jū ras vē jš . Bija viļ ņ i, brī ž iem spē cī gi, bē rniem patika, ne visiem. No 11 dienā m pā ris dienas bija mierī gas. Ja pilsē tā tā lā k no jū ras, tad attiecī gi temperatū ra ir augstā ka. Temperatū ra bija ē rta uzturē ties gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, jo. no 28 un vairā k jau paliek karsti. Lai gan esmu ļ oti termofī la, brī ž iem bija nedaudz vē ss, bet bija ļ oti ē rti visu dienu bū t ā rā , pat no 13 lī dz 16, varē ja droš i sauļ oties un pastaigā ties. Pē c 20.00 reizē m gribē jā s uzvilkt vieglu jaku ar piedurknē m. Ja patī k karstums +35, jā brauc no jū lija vidus, augusta. Salī dzinā jumam - 2008. gadā bijā m Turcijā augustā , tā pē c bija neizturami smagi, pē c 11 stundā m ē rta uzturē š anā s ir tikai istabā zem kondicioniera un lī dz saulrietam. Bē rniem istabā nav ko darī t, rotaļ u laukums verd un karsts no saules, bē rnu klubiņ ā ir tvaika pirts.
No viesnī cas par 4 dinā riem (1 dinā rs - 21 rublis) var 5 minū tē s aizbraukt lī dz Mahdijas centram (1 dinā rs - 21 rublis), kur var izstaigā t viņ u veikalus, bet labā k tur neko nepirkt - tas ir dā rgi, vai kaulē ties. lī dz pē dē jam nolaiž ot cenu zī mi trī s č etras reizes zemā k nekā piedā vā , sē diet kafejnī cā , centrā ir muzejs, kaut kur pie jū ras uz akmeņ iem ir skaista kafejnī ca (labā k pā rbaudī t ar ceļ vedis, kā tur nokļ ū t). Ir valsts veikals Generale (vietē jie pateiks, kā tur nokļ ū t, bet ne tirgotā ji, jo saka, ka Generale ir ciet un piedā vā pirkt no viņ iem, neticiet) kā mū su Pyaterochka, tur ir fiksē tas cenas, zemas. Pie viesnī cas ir iepirkš anā s centrs, kur var iegā dā ties suvenī rus un visā das lietas, ja vajag - lē tā k nekā tirdzniecī bas veikalos. Cenas augļ iem ir lē tas, mē s pirkā m tā - izej no viesnī cas, noķ er taksi, paskaidro, ka jā pē rk augļ i, aizved uz augļ u veikaliem, palī dz izvē lē ties un aizved atpakaļ . Pretē jā virzienā no Mahdijas, arī.5 minū tē s - 4 dinā ri tiks aizvesti uz mini zoodā rzu, bē rniem tur interesanti, bē rniem ieeja 2 dinā ri, pieauguš ajiem 5.
Viņ i piedā vā daudz daž ā du ekskursiju, mē s nekur tā lu nedevā mies, jo. bē rniem tas neinteresē , viņ i to nenovē rtē s, bet bū s tikai pā rguruš i.
Mē s neesam piedzī vojuš i nekā du diskriminā ciju. Esi pieklā jī gs, taktisks, un tev atbildē s to paš u.
Tur bija daž i krievi, kuri visā savā krā š ņ umā parā dī ja, cik viņ i ir "kulturā li", un tā pē c no š ā diem tū ristiem paliek negatī vais. Viņ i, iespē jams, raksta atsauksmē s, ka ir nepietiekami aizpildī ti, un viņ i par to runā tieš i pie bā ra.
Viesnī ca ir orientē ta uz ģ imeni, daudzas ģ imenes ar bē rniem. Uz vietas nav diskotē ku. Ļ oti netā lu no viesnī cas atrodas disko klubs.
Viesnī cā ir arī restorā ns, to var apmeklē t reizi nedē ļ ā , iepriekš vienojoties. No 10-14 pieraksties reģ istratū rā , un no 19 sā k strā dā t restorā ns, tur vairs nav bufete, bet fiksē ta ē dienkarte, tevi apkalpo viesmī lis - salā ti, pirmais, otrais, saldumi, vī ns. Ir zivju virtuve un Tunisijas virtuve. Vienreiz gā jā m. Man vairā k patika zivju ē diens.
Teritorijā jū s varat pilnī gi droš i laist bē rnus bez uzraudzī bas uz rotaļ u laukumu. Apsardzes dienests strā dā labi, nepielaiž iekš ā , vietē jie iedzī votā ji tiek padzī ti no pludmales - tirgotā ji tiek padzī ti. Pludmale vakarā tiek slē gta ar aizbī dni un pastā vī gi dež urē apsardze, lai nebū tu sveš inieku. Personā ls pieklā jī gs, visi sveicina, smaida. Ja jau esat pazī stams kā krievs, tad pie restorā na ieejas jū s sagaidī s krievu valodā un novē lē s labu apetī ti.
Atbraucā m, viesnī ca vē l nebija pilna, bija diezgan bez maksas. Vā cieš u bija daudz. Un kad jau gā ja prom, tad protams tauta nā ca kuplā skaitā , krievu jau bija daudz. Saprotu, ka aktī vā sezona sā kas 25. jū nijā .
Lai visiem labas brī vdienas!
Parādīt vairāk »


iemiesojums vasyutskaya
[email protected] Gaidu atbildes uz šo adresi! Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielā mošeja
Tunisija, Mahdia
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель Primasol El Mehdi 4* находится на самом берегу Средиземного моря, в туристической зоне города Махдия. Построен в 1969 году, последний капитальный ремонт был в 2009 году. Этот отель подойдёт как для семейного отдыха, так и для проведения бизнес-встреч.

Atrašanās vieta В 45 км от аэропорта г. Монастир и в 1 км от центра г. Махдия.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 открытых бассейна, терраса для загара, крытый бассейн, основной ресторан The Olivier, ресторан The Blue (шведский стол), 3 ресторана a`la carte (Tunisian, Mediterranean и Brazilian, лобби-бар, бар на пляже, бар в саду, конференц-зал вместимостью до 200 человек.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна, водные горки.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: дартс, стрельба из лука, водное поло, мини-гольф. Платно: сауна, боулинг (6 дорожек), 2 теннисных корта, водные виды спорта и развлечения.
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Комплекс из 3-этажного основного здания и 2-этажных бунгало. Категории номеров: Standard Room и Family Room.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, кондиционер, спутниковое ТВ, Wi-Fi, банные принадлежности, фен, телефон, мини-бар, сейф.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Route De La Corniche, Mahdia 5100, Тунис.
Tālruņi: +49 (0) 2203 42180
Tīmekļa vietne: PrimaSol El Mehdi
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).