Caribbean World Mahdia 4*– Atsauksmes

44
Novērtējums 6.910
№4 viesnīcas reitingā Mahdia
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
6.8 Tīrība
7.6 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 7 km attālumā no Mahdijas. Viesnīca pirmo reizi durvis vēra viesiem 1997. gadā, bet pēdējā renovācija tika veikta 2014. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар pokrovskay
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā kā ģ imene, divi pieauguš ie, divi bē rni, 4 un 9 gadi. Viesnī cā ieradā mies vē lu, uzreiz novietojā m, iedevā m plaš u istabiņ u 1. stā vā , tā lā k no galvenā s ē kas, bet blakus akvaparkam. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā kā ģ imene, divi pieauguš ie, divi bē rni, 4 un 9 gadi. Viesnī cā ieradā mies vē lu, uzreiz novietojā m, iedevā m plaš u istabiņ u 1. stā vā , tā lā k no galvenā s ē kas, bet blakus akvaparkam. Neskatoties uz to, ka restorā ns vairs nestrā dā ja, mū s paē dinā ja, lai gan ē diens bija auksts. Viesnī cas teritorija ļ oti liela, kopta, visur zā liens, palmas, krū mi, puķ es. Baseini ir lieli un tī ri. Restorā nā ir liela ē dienu izvē le, brokastī s vienmē r ir omlete, olu kultenis, pankū kas. Pusdienā s vairā ku veidu gaļ a, daž ā di piedevas, salā ti, mē rces. Olī veļ ļ ā cepti frī kartupeļ i, ļ oti garš ī gi. Saldē jums tikai pusdienā s. No augļ iem persiki, aprikozes, nitarī ni, plū mes, ā boli, vakarā arbū zs. Viesnī ca ir ļ oti liela, tā pē c arī rindas pie ē dienreizē m ir lielas, brokastī s labā k ierasties agrā k, bet pusdienā s un vakariņ ā s vē lā k) rindas pie bā ra arī vakarā ir lielas, bet viesmī lim iedodot dzeramnaudu, š o jautā jumu atrisina. bez problē mā m cels visu vakaru pie galda, un viss atpū ties bū s ļ oti laimī gs) Animā cija ir vienkā rš i lieliska no rī ta lī dz vakaram izklaidē jiet gan pieauguš os, gan bē rnus. Bē rnu mini klubā ir krieviski runā još ie animatori, visi ir ļ oti jauki un draudzī gi, labi izturas pret bē rniem. Viesnī cas personā ls labs, viss tī rs, viss ā tri iztī rī ts. Jū ra ir ļ oti skaista, pludmale tiek tī rī ta, bet ne katru dienu. Kopumā ar pā rē jo bija apmierinā ti, ja ir trū kumi, tad tie nav bū tiski. Mums visiem tas patika, un mē s labprā t tur atgrieztos vē lreiz.
аватар _Tatiana_Koroleva_
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tusies ģ imene - 2 pieauguš ie un bē rns 2.5 gadi. Nakš ņ oš ana: istabiņ a plaš a, liels balkons, istabā.1 liela gulta, mazs dī vā ns un gultiņ a (palū dza atvest istabeni, jo bē rns naktī nevar gulē t bez bamperiem). … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene - 2 pieauguš ie un bē rns 2.5 gadi. Nakš ņ oš ana: istabiņ a plaš a, liels balkons, istabā.1 liela gulta, mazs dī vā ns un gultiņ a (palū dza atvest istabeni, jo bē rns naktī nevar gulē t bez bamperiem). Viss pā rē jais istabā ir kā viesnī cnieku fotogrā fija. Vidē js regulā rs skaitlis. Tī rī š ana katru dienu, bet slikti. Ā tri noslaukiet grī du, noņ emiet gruž us, nomainiet dvieļ us un veļ u. Padomam figū riņ as ir savī tas no palagiem un dekorē tas ar ziediem. Ar bē rnu bez brī dinā juma un naudas iekā rtojas tajā s telpā s, kur nav dzirdama animā cija. Kondicionieris darbojā s, ž elejas un š ampū ni tika atnesti vienu reizi, sā koties svē tkiem (Pegaza gide uzreiz pateica, ka atnesa tikai vienu reizi). Gide Natā lija no Pegas ir vienkā rš i super, lieliski visu izstā sta, uz konsultā ciju var nā kt jebkurā laikā , stends tiek pastā vī gi papildinā ts, viņ a aktī vi piedalā s tū ristu dzī vē , interesē , kā notiek pā rē jais. Attā linā ts no istabas, dvieļ i un seifs par depozī tu, beigā s naudu atdod. Ļ oti patika teritorija, daudz zaļ umu, vairā ki baseini. Viss ir tī rs un nav atkritumu. Skatiet fotoattē lus viens pret vienu. Pludmale - baltas smiltis, tī ra jū ra, zviļ ņ i aizņ emti iepriekš . Mums nebija problē mu ar celš anos, bez modinā tā ja viņ i cē lā s 8:00 un paspē ja to paņ emt. Ž ē l, ka smiltis nav notī rī tas, pretī nā k izsmē ķ i, persiku kauliņ i, aļ ģ es. Pā rtika ir atseviš ķ s jautā jums. Pirmā kā tā da nav, ar bē rnu bija ļ oti grū ti, nebija pat elementā ra buljona. Kas attiecas uz galvenajiem ē dieniem, karstajiem un aukstajiem, kā arī salā tiem un uzkodā m, š eit viss ir kā rtī bā . Saldumi dominē , augļ i arī . Mums pietika. Nu rindas, nekā . Tā pē c tā ir balta viesnī ca. Spriež ot pē c atsauksmē m, nevar iepriecinā t visus. Un, protams, visus š os mazos mī nusus vienkā rš i izdzē š animā cija. Puiš i, apmē ram 10 cilvē ki, viņ i strā dā perfekti. Viņ i iet ubagot, pacelti no sauļ oš anā s krē sliem, man tā da uzvedī ba ir lietu kā rtī bā . Satricinā jums vienmē r ir vajadzī gs. Dejoš ana ar vienkā rš ā m kustī bā m padara cilvē kus ļ oti laimī gus. Man ļ oti patika. Vakaros bē rniem tiek rī kota diskotē ka, bē rnus iepriecina animatori, pie viņ iem samī ļ ojas. Puiš i visi ir draudzī gi, izpalī dzī gi, mī l bē rnus un nekad nav rupji. Nā kamā vakara izrā de, arī jautra. Un no 23.00 diskotē ka. Mū zika laba, dejot var, kontingents izcils. Ne bl. . nav izvirtī bas, viss kulturē ts, dzē rā ju nav, neviens netraucē . Vispā r palika tikai pozitī vas emocijas, tikai pā rģ ē rbā s un nakš ņ oja istabā , praktiski viņ u nebija. Labu atpū tu visiem, nā ciet uz caribion ​ ​ world mahdia !!!!!!! ! !
аватар pva.299
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
No 2017. gada 1. lī dz 11. septembrim atpū tā mies Karī bu pasaules Mahdijā . Reģ istratū rā noraidoš a attieksme pret krievvalodī gajiem tū ristiem. Kad administrā cijai vajag, viņ i saprot krievu valodu. Kad tū ristiem vajag, viņ i uzreiz pā rstā j saprast krievu valodu. … Tomēr ▾ No 2017. gada 1. lī dz 11. septembrim atpū tā mies Karī bu pasaules Mahdijā .
Reģ istratū rā noraidoš a attieksme pret krievvalodī gajiem tū ristiem. Kad administrā cijai vajag, viņ i saprot krievu valodu. Kad tū ristiem vajag, viņ i uzreiz pā rstā j saprast krievu valodu.
Telpas ir vecas, nobruž ā tas, netī ras un nemitī ga smaka nā k no nekurienes. Netī ri traipi uz gultas veļ as un dvieļ iem.
Ē dienu ir daudz, bet nav garš ī gi, viss, t. sk. un augļ i nav pirmais svaigums. Trauki, galdi un krē sli ir netī ri.
Teritorija zaļ a, palmas, bet visur netī rumi un atkritumi. Apkā rtnē nav nekā ī paš a. Visur ir biedē još i, nabadzī gi un novā rtā atstā ti.
Jū ra ir silta, sekla un tī ra. Smiltis ir baltas un visur ir izsmē ķ i, izlietotas plastmasas krū zes utt.
Tunisija ir ļ oti netī ra un nabadzī ga valsts, tik daudz atkritumu nekur neesam redzē juš i, bet jū ra ir skaista, tī ra, caurspī dī ga un silta.
Uz Tunisiju vairs nebrauksim, lai gan jū ra tur ir brī niš ķ ī ga.
аватар vderuganova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā s ar ģ imeni no 2017. gada 29. jū nija lī dz 9. jū lijam. Nekas izcils, atstā j divkā rš u iespaidu par pamatī gu 3 ***. No priekš rocī bā m - skaista jū ra lī dz ceļ iem lī dz 30 metriem. . tā lā k gludi dziļ ums tiem, kas ir ar bē rniem super, labi pastrā dā juš i vī rieš i, kas pludmalē atnesa matrač us sauļ oš anā s krē sliem, vienmē r palī dzē ja pludmalē atnā kuš ajiem atrast vietu. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar ģ imeni no 2017. gada 29. jū nija lī dz 9. jū lijam. Nekas izcils, atstā j divkā rš u iespaidu par pamatī gu 3 ***. No priekš rocī bā m - skaista jū ra lī dz ceļ iem lī dz 30 metriem. . tā lā k gludi dziļ ums tiem, kas ir ar bē rniem super, labi pastrā dā juš i vī rieš i, kas pludmalē atnesa matrač us sauļ oš anā s krē sliem, vienmē r palī dzē ja pludmalē atnā kuš ajiem atrast vietu. Zaļ ā zona. Ir trī s peldbaseini, viens ar slidkalniņ iem, otrs atpū tas zonā un treš ais galvenais ar bā ru un bē rnu baseins. Naktī un agri no rī ta reģ istratū rā strā dā internets, tā lā k internetu ķ ert ir ļ oti grū ti. Jū s varat iegā dā ties SIM karti no ceļ vež a par USD 10 (bezmaksas ienā koš ais un 5 GB interneta). e. un daž reiz š okolā des tā felī te, kondicionieris istabā smacī gs, cilvē ku daudz, viss sabā zts, viesnī ca neiztur uzbraucienu. . . Ē damzā le netī ra, galdauti un š ķ ī vji netī ri, ē dienu izvē le slikta un katru dienu vieni un tie paš i trauki. Bet ē dams un garš ī gs. Bariņ š izsalkuš u krievu š turmē ē dnī cu pirms tā s atvē rš anas, visur rindas, no rī ta pē c arbū za pankū kā m un olu kulteni. Animā cija ir vidē ja, pā ris animatoru nemitī gi apmē tā jas ar akmeņ iem, pastaigā jas ar bē rniem dziedot dziesmas par heroī nu, kokaī nu, marihuā nu un degvī nu....UZMANĪ BU Sargā t naudu un lietas!! ! ! Mē s tikā m aplaupī ti mū su pē dē jā dienā ! Viņ i no maka izlauza č emodā na slē dzeni un paņ ē ma 5 tū kstoš us rubļ u, tieš i rubļ us ! ! Bijā m ļ oti pā rsteigti, jo rubļ us tur nevar samainī t. Bet tad uzzinā jā m no citiem atpū tniekiem, ka viņ i viegli maina rubļ us no gidiem. Zog speciā li pē dē jā dienā , lai tū rists neko nevarē tu izdarī t un dara tā , ka bū tu grū ti pierā dī t ! ! Mē s vē rsā mies pie mū su gida un ziņ ojā m par incidentu. Gids izsauca visus direktorus. Visi direktori atnā ca uz mū su istabu, parunā ja ar direktoru un viss! ! Ne velti viņ i saka, ka viņ iem tas ir lietu kā rtī bā . Viņ i pat nedzirdē ja ne vā rda no direktorā ta atvainoš anā s.
аватар Ezhika
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ ojis ar 6 gadus vecu bē rnu. Maija beigas-jū nija sā kums. Diezgan pieklā jī ga viesnī ca. Tī rs, telpas tika tī rī tas katru dienu. Baseini, jū ra tī ra. Personā ls ļ oti draudzī gs, ļ oti mī l bē rnus, animā cija bē rniem vakaros lieliska, bē rns netika atņ emts. … Tomēr ▾ Ceļ ojis ar 6 gadus vecu bē rnu. Maija beigas-jū nija sā kums. Diezgan pieklā jī ga viesnī ca. Tī rs, telpas tika tī rī tas katru dienu. Baseini, jū ra tī ra. Personā ls ļ oti draudzī gs, ļ oti mī l bē rnus, animā cija bē rniem vakaros lieliska, bē rns netika atņ emts. Ē diens ļ oti labs, daudzveidī gs, un picas, un konditorejas izstrā dā jumi jū ra. Dzē rieni katrai gaumei, gan alkoholiskie, gan bezalkoholiskie. No mī nusiem deklarē tā "augļ u pā rpilnī ba" patiesī bā izrā dī jā s tikai persiki, nektarī ni, aprikozes un apelsī ni. Un solī tais "bezmaksas Wi-Fi visā viesnī cā " - patiesī bā to var noķ ert tikai reģ istratū rā , un, kad pienā ca vakars un lielā kā daļ a tū ristu atradā s viesnī cas vestibilā , interneta nebija vispā r.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tunisija tika ī paš i izvē lē ta kā nakš ņ oš anas vieta, jo plā nojam nā kotnē apmeklē t arī citas valstis - negribē jā s ne ar ko salī dzinā t un sā kt no labā kajā m vietā m. Jo vairā k tika izvē lē ta viesnī ca un pilsē ta, jo grū tā ka bija izvē le (3 zvaigznes netika ņ emtas vē rā , jo tā s bija zemā kas pat vizuā li pē c vecajā m bildē m internetā ). … Tomēr ▾ Tunisija tika ī paš i izvē lē ta kā nakš ņ oš anas vieta, jo plā nojam nā kotnē apmeklē t arī citas valstis - negribē jā s ne ar ko salī dzinā t un sā kt no labā kajā m vietā m. Jo vairā k tika izvē lē ta viesnī ca un pilsē ta, jo grū tā ka bija izvē le (3 zvaigznes netika ņ emtas vē rā , jo tā s bija zemā kas pat vizuā li pē c vecajā m bildē m internetā ). 5 zvaigznes neiekļ ā vā s budž etā . (ne visi protams, bet arī ar savu fokusu, jo viesnī ca tika izvē lē ta bē rna izklaidei. ). Izlasot daudzas atsauksmes, izvē le krita uz Mahdijas kū rortu, jo tur ir sniegbaltas un smalkas smiltis, laba ieeja jū rā . Caribbean World Mahdia 4 * - starp š ī s viesnī cas tī klu Monastir, Hammamet - mū su augstā kā klase, kuru mē s personī gi redzē jā m, kad bijā m Tunisijā . 4 peldbaseini (iekš telpu, kluss, liels un baseins ar slidkalniņ iem). Mini klubs ar animatoriem, kuri strā dā ar bē rniem - krievu, poļ u, č ehu valodā . Viesnī cas liela zaļ ā zona. 1 padoms - nebaidieties ierodoties, tas, ko viņ i raksta par atkritumiem Tunisijā , ir patiess, un jū s pats varat redzē t, kad autobuss jū s aizvedī s uz viesnī cu. Jā , esi noguris, bet skats nav patī kams - tač u priekš ā atpū ta un laba teritorija. Tā du ceļ u satiksmes noteikumu, pie kuriem esam pieraduš i, arī NAV! Viņ i brauc un staigā , kā vē las, viņ iem patī k dungot. 2 padoms - nedod naudu reģ istratū rā par labu istabu. (Paš i tū risti viņ iem mā cī ja š ajā situā cijā , un viņ i to izmanto) Ieradā mies 12.00 kopā ar 20 cilvē ku grupu. Istabiņ u dabū jā m gandrī z pē dē jie, jo bijā m pusdienā s un staigā jā m apskatī jā m viesnī cu - reģ istrē š anā s 14.00 pē c noteikumiem ieradā mies 13.30 (iereģ istrē jā mies gandrī z vē lā k par visiem pā rē jiem, citi visticamā k sē dē ja pie reģ istratū ras ). Mums jautā ja par numuru, iedeva atslē gu, no tiem, kas, visticamā k, bija rezervē kā labā kie, jo no rī ta 20 cilvē ku tikš anā s reizē ar operatoriem 10 nez kā pē c nebija apmierinā ti ar cipariem (Lai gan viņ i arī iedeva naudu). Bija gadī jums tiem, kas pie mums atpū tā s uzreiz iedeva 50$ (un normā lā istabā iekļ uva tikai 4 reizes un tad tikai pē c 3-4 dienā m), lai gan redzē ja, ka ģ imene ar 2 bē rniem. MŪ SU ISTABA ir diezgan liela, atseviš ķ a istaba bē rniem ar divā m gultā m (mums ir viens bē rns), atseviš ķ a vanna ar duš u un izlietni ir diezgan tī ra un liela, atseviš ķ a tualete. Tā lā k ir mū su istaba ar lielu gultu, naktsgaldiņ iem, spoguļ televī ziju, telefonu un gaisa kondicionē tā ju, balkonu ar krē sliem un galdu. Pā rē jā laikā viss strā dā ja, un gaisma un ū dens, un TV un gaisa kondicionieris. 3 padomi – plā nojiet atvaļ inā jumu, pludmali, baseinus. spa procedū ras, pilsē tas apskate, kā arī ekskursijas. (Ja, protams, patī k manis uzskaitī tais. ) Iesaku apmeklē t hammam - diezgan patī kama procedū ra. Atseviš ķ i tie piedā vā masā ž u kompleksu gan visam ķ ermenim, gan daž ā dā m ķ ermeņ a daļ ā m. Kaulē ties! ! ! Ekskursijas ja dvē sele melo un mī l piedzī vojumus, tad visu, ko operators piedā vā , var darī t pats un iznā ks daudz lē tā k. Mahdijā ir automaš ī nu noma, netā lu no reģ istratū ras ir arī vilcienu grafiks lī dz Monastirai, tad Susai un atpakaļ . Stacija atrodas 1 km attā lumā no viesnī cas. Biļ ete uz Susu ir 5 dinā ri diviem Susā , netā lu no terminā ļ a stacijas, ostas un tad tieš i 500 metrus no autoostas. Biļ ete uz FRIGIA (BOUFICHA pilsē tiņ a) - 6 dinā ri diviem - bē rnam bez maksas. Tā mē s nobraucā m pusi Tunisijas, un esam ļ oti gandarī ti par komunikā ciju ar vietē jiem - gandrī z visi palī dz un pamudina, ja vien, protams, nav ieinteresē ti no jums pelnī t. Man ļ oti patika SUSSS, pilsē ta ir daudz lielā ka nekā Mahdia un Monastir. Jū s varat arī vienoties ar taksometru vadī tā jiem, lai dotos uz El Jem, viņ š jū s aizvedī s turp un atpakaļ , kā arī gaida jū s tur 2 stundas (vai vairā k pē c vienoš anā s). Viņ i saka, ka cena ir 120 dinā ri, mū su draugi vienojā s par 80 dinā riem. Tas viss prasa vismaz angļ u vai franč u valodas pamatzinā š anas. Patika pastaiga uz Pirā tu kuģ a, vietē jais tunisietis PIRĀ TU T-kreklā staigā , piedā vā atseviš ķ i no operatora. Agrā k taisī ja animā ciju, tagad komanda vienkā rš i pā rģ ē rbjas kā PIRĀ TI un fotografē jas ar tū ristiem, tad š ī s fotogrā fijas tiek pā rdotas par 5 dinā riem par fotogrā fiju. Piedā vā jums - peldē ties atklā tā jū rā , apskatī t delfī nus jū rā . Visa pastaiga caur labu mū ziku ar dejā m un jokiem. Tunisijā ir lielisks FRIGIA zoodā rzs - netā lu no Hammametas. Netā lu esoš ais delfinā rijs - nepatika (neieteicu) mazs priekš nesums un rā dī ja maz. Labā kais delfī nu sniegums redzē ts Minskā (Baltkrievija). Zoodā rzā rozā flamingo, lemuri, pē rtiķ i, bruņ urupuč i, lauvas, tī ģ eri, ķ enguri, strausi un kamieļ i - ar tiem var vizinā ties, biļ etes blakus saldē juma stendā , var arī samainī t dolā rus. Kaž okā das roņ i, ziloņ i, buļ ļ i, stirnas u. c. . Liels prieks bija redzē t Ž IRAFUS - pabarojā m, bildē jā mies ar viņ iem - klase. HAMMAMET - atrakciju parkā Carthage Land, tā pat kā Disnejlendā - arī nav slikti. Viesnī ca piedā vā izjā des ar kamieļ iem ALI-BABA (var arī lū gt viņ am pagatavot grilē tu zivi folijā ), izjā des ar zirgiem, izbraucienus ar kvadracikliem (noma netā lu no viesnī cas). Nu, parunā sim par atpū tu. Pludmale tī ra, smalkas baltas smiltis, laba ieeja jū rā , sekli diezgan tā lu no krasta. Gliemeņ u ir daudz, pā rsvarā tikai no rī ta pa nakti piepildā s - tad tū risti izjauc vai jū ra atņ em. Teritorijā ir savs klubs ar laivu, banā nu, izpletni utt utt. - tas viss tiek apmaksā ts. Pludmale ir sadalī ta 2 teritorijā s labajā pusē - lielā ka teritorija ar sauļ oš anā s krē sliem, mazā ka kreisajā pusē un robež ojas ar taciņ u un piekļ uvi pilsē tai. Tā pē c vietē jie iedzī votā ji staigā gar piekrasti, bet ir demarkā cija ar nelielā m bojā m. Jū ra ir vē traina - vienmē r sē rfot. Ū dens jū nijā bija brī niš ķ ī gs - diezgan silts, viļ ņ i brī niš ķ ī gi, ī paš i pē dē jā s dienā s bija lielā ki nekā parasti - sajū ta ir super - nebaidieties izmē ģ inā t! Pa pludmali staigā daž ā di tirgotā ji, sā kot no gliemež vā kiem un dvieļ iem, pū ķ iem, apmetņ iem, bungā m, CIGARETĒ M (12 kluč us rokā nenē sā !! ! ) lī dz augļ iem un eksotikai - tū ristiem tie ī paš i neķ eras, ja apsardze. no pludmalē m sā k svilpot un braukt prom. Viss piedā vā tais ir lē tā k nopē rkams veikalos, augļ i tirgū . Jū ra laba - varē ja iepeldē t okeā nā tā lā kajā m bojā m, prom no pū ļ a. Kas attiecas uz sauļ oš anā s krē sliem, tad tos vajag aizņ emties no rī ta (iebraucam agri no rī ta pirms brokastī m, izvē lamies sev vietu - pienā k vietē jais strā dnieks, atnes matraci, lai gan tad bija arī brī vas vietas, arī pie baseins, man ļ oti nepatika š ī situā cija, jo bija tā da, ka sauļ oš anā s krē sli bija aizņ emti uz pusi dienas, bet neviens neizmantoja, bet kaut kā visi tika sadalī ti un gā ja gulē t bū tī bā no dienas uz dienu vienā un tajā paš ā vietā . Baseini diezgan lieli un tī ri gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, neslikti slī dkalniņ i Akvaparkā - uzvelc bē rnam rokas un ej (apļ i, matrač i, laivas - vairā k un ne ī paš i ē rti. ) Pirms pusdienā m pludmalē , pē c plkst. pusdienas uz baseiniem un slidkalniņ iem - tik laiks un pavadī ts. Ē diens diezgan normā ls, lai gan nā cā s paš iem fantazē t, no piedā vā tajiem salā tiem paš i taisī jā m un pā rlē jā m ar citronu - un tad jau bija apnikuš i ar ē dienu. Zivis, vista, nesaprotama gaļ a - jē ra gaļ a, kamieļ i u. c. . Bē rniem frī kartupeļ i, picas (konkrē ti : ) kas mē ģ ina vienoties - mī kla, tomā tu pasta un siers mī klai, tomā ti un paprika ik pa laikam). saldē jums bez ierobež ojumiem (garš ī gs un garš ī gs konuss), arbū zs. Dzē rieni un ALUS - vislabā k dzert aukstu, tad garš a zuda. Tē ja, kafija - nav garš ī ga. No ierī cē m pie baseina un bā ra pirmajā stā vā kafija ir garš ī gā ka. Alkoholu labā k lietot tī rā veidā – bez ledus un tonizē još iem lī dzekļ iem. Ledus izkusa un izrā dī jā s, ka tu dzē ri atš ķ aidī tu alkoholu, tā pē c arī atš ķ aidī ji to tā lā k. Nav slikta piparmē tru tē ja pirmajā stā vā pie ū denspī pes, ū denspī pe par papildus. maksa. Pilsē tā ir daudz veikalu, kafejnī cu, gar piekrasti ir kā das 12 viesnī cas, man patika restorā ns pie LIDO ostas - LABAI LAIKU vakarā vakariņ ā s. Izbrauc rati ar zirgu, brauc vilciens ar piekabē m. Un daudzi daudzi taksometri - no viesnī cas lī dz pilsē tai - 4 dinā ri. Ir daudz pozitī vo, bet bija arī negatī vie punkti, kuriem centā s nepievē rst uzmanī bu, jo viesnī ca jau noveco un arī ē kas nav labā kajā stā voklī (mū su ē ka bija jaunā kā ) pavadī ja laiku ā rā . Un cik pareizi kā ds atsauksmē s pamanī ja, kurš uzrodas ar labu istabu - tā tad apskats tad nav slikts un pā rē jais notiek uz pozitī va viļ ņ a, un kuram nepaveicas (kā redzē jā m telpas pirmajā stā vā pretī gā jē jam zona un pat maza) - un nā kotnē viss tā nebū s. Dodieties atvaļ inā jumā ar uzņ ē mumiem - tas bū s jautrā k un netaupī siet naudu, izvē loties (it ī paš i 3 zvaigž ņ u viesnī cā m, jo ​ ​ no jebkuras Tunisijas viesnī cas statusa varat droš i atņ emt pusi vai veselu zvaigzni). Viesnī ca ir daudznacionā la - daudzi tū risti atpū tā s pie mums, krieviem, no Baltkrievijas, poļ i, č ehi, ungā ri, norvē ģ i, vā cieš i, slovā ki, pat amerikā ņ i, alž ī rieš i un vietē jie bija ieraduš ies viesnī cā gan uz nedē ļ as nogali, gan uz vairā k dienā m. Viesnī ca kā bē rnu atpū tas vieta ir lieliska, jaunieš iem var bū t garlaicī gi, ja nenā k ar kompā niju, jo ir daudz pā ru un visi pā rsvarā ir ģ imene. 2014. gada vasaras brī vdienas nebija slikts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар 9capricorn
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es vē los sā kt ar to, dā rgie tū risti, kas atver jū su acis un apziņ u, organizē jot atvaļ inā juma tū res. Ieraksti savos lī gumos precī zus ekskursiju datumus un konkrē to viesnī cas nosaukumu, lai nesū dzē tos par ruleti, kurā biji iesaistī ts. … Tomēr ▾ Es vē los sā kt ar to, dā rgie tū risti, kas atver jū su acis un apziņ u, organizē jot atvaļ inā juma tū res. Ieraksti savos lī gumos precī zus ekskursiju datumus un konkrē to viesnī cas nosaukumu, lai nesū dzē tos par ruleti, kurā biji iesaistī ts.

Š is pā rskats raksturo uzturē š anos Caribbean World Mahdia Hotel 4 * no 28.09. 2013 lī dz 05.10. 2013. gads

Parakstot lī gumu par ceļ ojuma pā rdoš anu uz š o viesnī cu, izbraukš anas datums un laiks tika fiksē ts 28.09. 05.30. 2013 no Zhulyany lidostas reisa KI 4431 caur tū risma operatoru Join Up, dienu pirms izlidoš anas atzvanī ja ceļ ojumu aģ ents, kurš pā rdeva biļ eti un teica, ka lidojums pā rcelts no 05.30 uz 23.00 28.09. 2013. gadā saskaņ ā ar ceļ ojumu pakalpojumu lī gumu nosacī jumiem jums kā tū ristiem ir liegtas tiesī bas atcelt ceļ ojumu, jo tiek zaudē ta 100% no maksas. Pē c datu pā rbaudes par reisu KI 4431 no Zhulyany lidostas uz Monastiru (Tunisija) - mums tika paziņ ots, ka š ā ds reiss 05.30 28.09. 2013 neeksistē , un izbraukš ana no Zhulyany uz klosteri Tunisijā bū s pulksten 23.00 28.09. 2013 gads.
Citiem vā rdiem sakot, no tū risma operatora Join Up tika pā rdota tū re ar biļ etē m uz neesoš u lidojumu. Ž uļ jaņ u lidostai nosū tī ts oficiā ls pieprasī jums apstiprinā t š o informā ciju. Arī izbraukš ana plkst. 23.00 aizkavē jā s par 1 stundu, gaidot atklā jā s, ka tā ir juridiski iedibinā ta tū roperatora sistē ma nozagt vienu dienu no katra tū rista.

Pē c ieraš anā s Tunisijā mū s sagaidī ja un apmē ram 4 no rī ta pē c vietē jā laika aizveda uz viesnī cu Saribbean World Mahdia Hotel 4 *. Mums par pā rsteigumu tika dota iespē ja nekavē joties iekā rtoties istabā.

Pati viesnī ca no senā s ē kas apgalvo, ka ir 5 * pagā juš ajā gadsimtā ))): liela viesnī cas teritorija, 1 lī nija, daudz apstā dī jumu, ir daž ā di baseini, ieskaitot iekš telpu, numuros ir vannas istaba un fē ns.

Apkalpoš ana numurā tika nodroš inā ta katru dienu, gulta un dvieļ i bija labi izmazgā ti, bet ar traipiem no iepriekš ē jā s lietoš anas, proti, materiā lu krā jumi netiek atjaunoti.
Apmesties var jebkurā ē kā , no logiem pretenzijas nebū s.

Acī mredzami, ka masu konfrontā cijas Tunisijā pirms gada iedzina viesnī cas ekonomiskā rež ī mā . Novietojot š o viesnī cu kā.4*, jums tiks piedā vā ts ē diens bez izvē les, brokastī s vā rī tas olas vai omlete, pusdienā s vā rī ta gaļ a vai cepta zivs, vakariņ ā s augļ i (arbū zs, melone, vī nogas, plū mes un ā boli), kas ir bezgarš ī gi. Viņ us pā rsteidza saldē jums, tas tika dots pusdienā s un vakariņ ā s jebkurā daudzumā . Nav jē gas izmē ģ inā t vietē jos alkoholiskos dzē rienus un š ķ idrumus (UPI). Sē dvietu restorā nā vienmē r bija pietiekami, bet naž i un dakš iņ as bija jā pasniedz paš am. Tunisijas un itā ļ u virtuves Ala-Carte restorā nu apmeklē š ana bija apsmiekla. Pē c š ī apmeklē juma mē s vē l divas reizes devā mies uz galveno restorā nu paē st. Ir pieejams baseina un uzkodu bā ra pakalpojums.
Dabas dā vā ta, skaista pludmale un tī ra jū ra, negribas uzturē t tī rī bu.
Visur ir daudz sauļ oš anā s krē slu un matrač u, par pludmales dvieļ iem iemaksa USD 10 par katru. Viesnī ca ir orientē ta uz ģ imenes brī vdienā m, bē rnu animā ciju vakaros, jaunieš iem bū s garlaicī gi.

SECINĀ JUMS: viesnī ca ir pelnī jusi pamatī gu 3 *, klibo ē dienu, iespē jams dzī vot istabiņ ā s, atjauninā t servisu - nedomā ju, ka patiks tikai jū ra.
аватар matroska
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Draugi! Mē s ceļ ojā m kopā . Mē rķ is ir sasildī ties pludmalē . Atpū tieties no pilsē tas burzmas. Mē s neesam izvē lī gi attiecī bā uz apstā kļ iem. Mē s bijā m gatavi samierinā ties ar jebkā dā m nelielā m nepatikš anā m, kas aprakstī tas prasī gu mā miņ u un cilvē ku ar augstu paš cieņ u atsauksmē s! BET, esam vī luš ies par VISU! Izlī gums - nolaidī ba pret jums visos aspektos. … Tomēr ▾ Draugi! Mē s ceļ ojā m kopā . Mē rķ is ir sasildī ties pludmalē . Atpū tieties no pilsē tas burzmas. Mē s neesam izvē lī gi attiecī bā uz apstā kļ iem. Mē s bijā m gatavi samierinā ties ar jebkā dā m nelielā m nepatikš anā m, kas aprakstī tas prasī gu mā miņ u un cilvē ku ar augstu paš cieņ u atsauksmē s! BET, esam vī luš ies par VISU!
Izlī gums - nolaidī ba pret jums visos aspektos. Numuri ir veidoti Savdeprsky sanatorijas stilā . Asarī gi lū dza pā rģ ē rbties, tiklī dz viņ i š ķ ē rsoja telpas slieksni. Un tas ir pusnaktī ! Kopš Enfid lidostas lī dz viesnī cai uzmanī bu, 2.5h brauciens! ! (ne viens tū roperators par to nestostā s). Ē diens ir standarta Ē ģ iptes stila bufete, daudz, nav garš ī gs, bez entuziasma (bijā m gatavi tā dai barotavai, tā pē c uzskatu to vairā k par faktu nekā mī nusu). Teritorija zaļ a, palmas, viss, BET mazs. Visus stū rus izstaigā jā m 15-20 minū tē s. Ko skatī ties pā rē jā s 9 ar pusi dienas? Apkā rtnē nav nekā ī paš i iespaidī ga. Zā le un vestibils zā lē ir neglī tas, nabaga lietas. Peceptions - visrupjā kā rupjī ba, nekā viņ i š eit nav sastapuš ies pat lē tā s viesnī cā s Krimā . Gids Hasan, sasodī ti, tu dodies ekskursijā no viņ a, labi. Jū s neizsakā t vē lmi, vē laties vairā k domā t, jū s pat nesasveicinā siet atlikuš o atvaļ inā juma laiku. Viņ š nejautā , kā jū s ievietojā t, viņ š nesniedz informā ciju par pludmales dvieļ iem vai transportu, kas ir labā kais un kur doties. Nekā du paskaidrojumu vai atvainoš anos par neiztī rī to istabu, reģ istrē joties vienā no rī ta, pē c cilvē kiem, kas bija izrakstī juš ies. Reģ istrē š anā s, tikš anā s un izmitinā š anas laikā neviens no darbiniekiem neatrodas.
Viss ir nabadzī gi, vienkā rš i, rupjī bas, rupjī bas, vienaldzī ba.
Š ī s SVAIGĀ S sulas, kokteiļ i, kafija, tie ir pretī gi - viss ir atš ķ aidī ts lī dz neiespē jamī bai, pulveris ar nogulsnē m glā zes apakš ā tik biezs kā pirksts.
Pludmalē nav alkohola bā ra.
Alus pie baseina - plastmasas krū zē s 150 grami! ))
Izklaide jaunieš iem, piemē ram, mū zika, dejas, diskotē kas, konkursi un animā cija, VISPĀ R NĒ . Nu, izņ emot ū dens aerobiku, ū denspolo, pieci dalī bnieki un animatori - amatieri no vietē jo amatieru priekš nesumu loka. Garlaicī ba un skumjas. tikai bē rniem vakara praznik - apaļ as dejas, vilcieni un tā tā lā k. Ir daudz bē rnu. Tik daudz. Ja es bū tu nā cis ar bē rnu, es nebū tu tik sarū gtinā ts mana atvaļ inā juma otrajā dienā )
Kopumā aktī vas, jautras, atmiņ ā paliekoš as un jauneklī gas atpū tas cienī tā ji - STOP! NEKĀ PĒ T - NOLIKT.
Skumjas.
NO PROFI:
Jū ra ir ļ oti silta. Ļ oti mazs. Smiltis ir tī ras. Pludmalē ir gliemež vā ki. (Vienī gais, ka tie, kam patī k ē st piecas reizes dienā , paņ em sauļ oš anā s krē slus no sū diem, mē tā jas ar dvieļ iem un tad iet š urpu un atpakaļ , tad uz sviestmaiž u bā ru, tad pusdienā s, tad gulē t uz baseina. Un tu atnā c pē c brokastī m uz pludmali, ieelpo jū ras gaisu, sauļ ojies, un pludmalē neviena nav, BET VISI sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti! )
Tuncis - grilē ta tunč a fileja! Divreiz nedē ļ ā vakariņ ā s. Ņ ammī gs! Dieviš ķ i vienkā rš i. Paldies par tunci!
Nu, KOLIZEJS! nokļ uva paš i. Sabiedriskais transports. Pievienoti iespaidi, tā teikt! ) Mē s atš ķ aidī jā m garlaicī bu ar vietē jo pilsē tu krā su, kaitinoš iem arā biem un tā m paš ā m muš ā m)
Tagad no pozitī vā m atmiņ ā m, iespē jams, tikai brauciens uz Kolizeju un grilē tu tunci! ))
Ak, un pieredze) uz Tunisiju vairā k nekā pē du! )
аватар slobyuliya
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena! Vē l vakar lidojā m no š ī s viesnī cas / karsti uz papē ž iem daloties savos iespaidos. Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i, vadoties pē c ķ ē des viesnī cā m, viedokļ i dalī jā s starp Karī bu un Desole ķ ē dē m. … Tomēr ▾ Laba diena! Vē l vakar lidojā m no š ī s viesnī cas / karsti uz papē ž iem daloties savos iespaidos. Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i, vadoties pē c ķ ē des viesnī cā m, viedokļ i dalī jā s starp Karī bu un Desole ķ ē dē m. Izš ķ iroš ā bija tirdzniecī bas pietura viesnī cā Desole. . .
Lidostā viss notiek ā tri un bez kavē š anā s. Satikā s operatora Tui pā rstā vji. Viss ir civilizē ts un ē rts. No Enfidas lī dz Mahdijai pagā ja 2 stundas, brī niš ķ ī gs un burvī gs gids Khasen - daudz interesantas informatī vas informā cijas. Tunisija ir ļ oti netī ra un nabadzī ga valsts, tik daudz atkritumu nekur neesmu redzē jis. Arī viesnī cā reģ istratū rā viss bija ā tri - aizpildī ja anketas un atslē gas rokā s. Mē s atstā jā m savu bagā ž u un devā mies vakariņ ā s. * Mī nuss * - neviens mū s nerā dī ja uz istabu - mē s nedaudz pastaigā jā mies pa teritoriju, meklē jot savu ē ku. Bet, sastapuš ies ar personā lu (nenoskaidroja kurš ), pē c mū su lū guma, viņ i mū s ieveda istabā , pā rbaudī ja, vai viss, kas bija telpā , darbojas, iedeva puisim dolā ru un sā ka izmitinā t. telpa. Mē s ar vī ru vienojā mies, ka, ja viss istabā darbosies, mē s ar interjeru daudz neuzbā zī simies (galu galā mē s zinā jā m, ka tas ir arā bs 4 *). Mums bija viss vairā k vai mazā k. Noguruš as mē beles. . . Bet tu vari gulē t un palikt.
No rī ta devā mies apskatī ties. Restorā nā brokastī s viss ir standarta: olas, pankū kas, kefī rs, biezpiens un konditorejas izstrā dā jumi. Pusdienā s: rī si, frī kartupeļ i un sautē jums, 2/3 makaroni, bija vista, aknas, zivis, dā rzeņ i, daudz mē rč u, eļ ļ as - vispā r var atrast ē dienu katrai gaumei, nepaliksi. izsalcis. Daudz saldumu, no augļ iem: arbū zs, melone, ķ irš u plū me, persiki, ā boli, vī nogas. Barbekjū vakars uz terases.
Baseinu ir pietiekami daudz, pē c vakariņ ā m tajos nav ī paš i patī kami peldē ties - ir daudz bē rnu, un attiecī gi arī smiltis, ko viņ i ieliek baseinos. Bet nav iespē jams pā rliecinā t savu bē rnu - mē s peldē jā m, balinā tā js bija normas robež ā s, tas nebija ī paš i smarž o. Katru rī tu tā s godprā tī gi tī rī ja.
Jū ra ir atseviš ķ a saruna: tā ir KRĀ Š Ņ A. Tī ri caurspī dī gs, kā asara, silts. Pē c pusdienā m nedaudz mā koņ ains, no paceltā m smiltī m. Gultas pietika visiem.
Animā cija ir brī niš ķ ī ga, bē rni visu laiku tika izlikti, pieauguš ie arī . Ū dens aerobika, steps, dejas, viss ir interesanti un jautri. Katru vakaru pē c mini disko priekš nesuma.
Teritorija zaļ a, liela un tī ra.
Akvaparka normā las locī tavas ir manā mas, bet neviens nav cietis, lai gan redzē ju pā ris skrā pē jumu gadī jumus.
Istabu normā li uzkopa puisis, dvieļ us mainī ja katru dienu, veica mitro tī rī š anu. Mē s regulā ri katru dienu viņ am atstā jā m pa dinā ru. Š ampū ni nepapildī jā s, bet izdalī ja pē c pieprasī juma.
Atpakaļ viss ļ oti ē rti, atkal bez kavē š anā s un ā tri.
Viesnī ca ieteicama ģ imenē m ar bē rniem, viņ i tur tiks pieskatī ti.
Tunisijā es ieradī š os Mahdijā - galu galā tur ir pā rsteidzoš a jū ra !!!!!!! ! !
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju uz 2 nedē ļ ā m jū nija beigā s jū lija sā kumā , jū nijā bija vē ss un vē jains vakaros. Viesnī ca laba, teritorija liela, zaļ a, visur viss skaistā s krā sā s. Jū ra tī ra, silta, bet miera nebija ilgā k par vienu dienu, vienmē r nav lieli viļ ņ i, bet bē rniem (11 un 12 gadi) ļ oti patika. … Tomēr ▾ Biju uz 2 nedē ļ ā m jū nija beigā s jū lija sā kumā , jū nijā bija vē ss un vē jains vakaros. Viesnī ca laba, teritorija liela, zaļ a, visur viss skaistā s krā sā s. Jū ra tī ra, silta, bet miera nebija ilgā k par vienu dienu, vienmē r nav lieli viļ ņ i, bet bē rniem (11 un 12 gadi) ļ oti patika. Ē diens bija pieklā jī gs, bija gan gaļ a, gan vista, jē rs, aknas, bija arī zivis, piedevas: kartupeļ i daž ā dā s formā s, makaroni, rī si, dā rzeņ u sautē jums, bija daudz daž ā du konditorejas izstrā dā jumu. No augļ iem - arbū zs, melone, ā boli, nektarī ns, plū me. Saldē jums pusdienā m un vakariņ ā m. Animā cija bija laba, daž ā das spē les sā kā s 10 no rī ta, dejas pie baseina, ū dens aerobika, bija jautri, bet krieviski praktiski nerunā , tikai dež ū ras frā zes. Un vakarā daž ā das š ova programmas. Ū dens parks uz vietas, mini golfs, galda teniss, š autriņ as, biljards - bija daudz izklaides. Numuri ir vienkā rš i, bet tī ri, iztī rī ti un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Nu, kopumā.4 * ļ oti laba viesnī ca,
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums OLA14
Vai istabās ir internets un cik tas maksā? Kuru operatoru izvēlēties nedārgam mob. savienojumi?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums OLA14
Pārskatos viņi raksta, ka pārsūtīšana aizņem apmēram 2 stundas, kāds tam ir iemesls? ar ceļiem vai ierašanās citās viesnīcās? Vai ir vērts braukt ar taksometru, lai ietaupītu personīgo laiku?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 8 atbildes
iemiesojums diabolos
Pastāsti man, cik šajā viesnīcā ir interesanta vieta niršanai ar masku?, un cik maza ir peldvieta? (Fotoattēlā redzēju ļoti nelielu distanci, pēc kuras bojas peld, acīmredzot aizliedzot tālāk peldēt)
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Elena.Nik.1
lūdzu, pasakiet man, vai viesnīcā ir saldējums un sulas? Samaksāts vai nē?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums karimasya
Cik ilgs ir brauciens no CARIBBEAN WORLD MAHDIA uz Carthage Land? Pasaki man lūdzu)
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielā mošeja
Tunisija, Mahdia
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в 7 км от г. Махдия. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 1997 году, а последняя реновация проведена в 2014 г. Гостиница прекрасно подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Монастир - 45 км.
Pludmales apraksts Пляжные полотенца под залог. Протяженность пляжа – 220 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports Бесплатно: бадминтон, дартс, шахматы, бочча, стрельба из лука, поле для мини-футбола, мини-гольф. Платно: уроки тенниса, парашют, каноэ, водные лыжи.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 462 номера. Состоит из главного здания и 5 дополнительных корпусов.

Istabās

В номерах представлено: кондиционер, телефон, ТВ, мини-холодильник, сейф (за доп.плату).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese BP 196 Zone Touristique Mahdia , 5110, Mahdia, Tunisie
Tālruņi: :+216 73 68 24 00
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.