Mums patika viss

Rakstīts: 13 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 22 — 29 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Pirmo reizi Tunisijā . Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m.
Viņ i uzreiz apmetā s. Istaba otrajā stā vā ar skatu uz kaimiņ u viesnī cu, bet istabā sē dē t neplā nojā m.
No istabas lī dz jū rai - 80 metri. Pludmale ir pietiekami liela un tī ra. Jebkurā diennakts laikā ir pieejami bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Pludmale un ieeja jū rā ir smilš aina un lē zena. Jū ra, 10 metrus no krasta, dziļ a, tī ra. Bet pie krasta, izņ emot dabisko suspensiju no smiltī m, to nevar saukt par tī ru. Peldē t var jebkas.
Istaba ir normā la, tā pat kā visur citur. Viss ir tī rs, kā rtī gs, viss darbojas.

Teritorija neliela, tī ra, kopta. Teritorijas centru aizņ em peldbaseins ar lielu problē mu atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slu.
Ē diens lielisks, par apkalpoš anu nav sū dzī bu. Darbinieki lielā koties runā č etrā s valodā s, kas nav dzimtā valoda: franč u, angļ u, vā cu, krievu. Bija tikai viena problē ma: visi sludinā jumi, uzraksti utt. - franciski. Tā tad angļ u valodas zinā š anas nepalī dz.
Diezgan laba apkā rtnes infrastruktū ra. Uz vienas ielas, kilometru no viesnī cas, pilsē tas centrs ar tirdzniecī bas centriem, tirgu, atrakciju parku, kinoteā tri utt. Citā ielā promenā de lī dz ostai, 1.5 km, ar savā m izklaides iestā dē m. Ļ oti patika ekskursija uz safari parku (var bez ekskursijas, ar taksi, sanā ks lē tā k).
Un kā padoms: nereģ istrē jieties taju un itā ļ u restorā nos. Jums tiks pasniegta ne tikai ē dienkarte franč u valodā , bet arī tas, ko jū s izvē lē sities, tie bū s ē dieni no galvenā restorā na, kurā varē siet kombinē t, ko vien vē laties un kā vē laties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu