Club Thapsus 3*– Atsauksmes

53
Novērtējums 6.710
№5 viesnīcas reitingā Mahdia
7.1 Numurs
7.7 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.9 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 1994. gadā. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар vikayakimovich
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca budž eta brī vdienā m, bet priekš tam ļ oti labs kontingents, visi ļ oti vienkā rš i un draudzī gi cilvē ki, bez patosa, ļ oti patika, var bū t pats, pieticī gs tikai pirmajā dienā . Jautri visas dienas garumā , ē diens ir vienkā rš i lielisks. … Tomēr ▾ Viesnī ca budž eta brī vdienā m, bet priekš tam ļ oti labs kontingents, visi ļ oti vienkā rš i un draudzī gi cilvē ki, bez patosa, ļ oti patika, var bū t pats, pieticī gs tikai pirmajā dienā . Jautri visas dienas garumā , ē diens ir vienkā rš i lielisks. Izklaide gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Neredzu iemeslu pā rmaksā t, ja var labi atpū sties. Mē s vē lamies vairā k!
аватар investle
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es vairs neatkā rtoš os un pievienoš os atsauksmē m, kuras tū risti rakstī ja iepriekš par pludmali, jū ru un pā rtiku. Tas viss bez komentā riem. Man nepatika, ka kopš.15. septembra š ķ iet, ka viesnī cā beigusies sezona un izslē gti kondicionieri. … Tomēr ▾ Es vairs neatkā rtoš os un pievienoš os atsauksmē m, kuras tū risti rakstī ja iepriekš par pludmali, jū ru un pā rtiku. Tas viss bez komentā riem.
Man nepatika, ka kopš.15. septembra š ķ iet, ka viesnī cā beigusies sezona un izslē gti kondicionieri. Nebija arī daudzsološ as animā cijas. Mana pludmale tiek slē gta ap seš iem vakarā , kas arī nav ī paš i romantiski.
Pat ar mums pie gides Jevgē ņ ijas, kuras mantas trū ka istabā s, ieradā s trī s cilvē ki. Tie bija trī s daž ā di gadī jumi, trī s dienas pē c kā rtas. Pazaudē tas kameras un kaut kas cits, es neatceros.
Š ķ ita, ka visas lietas atrodas redzamā s vietā s. Un ir pieņ ē mums, ka apkopē ja, kad uzkopj telpas, viņ a tā s pilnī bā atver, un pati iet uz citu istabu tī rī t. Un, ja kā ds zaglī gs tū rists iet garā m, viņ š var paņ emt lī dzi to, kas atrodas netā lu no durvī m. Kā š ī s situā cijas tika atrisinā tas, es nezinu.
Jū ra oktobrī joprojā m ir silta, bet ļ oti vē traina. No 14 dienā m tikai viena diena bija mierī ga. Pē dē jā s dienā s vispā r nevarē ja normā li ieiet jū rā .
Pē dē jā dienā istabā redzē jā m ķ irzaku. Tā pat kā ī stas sievietes, viņ as sasauca. Vī rieš i strā dnieki uzreiz skrē ja un brī numainā kā rtā mū s izglā ba no š ī briesmoņ a)))
Tā pat visiem tū ristiem iesaku paņ emt lī dzi muš u spā rni vai kā du muš u spā rnu. Viņ i vienkā rš i ē d pludmalē . Kā septiņ os no rī ta viņ i plū st pie tevis, tad pulksten 10 viņ iem droš i vien ir siesta, un tad atkal pulksten divos viņ i atkal sā k baroties un rā pot bariem pa ķ ermeni.
Un vispā r viss ir ļ oti brī niš ķ ī gi. Ikvienam iesaku š o viesnī cu un Tunisiju kā valsti, kas lieliski piemē rota pludmales brī vdienā m.
Холл отеля Вид на газон
аватар j-core
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
pē c ieraš anā s visi labi lidoja ar Tunisijas aviokompā nijā m, viņ i mū s sagaidī ja, atveda, mē s bijā m apmetuš ies, bija 5 cilvē ki, viņ i mums iedeva istabas tuvumā , vienī gais ir tas, ka putni mež onī gi bļ auj kokos zem logiem un viņ i droš i vien ir pavasaris, bet ar treš o dienu pielā gojā mies un vairs nedzirdē jā m. … Tomēr ▾ pē c ieraš anā s visi labi lidoja ar Tunisijas aviokompā nijā m, viņ i mū s sagaidī ja, atveda, mē s bijā m apmetuš ies, bija 5 cilvē ki, viņ i mums iedeva istabas tuvumā , vienī gais ir tas, ka putni mež onī gi bļ auj kokos zem logiem un viņ i droš i vien ir pavasaris, bet ar treš o dienu pielā gojā mies un vairs nedzirdē jā m. vienmē r ir sautē ti dā rzeņ i, bet jau septī tajā dienā apniks un pā riet uz ierasto viesnī cas diē tu, proti, gaļ u (zivis) un salā tiem, tā vismaz no manis un vē l pē rc viss iekļ auts, savā dā k arā bi skatā s uz tevi nedod Dievs vakarā un vakarā dzē rieni nav iekļ auti nepaņ ē ma neko. alkohols viesnī cā , bet kā citur viesnī cā s, ne ultra visas, maigi izsakoties, ī paš i nepamanī ju, ka visas pudeles (izņ emot vī nu un alu) tiek nestas uz bā ru neatvē rtas, un tad viss kļ uva skaidrs, domā ju ka viņ i pē rk lē tā ko alkoholu skā rdenē s un lej mā jā s pē c tam, kad tas ir nonā cis lī dz 1 lī dz 3, tā tad beznodokļ u palī dzī ba, lai gan vī ns un alus nav slikti
maija sā kumā , sezonas Tunisijā , paš ā sā kumā cilvē ku viesnī cā nebija daudz Ukrainas kontingentu, lielā koties krievi no Sanktpē terburgas, poļ i un mazliet arī jebkuras citas Eiropas, bet ja viesnī ca ir pilnī bā piepildī ta, teritorija var nepietikt. garš vielas un veikals ar vietē jo kafiju, kafija laba, un cena ir 9 dinā ri kg, un kaut kur ap 45 UAH, tas ir ļ oti interesanti. Ko lai saka, iekš ā vispā r, diezgan laba atpū ta par lē tu un ja esi pietiekami iecietī gs pret sī kiem trū kumiem, un tie principā ir visur, tad viss bū s labi, galvenais ir laba kompā nija un garastā voklis
аватар kuzmenko13
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
1. Ieraš anā s. Mū s uzreiz sagaidī ja lidostā , iesē dinā ja autobusos (ar kondicionieri), kamē r braucā m uz viesnī cu, gide mums pastā stī ja daudz noderī gas informā cijas. Kad ieradā mies viesnī cā , uzreiz pasniedza aukstos kokteiļ us (b/a), bez problē mā m nokā rtoja, izrā dī ja istabu. … Tomēr ▾ 1. Ieraš anā s. Mū s uzreiz sagaidī ja lidostā , iesē dinā ja autobusos (ar kondicionieri), kamē r braucā m uz viesnī cu, gide mums pastā stī ja daudz noderī gas informā cijas. Kad ieradā mies viesnī cā , uzreiz pasniedza aukstos kokteiļ us (b/a), bez problē mā m nokā rtoja, izrā dī ja istabu.
2. Teritorija. Ļ oti liela viesnī cas teritorija, ir neliels zoodā rzs, 2 peldbaseini ar vienmē r siltu un tī ru ū deni - pieauguš ajiem un bē rniem. tenisa korti utt. , viss, kas norā dī ts viesnī cas aprakstā . Tiem, kas vē las izgulē ties starp apstā dī jumiem, ir palmu dā rzs, kurā ir daudz sauļ oš anā s krē slu.
3. Pludmale. Lī dz jū rai 2 minū š u gā jiens. To regulā ri tī ra, ir apsargs, kas uzrauga pludmalē notiekoš o, lai neuzbā zī gie tirgotā ji netraucē tu. Vienmē r atstā ja somas un viss bija savā s vietā s. Jū ra ir pasaka, ū dens ir 27 grā di (jū lijā ), ū dens ir ideā ls! Krā sa ir pā rsteidzoš a!
4. Uzturs. Daudzveidī gs, daudz dā rzeņ u, daž ā das gaļ as, olī vas, olī vas, sezonas augļ i, un pats atmiņ ā paliekoš ā kais - ik pē c trim dienā m tuncis un gaļ a, desiņ as un tas viss uz grila, viss tiek pagatavots jū su priekš ā , varat skatī ties. Daudz saldumu un ievā rī jumu. Dzē rieni, tē ja utt. visu dienu, bez ierobež ojumiem.
5. Personā ls un serviss. VISI smaida (viesmī ļ i restorā nā vienmē r smaidī ja, neskatoties uz milzī go cilvē ku skaitu un trauku kaudzē m, ko centā s ā tri sakopt), trauki ir tī ri. Viņ i vē las iepriecinā t, runā t, jautā t, vai viņ iem patī k atpū sties. Ļ oti patī kama pieredze. Istabu uzkopš ana katru dienu. Vienmē r tī rs. Istabā bija pat televizors. Kukaiņ u nebija. Katru dienu viesnī cas vestibilā ieradā s krieviski runā još a sieviete, Oasis pā rstā ve un saņ ē ma sū dzī bas, atbildē ja uz jautā jumiem utt. Visas problē mas tika ā tri atrisinā tas un novē rstas.
6. Animā cija. Kā di labie puiš i, no rī ta lī dz vakaram izgaismoti, mū zika, spē les, dejas, daudz cilvē ku, dzī ve ritē ja pilnā sparā : )
Padomi: noskaņ ojieties uz labo un nepievē rsiet uzmanī bu sī kumiem. Un vē l - kaulē jieties ar visiem - taksistiem, pā rdevē jiem, prasiet atlaidi veikalos, viņ iem patī k! Ignorē t taksists teikto "Š ī s cenas bija pirms 10 gadiem" : )
аватар zurbagan1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ceļ oju ar savu 5 gadus veco meitu. 26. jū nijs lī dz 10. jū lijs. Pludmale un jū ra brī niš ķ ī ga, ū dens no rī ta mierī gs, peldē jā mies uz seklumu netā lu no krasta, kur nebija atkritumu (parā dī jā s 1. jū lijā - vietē jie sā ka izbraukt pirms Ramadā na). … Tomēr ▾ Ceļ oju ar savu 5 gadus veco meitu. 26. jū nijs lī dz 10. jū lijs.
Pludmale un jū ra brī niš ķ ī ga, ū dens no rī ta mierī gs, peldē jā mies uz seklumu netā lu no krasta, kur nebija atkritumu (parā dī jā s 1. jū lijā - vietē jie sā ka izbraukt pirms Ramadā na). Pē c pusdienā m parasti bija viļ ņ i – mums patika pa tiem lē kā t. Siltuma ziņ ā ū dens sā kumā bija auksts, bet lī dz jū lijam uzsila. Tas bija ļ oti ē rti. Smiltis ir gandrī z baltas, ū dens no tā m iegū st brī niš ķ ī gu debeszilu krā su. Daž kā rt skatī jā mies sadursmes par sauļ oš anā s krē slu trū kumu. Sauļ oš anā s krē sli ar plaisā m visā garumā . Es sveru 50 kg, uz š ā da sauļ oš anā s krē sla es tikai nedaudz nokarā jos, un tas mani netraucē ja, bet lieliem cilvē kiem ledus nebū s. Sauļ oš anā s krē slu rezervē š ana ir aizliegta, tač u tie ir rezervē ti tik un tā . Ja neesi atradis brī vus, par pā ris dinā riem (vai tikai par jauku smaidu) apsargi tos notī rī s tavā vietā , noņ emot no sauļ oš anā s krē sliem sveš us dvieļ us. Lai izvairī tos no tiesvedī bas ar apsarga atņ emto dvieļ u atgrieztajiem ī paš niekiem, nekavē joties sakiet, ka viņ iem par visiem jautā jumiem jā sazinā s, un jums ar to nav nekā da sakara. Tirgotā ji pludmalē ir ļ oti spī tī gi, š ķ iet, ka traucē s arī tad, ja viens glā bs otru no mā kslī gā s elpinā š anas veikš anas. Droš ī ba viņ us vajā , ja viņ i pā rā k daudz pieķ eras kā dam. Vienu reizi naktī bija pē rkona negaiss, pā rē jā s dienas bija skaidrs, tikai vienu dienu nebija vē ja.
Restorā ns vairā k atgā dina ē damistabu, ē diens garš ī gs, lī dz pusdienā m, vakariņ ā m nebeidzā s siltais ē diens, daž ā das kū kas, augļ i bija arbū zi, melones, persiki, nektarī ni, mazi bumbieri. Vienmē r divu veidu gaļ a un zivis. Trauku nebija pietiekami, nebija laika nomazgā t glā zes, daž reiz bē rns nevarē ja ieliet ū deni sev, paņ emt glā zes no galda, kur vī nu nedrī kstē ja. Dienu pirms mū su izbraukš anas viesnī ca nopirka plastmasas brilles. Un vispā r daudz kas ar plaisā m - trauki, plastmasas krē sli, sauļ oš anā s krē sli pludmalē . Kopš.1. jū lija viesnī cu piepilda arā bi. Un ne uz nedē ļ as nogali, bet uz ilgu laiku) Rindas pē c ē diena bija vienkā rš i š okē još as, visi tā s filmē ja kamerā s un tā lruņ os. Ja rindā priekš ā stā vē tu divas arā bu meitenes, tad viņ ā m varē tu pievienoties visi radinieki, 6-8 cilvē ki tā dā veidā . Nelaimī gajā m astoņ ā m karstajā m silē m varē ja piebraukt tikai no vienas puses, respektī vi, rindas kustī bas ā trums bija gliemež a. Maizi sā ka griezt gabalos un neatstā t kā agrā k ar veselā m bagetē m, tī rus galda piederumus / glā zes / galdus nevar atrast. Pirmo reizi, kad stā vē ju rindā karstas divdesmit minū tes, es atgriezos pie galda, pie kura sē dē ja mana meita, un konstatē ju, ka viņ a raud. Katru rī tu viņ a tagad jautā ja, vai es stā vē š u rindā . Pē c poļ u teiktā , krieviem, kuri viesnī cu apmeklē ja gadu un pirms diviem gadiem š ajā paš ā laika posmā , š ā das rindas nebija, tad arā bi ieradā s tikai uz nedē ļ as nogali. Alus ar all inclusive nav slikts, bet tikai tas, ka restorā nā pusdienā s un vakariņ ā s, bā ros neņ em bezmaksas alu. Par naudu (un ne maziem) jums tur piedā vā s daudz dzē rienu, bet jū s varat neatpazī t sava iecienī tā dzē riena garš u) Iesaku visu maksas alkoholu pasū tī t mazā s porcijā s, lai nesatrauktos par iztē rē tā nauda.
Animā cija - labi darī ti puiš i, no rī ta lī dz vakaram viņ i strā dā ja. Bez vulgaritā tes. Ir krieviski runā još a animatore Zina. Miniklubs atvē rts no 10 lī dz 12 un no 15 lī dz 17. Katru dienu notiek mini diskotē ka un pē c tam š ovs. Izrā des, kā parasti, nav ī paš i interesantas. 15 dienas nebija fakī ru š ova (pirms vakara programmas bā rā arī rinda nokrita.
Viesnī ca - numuriņ i pieticī gi, duš ā nepā rtraukti mainā s ū dens spiediens, brī ž iem knapi tek, brī ž iem normā li. Reiz pirms vakariņ ā m mū su treš ajā stā vā nebija ū dens, nemaz - labi noskalojā mies duš ā pludmalē . Vannasistaba tecē ja, un, lai neslī dē tu, noliku dvieli uz grī das. Kondicionieris strā dā ja perfekti, bet mū su draugi nedarbojā s vispā r. Un daudziem cilvē kiem bija š ī problē ma. Tī rī š ana ir neuzbā zī ga, tie tī ra ilgi un slikti, neatkarī gi no gala. Valū tas birojā reģ istratū rā daž kā rt nebija dinā ru. Mani nekad nav skaitī jis. Tieš i viesnī cā pie sienas ir divi taksofoni. Pirmā viesnī ca, kurā redzē ju tarakā nus. Viens manā istabā . Ļ oti liels. Neesmu dzirdē jis par zā dzī bā m.
Baseinos tikpat kā nepeldē jā s - slē gtajā ū dens bija stipri hlorē ts, savukā rt atklā tajā kopš.1. jū lija mudž ē ja tik daudz arā bu sievieš u, ka tur vienkā rš i nebija vietas. Animatorei, kas vadī ja ū dens aerobiku, ne vienmē r izdevā s tā s izklī dinā t, lai meitenes varē tu mierī gi to darī t.
Kontingents ir visi krievi no Sanktpē terburgas, ir arī ukraiņ i un baltkrievi (Kijeva un Minska). Nekā du aizspriedumu pret mums nebija. Un arī citu tautu uzvedī ba bija tā dā paš ā lī menī . Krievi neizcē lā s. Visi, arī arā bi, bija neapmierinā ti ar situā ciju pā rpildī tajā viesnī cā . Bagā tas arā bu ģ imenes atpū tā s, un, vakarā atnā kot uz restorā nu, nebija plā nojuš as stā vē t 30-40 minū tes rindā pē c ē dieniem un dzē rieniem.
No visiem treshki, ko jebkad esmu apmeklē jis š ajā viesnī cā , visbiež ā k dzirdē ju tū ristu neapmierinā tī bu.
Iepirkš anā s - noteikti kaulē jieties! Pat fiksē tas cenas veikalos var nedaudz samazinā ties. Netā lu no viesnī cas halva un š ampū ni ir par pā ris dinā riem dā rgā ki nekā medī nā , bet par taksometru naudu netē rē . Halva dutikā ir daudzkā rt dā rgā ka, un nav š ampū nu. Es nepirku eļ ļ u. Deutikā nopirku Magon un Katarina rozē vī nus un Tibarin tinktū ru. Ches runā t nepatika.
Ekskursijas - dodieties tikai vienā , uz Phrygia Zoo. No viesnī cas jā iet divas stundas, bez ceļ vež a. Š oferis klusi virza jū s, strauji bremzē jot krustojumos. Un mans bē rns un citi bija slimi abos virzienos. Man patika dzī vnieki, un meita vaimanā ja, ko vē las uz viesnī cu.
Uz š o viesnī cu vairs nebrauksim, bet ar prieku viesosimies Mahdijā .
Sū tā m lielus sveicienus Fedenkam Kijevā , viņ a mammai Svetai un vecmā miņ ai un Nastenkai un viņ as vecmā miņ ai no Sanktpē terburgas. Svē tki bez jums bū tu bijuš i daudz skumjā ki! Ī paš s paldies gaismai par š ampū niem)
девочки-аниматоры молодчинки! минизоопарк мини диско маленькая очередь очередь
аватар gfhjklk
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cas trū kumi: rindas pie restorā na pusdienu un vakariņ u laikā , garš ceļ š no lidostas (apmē ram 3 stundas), sauļ oš anā s krē slu trū kums pludmalē , numuriņ i nav ī paš i labi uzkopti, slikta skaņ as izolā cija, nav ledusskapja, fē na, š ampū ni, ž elejas, pelē ki dvieļ i. … Tomēr ▾ Viesnī cas trū kumi: rindas pie restorā na pusdienu un vakariņ u laikā , garš ceļ š no lidostas (apmē ram 3 stundas), sauļ oš anā s krē slu trū kums pludmalē , numuriņ i nav ī paš i labi uzkopti, slikta skaņ as izolā cija, nav ledusskapja, fē na, š ampū ni, ž elejas, pelē ki dvieļ i. No 1. jū lija notika vietē jo iedzī votā ju invā zija, kas restorā nā izmē ģ inā ja ē dienu no kopē jā m karotē m un veidoja milzī gas rindas, trū ka dakš iņ as, glā zes. Ļ oti laba jū ra, pats ē diens, animatori, viesnī cas zona.
аватар Sofia.piven
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izgā jā m caur firmu Prima Tours, aizlidojā m uz Enfidha lidostu, braucā m uz Tapsus 2.5 stundas. Tiklī dz ieradā mies, visi tika cienā ti ar kokteili. Ā tri nokā rtojā s. Istaba nebija tā labā kā (bet tas ir trio), istabiņ a maza, nav ledusskapja, nav fē na un š ampū nu. … Tomēr ▾ Izgā jā m caur firmu Prima Tours, aizlidojā m uz Enfidha lidostu, braucā m uz Tapsus 2.5 stundas. Tiklī dz ieradā mies, visi tika cienā ti ar kokteili. Ā tri nokā rtojā s. Istaba nebija tā labā kā (bet tas ir trio), istabiņ a maza, nav ledusskapja, nav fē na un š ampū nu. Sā kumā gaisa kondicionieris nedarbojā s, bet mū su gide Irina ā tri atrisinā ja visus jautā jumus. Liels paldies par to. Personā ls viesnī cā bija draudzī gs, labs, bet tikai viena apkopē ja mū s sarū gtinā ja. Viņ a vienkā rš i smuki saklā ja gultas un izklā ja pidž amu. Izlietne bija aizsē rē jusi, tualete bija aizsē rē jusi, uz kubla bija kaut kā ds pelē jums. Bet pē c ilgā m sarunā m (viņ a nesaprata angliski) apkopē ja iztī rī ja izlietni. Pludmale bija lieliska, smiltis baltas, sauļ oš anā s krē slu vienmē r pietika visiem. Ē diens bija vienkā rš i lielisks! Š ā da š ķ irne ne vienmē r ir atrodama Sanktpē terburgā ! Animā cija bija normā la (pietiek ar trim)! Vienī gais, ka wi-fi bija 30 dinā ri nedē ļ ā , seifs arī dā rgs! Bet kopumā man patika. Lai jaukas brī vdienas!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
jū ra auksta, cilvē ku maz - nekā du satricinā jumu, uzreiz iedeva normā lu istabiņ u, viesnī ca veca, bet tī ra. … Tomēr ▾ jū ra auksta, cilvē ku maz - nekā du satricinā jumu, uzreiz iedeva normā lu istabiņ u, viesnī ca veca, bet tī ra.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Mr_Getman
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ja jū s ierodaties Tunisijā Enfidha City, tad esiet gatavs nogurdinoš am transfē ram uz viesnī cu. Precī zu laiku nemē rī ju, bet kaut kur ap 3 stundā m. Bet tas ir labi. . . Man patika pati viesnī ca. Liela labiekā rtota teritorija. Ir neliels zoodā rzs. … Tomēr ▾ Ja jū s ierodaties Tunisijā Enfidha City, tad esiet gatavs nogurdinoš am transfē ram uz viesnī cu. Precī zu laiku nemē rī ju, bet kaut kur ap 3 stundā m. Bet tas ir labi. . .
Man patika pati viesnī ca. Liela labiekā rtota teritorija. Ir neliels zoodā rzs. Telpas tika tī rī tas biež i. Daž kā rt notekas vannā un izlietnē bija aizsē rē juš as ar smiltī m, bet kalpones ar to ā tri tika galā . Tiesa, ar viņ iem bija grū ti sazinā ties: viņ i slikti zinā ja angļ u valodu, un es nezinu franč u valodu (otra valsts valoda Tunisijā ) vispā r! Mums bija jā sazinā s ar ž estiem. Reģ istratū ras darbinieki labi zinā ja angļ u valodu, krievu valodu - ne tik daudz. Turpat (reģ istratū rā ) nomainī ja valū tu uz dinā riem. Esiet uzmanī gi, mainot valū tu! ! ! Skaitī t naudu, neizejot no kases. Kā dreiz mums pietrū ka 10 dolā ru dinā ros. Cerams, ka tas nebija ar nolū ku. Labi, ka pamanī jā t uzreiz un tad mē ģ iniet pierā dī t, cik daudz tur pietrū ka. Kopumā tunisieš i ir ļ oti draudzī gi. Tā pē c esiet gatavi visu laiku dzirdē t no viņ iem "Sveiki! ". uz jū su adresi. Atbildi tā pat, pieklā jī ba nevienam nekad nav kaitē jusi.
Viesnī cā ir divi peldbaseini, kuros mē s nekad neesam peldē juš ies. Un kā pē c, ja pavisam netā lu ir skaista jū ra? Ū dens bija ļ oti dzidrs, ar zilganu nokrā su. Pat nelielā dziļ umā varē ja skaidri redzē t dibenu. Pludmale ir smilš aina ar ļ oti smalkā m baltā m smiltī m. Esiet ļ oti uzmanī gi ar savu foto/video tehniku! Neļ aujiet tai uzkā pt, jo tas aizsprosto mazā kā s spraugas, no kurā m ir grū ti to dabū t. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē bija maksas, bet mē s tos paņ ē mā m bez maksas. Toreiz tū ristu bija maz.
Viesnī cas galvenā problē ma ir ē damistaba (proti, ē damistaba, nevis restorā ns). Man nav nekas pret pā rtikas kvalitatī vu pā rtiku, bet viņ i pastā vī gi baroja vienu un to paš u pā rtiku. Nav daudzveidī bas. Daž reiz jū s ejat vakariņ ā s un jau zinā t, ko ē dī sit. Vā rdu sakot, ja saimnieki "sakā rtos lietas" restorā nā , tad viesnī ca var droš i ieņ emt ceturto zvaigzni.
Animā cija...Saskaņ ā ar atsauksmē m, es cerē ju redzē t kaut ko pā rsteidzoš u! Bet diemž ē l visa animā cija tika samazinā ta lī dz apaļ ā s dejas vadī š anai ar bē rniem un mū zikas atskaņ oš anai tiem, kas vē las (pat 5-6 cilvē ki) dejot. Katrs vakars ir vienā ds! Un visa š ī bē du animā cija tika veikta viesnī cas vestibilā . Miegs nebija iespē jams!
Iesaku lietot HB ē dienreizes (brokastis un vakariņ as). Jū s varat pusdienot kafejnī cā netā lu no viesnī cas. Ir arī bankas filiā le, suvenī ru veikals un lielveikals. Ņ em tur dzeramo ū deni, nedzer no krā na! Tā lā k, ja nogriež aties no ceļ a, ir metro stacija. Pats metro savieno Mahdia, Monastir un Sousse. Tā tad, ja vē laties doties ekskursijā bez gida, jautā jiet vilciena grafiku viesnī cas reģ istratū rā .
Laikapstā kļ i tajā gadalaikā bija mainī gi. Pirmajā s atpū tas dienā s no jū ras pū ta vē ss vē jš . Pacieš ami, bet tomē r ne pā rā k ē rti. Tā nu uzreiz devā mies pirmajā s dienā s 2 dienu ekskursijā uz Sahā ru. Uzmanī bu: katram jā dodas ekskursijā uz Sahā ru! ! ! Daudz iespaidu! ! ! Ak jā , par laikapstā kļ iem. . . Bija saulainas dienas, un lija lietus, un jū ra bija vē traina (auga 3 metru viļ ņ i, vienkā rš i super!! ! ).
Vispā r man patika pā rē jais! Bet, ja jums patī k silts saulains laiks, iesaku jums tomē r doties atvaļ inā jumā septembrī .
аватар SANna65
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirms brauciena lasī ju, ka augusts ir medū zu periods, tā pē c baidī jos, un, kā izrā dī jā s velti, medū zu nebija - jū ra caurspī dī ga, skaista, smiltis smalkas, samtaina - kā smilš u pulksteņ ā . . Lidojā m uz Enfidha - transfē rs bija nedaudz noguris, jo lī dz viesnī cai pagā ja gandrī z 2 stundas, bet autobusā bija kondicionieris. … Tomēr ▾ Pirms brauciena lasī ju, ka augusts ir medū zu periods, tā pē c baidī jos, un, kā izrā dī jā s velti, medū zu nebija - jū ra caurspī dī ga, skaista, smiltis smalkas, samtaina - kā smilš u pulksteņ ā . . Lidojā m uz Enfidha - transfē rs bija nedaudz noguris, jo lī dz viesnī cai pagā ja gandrī z 2 stundas, bet autobusā bija kondicionieris. Mē s ieradā mies, kad pusdienas bija beiguš ā s un restorā ns bija slē gts, tā pē c mē s dzē rā m tē ju kafejnī cā . Istabas, manuprā t, ir viena tipa - vanna apvienota ar vannas istabu (to atdala ar sienu), no tualetes piederumiem - papī rs un ziepes, un krū zes pie izlietnes. Visā s istabā s ir televizors, lai gan vietne raksta par tā neesamī bu, ir 1 krievu kanā ls. Mū su istabiņ a bija no jū ras puses - skats labs, bet pat aizvē rtā s durvis uz lodž iju nepalī dz izvairī ties no mū zikas trokš ņ a, mani tas nemaz netraucē ja, bet vī ram gribē jā s klusumu un tā traucē ja, bet pē c nedē ļ as viņ š pierada. Ja gribas klusumu, labā k ar skatu uz viesnī cas galveno ieeju, kur mū zika nav dzirdama. Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Brokastī s vienmē r ir jogurti, biezpiens, musli, olas, tē ja, kafija, kakao, piens, konditorejas izstrā dā jumi, desa, pankū kas, makaroni, omletes ar dā rzeņ iem. Gaļ a, liellopu gaļ a, putnu gaļ a, zivis - katru dienu tika gatavota daž ā dā s formā s, kartupeļ i (vā rī ti un frī kartupeļ i), dā rzeņ i, salā ti. Bet zivī m, kā man, bū tu mazā k garš vielu un sā ls, tā s aizsprosto paš as zivs garš u. Animā cija - katru dienu no rī ta lī dz vakaram - piedā vā spē lē t volejbolu, futbolu, š autriņ as, boč u, aerobiku un ū dens aerobiku 2 reizes dienā , katru vakaru - bē rnu diskotē ka, pē c diskotē kas kā ds š ovs, man ļ oti patika fakī ru š ovs. Istabas uzkopš ana nav ī paš i kvalitatī va - istabene nedaudz noslaucī ja putekļ us un smiltis un saklā ja gultu, dvieļ i ir pelē ki, tā pē c labā k ņ emt lī dzi (seviš ķ i, ja ceļ ojat ar bē rnu). Personā ls vienmē r smaidī gs, labprā t komunicē , ī paš i ar bē rniem. Man patika atpū ta viesnī cā , vienī gais mī nuss ir tas, ka dvieļ i ir pelē ki un brilles reizē m tiek atdotas ar balinā tā ju (vispirms traukus mazgā balinā tā jā , un tad noskalo zem ū dens), viss pā rē jais ir super!
Parādīt vairāk »


iemiesojums buslovscky
8 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Irinka81
Kas iekļauts all inclusive soft sistēmā?Internetā raksta,ka programma viss iekļauts ierobežota-cenā pilna pansija un vietējie dzērieni,viss pārējais par papildus samaksu. Par ko jums ir jāmaksā papildus?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums natalia238509
Lūdzu, cikos ir brokastis, pusdienas un vakariņas? Dažās vietnēs viņi raksta, ka sporta zāle ir 3 stundas nedēļā bez maksas, pamatojoties uz "viss iekļauts" principu? Ko nozīmē maksas minibārs? Vai minibārā var uzglabāt dzērienus, vai arī par to ir jāmaksā?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
iemiesojums leolas
Braucam pirmo reizi pēc 4 dienām, ko ņemt līdzi un kas ir šajā viesnīcā. Peldmēteļi, čības, dvieļi, ziepes paņemt līdzi vai uz vietas? Ar ko var staigāt pa viesnīcu, vai drīkst iet uz baseinu peldmētelī, vispār palīdziet ar padomu.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums leolas
Nu vismaz šajā baseinā ir silts ūdens vai nav, vismaz kaut kur novembrī varēs nopeldēties?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielā mošeja
Tunisija, Mahdia
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель построен в 1994 году. Подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 44 км от аэропорта г.Монастир, в 2 км. от центра г. Махдия.
Pludmales apraksts Протяженность береговой линии - 400 м. Клиенты класса AI могут бесплатно пользоваться зонтами, лежаками и матраcами на пляже и у бассейна.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

3 ресторана (основной ресторан на 750 мест), 4 бара, 2 бассейна (большой открытый бассейн, подогреваемый крытый бассейн), конференц-зал на 400 мест с банкетным залом, живописный фонтан, торговый центр с 4 магазинами, интернет-кафе с играми playstation, сейф на ресепшн.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн, зоопарк (африканские страусы, газель, павлины), няня по запросу, детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Бесплатно: мини-футбол, мини-гольф, кегли, гигантские шахматы, стрельба из лука и пневматической винтовки. Платно: водные виды спорта, школа верховой езды, турецкая баня и сауна. 4 теннисных корта (2 с твердым покрытием – бесплатно, 2 грунтовых - платно). Дискотека на 1200 мест.
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

4-этажное здание: 362 номеров, 4 junior suite, 4 senior suite.

  • vanna/duša
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Tālruņi: +216 73 695 530
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис, баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.