Lieliska viesnīca, labprāt paliktu vismaz nedaudz ilgāk!!!

Rakstīts: 22 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 13 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Es ceru, ka mans pā rskats bū s noderī gs, jo š ķ iet, ka pē dē jais bija pirms 1 gada.
Reģ istrē š anā s: Viesnī cā ieradā mies ap 22.00. Mū s laipni sagaidī ja, paņ ē ma dokumentus reģ istrā cijai, paņ ē ma koferus, uzlika rokassprā dzes un sū tī ja vakariņ ā s. Protams, ka vakariņ ot necerē jā m, jo ​ ​ vakariņ u laiks jau bija beidzies, bet tomē r viņ i par mums neaizmirsa, par ko bijā m patī kami pā rsteigti. Izmitinā ja mū s uzreiz pē c vakariņ ā m ļ oti jaukā istabiņ ā ar skatu uz jū ru.
Istaba: Istaba 4 stā vā , tī ra. Tualete, vannas istaba atseviš ķ i, vannas istabā vates tamponi, 2 duš as ž elejas, 2 š ampū ni, dvieļ i. Gulta 1 - divguļ amā gulta, izvelkamais dī vā ns, TV, naktsgaldiņ i, atzveltnes krē sls, galds ar galda lampu, krē sls. Istaba ir salī dzinoš i klusa (daž ā s dienā s pie baseina vakaros notiek karaoke), un skats no balkona ir krā š ņ s.

Baseini: ir 3 no tiem un vē l 1 bē rniem ar dziļ umu 0.5 m. Nezinu kā citiem, bet pirmajā dienā devā mies uz baseinu 9.00, tad vietu vairs nebija. Tā pat arī pludmalē . Vietas bija jā ieņ em katru rī tu 7.00 (par laimi, laika starpī ba 2 stundas ir tikai pie rokas). Baseinos ir bā rs - kur var paņ emt ū deni un uzkost (kruasā ni, smalkmaizī tes), un, protams, ne tikai "naš ķ i".
Pludmale: Ū dens tī rs, bet vē ss, saulriets maigs, smiltis. 3 dienas bija mierī gs, bet tad nedaudz vē tra un izraisī ja aļ ģ es. Pa pludmali staigā rotaļ lietu, segu, bungu u. c. tirgotā ji. Neuzbā zī gs un draudzī gs. Pie izejas ir neliels kiosks ar dzē rieniem.
Ē diens: Ļ oti labs, pā rsvarā gandrī z Eiropas (garš vielas un olī veļ ļ a ir atseviš ķ i). Brokastis - omlete, olu kultenis, dā rzeņ i, auzu pā rslas, pankū kas, virtuļ i, sieri, desa, konditorejas izstrā dā jumi, svaigas sulas, kafijas automā ts, kapuč ī no, latte u. c. , tē ja, augļ i. Pusdienas un vakariņ as ir gandrī z vienā das, izņ emot gaļ as un zivju daudzveidī bu, jū ras veltes. Bija arī tematiskie vakari (suš i, fondī , sieri, krabji, tunisieš u ē dieni). Desertā vairā ku veidu saldē jums un mazas kū ciņ as un konditorejas izstrā dā jumi. No alkohola vī na (sarkanā , baltā , rozā ) un alus. Kopumā ē diens mums ļ oti patika.
Uzkodu bā rs: Pica, virtuļ i, saldē jums, dzē rieni.
Animā cija Izklaide Mū s nekad nav interesē jusi animā cija, bet te puiš i ir vienkā rš i lieliski, rada atmosfē ru visas dienas un vakara garumā , runā , vilina, aicina.
Š ī ir pirmā viesnī ca, kurā vē lē jā mies palikt vē l pā ris dienas. Ja bija kā di mī nusi, tad tos plusi kaut kā kompensē ja. Lai visiem jaukas brī vdienas! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu