Lieliska viesnīca, pieļaujami trūkumi

Rakstīts: 13 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 5 — 12 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Š ī viesnī ca ilgu laiku tika izvē lē ta saskaņ ā ar atsauksmē m starp visbudž etā kajiem. Par viņ u bija mazā k negatī vu atsauksmju nekā par citā m pieejamajā m iespē jā m. Vispā r viņ i raksta tā das š ausmas par Tunisijas viesnī cā m, ka pat domā ja par ceļ ojuma atcelš anu,
Reģ istrē š anā s notika , , tradicionā li, , . Ieradā mies 9 no rī ta, ar atvainoš anos teica, lai gaidu lī dz 14, it kā nav vietas. Par 10 USD uzreiz tika atrasts 3 istabu bungalo.
Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, ja saproti, kas ir arā bu serviss, un esi gatavs ar to samierinā ties. Milzī ga teritorija palmā s, ziedoš ā s bunguinvilleas un oleandros. Trī s baseini, viens no tiem ir vienkā rš i gigantisks. Skaistas ē kas Andalū zijas stilā...Baltas sienas, zili balkoni, daudz krā sainu detaļ u. Stilī gs. Viss kopts, iztī rī ts, personā ls neuzbā zī gs, pieklā jī gs. 300 metri lī dz jū rai viesnī cas teritorijā , tad skaista galerija ar kolonnā m, un gar piekrastes smiltī m 70 metri lī dz sauļ oš anā s krē sliem, koka grī das segums klā ts ar paklā jiem. Jū ra bija brī niš ķ ī ga, daž as aļ ģ es pē cpusdienā izskaloja krastā , bet pacieš ams. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, matrač i bez maksas. Pa piekrastes joslu gā ja kamieļ i, bet mū s nekaitinā ja, izklaide.

Istaba bija mauru stilā . Bungalo no viesistabas ar mī kstajā m mē belē m un televizoru, divā m guļ amistabā m un trim vannas istabā m. Viena izlietne un tualete nedarbojā s. Ar vī ru izmantojā m citu vannasistabu, tur viss darbojā s, santehnika gandrī z jauna, bez sarū sē juš ā m pilē m. Gulta bija ē rta, veļ a bija tī ra, dvieļ i daž reiz bija mazliet veci. Tī rī ts, dvieļ i mainī ti katru dienu. Seifs bez maksas. Ne visur ir moskī tu tī kls. Fumigatoru paņ ē mā m lī dzi. Ja jū s neiebilstat, tā ir lieliska istaba. Mā jī gi, gaiš i, ē rti.
Ē diens parasti bija ļ oti garš ī gs. Omā rus un melnos ikrus nesagaidī jā m, tā pē c ar ē dienkarti bijā m diezgan apmierinā ti. Bija gaļ a, zivis, augļ i, kū kas un nacionā lā virtuve. Ī paš i man patika vietē jais vī ns. Visi vietē jie dzē rieni restorā nā un baseina bā rā ir bez maksas. Trauki ir tī ri, bet glā zes labā k noslaucī t papildus. Apkalpoš ana nav entuziasma, bet diezgan pieklā jī ga.
Kas tev nepatika? Negodī gs gids, lietus ieraš anā s dienā , mū su mī ļ ie tautieš i, kas tur bija lielajā vairumā .
Kopē jais iespaids. . . tā s ir debesis. Eden atrodas Hammametā . Ja meklē jat ekonomisku, bet pieklā jī gu atvaļ inā juma variantu, tad esat š eit. Silti iesakā m un ceram atgriezties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu