Noteikti ne 5 zvaigznes

Rakstīts: 5 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 27 jūlijā — 3 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s lidojā m ar Join Up, izmantojot funkciju Let's go with us. Biļ ete tika izņ emta steidzami. Tā pē c nebija lielas izvē les. Lidojā m turp un atpakaļ normā li, lai gan ar izlidoš anas aizkavē š anos. Patī kams bonuss - bezmaksas bezalkoholiskie dzē rieni uz kuģ a.
Pati viesnī ca atgā dinā ja padomju viesnī cu. Telpas platī ba liela, bet vecas mē beles, aizsē rē jusi izlietne (kura, neskatoties uz lū gumu, tā arī netika iztī rī ta), jaucē jkrā ns, kas tek no visā m pusē m. . . Bet tajā paš ā laikā ū dens spiediens ir labs. , vienmē r bija karsts ū dens, katru dienu tī rī ja un mainī ja dvieļ us.
Ar ē dienu bijā m pilnī bā apmierinā ti – ē dieni daudzveidī gi un garš ī gi. Jums tikai jā saprot, ka sasmalcinā tie dā rzeņ i ir "jā piepilda" ar eļ ļ u un sā li pē c jū su gaumes. Ī paš i vē los atzī mē t augļ us pā rpilnī bā - arbū zus, melones, persikus, nektarī nus, vī nogas. Liels saldumu sortiments. Un saldē jums vispā r nav slavē jams.

Mē s personī gi vienmē r atradā m vietu gan restorā nā , gan pludmalē jebkurā laikā (nekad neņ ē mā m 6 no rī ta, lai gan tā das bija). Ī paš i vē los atzī mē t animatorus - labi darī ti puiš i! Izklaidē s no pulksten 10, lai "pieturē tu" gan pieauguš ie, gan bē rni. Futbols, volejbols, loka š auš ana, sacensī bas baseinā...
Vē l viens neliels mī nuss, kā man, ir pludmale. Tas pats par sevi ir š aurs (no jū ras lī dz mā la sienai divi sauļ oš anā s krē sli kļ ū st no gala lī dz galam). Un arī peldvieta ir ļ oti ierobež ota ar bojā m. Daudzi, protams, to atstā ja novā rtā , bet es kaut kā nevē lē jos, lai laiva brauc pā ri manai galvai.
Mē s devā mies ekskursijā tikai uz vienu - uz Kartā gu. Pati tū re mums ī sti nepatika – bija vajadzī gs ilgs laiks, nebija gandrī z nekā , ko redzē t. Tač u situā ciju izglā ba gids Sabri, par ko viņ am liels paldies! Viņ š stā stī ja visu par valsti – no vē stures lī dz tradī cijā m. Tajā paš ā laikā viņ š ir Doņ eckas apgabala Makejevkas dzimtais, lai gan visu mū ž u nodzī vojis Tunisijā . Un viņ š acī mredzot ieguva atbilstoš u humoru un slengu no savas mā tes. Tā pē c arī mē s smē jā mies.
Bijā m arī uz Turcijas ā das izstrā dā jumu fabrikas veikalu. Bet tas ir arī bezjē dzī gi. Ja mē s zinā tu, ka lī dz turienei bū s nepiecieš ama pusotra stunda, mē s nebrauktu.

Kas attiecas uz naudu, tad viesnī cā mainī jā mies pamazā m pē c vajadzī bas. Kurss visur ir gandrī z vienā ds. Mē s mainī jā m par 2.85 par dolā ru. Tie, kas ceļ o uz AAE, ā tri pieradī s pie kursa. Lai gan ir viena neliela iezī me: dinā rā ir nevis 100, bet 1000 "kapeikas", tā pē c nebrī nieties par nullē m aiz komata. Nauda jā maina pakā peniski, jo dolā rus par dinā riem atkal var nopirkt tikai lidostā ar neizdevī gu kursu un ar nosacī jumu, ka ziedo vismaz 30 dinā rus.
Vē l viens nepatī kams pā rsteigums bija vakariņ as restorā nā pirms lidojuma. Jums ir iepriekš jā piesakā s, ko mē s arī izdarī jā m. Bet visa atš ķ irī ba no ikdienas "bufetes" bija tā , ka jums rezervē ts galds, uz kura tiek iedegta svece. Ē diens ir tas pats, bet viesmī lis to jums atnes bez izvē les tiesī bā m. Un visa procedū ra tiek izstiepta vairā kas stundas. Tomē r telpā nav gaisa kondicionē š anas.
Beigā s, neskatoties uz sī kajā m piezī mē m, tomē r labi atpū tā mies un labā noskaņ ojumā izbraucā m. Es nevienu ne par ko nepā rliecinā š u. Izvē le joprojā m ir jū su ziņ ā . Tā pē c es ar prieku atbildē š u uz jautā jumiem, bet nepievē rš u uzmanī bu tā diem komentā riem kā “es tev nepiekrī tu” un neiesaistī jos diskusijā s. Es ceru, ka mans pā rskats kā dam palī dzē s izdarī t izvē li.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu