Laba viesnīca, bet Wi-Fi istabās neķer, tikai vestibilā

Rakstīts: 13 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 3 — 10 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s ā tri tikā m apsē duš ies. Uzreiz samaksā ja tū risma nodokli 8 dolā ri no cilvē ka. Telpas lielas, plaš as, krā nā ir karstais ū dens. No istabas var redzē t jū ru un dzirdē t, kā viļ ņ i nā k krastā . Ē diens bija ļ oti labs, tur bija viss - gaļ a, un zivis, un kū kas, un kū kas, un salā ti, un zupas, un viņ i vā ra makaronus, liellopu gaļ u, zivis, sviestmaizes, pī rā gus, plakanas kū kas, bija arī krabji, garneles.
Teritorija ir sakopta, 4 baseini, ū dens slidkalniņ i, viens baseins ar siltu ū deni un dž akuzi (iekš telpā s), galda teniss, futbola laukums, š ū poles u. c. Darbinieki nedaudz runā krieviski un angliski, visiem bija ī paš i animatori un programmas. Apmeklē jā m El Dž emu (apskatī jā m Romas impē rijas laika Kolizeju), kā arī ļ oti forš i braucā m ar kvadracikliem. Par 18 USD vienai personai katrs brauc ar savu kvadraciklu gar krastu un cauri provincē m 1.5 stundu ar vienu pieturu kafejnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu