Viegla, bet neatlaidīga vilšanās

Rakstīts: 2 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 17 — 30 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 8.0
Kā tū rists, kurš vē las atstā t patiesi patiesu atsauksmi, lai orientē tu tos, kas vē las, sā kš u ar ieraš anos.
Neliela, bet neatlaidī ga necieņ a pret tū ristu kopumā izpaudā s daž kā rt, bet diezgan biež i.
Viesnī cā ieradā mies 21.30. Nebija ne vē lu pusdienu, ne sviestmaiž u, ne ko ē st (citā s viesnī cā s vismaz kū kas bija atstā tas istabā ).
Bet viņ i nekavē joties piedā vā ja uzlabot istabu (skats uz jū ru) par 40 USD. Es atteicos. Istabā nav tē jkannas, nav uzlī mju ar cukuru, tē ju, kafiju.
Ledusskapis tika izslē gts (jo viņ i zinā ja, ka mē s nā ksim! ). Nā cā s kā pt č etrrā pus, palī st zem galda, pieslē gt ledusskapi.
Nav peldmē teļ u un č ī bu.

Mē ģ inā ju ieslē gt televizoru - nav tā lvadī bas pults. Vajag nokā pt, atstā t 20 dinā rus kā depozī tu, tad dabū si pulti. Tas pats attiecas uz pludmales dvieļ iem – 20 dinā ru depozī ts no cilvē ka. Dvieļ i - labi, bet tā lvadī bas pults? Tā du attieksmi Ukrainas pieticī gā kajos kū rortos nebiju sastapis.
Ā rē jā un iekš ē jā apkā rtne ir skaista, bet tas, iespē jams, ir viss viesnī cas "triks". Istabā bija norauts lā des vā ks.
Istaba tika kā rtī gi iztī rī ta katru dienu, pat neskatoties uz zī mi "netraucē t".
Mani iepriecinā ja iekš telpu apsildā mais baseins ar jū ras ū deni.
Pludmales bā rs nebija atvē rts.
Tū risti: 60% franciski runā još ie, 30% krievi, lī dz mē neš a beigā m 40% lī dz 40%.
Vislielā kā nepatika ir ē diens. Nedzirdī go turku trijotnes standarts. Nav jū ras velš u. Divas reizes nedē ļ ā - ē dienreizes, ieskaitot kalmā ru gredzenus. Saldē juma nav vispā r.
Gaļ a - liellopu gaļ a, tī tara gaļ a.
No ē dieniem - daudz spageti, makaroni un rī si daž ā dā s versijā s.
Pusdienas un vakariņ as - viesmī ļ i pasniedz vī nu un alu.
Nopirkā m vietē jo SIM karti (10 dinā ri paš ai SIM kartei un 25 interneta un telefonijas maksā jumiem) - nestrā dā ja. Un man tā da nav. Tauta strī dē jā s.
Pie viesnī cas baseina vienmē r bija pietiekami daudz matrač u un sauļ oš anā s krē slu. Nebija ne koncertu, ne Arā bu nakš u. Standarta frankofonu animā cija tiek atkā rtota katru dienu.
Tuvumā atrodas daudzi mazi veikaliņ i un iepirkš anā s centrs Costa Mall - suvenī riem - dodieties uz turieni! Kopumā iesaku visiem lejupielā dē t maps. me aplikā ciju tā lruņ os un planš etdatoros - karte darbojas arī bez interneta un parā da visus karstos punktus, izklaidi, zoodā rzu.

Secinā jums: vai es ieš u vē lreiz? Nē . Vai jū s ieteiktu draugiem? Nē . Par tā du paš u naudu (3.500 par 13 naktī m) Marhaba pilī Port El Kantaoui pirms gada tajā paš ā laikā saņ ē mā m superservisu. Neapvainojies, es rakstī ju patiesī bu, vai varbū t vienkā rš i esmu pieradis pie labā ?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu