Galvenais ir būt pozitīvam, un tad daži trūkumi nebūs manāmi.

Rakstīts: 23 marta 2019
Ceļošanas laiks: 12 — 19 jūnijs 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
“Galvenais ir bū t pozitī vam, un tad daž i trū kumi nebū s manā mi. ” Tā es teicu sev, kad jū nijā devos uz saulaino Tunisiju uz 6 dienā m. Brī vā laika bija maz, bet atrauties no Maskavas burzmas, izpeldē ties siltajā jū rā , apskatī t skatus, ak, kā gribē jā s. Ko gribē jā m: labu ģ imenes viesnī cu, pilna pansija, siltumu, jū ru un...piemē ram, neko darī t). Izvē le krita uz Tunisiju. Izpē tī jis atsauksmes, fotoattē lus un videoklipus internetā , es paņ ē mu biļ eti uz Iberostar Royal El Mansour Hotel & Thalasso 5 * un nenož ē loju. Pieklā jī ga viesnī ca "vidē jai klasei" bez visa š ī zeltī juma, paklā jiem un senlietā m. Ierodoties, un tas bija astoņ os no rī ta, mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes un aizveda brokastī s. Tiklī dz bijā m izgā juš i no restorā na, smaidoš s š veicars mū s ieveda mū su istabā . Mums nebija jā gaida ne minū te. Stundas laikā nopeldē jā mies jū rā ! Tā tad, viesnī cas plusi: 1 - Nevainojams ē diens. Milzī ga ē dienu izvē le katrai gaumei.
Neklausieties tajos, kas raksta, ka nav ko ē st. Tas ir pilns ar ē dienu. Vienmē r ir vairā kas zupas, gaļ as ē dieni, grilē ti ē dieni, zivis, vairā ku veidu picas, makaroni, augļ i, seš as saldē juma š ķ irnes, desiņ as, desiņ as un tā tā lā k un tā tā lā k. Ne viss ir vienkā rš i pā rsteidzoš i garš ī gs, bet kopumā es vienmē r visu atradu sev un nekad nebiju izsalcis. Arī mana sieva un dē ls bija apmierinā ti ar ē dienu, lai gan mans dē ls atš ķ irī bā no manis joprojā m ir tik izvē lī gs. 2. - Bā rmeņ i. Gandrī z uzreiz pē c ieraš anā s devos pastaigā ties uz bā ru pie baseina. Pasū tī jusi kokteili, iedroš inā ju puiš us ar dzeramnaudu, viņ i bija sajū smā , mani skenē ja un es biju "ceremoniju karalis" uz visu pā rē jo. Sirsnī gi smē jos, kad iepriekš ē jos komentā ros lasī ju, ka tur viss ir darī ts priekš vā cieš iem, un krievus neviens nepamana. Iedodiet mazu dzeramnaudu bā rmeņ iem un viss bū s ok. Kad es pasū tī ju alu, viņ i man noteikti atnesa riekstus. Kad gozē jos jū rā , pie manis atradā s spainis ar ledu un dzē rieniem.
Man nebija laika izsmē ķ ē t cigareti, jo viņ i jau nomainī ja manu jau tī ro pelnu trauku. 3. Viesnī cas teritorija. Teritorija maza, bet viss ļ oti labi kopts. Katru rī tu dā rznieki pļ auj eksotiskus ziedus un pļ auj zā li. Viesnī cā ir vairā ki peldbaseini un neliels peldbaseins mazā kajiem tū ristiem. Visi baseini ir sekli un tī ri. Netika atrasti piemaisī jumi.


Plusi plusi protams, bet ne bez mī nusiem. Tā tad mī nusi: 1 - Mū su galvenais trū kums, kurā mē s paš i esam daļ ē ji vainojami, bija mana dē la austiņ u zā dzī ba no mū su istabas. Tiklī dz mē s iebraucā m, es teicu savai sievai un dē lam, ka viņ iem ir jā uzmana savas vē rtslietas. Istabā bija liels seifs, kurā bez problē mā m satilpa portatī vais dators, fotoaparā ts, telefoni, mans lielais maks un dokumenti. Un vē l bija vieta. Visticamā k, manam dē lam, austiņ as, kuru cena ir 4000 rubļ u. nebija vē rtī ga lieta, un viņ š tā s neielika seifā . Kā du dienu mums pietrū ka austiņ as.
Dē ls bija ļ oti sarū gtinā ts, bet viņ am tā bija mā cī ba. Nekā das darbī bas neveicu, nekur nesū dzē jos. Un lai Dievs tiesā zagli. 2 - Restorā ns ar ierakstu veidu A la carte vai kā ds tas ir. Nu š eit ir zinā ma neskaidrī ba. Reģ istrē jies restorā nā . Tas ī paš i neatš ķ iras no mū su ē dnī cas, kur katru dienu tika rī kotas brokastis, pusdienas un vakariņ as, nu, varbū t galdauti uz galda ir no dā rgā ka auduma, vai arī oficiantiem ir noslī pē tā ks tē rps. Mē s apsē dā mies pie galda un apsē dā mies dzeguze. Pē c 30 minū tē m viņ i atnesa ū deni un ielē ja to glā zē s. Kaut kur pē c stundas viņ i atnesa beigtu lazanju. Nav ē dienkartes, nekā . Un tas nav tikai mū su krievi. Vā cieš i sā ka bļ aut, kas par biznesu. Cilvē ki no š ī restica pa partijā m devā s uz kaimiņ u restorā nu (ē damistabu) ar jautrā kiem viesmī ļ iem un milzī gu ē dienu sortimentu, kur bija arī š ī lazanja. Es joprojā m nesaprotu, kam tas viss.
Nepieskaroties uzspiestajai lazanjai un ū denim, ievā cā mies kaimiņ os pazī stamā kā vidē , kur katrs izvē lē jā s ē dienus pē c saviem ieskatiem un nesvī dā m. 3 - jū ra un pludmale. Š eit, it kā , 50 pret 50. Jū ra bija vardarbī ga, bet jū s varat draiskoties. Galvenais jū ras trū kums ir liels aļ ģ u skaits. Daž as dienas vairā k, daž as dienas mazā k. Pludmalē ir liels skaits kamieļ u kū ku, tā pē c vē lams paskatī ties zem kā jā m. Ja jū s tam nepievē rš at uzmanī bu, tad viss ir kā rtī bā . Maigas smiltis, silts ū dens un ne pā rā k daudz cilvē ku tuvumā - ko vē l vajag. Starp citu, pludmali apsargā modri lož metē ji.


Ī paš u uzmanī bu nolē mu veltī t gan savai, gan sievas un dē la attī stī bai, ekskursijā m un vietē jo apskates objektu apskatei. Izpē tī jis internetu, atklā ju, ka lī dz vecpilsē tai ir 5 minū tes. ar taksometru. Paš i pastaigā jā mies pa vietē jo tirgu, pa vecpilsē tas krastmalu, apskatī jā m cietoksni un kapsē tu. Mē s nonā cā m pie bā kas.
Pievienojā s tā teikt Mahdijas atmosfē rā . Pasū tī ju arī ekskursiju uz El Dž emas pilsē tu, kur atrodas otra lielā kā sadursme pasaulē . Iesaku visiem apmeklē t š o vietu. Interesanti bija arī El Dž emas mozaī ku muzeju apskate.

Ko atvest no Tunisijas, lai bū tu apmierinā ts un laimī gs? Atkal, izlasot rakstus internetā , nonā cā m pie secinā juma, ka Tunisijā ir forš as garš vielas. Varbū t jā . Bet ir vairā ki "bet". Neņ emiet garš vielas, kas iepakotas iepakojumos. Vienalga kur. Gan tirgū , gan modes veikalos tie ir bezsejas putekļ i un zā le, kam nav ne garš as, ne smarž as. Pirkā m gan tirgū Mahdijā , gan veikalā pretī viesnī cai. Tas viss ir vienkā rš i nogā dā t to miskastē . Pē rciet parastā s garš vielas pē c svara. Viss, ko nopirku pē c svara, mani iepriecina lī dz pat š ai dienai. Lieliska olī veļ ļ a Tunisijā . Estē ti saka, ka lieliskai eļ ļ ai jā bū t rū gtai. Nē , es esmu Padomju Savienī bas vecā skola. Man nevajag š o rū gtumu. Eļ ļ u paņ ē mu Tunisijā - lieliski.

Smarž ī gi salā ti ar viņ u, vienkā rš i garš ī gi. Ž ē l, ka nepaņ ē mu daudz. Un mā la ziepes ir pā rsteidzoš as.

Kopumā - mums ļ oti patika Mahdijā un mū su viesnī cā . Neskatoties uz mī nusiem, kurus centā mies nepamanī t, plusu izrā dī jā s daudz vairā k. Iesaku visiem. Un neklausieties š ajos debī los. Ar viņ iem viss nav kā rtī bā , sā kot no dvieļ u maiņ as un beidzot ar sliktu pā rtiku. Un vē l...Seš as dienas ir ļ oti maz. Tikko sā ku atpū sties, un ir pienā cis laiks doties prom .. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu